K imitačně-provokační činnosti

Zajímavé.
Občas, když sleduji chování “davu”, mi jde na mysl podobná formulace:
Že lidi si GP postupem času (v globálním historickém procesu) “vykoledovali”.
O tom asi žádná ...

Existuje motiv v pohádkách, kdy princ (zástupce lidu) si vezme krásnou pannu, ale ta se mu každou noc o půlnoci zamkne v pokoji. Dá mu také příkaz, že do toho pokoje nesmí vkročit ani ve dne.
Princ to poměrně dlouho vydrží, ale pak přeci ne a vleze do pokoje. V truhle najde ... to je jedno co - v daném případě třeba labutí křídlo. V noci sleduje svou milou a zjistí, že proměněná v labuť plave na blízkém jezeře. Usmyslí si, že když spálí labutí křídlo, že se přestane přeměňovat - a udělá tak.
Milá, když to zjistí, tak mu oznámí: Již jen jednu noc stačilo vydržet a má kletba by byla zlomena. Zaklel mě zlý černokněžník a teď mě v noci (bez mé přeměny v labuť) přemístí do své věže, kde zůstanu navěky v jeho moci.
Švarný princ vyrazí na cestu za záchranou, překoná hory, doly, příkoří, překážky, ... nakonec dorazí k věži, zabije černokněžníka a zachrání svou milou. .... no prostě hrdina.

Mno, ale šlo to jednodušeji - tu cestu však na začátku svou nedočkavostí odmítl.

Tj. to, jak jsme dnes souženi davo-"elitarismem" a GP je velmi pravděpodobně výsledkem nějaké obdobné chyby (tu se snažím najít).

Věta někde z útrob KSB: Za davo-"elitarismus" je více zodpovědný dav než "elity".
Tu větu jsem nikde nezaregistroval, ale možná jsem byl jen nepozorný.
Osobně se domnívám, že přesouvat odpovědnost za chyby systému na společensky bezbranného jedince, je takový odvěký pejzatý zvyk, v Čechách s oblibou aplikovaný.
Logika je zcela prostá - plnou odpovědnost nese řídící vrstva, a tou jsou od nepaměti (v davo-"elitárním" systému) "elity".
Takže za ten všeobecný marasmus všude kolem v žádném případě nenese odpovědnost třikrát očkovaný, na tři směny pracující otrok v korporátní montovně. Což už se ale nedá např. tvrdit o konceptuálně vzdělaném zaměstnanci státní správy, který se, ať už vědomě či pouze z nedbalosti, imitačně-provokační činností pod hlavičkou KSB, pouze snaží o zachování nebo alespoň co možná nejdelší trvání davo-"elitární" podstaty fungování společnosti.

O tom asi žádná ...

Existuje motiv v pohádkách, kdy princ (zástupce lidu) si vezme krásnou pannu, ale ta se mu každou noc o půlnoci zamkne v pokoji. Dá mu také příkaz, že do toho pokoje nesmí vkročit ani ve dne.
Princ to poměrně dlouho vydrží, ale pak přeci ne a vleze do pokoje. V truhle najde ... to je jedno co - v daném případě třeba labutí křídlo. V noci sleduje svou milou a zjistí, že proměněná v labuť plave na blízkém jezeře. Usmyslí si, že když spálí labutí křídlo, že se přestane přeměňovat - a udělá tak.
Milá, když to zjistí, tak mu oznámí: Již jen jednu noc stačilo vydržet a má kletba by byla zlomena. Zaklel mě zlý černokněžník a teď mě v noci (bez mé přeměny v labuť) přemístí do své věže, kde zůstanu navěky v jeho moci.
Švarný princ vyrazí na cestu za záchranou, překoná hory, doly, příkoří, překážky, ... nakonec dorazí k věži, zabije černokněžníka a zachrání svou milou. .... no prostě hrdina.

Mno, ale šlo to jednodušeji - tu cestu však na začátku svou nedočkavostí odmítl.

Tj. to, jak jsme dnes souženi davo-"elitarismem" a GP je velmi pravděpodobně výsledkem nějaké obdobné chyby (tu se snažím najít).
Myslím si, že ta chyba byla tady v tom
Ono to vůbec nebylo "samoseto".
Ta změna byla zcela záměrně vyvolána a uskutečněna pejzatýmí rossionskými "elitami", které pod řízením svých v hierarchii GP výše postavených kurátorů měly eliminovat převzetí řízení procesu kontrolované destrukce kapitalismu, který v Rusku převzali bolševici, nasměrovali ho podle vlastní koncepce (VP) a po 2 sv. válce rozšířili do zemí bývalého Východního bloku.
Všechny kroky této stranické nomenklatury, formující se od nástupu Chruščova ke kormidlu, vedly k tebou popisovanému stavu v náladách obyvatel, aby tak mohl nastat rozpad Sovětského svazu a celého Východního bloku.
Kdyby lidé nebyly svými pejzatými "elitami" zrazeni a (jako vždy) necháni napospas, ke všem těm zvěrstvům devadesátých let, ústících do dnešní všeobecného znecitlivění, debilizace a atomizace společnosti, by nedošlo.
Jediné co můžeme dělat my, proto aby se to neopakovalo je, že se musí většina davu naučit to, co my už známe (KOB), aby si příště nenechali od elit srát na hlavu a sami s tím něco udělali. A TO JE PŘETĚŽKÝ ÚKOL, ale není nesplnitelný. V tom jsem optimista. (cesta červených)
Cesta bílých je, že se budou všemožně (akčním) způsobem snažit o to, aby nenastala fatální krize řízení, kdy by šlo o osud celého lidstva.

My všichni tady převážně víme co se opravdu děje, ale pokud si většina odsouhlasí jakoukoliv blbost, můžeme se na to jen koukat (a tak to má podle mně být, nemůžeme lidem říkat co mají dělat, musíme najít způsob, jak je vychovávat). V tom nám může pomoci kdokoliv, kdo úspěšně (vhodným způsobem) dokáže vychovávat děti a pak to přetavit i na dospělé děti (zvířecí, zombie, démonický typ psychiky).

astrolog Antonín “Tonda” Baudyš
Podrobně jsem ho propočítal zde
Co znamená “Baudy”? (díl 1. ze 3)
Co znamená “Baudy”? (díl 2. ze 3)
Co znamená “Baudy”? (díl 3. ze 3)
Vzhledem k tomu, že je velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.

