Správy zo Slovenska

" Nikdy neboli podmienky splnené ako teraz ", t.j. my sme to splnili a teraz je rad na Vás ( HKP )?
Keď zlyhalo americké ambasádne vedenie, musel nastúpiť tažší kaliber - holandská šľachta. Holandsko totiž kryje Američanom chrbát, či pri haagskych procesoch ohľadom Juhoslávie, či pri vyšetrovaní pádu lietadla alebo pri ďalších útokoch na Rusko.

Na druhej strane, ak sú nútení riešiť veci na urovni vyšších figúr, tak sú v úzkych.
A do úzkych tým dostali aj Čaputovú. Len si predstavte tu hanbu, kedy by Čaputová musela odvolať Káčera akurát v čase príchodu kráľovského páru. Kto by ich privítal? Štátny tajomník MZV? To sa berie ako urážka. Tým ju dostali do v podstate neriešiteľnej dilemy.

Je mi Čaputovej ľúto, pretože slučka sa sťahuje a zmenšuje sa šanca, že sa z nej vyvlečie.
 
Je mi Čaputovej ľúto
Nemá ti čo byť jej ľúto. Upozornení dostala a dostáva dosť.
Sama si vybrala svoju cestu.
Heger a “Demokrati” - Bidenovci, Clintonovci a “Demokratickà strana” v USA - močiar/bažina/satanisti… a mnohovravné symbolické gestá Čaputovej pri zvítaní sa s nacistickým pohrobkom van der Leyenovou.
Slovensko ako krajina, kde sa ľudia nebudú báť umierať…
Tú slučku si navliekla sama a úspešne ju vlastnými rukami uťahuje.
V konfrontáci s Pravdou bolo jej úlohou zjaviť Pravdu. Vyzerá to tak, že Pravda bude zjavená skrze ňu - skrze jej osud.
 
Nemá ti čo byť jej ľúto. Upozornení dostala a dostáva dosť.
Súcit a akceptácia jej vlastnej zodpovednosti a následných následkov svojho konania sa nevylučujú.
Nič netreba prehánať, ani tancovať na jej nešťastí, ani ju prehnane ľutovať. Je mi jej normálne ľudsky ľúto, pretože rovnako veľa iných ľudí spravilo v živote hlúposti a ďalej ich znásobovali. Mojou snahou je, aby sa im darilo lepšie, aby sa rozhodovali lepšie. Nie aby susedovi skapala koza.
 
Súcit a akceptácia jej vlastnej zodpovednosti a následných následkov svojho konania sa nevylučujú.
Nič netreba prehánať, ani tancovať na jej nešťastí, ani ju prehnane ľutovať. Je mi jej normálne ľudsky ľúto, pretože rovnako veľa iných ľudí spravilo v živote hlúposti a ďalej ich znásobovali. Mojou snahou je, aby sa im darilo lepšie, aby sa rozhodovali lepšie. Nie aby susedovi skapala koza.
nemusí jej zomrieť koza, ale ľúto mi jej nie je. Ona sa nezmýlila v ničom, ide presne podľa plánu, robí to vedome. Mýli sa akurát v tom, že si myslí, že to čo si zvolila (tú ideológiu) je to jediné správne.
 
@Vlad i mir nemusí to tak byť. Mohol jej niekto navliecť oprátku a ďalej ju viesť. Ani tomu nemusí veriť, ale mohli ju tak dokonale vmanipulovať do situácie (oceneniami, médiami atď), že to čo si myslí, v skutočnosti nie je jej názor.
 
Mame tu teraz otázku , pre všetkých. Koho nám ma byť ľúto viac , Kaputovej , alebo ľudí ktorým ona svojou vedomou či nevedomou činnosťou ubĺížila. Podľa mňa vysoká funkcia- väčšia zodpovednosť . Musíme si všetci uvedomiť rozdiel ,keď sa pomýli človek , ktorý nemá postavenie v štátnej správe - neriadi , a ak sa pomýli človek ktorý má to postavenie a nachádza sa v riadiacej funkcii. Neverím ,že ešte neprecitla a že si si stále neuvedomuje ako ničí Slovensko a ľudí v ňom .
 