Poznámky k modus operandi - díl 1

Jezuita a jewrej Bau-tisch má znalosti astrologie.
A proto astrologii rád používá jako “fíkový list”, pomocí kterého dodává váhu svým sdělením a legitimizuje tím politické narativy, které má za úkol šířit.
Bohužel, na mnoho lidí to “zabírá”, když se na ně jde “přes astrologii”.
Abych to ilustroval, heslovitě rozeberu jeho video z 4.3.2025
Oválná pracovna & Zelenský (pro astrology)
Takže:
i. video má 38 minut a odhaduji, že “astrologie” tvoří cca 1/2 obsahu, druhou polovinu obsahu tvoří sametovým hlasem pečlivá recitace slov jak vystřižených z libovolného mejnstrýmového média
ii. vyvrací hoax šířený “anonymním telegramovým účtem” (telegramovým ~ čti “proruským” nebo rovnou “ruským”), kde byla psána “nepravdivá” informace, že Zelenský podepsal “dohodu o nerostech” s malobritánií (asi neslyšel o tzv. Stoleté smlouvě - Cože? To už i ČT jede hoaxy?:- )
iii. 2x hovoří o malobritském premiérovi jako o “Kennethu Starmanovi” (jmenuje se ale “Keir Starmer”)
iv. když konečně dojde na horoskopy, vytáhne horoskop Zelenského a Trumpa; a zná den, měsíc, rok, hodinu i minutu jejich narození; a odkudpak to jenom ví? např. já sám neznám svoji minutu narození a hodinu znám jen přibližně; vím, že tohle hraje roli v sestavení horoskopu, takže vlastně neznám svůj přesný horoskop; tímto se při porovnání 2 horoskopů otevírá prostor pro “posuny” v horoskopech pomocí “výhodnější” volby hodiny a minuty, což např. umožňuje “získat” potřebné konflikty
v. Toník s velkou pečlivostí, až úctou, vyslovuje pojmy související s Ukrajinou - např. název ukrajinského parlamentu vyslovuje ukrajinsky :- )
vi. dochází k přelomovému objevu: Zelenského letecký den z Oválné pracovny byl nevyhnutelný osudový důsledek konfliktu plynoucího z horoskopu Zelenáče a Trumpa
vii. Toník s vážnou tváři ctěnému diváctvu sděluje, že než se Zelenský stal prezidentem Ukrajiny, dělal “práci herce, scénaristy a producenta” :- )
viii. také zazní informace, že “…Porošenko za nejasných okolností privatizoval se svým otcem podnik…”, ale že to bylo celkem ok, protože v ČR se to v “devadesátkách” dělalo taky tak
ix. během pořadu zazní 3x “inline” reklama na Baudyšův seminář o astrologii, který pořádá se svým kumpánem, astrologem Kubíkem
x. no a v závěru to zpečetí formulací, že “…popřejme Ukrajincům ať se dočkají míru, pokud možno spravedlivého.” (jeden z diskutujících pod videem si toho všímá a podivuje se tomu…)
Tak pracuje “náš” astrolog.

Naposledy upravené:
Podrobně jsem ho propočítal zde

Vzhledem k tomu, že je velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.

Jezuita a jewrej Bau-tisch má znalosti astrologie.
A proto astrologii rád používá jako “fíkový list”, pomocí kterého dodává váhu svým sdělením a legitimizuje tím politické narativy, které má za úkol šířit.
Bohužel, na mnoho lidí to “zabírá”, když se na ně jde “přes astrologii”.
Abych to ilustroval, heslovitě rozeberu jeho video z 4.3.2025
Oválná pracovna & Zelenský (pro astrology)
Takže:
i. video má 38 minut a odhaduji, že “astrologie” tvoří cca 1/2 obsahu, druhou polovinu obsahu tvoří sametovým hlasem pečlivá recitace slov jak vystřižených z libovolného mejnstrýmového média
ii. vyvrací hoax šířený “anonymním telegramovým účtem” (telegramovým ~ čti “proruským” nebo rovnou “ruským”), kde byla psána “nepravdivá” informace, že Zelenský podepsal “dohodu o nerostech” s malobritánií (asi neslyšel o tzv. Stoleté smlouvě - Cože? To už i ČT jede hoaxy?:- )
iii. 2x hovoří o malobritském premiérovi jako o “Kennethu Starmanovi” (jmenuje se ale “Keir Starmer”)
iv. když konečné dojde na horoskopy, vytáhne horoskop Zelenského a Trumpa; a zná den, měsíc, rok, hodinu i minutu jejich narození; a odkudpak to jenom ví? např. já sám neznám svoji minutu narození a hodinu znám jen přibližně; vím, že tohle hraje roli v sestavení horoskopu, takže vlastně neznám svůj přesný horoskop; tímto se při porovnání 2 horoskopů otevírá prostor pro “posuny” v horoskopech pomocí “výhodnější” volby hodiny a minuty, což např. umožňuje “získat” potřebné konflikty
v. Toník s velkou pečlivostí, až úctou, vyslovuje pojmy související s Ukrajinou - např. název ukrajinského parlamentu vyslovuje ukrajinsky :- )
vi. dochází k přelomovému objevu: Zelenského letecký den z Oválné pracovny byl nevyhnutelný osudový důsledek konfliktu plynoucího z horoskopu Zelenáče a Trumpa
vii. Toník s vážnou tváři ctěnému diváctvu sděluje, že než se Zelenský stal prezidentem Ukrajiny, dělal “práci herce, scénaristy a producenta” :- )
viii. také zazní informace, že “…Porošenko za nejasných okolností privatizoval se svým otcem podnik…”, ale že to bylo celkem ok, protože v ČR se to v “devadesátkách” dělalo taky tak
ix. během pořadu zazní 3x “inline” reklama na Baudyšův seminář o astrologii, který pořádá se svým kumpánem, astrologem Kubíkem
x. no a v závěru to zpečetí formulací, že “…popřejme Ukrajincům ať se dočkají míru, pokud možno spravedlivého.” (jeden z diskutujících pod videem si toho všímá a podivuje se tomu…)
Tonda je kujon.

Policejní provokatéři - modus operandi

Na tomto místě stojí za to vrátit se trošku v čase zpět.
Odcituji mimo jiné i několik mých příspěvků z před-předchozího fóra.

Archív1 z 20.3.2021
Ty znám, ty na té fotce v článku s tím niga-transparentem, to jsou fotbaloví chuligáni “od nás”, z Thunovské ulice v Praze. Fandí už od roku 2016, viz zde
“Inscenovaná potyčka? Ne, naše dobrá práce, hodnotí policie sobotní střet”
8.2.2016
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/...i-o-migraci-v-praze.A160208_151705_domaci_pku
Mají rádi pochodně, kdysi si byli posvítit i na jedno autonomní sociální centrum, viz zde
“Maskovaní násilníci podpálili centrum Klinika, které pomáhá běžencům”
6.2.2016
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/utok-na-centrum-klinika.A160206_195931_krimi_ane
;-)

Archív2 z 28.3.2021
xi. fotbaloví fanoušci
známí z pražské Thunovské ulice, “zapálení” tzv. centra “Klinika” a z vyprovokování zásahu vodním dělem při demonstraci na Staroměstském náměstí
https://www.novinky.cz/stalo-se/cla...tuji-v-praze-proti-vladnim-opatrenim-40339601
18.10.2020

Archív3 z 22.11.2021
Na každé demonstraci je třeba sledovat mladé, dobře stavěné, muže s “kabelkami” na popruhu nesenými “křížem” (stylem “rameno opačný bok”), často zakrytý obličej.
Kabelka není úplně vždy podmínkou, viz “fotbaloví chuligáni” z Thunovské ulice v Praze v době protikrimigranstkých demonstrací po roce 2015.
Podíleli se i na “zapálení” tehdy nechvalně známého pražského skvotu neboli tzv. “Autonomního sociálního centra Klinika”.

Archív4 z 12.3.2023 (už na zdejším fóru, v tom linku je i obrázek)
Známe ty služební technologie viz namátkou “fotbaloví chuligáni” z Thunovské ulice a nebo akce “sprchování“ na Staroměstském náměstí.
Ani nebudu hledat všechna videa a rovnou vsadím své počítadlo, že v davu, co chtěl sundat jistý hadr, bylo pár “roztleskávačů” - dirigentů udávajících tón. A kde se vzali, tu se vzali, zhmotnili se těžkooděnci a máme 18 (!) zadržených. Nepodařilo se mi najít žádné video, ze kterého by šlo rozhodnout, jestli to bylo zadržení demonstrantů nebo evakuace provokatérů nebo částečně obojí.
A během “normálního” průběhu demonstrace chlapík s batohem, na kterém měl propagandistickou “plnou palbu”, tedy: ”Z”, hlavu medvěda, placku s Baštou, anti-placku s Fialou, svatojiřskou stuhu a na rukávu erb Orchestrantů.
Dokonalá výstavka. Ale který normální člověk si toto vezme na protirežimní demonstraci?
12.3.2023
“Jeden z účastníků protivládního protestu byl zadržen pro podezření z trestného činu. Muž měl podle fotografií z demonstrace na batohu písmeno Z, které používá ruská armáda během války na Ukrajině, a na rukávu logo ruské žoldnéřské Wagnerovy skupiny.”

A nyní se vraťme do současnosti.
Slavnostní shromáždění Klárov, Praha 9.5.2025.

9.5.2025
Cituji:
“Ještě před oficiálním začátkem akce, na kterou dorazili také přední politici hnutí Stačilo!, stihli policisté spolu s antikonfliktním týmem zadržet muže, který měl na tričku zřetelné písmeno „Z“ a podobiznu ruského vojáka. Písmeno se po začátku války na Ukrajině začalo používat jako symbol podpory ruské agrese. V Česku za schvalování válečných zločinů hrozí až tři roky vězení.”

Několik postřehů:
V článku je fotka “proruského dezoláta”, který má tričko s převelikým “Z” na hrudi.
V některých mejnstrýmech má dotyčný rozmazaný obličej.
Zde nikoliv, takže můžeme vidět:
i. zlý/zarytý/sveřepý kukuč - který má každý správný “zlý proruský” demonstrant
ii. teatrální gesto se zdviženýma rukama ve stylu “vrchní prchni” - tak to jsem já, dobře si mě prohlédněte (Mezi čtenáři tohoto příspěvku jistě budou někteří, kteří byli zastaveni dopravní policií, např. při namátkové kontrole. Takže určitě si vybavíte, že vaše chování k policajtům, bylo navlas stejné, jako toho zadrženého chlapíka: dělali jste rozmáchlá gesta rukama a tvářili jste se jako lidojed či ředitel zeměkoule. A nebo neé? Já počítám, že neé - protože normální člověk v takové situaci nepotřebuje policajty zbytečně provokovat. A tím spíš, pokud mu hrozí až 3 roky vězení, že ano:- )
iii. chlapík má “policejní” xicht - kdyby měl uniformu, dobře by zapadl mezi zasahující kolegy

Naposledy upravené:
Několik postřehů:
V článku je fotka “proruského dezoláta”, který má tričko s převelikým “Z” na hrudi.
V některých mejnstrýmech má dotyčný rozmazaný obličej.
Zde nikoliv, takže můžeme vidět:
i. zlý/zarytý/sveřepý kukuč - který má každý správný “zlý proruský” demonstrant
ii. teatrální gesto se zdviženýma rukama ve stylu “vrchní prchni” - tak to jsem já, dobře si mě prohlédněte (Mezi čtenáři tohoto příspěvku jistě budou někteří, kteří byli zastaveni dopravní policií, např. při namátkové kontrole. Takže určitě si vybavíte, že vaše chování k policajtům, bylo navlas stejné, jako toho zadrženého chlapíka: dělali jste rozmáchlá gesta rukama a tvářili jste se jako lidojed či ředitel zeměkoule. A nebo neé? Já počítám, že neé - protože normální člověk v takové situaci nepotřebuje policajty zbytečně provokovat. A tím spíš, pokud mu hrozí až 3 roky vězení, že ano:- )
iii. chlapík má “policejní” xicht - kdyby měl uniformu, dobře by zapadl mezi zasahující kolegy
Dovolím si připojit ještě jeden postřeh. Na osmém snímku ve fotogalerii je jasně vidět, že "zlý proruský" demonstrant má na sobě taktické kalhoty. Znám je, protože je používám na práci a na vandr. Tuto konkrétní konstrukci kapes lze najít na dvou typech kalhot. Prvním je model UTP od polského Helikonu a druhým jsou kalhoty Urban od ruského výrobce BARS. Demonstrant má na sobě zcela jistě UTP od Helikonu, poněvadž se jedná o barvené provedení RAL 7013, nebo Taiga Green. BARS uvedené barevné modifikace nenabízí. Mnohem zajímavější ovšem je, že tyto kalhoty jsou snad nejoblíbenějším kusem oblečení příslušníků Ochranné služby PČR při nasazení v civilu. Všiml jsem si toho opakovaně nejen na záběrech z médií, ale také naživo, když jsem viděl značné množství těchto "civilistů" při návštěvě Miloše Zemana v Ivančicích v roce 2017. Obliba těchto kalhot u příslušníků nespočívá pravděpodobně jen v nedostatku fantazie, ale především v dobrém poměru cena/kvalita a v možnosti skrytého nošení zbraně a instalace nízkoprofilových kolenních chráničů. Takže, když vidíte při takových akcích chlápky v UTPčkách, je celkem jasné, odkud jsou. Pokud se ke kalhotám přidá ještě kabelka (tedy organizér), tak se jistota identifikace fízla ještě zvýší. 😎