@Vlad i mir nemusí to tak byť. Mohol jej niekto navliecť oprátku a ďalej ju viesť. Ani tomu nemusí veriť, ale mohli ju tak dokonale vmanipulovať do situácie (oceneniami, médiami atď), že to čo si myslí, v skutočnosti nie je jej názor.
Súhlasím, nemusí to tak byť. Ale potom je to len naprogramovaný biorobot bez schopnosti rozlišovať medzi dobrom a zlom. Čo s takým "človekom"? Želať jej zlo nie je riešenie, ale ani ľutovať ju. Želať jej nech precitne je to správne, s tým, že sila toho precitnutia závisí len od toho, ako ďaleko bude od Zámeru.
 
FB stránka polície SR opäť hoaxuje:
1678307517004.png
Našiel som aj pôvodnú videoreportáž, z ktorej si hoaxéri ukradli obrázok do svojho príspevku:
https://ok.ru/video/5054203759315
Preklad reportáže:
Včera v hl. meste Slovenska Bratislave sa konal protivládny protest, ktorého účastníci odsúdili prozápadnú politiku štátu a dodávky zbraní Ukrajine.
Po uliciach mesta prešlo niekoľko tisíc miestnych obyvateľov, skandujúc heslá na podporu prezidenta Ruska V. Putina a kritizujúc vmiešavanie sa NATO do slovanských záležitostí.
V priebehu posledných týždňov, protivojenské akcie prebiehali v niekoľkých štátoch Európy: Bulharsku, Nemecku, Taliansku, Slovinsku, Maďarsku a Španielsku. Prvýkrát za dlhú dobu sa obdobný protest uskutočnil aj v SŠA.

zdroj FB hoaxológie:
Zdroj: https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/pfbid0pJ9GtmnHskYeLMVJpst4jVNkxXGnKxzco56KucDdptVKvsB2gyxVF3hhwJSxyJbNl?__cft__
[0
 
Naposledy upravené:
CHAZARI, FINANČNÉ KLANY A UKRAJINA (VIDEO)
CHAZARI sú národ, ktorý sa z Ázie presťahoval do predsiene starého Veľkého Ruského Domu – na Okrajinu Ruska nazvanú Ukrajina.
Za ostatných sto rokov okrajinských Rusínov a Malorusov pretvorili Chazari na U k r a j i n c o v očividne podľa vzoru pretvárania Slovákov na Slovensku na Uhrov pred prvou svetovou vojnou.
Vtedy Maďari s veľkým krikom urobili zo Slovenska Horné Uhorsko a po tej vojne Chazari na Okrajine Ruska začali celkom potichu budovať novú Veľkú Chazariu.
Budovali ju tak, že utajení Chazari zo sovietskej republiky Ukrajiny prenikli do riadiacich orgánov ZSSR. . .
 
Klamár v demisii Jarko, klamal pri S-300, keď hovoril, že na Ukrajinu systém S-300 nepôjde, ale v tom čase už sa systém S-300 viezol k východným hraniciam...
Klamár v demisii Jarko a Borisko vymysleli habakuk, že stačí výbor pre obranu a bezpečnosť...
Borisko bohužiaľ už zabudol na kardinála Tomka a jeho duchovný odkaz a nečíta, čo hovorí v poslednom čase František (od klamára v demisii Jarka je to zbytočné vyžadovať...), a to je večná škoda. Ešte, že na Slovensku má mlčiacich a takých poslušných biskupov...
 
Republika sklamala, keď odvolaná vláda nedodržiava ústavu SR a zákony SR, a hlavne je neodvolateľná, prečo oni hovoria o nejakom utajení - sú smiešni.

Zdroj: https://youtu.be/uV7r12YhDWY

A rezident Rizman so svojou spoločníčkou sa nevenujú domácim problémom, iba zabezpečili, aby sa na Slovensku dobre zomieralo - to im ide na jednotku.
Koľko samovrážd je na SK? O koľko percent stúpli samovraždy na SK? V Poľsku hovoria skromne o 150%. Skoro každý deň čítate, chlap v koľajisku (to je nový názov pre samovraždu), čelná zrážka s kamiónom... . Zatiaľ, čo oni riešia ako zničiť SK. Sú cudzím odpadom pre náš národ a preto patria na pezinskú skládku dejín... Ale nijako sa ich nemôžeme zbaviť? Skutočne?
 
Prosím Vás vie niekto vysvetliť ako vzali poslanci na vedomie odovzdanie MiGov? Na chrbát, pod pazuchu alebo ako ešte?
A ktorí poslanci, či všetci poslanci alebo len tí bojuchtiví alebo sú bojuchtiví všetci, keďže sa nesnažia niečo v parlamente konať?
Dá sa vôbec minister v demisii odvolať alebo iba, že sám odstúpi? Nestačia jeho pochybenia?
Napr.
- Vykoľajenie vlaku, 2 vlaky v na jednom koľajisku, neschopnosť dostavať tunel, katastrofálna cesta pod Strečnom a Starým hradom.
- O Jarkovi asi škoda hovoriť ten sa nemôže už na ruskú vlajku ani pozrieť, vtedy kypí mu žlč...
- O snežienkach, ktoré sú zákonom chránené ŠTB ani nehovoriac... Ale vyrúbané lesy a strata nášho bohatstva pre nenažratých jedincov nehovoriac.
- O našej poľnohospodárskej pôde už ani nehovoriac, či už nepatrí nám občanom a čo urbáre https://malaida.sk/historia-urbariatov/, už sú iba nenažranci a nám ostala holá riť? A rozvoj vidieka, koľko na vidieku žije mladých ľudí?
- A umelá inteligencia? Kedy súkromné firmy tvoria programy pre štát napr. e-recept vytvorila poisťovňa Dôvera, ktoré potom ponúkla bezodplatne ostatným poisťovniam a NCZI (ktoré to malo mať v náplni svojej práce) takže majitelia poisťovne Dôvera vedia všetko o e-receptoch na Slovensku, náhoda? A čo stvárajú v rámci informatizácie, to nevie ani čert. Inak prečo nie je všetko na výber alebo osobne, poštou alebo elektronicky - podávanie na DÚ, peniaze? Alebo sa neradi už stretávame s ľuďmi?
- atď.
Poznámka na záver: Či absolútne nikomu nevadí, že na tejto stránke https://www.vlada.gov.sk/clenovia-vlady/ nie sú uvedení skutoční ministri ( a s poznámkou v demisii a bez uvedenia dátumu predčasných volieb!!!!). Či naozaj nemá nikto čas uviesť skutočný stav na Slovensku? Že je tu bordel nad bordel to vieme, len občania majú byť svätí a platiť dane?
 
A opäť BLÁ, BLÁ, BLÁ.
Zdroj: https://youtu.be/X8DkLaSjcwI
To tých bojuchtivých cudzincov z kresla nevyhodí. V minulosti bola diskusia, že stačí odstúpenie jedného poslanca bez náhrady a parlament je nefunkčný. Čo vy na to v SMERE, peňazí pre toho odstúpeného máte dosť alebo ako to je vlastne so SMERom v skutočnosti??? Hráte s kým? Oblečte si dresy?
 
Nerozumiem. O co s jedna?
Občania nemajú dosah na vládu a parlament, tí si žijú ako bohovia na Olympe. Bolo referendum zorganizované vyššie uvedenou stranou avšak ozvučenie referenda z ich strany bolo minimálne! Náhoda? 1 billboard na 100 km úseku pri ceste aj ten vyzeral ako kolková známka, ktorú si nikto nevšimol. Potom referendum dopadlo tak ako dopadlo... Z jednej strany úspešne 27% a skoro 99% občanov povedalo áno - podstatne viac občanov prišlo na referendum ako dostalo percent od svojich voličov v regulárnych voľbách OĽANO svedčí určite o niečom. Tých 27% zabezpečili vo veľkom občania a alternatívne média.
Pýtam sa ako sa dá úplne znefunkčniť táto odvolaná vláda a parlament, ktoré pracujú proti vlastným občanom a chcú nás zatiahnuť do vojenského konfliktu. Prečo tí čo chcú podporiť vojnu na Ukrajine nekúpia od nás "nefunkčné" MiGy-29 a neodovzdajú ich "Oni" Ukrajine?
 
odstúpenie jedného poslanca bez náhrady a parlament je nefunkčný
Toto je úplná hlúposť. Už sa to kade tade rozoberalo. Pri despotickej vláde, ktorá si de facto robí čo chce, nepomôžu de jure riešenia.
Riešením môže byť otvoriť im okno a ukázať výhľad na Dunaj, mimo toho to vidím zatiaľ bez východiska.
 
Naspäť
Top Bottom