V Bratislave na jednom proteste hadzali policajni provokateri dlazobne kocky do svojich kolegov aby mohli dav zmietnut vodnym delom, na inom dostal muz ranu do krku gumenym projektilom na dva metre a prezil len zazrakom, pri proteste voci imigracii sa oddelili ultras fanusikovia a zacali napadat zahranicnych turistov, na hrade sa neskor ukazalo ze ich rukavoditel stoji pri svojich kolegoch s paskou na ruke, vsetci boli presne obleceni ako uvadzaju kolegovia vyssie.

Vzhledem k tomu, že je tento jezuita a jewrej velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.

Poznámky k modus operandi - díl 2

Kromě toho, že provozuje vlastní TyTrubka ezo-kanál, je často zván k rozhovorům na jiné ezo-kanály, taktéž imitačně-provokační projekty.
A zaujala mne jeho návštěva u jewrejky Alžběty “Alžbětky” Šorfové na ezo-kanále “Cesty k sobě”.
Vznikl rozhovor
Antonín Baudyš, Poznámky k vývoji
3.5.2025
Rozhovor má délku cca 42 minut a prvních cca 28 minut je klasická zoufale prázdná ezo-vata.
Ale začne to být zajímavé od okamžiku, kdy se Tonda pustí do “sdílení zkušeností” z jednoho ze svých (“mnoha”:- ) pobytů ve tmě.
Cituji od 28:00:
“(Toník: ) Totiž mně se tam ukázalo, že ta jako nejtvrdší židovská sekta, ten čabad lubavič {takto to Toník opravdu vyslovil, což je špatně, správně se to čte s ‘ch’, tj. “Chabad Lubavič” - pozn. Počtář}, co říděj prostě jak Donalda, tak Putina, tak Zelenskýho, že jsem toho spoluzakladatel, víš, prostě před 200 lety, fmmm. Tak, fmchchcha, jako zjištění, co s tim? A tehdy to byla čistá věc, tehdy to byla... (Alžbětka: ) A čeho spoluzakladatelem? (Toník: ) To byla kabalistická záležitost. Vázaná na osobu Ba’al Šem Tóva… … Ten příběh byl nádhernej, akorát že von ten jejich bůh není skutečnej bůh, víš, a tím je to celý cinklý. … Tak já tam byl jeho {tj. toho, co se jmenoval Ba’al Šem Tóv - pozn. Počtář} jedním z prvních žáků, víš. A trochu jsem to tam zorganizoval, tehdy. Ale dopadlo to jako vždycky, prostě, viz Ukrajina a tendle bordel, jo. Tak to mi přinesla letošní tma, mmm chm hm hm hm kvik.”

Cituji od 32:28:
“(Toník: ) Teď v sobotu děláme velkej seminář s Jaroslavem Chvátalem {k tomuto navázání nového typu “spolupráce” mám v šuplíku taky 1 příspěvek - pozn. Počtář}. Je tam vyprodáno, takže nemusím dělat tady na to promo, protože se tam stejně nejde dostat. Ale i o reptiliánech tam chci mluvit.”

A pak na závěr opět klasická ezo-vata, vzestup, 4. dimenze, vibrace a chechot “Alžbětky”. Chvílemi trapné, že mi bylo až stydno. Ech, do prčic, >i tohle< přece musí mít nějakou minimální, minimální, úroveň. Ale to oni ne. A ve finále “Alžbětka” hlásí: “Já cítím, že to takhle je správně, že že jsme to vyhnali do vysokých frekvencí.” (nekecám, tohle fakt zaznělo)
Chyběly snad už jenom “Kvantové zářiče jako nástroje růstu, ochrany a podpory”.

Poslední dobou si všímám, že se několik imitačně-provokačních projektů (zahraničních i zdejších) snaží Chabad Lubavič vykreslovat, jako úplně nejvíc nejhorší jewrejské padouchy, co kdy chodili pod sluncem.
Zajímavé, což?
Takže je legitimní otázka: >proč?<. Proč “tak najednou” a proč “všichni”.

Poslední dobou si všímám, že se několik imitačně-provokačních projektů (zahraničních i zdejších) snaží Chabad Lubavič vykreslovat, jako úplně nejvíc nejhorší jewrejské padouchy, co kdy chodili pod sluncem.
Zajímavé, což?
Takže je legitimní otázka: >proč?<. Proč “tak najednou” a proč “všichni”
Já se domnívám, že Chasidé jsou jakousi korekcí přímo od Boha, jak jsem to popsal v jednom ze zdejších příspěvků:
"Chasidé se dají považovat v podstatě za gnostický proud judaismu. Nejsou ostatními Židy moc přijímáni, protože jsou příliš "EZO". :) Zaměřují se hodně na meditační techniky, při kterých dochází k extatickým stavům, z čehož vyplývá, že ovládají pokročilé techniky práce se třetím okem - epifýzou. Epifýza totiž produkuje malé množství DMT a aby došlo k extázi, musí se její činnost mnohonásobně zvýšit. Nemluvě o tom, že šišinka musí být dokonale v pořádku, tedy bez usazenin vápníku, které funkci této endokrinní žlázy dost omezují. Právě Chasidé se výrazně bránili proti očkování proti covídku a stejně tak často protestují bok po boku s Palestinci. Berou je jako své bratry. Osobně to vnímám jako snahu skutečného Stvořitele o ozdravení vyvoleného národa.".

Podobně vnímám i súfismus, gnostické křesťanství a koneckonců i KSB. Zajímavé je, že tato hnutí založená na prohloubení osobního vnímání reality, posunu rozlišení a kultivaci ducha bez prostředníka se vždy rodí uprostřed největšího bordelu a úpadku duchovních hodnot. Tato hnutí většinou vzejdou ze středu zajetých zkostnatělých struktur, které je potřeba napravit. A tyto struktury mají tendenci se začít bránit. Když takové hnutí detekují, pokouší se je v lepším případě znevažovat a v horším rovnou likvidovat.

Proti imitačně-provokačním projektům nejsou imunní ani ParlamentniListy.cz.

Zde článek s provokatérem jménem František Kubásek
05.06.2025
Kvůli čemu ten článek vznikl?
Cituji:
"Pracuji patnáct dní v měsíci, takže mám relativně dost času. Ale stíhal jsem tvořit i při dvaceti pracovních dnech měsíčně. Momentálně jsem rozjel projekt Incorrect CAST. Podcast bude minimálně jednou měsíčně rozebírat nějaké komplexní téma. Už mám dvě nahrávky. Jedna probírá údajnou genocidu bílých farmářů v Jihoafrické republice, druhá shrnuje současnou vládní kauzu bitcoin. Budu rád, když si moji diváci něco i poslechnou."

Kubáska jsem na tomto fóru krátce zmiňoval
Ano, TOHO Kubáska, kterého jsem už propočítal na starém fóru, když ho tam nenápadně protláčel jeden tehdejší nejmenovaný diskutér.
TOHO Kubáska, který si aeronetovsky předvolebně kopl do SPD, když udělal rozhovor s krtkem v SPD Robertem Vašíčkem (stejně jako studio “Tap-in Radio” Svobodného vysílače CS).
A do třetice TOHO Kubáska, který při nedávné demonstraci před ČT “statečně” (a zbytečně) provokoval kavárníky na schodech před vchodem do televizní budovy.

Na před-předchozím fóru jsem mu věnoval výpočty viz tyto linky:
https://archiv.ksbforum.info/index.php?u=/topic/2454/poslanci-odm-iacute-tli-z-aacute-kon-kvůli-covid-pasu/1#post-19303
https://archiv.ksbforum.info/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokační-činnosti/1#post-13708
https://archiv.ksbforum.info/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokační-činnosti/1#post-13739
Dám sem z nich výtah, ať je to archivováno i tady.

>Jedním< z TyTrubka kanálů Kubáska je kanál "Incorrect CZ".
Zajímavé logo kanálu: barvy žlutá/černá/bílá - pro mne z hlediska barvy jasná řeč. Samotné logo má tvar vypínače (z písmen I a C), který je před zeměkoulí.
Taky má docela rozsáhlé webové stránky https://www.incorrect.cz/, které fungují cca od 11/2017.
Všechno to vypadá jako "uan-men-šou" a přitom dle vlastních slov z jeho webu "ŽÁDNÝ MINIMÁLNÍ LIMIT PRO PROVOZ WEBU NENÍ POTŘEBA. CHODÍM DO PRÁCE A FINANČNÍ STRÁNKA JE JEN MOTIVAČNÍM BONUSEM."
Je aktivní na sociálních sítích - celkem 12 účtů na 8-mi platformách, pokud dobře počítám.
Jak to ten kluk jenom stíhá při tom zaměstnání?
Tak jsem si projel natočená videa tohoto YT-kanálu.
Tak třebáááá, kolikrát tam bude něco o SPD...
A našel jsem!
Jedno jediné videjko.
Kdo se chce dozvědět, jak funguje v SPD "mentální koncentrák", je možné si pustit prvních cca 10 minut.
"Robert Vašíček: SPD není demokratická, za sochu Koněva jsem bojoval, osvobození odděluji od Vrbětic"
8.5.2021

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=3DSWbR7hbHI

To, že Kubásek tehdy natočil pomlouvačné video na SPD právě s Vašíčkem, není žádná náhoda.
Robert Vašíček je totiž "známá firma", detaily v následujícím příspěvku.
Robert Vašíček - pomlouvač specializovaný na SPD

Ještě se vraťme ke Kubáskovi.
O tom, co je zač svědčí i tento jeho trapný seriál "parodických" videí, kde vystupuje v ženské paruce
https://www.incorrect.cz/category/ude/page/3/
Tak nějak bych si představoval skutečného "bojovníka proti systému".
:- )
O lecčems svědčí i lacině-pouťový (pro imitačně-provokační projekty typický) charakter úvodních fotek jeho videií na jeho dalším TyTrubka kanále. Nechybí rádoby zajímavé "grimasy" a povinností je i "trendy" vyvalování očí.
(to muselo dát práce a přitom taková blbost, že?:- )
videa
záznamy živých vysílání

Naposledy upravené:
Robert Vašíček - pomlouvač specializovaný na SPD

První z jeho pomlouvačných rozhovorů, který jsem zaznamenal, byl ten, který proběhl na "Tapin-Radio", které je součástí SVCS.
Proč tento úvod?
Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme?
Pořad na Tapin-Radiu:
"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"
https://www.svobodny-vysilac.cz/202...kazy-o-propojeni-spd-s-cssd-ano-ods-a-top-09/
Hovoří spjaščij Robert Vašíček ex-místo předseda regionálního klubu SPD Praha, naštěstí už i ex-člen SPD.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd-tomio-okamura-robert-vasicek.A210405_175655_domaci_indr

Tehdy jsem provedl i rozbor toho rozhovoru.

Pořad jsem vyslechl po částech a musel jsem se držet, abych ne :-C=
Je to plné nechutných manipulativních technik.
Povšimněme si, že moderátor i host používají oblíbenou manipulativní techniku.
Zaznobin jednou použil takový pojem: "скороговорка" (rychlořeč).
Je to metoda, kterou používá mluvčí za tím účelem, aby posluchač v proudu poslouchané řeči nestíhal vytvářet adekvátní obrazy na základě sdělovaných slov.
Obrazy přesto vznikají, avšak nejsou adekvátní.
Cílem je, aby si posluchač vytvořil cílový celkový obraz jako neadekvátní a přitom měl pocit dokonalé argumentace/zdůvodňování/dokazování/vysvětlování/vyvozování.

Celý pořad bych mohl rozebrat/rozmetat podobně, jako jsem to propočetl v jiných velmi podobných případech, ale nechce se mi na to jít "hrubou silou", je to dlouhé.
Raději tedy po džudisticku obrátím jejich vlastní sílu proti nim.
Kdo z nás udělal to, co mu moderátor každých 5 minut vnucoval?
Tj. ověřte si to na odkaze č. X pod videem "na odysíí".
Tedy zde.

Takže co jsou zdroje těchto dle tvrzení v rozhovoru "závažných věcí":
ahaonline.cz (bulvár)
blesk.cz (bulvár)
ihned.cz (bakala)
obchodní rejstřík (copak bychom tam asi našli na kohokoliv jiného politicky angažovaného?)
aktualne.cz (bakala)
krajskelisty.cz (převzato z MF Dnes)
info.cz (kde je vlajkovou lodí velikán "falešný a prázdný" Topol, řečeno s klasikem)
idnes.cz (Babiš)
denik.cz (penta)
forum24.cz (ultralevicová šafrova žumpa, přebírají články jana cempera z manipulatori.cz apod.)
irozhlas.cz (ČRo)
respekt.cz (bakala)
praha9.cz (ods)
parlamentnilisty.cz (kandidáti volby 2014, článek z roku 2014, článek jenom o kmotrech socdem, článek že Foldyna a Gawlas šli do SPD)
ceskapozice.cz (magazín serveru Lidovky.cz, články čistě o ods)
prazsky.denik.cz (penta)
prazskypatriot.cz (lokální pražský plátek, co je to zač viz https://www.prazskypatriot.cz/politika/ze-socialnich-siti/)
hlidacipes.org (dezinformátoři, viz https://hlidacipes.org/o-nas-2/podporili-nas/)
nku.cz (tisková zpráva "Poslanci zvolili členem NKÚ Michala Šmucra" )
top09.cz (tisková zpráva z roku 2011)

Takže bulvár, různé klony bakalovin, šafrovo fórum, otevření dezinformátoři (hlidacipes.cz, manipulatori.cz) ...
Některé články jsou z roku 2012, 2017, ale to v pořadu NEZAZNÍ, takže je záměrně vyvoláván dojem, že je vše čerstvé a právě probíhající...
Když slyším argumenty tohoto typu, jak je použito v pořadu, vždycky si vzpomenu, kolik let musel Putin fungovat s Medveděvem, než se ho mohl zbavit. A může si snad Okamura v tomto směru dovolit více a dříve než Putin?

Z diskuse pod pořadem na odysee:
diskutující:
"Neoficiální, nepotvrzené, panují podezření, myslím si, naznačuje, asi, domnívám se, je to nase hypotéza, byl přítelem toho a ten byl zároveň přítelem toho... Zklamání. Ukažte mně člověka, který má přátele jednoho "vyznání", který podniká jen lidmi stejného politického názoru, který volí 30 let stejnou stranu. Někdy je lépe méně než více."
na to odpověď moderátora:
"Dobrý den, co přesně konkrétně máte na mysli? Vedle cca 40 odkazů přiložených do popisu pořadu se můžeme pustit do faktické argumentace. Uveďte prosím konkrétní pochybnosti, my na ně uvedeme konkrétní fakta. Vše máme zdrojované odkazy. Krásný den"
{jo jo, čím víc pruhů, tím víc adidas}

Komentář jedné kolegyně na blogu Oracle911 z 6.6.2025 22:22 :- )
mi “zatlačil” na psychiku a provedl jsem rozbor článku z cz24.news na téma WHO, který linkovala s nervózním dovětkem “A zase šalejú !!!”.
Dovolím si rozbor zkopírovat i sem.

To chce klid a nohy v teple.
To jenom “Necenzurovaná pravda” z angličtiny přeložila nějaký text a cz24.news ho zveřejnilo.
A co je to za text?
Je to tento text: https://www.lifesitenews.com/opinio...e-threats-to-freedom-and-national-sovereignty
z 5.6.2025
Jak web adresa, tak záhlaví článku, obsahují slovo “Opinion”, čili *názor*.
A slovo “názor” už *není* součástí překladu z Necenzurované pravdy! Stejně, jako adresa originálního zdroje je skrytá pod nenápadné slovíčko “ZDROJ” (přitom je to link), pod kterým následuje text “Zpracoval: Necenzurovaná Pravda” (a toto už není link). - Proč je to takto? Aby to bylo kratší? Ne, aby to lépe vyvolalo *ten správný účinek*.
A čí je to názor?
Absolventka právnické fakulty Yaleovy univerzity, právnička Reggie Littlejohnová, je zakladatelkou a prezidentkou organizací Anti-Globalist International a Women's Rights Without Frontiers. Je spoluzakladatelkou Sovereignty Coalition.

A toto není jediná manipulace! Článek se v originále jmenuje “The new WHO Pandemic Treaty poses grave threats to freedom and national sovereignty” čili “Nová pandemická smlouva WHO představuje vážnou hrozbu pro svobodu a národní suverenitu.”.
A jak se jmenuje článek po “překladu” tzv. “Necenzurovanou pravdou”?
“Nic neskončilo a jde doslova o život! Pandemická smlouva WHO nařizuje cenzuru a vydávání digitálních zdravotních dokladů”. (a to má být jako co? to už jsme na aero**tu?)
A to je v *přímém rozporu* s jednou důležitou větou tlustým písmem uprostřed článku, která zní: “Není to hotová věc.”.

Dále: nejedná se o prostý překlad. Český text vynechává podtitul původního článku. Místo toho přináší *zcela navíc* 4 odstavce. Tyto 4 odstavce *nahrazují* první odstavec původního článku, který je tím pádem *vynechán*. Shoda začíná až pasáží s 6-ti odrážkami.

Další manipulace “Necenzurované pravdy”: původní článek obsahuje *úplně jiný* obrázek! Původní článek obsahuje foto stěny budovy s logem WHO. Obrázek je šedo-světle-modrý, emocionálně dosti neutrální. Zatímco český překlad obsahuje obrázek apokalypticko-horor-orwellovský, kombinace barev černo-červeno-bílá. Tedy černomagická kombinace použitá - v silnější podobě - např. na hitlerovské vlajce.

Máme tady takovou analogii s praním špinavých peněz.
Cituji:
"Obvykle se proces praní špinavých peněz skládá ze tří etap: namáčení, namydlení a ždímání.”. Detaily pro zájemce zde
https://ksb-csr.net/threads/volba-prezidenta-ceske-republiky-2023.209/post-4428
Je třeba dávat bacha i na “soft” (měkkou) verzi tohoto mechanismu.
Nejhorší (zbytečnou) smrtí, je smrt z úleku. Po “vyždímání”.

Naposledy upravené:
Tomáš Lukavec, provozovatel TyTrubka kanálu “Zákony bohatství”
a majitel krásných, oslnivě bílých, zoubků
(asi byly dost drahé, musí se často a nepřehlédnutelně ukazovat)

Pojďme si vypočítat milníky na jeho ne-zas-tak-dlouhé cestě od zelené kontrolky, přes oranžovou, až k červené.
1.
Na začátku bylo video “Jak se programuje PODVĚDOMÍ?...Tomáš Lukavec”
video 0
které natočil 2.12.2021, tedy během plandemie.
Pak se pomocí pozitivní činnosti nabalí základní masa příznivců/sledujících. Jako třeba, když Peková začala bojovat proti plandemii (samozřejmě jsem na to skočil také, byla jako déšť na poušti). Nebo když Lukavec v počátku své jútuberové kariéry natáčel videa s obsahem neobvykle vysoké kvality. Jako je třeba to, kvůli kterému bylo založeno diskusní vlákno na jednom fóru. Link z roku 2021 zde https://archiv.ksbforum.info/index....a-programuje-podvedomie/post-47071#post-47071
Na obličeji měl “protestně” namalovaný obrys roušky. Nad tím videem jsme se na před-předchozím fóru rozplývali všichni, včetně mne. Přiznám se, že mi trochu vadil název toho kanálu, “Zákony Bohatství”, ale potlačil jsem to, kdo by řešil název kanálu, když to video bylo tak skvělé.
2.
Varovnou indicií už tehdy mohlo být, že Lukavec prodělal fázi tzv. “namáčení”, kdy se mu dostalo (podobně jako Pekové) ozvučení v mejnstrýmu. Např. zde
“Snídaně s Novou a Tomáš Lukavec, 10.9.2020”.
Ono to totiž začne většinou nenápadně. Letmým zjevením se v mejnstrýmu. Tím se budoucí projekt “narodí”. Např. Lukavec zde “Snídaně s Novou 10.9.2020” (skoro na den přesně před 4 roky).
(A nebo Soňa Peková – článek na novinky.cz, rok 2013, 7 fotek a 2598 slov.)
3.
Další varovnou indicií měla být jeho “Přednáška Tomáše Lukavce na University of New York in Prague - How to build a personal brand” z 21.10.2020.
video 1
Tím myslím jak téma té přednášky (“Jak si vybudovat osobní značku”), tak pro koho ta přednáška byla (“University of New York in Prague”, viz wiki). A za zády měl na kameru vystavenou knihu “Od vize k zisku”, jejíž je autorem.
Kdo si toho tehdy všímal? Nikdo, ani já ne.
4.
První náznaky přechodu od zelené kontrolky k oranžové, které jsem už zaznamenal, byla jeho videa, kde těsně před volbami “radil” koho volit, koho nevolit, resp. že nejlepší je k volbám nechodit.
Když totiž “někdo” začne těsně před volbami radit “koho volit”, začíná to být vždy podezřelé. A když to dělá opakovaně, jako Tomáš Lukavec (v 01/2023 koho volit 1 a v 06/2024 koho volit 2), *vyvaluje při tom oči*, ukazuje fotky koček s očima otevřenýma do široka a nakonec skončí v tom smyslu, že nejlíp to politikům “ukážeme”, když *k volbám nepřijde nikdo*, tak to je ještě podezřelejší.
5.
Dalším varovným signálem bylo jeho zapojení se do “skandálu” okolo videa “plačící Peková”.
Detaily zde
Na ezo-scéně (kam se postupně Peková přesunula) vypukl skandál.
6.
Je pravda, že si Lukavec do svých video rozhovorů zve hosty podle principu “padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina”. Jenomže takto to dělá prakticky každý a tím pádem z toho nelze nic vyvozovat. Navíc opakovaně zdůrazňuje, že si hosty zve na základě přání svých diváků, což zjišťuje podle toho, o koho si diváci píšou/hlasují na jeho soc. sítích.
7.
Takže nezbývalo, než čekat na pečeť. A pečeť přišla. A ani to netrvalo tak dlouho, jako v případě nekorunovaného krále česko-slovenské ezo-scény Jaroslava Chvátala, detail zde
"Opus Magnum".
Perlu mezi mými počítacími kuličkami.
Zlatý zářez na rámu mého počítadla.
Jaroslav Chvátal.
(který už si “nenápadně” začal vychovávat svého korunního prince, Zdeňka Sýkoru).
Ale vraťme se k Lukavcovi. Tou pečetí je rozhovor
“Miroslav Trauer: BOJOVAL na UKRAJINĚ a... promluvil ...odtajněné lži a manipulace mainstreamu”
z 1.6.2024
video 2
* hostem je Slovák, Miroslav Trauer, věk 28 let (!), žoldák, strávil 8 let (!) ve Francouzské cizinecké legii, dosáhl hodnosti seržanta (což je ve FCL poměrně vysoká hodnost, důstojníkem se může stát jen Francouz), navíc se stal údajně nejmladším seržantem v historii, místo slova “zabít” používá zástupné slovo “neutralizovat”
* bojoval jako dobrovolník na Ukrajině u Bachmutu (Arťomovsk), údajně proto, že chtěl podpořit své, tam bojující, ukrajinské “kamarády” z FCL
* co je FCL zač, plyne už z jejího wiki-heslo FCL, cituji: “Po kapitulaci Německa za druhé světové války se k legii přidalo spousta příslušníků Wehrmachtu a možná i SS, kteří by jinak čelili soudu za válečné zločiny. V letech 1946–1954 se legie účastnila tažení v Indočíně, kde byla poražena jednotkami Viet Minhu v obrovské bitvě u Dien Bien Phu.”
* 03:26 Lukavec hrdě hlásí “Pro mě je to jeden z rozhovorů, kdy mám obrovskou radost a pro mě je obrovské privilegium Mirku, že si teda přijal pozvání.”
* 04:00 pokračuje “Pokud by vás můj host zaujal více, sledujte ho na sociálních sítích, třeba na instagramu a dalších, které jsem dal dolů, pod toto video, sledujte sledujte sledujte.”
* 48:50 host sděluje, že “působí v ČR”, počítám že za peníze Ministerstva války ČR jede válečnou propagandu a podílí se na náboru do AČR viz bod (8)
* 54:00 HLP příběh z džungle - vypadá to, že v hostovi ještě nějaká lidskost zbyla - o to nebezpečnější by mohlo být jeho PR-působení v rámci rekrutování mladých do armády a v propagaci války
8.
Na kanále “Podcast 10:35” (což počítám, že je nepřiznaný propagační kanál Armády ČR) je video “Miroslav Trauer: Legionář věrný odkazu Gabčíka a Kubiše” z 25.3.2025, kde hovoří nadšeně o FCL.
video 3
V čase 15:31 naivně hlásí: “Legia nesie veľa, veľmi veľa, dôkazou, možno ľudia by boli až v šoku, až prekvapení, že koľko vlastně sa z nacistického Nemecka prevzalo a dodržuje doteraz ako tradícia. My sme sa museli učiť spievať pesničky po nemecky, hej. Pesničky ako Erika alebo… - moderátor: fakt? - jasné… …viacero pesničiek. Potom ďalšia vec. La Legion Marsh, napríklad, pesnička, je vlastne hlavná hymna waffen SS…
9.
Lukavcovo video “Hádka Trump vs. Zelenskyj [zpětný pohled / ŘEČ těla a zákulisí]” z 9.3.2025
video 4
* V úvodu se usilovně snaží vysvětlit divákům, že on - Lukavec - je neutrální, není fanoušek nikoho (Trumpa, Zelenského, Fialy, Babiše,…). To je jeho metoda “nivelizace”. Nesnaží se nikoho přesvědčovat o opaku čehokoliv. Snaží se stírat rozdíly mezi protipóly, hrdiny a antihrdiny, názory a protinázory, pravdou a lží.
Tak, jako v mnoha svých jiných videích, vyzývá diváky, ať mu napíšou “co si o tom vy myslíte, zajímá mě to”.
* V tomto videu o Zelenského “leteckém dnu z Oválné pracovny”, provádí damage control (řízení za účelem minimalizace škod) pomocí “výkladu řeči těl”. Primární rovina výkladu celkem odpovídá, ale v rámci sekundární roviny výkladu už Lukavec jede svoji klasickou “nivelizaci” a “odůvodňuje”, že “oba mají pravdu”, že to byla více méně taková “nešťastná událost”, že vlastně o nic nejde, všichni to vlastně mysleli dobře, všechno je v pořádku…
* 16:30 z tohoto komentáře je krásně vidět, jak to má Lukavec v hlavě uložené ve skutečnosti, cituji: “Donald Trump dává i prostor panu Zelenskému pro to, aby mu ukázal fotografie z bojiště. To znamená, aby mu ukázal to, čeho se dopouští Rusové na území Ukrajiny. Jakých zvěrstev.”
* když Lukavec potřebuje některým svým tvrzením dodat na váze, odvolává se na své imaginární přátele/kamarády v USA za pomoci klišé typu “jak to vnímají moji kamarádi/přátelé z Ameriky”
10.
Dále zde máme “reakční” video Lukavce na rozhovor Sachse u Bobošíkové.
“Bobošíková & Sachs ODPÁLILI propagandu Kremlu? [reakční speciál]” z 17.3.2025
video 5
Nejprve (jak říká Lukavec) pana profesora vychválí až do nebes, jak je vzdělaný, nezávislý atd. atp. A později nastoupí Lukavcova metoda “nivelizace”. Když začne Sachs říkat něco, co už silněji odporuje standardním západním narativům, reaguje Lukavec všelijakými grimasami, kroutí očima, kroutí rty, cení zuby apod. A v čase 33:00, když Sachs zahlásí, že zničení Nord Stream 2 byla práce USA, tak Lukavec stopne přehrávání Sachsovy řeči a chvatně vygúglí a na obrazovku promítne, že podle Wall Street Journal to udělali Ukrajinci pod vedením Zalužného.
11.
Lukavcovy “dvouměsíční” pobyty v poušti. Na jednu stranu se během “pobytu” na jeho kanálu nepřestávají objevovat nová videa (dobrá, jsou předtočená), na druhou stranu např. na tomto videu
“PROČ a KAM odlétám z ČR? ...překvapivý vzkaz na rozloučenou (+ poděkování všem dobrým duším)” z 5.12.2024
video 6
hlásí v čase 06:20 informaci typu “…ale klidně mi maily pište dál, postará se o ně moje pomocnice Míša…”.
A pak se objeví krátké “video z pouště”
“KRÁSNÉ SVÁTKY 2024: klid v duši a radost v srdci přeji nám” z 24.12.2024
video 7
kde “duchovně” píská na píšťalu.
A pak se objeví další “video z pouště”, které je delší
“NOVOROČNÍ příběh o setkání nejmoudřejšího s nejbohatším ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2025!” z 29.12.2024
video 8
kde Lukavec hlásí, že ho odeslal, jak byl spolu s beduíny na benzínce. Přitom na obou videích je stejně oblečen a na obloze u jeho hlavy je z pohledu pozorovatele vpravo stejný bílý/světlý flíček.
Takže co? Dvouměsíční pobyt v poušti jako legenda pro 2 měsíce služebního volna bez povinnosti natáčet videa a obsluhovat soc. sítě? Za tu celoroční dřinu by to bylo zasloužené.
12.
Tým “Lukavec”. Jaké je jeho složení? Minimálně toto:
Tomáš Lukavec, hlavní role
Míša, maily a soc. sítě
Sandra Pogodová, herečka, hraje životní partnerku Lukavce
Růženka, kamera
Jak jsem to vypočítal? Tak Lukavce vidíme, všichni. O Míše hovoří samotný Lukavec ve videu v bodu (11). Sandra je také dostatečně viditelná. A Růženka se mihne ve videu v bodu (14). A ještě tam nejspíš budou další lidé, kteří řeší provoz Lukavcovy cestovní “retreat”-kanceláře viz zatím 2 nabízené pobyty https://zakonybohatstvi.cz/retreaty/ . Pro “chudší” v ČR, pro “bohatší” v Indii.
13.
V kvalitním projektu by neměl chybět ženský princip. Proto byla angažována komická herečka Sandra Pogodová, která hraje Lukavcovu životní partnerku. Je to HLP. On - fešný, moudrý, mladý, duchovní, úspěšný muž-spisovatel, známý jútuber a ona - starší, veselá, pozitivní, rétoricky zdatná/pohotová, energická, pohledná, zachovalá, zralá žena-živel oplývající lidovou moudrostí.
Pogodová začne “chodit” s Lukavcem přibližně v době, kdy se poprvé objeví na tomto jeho videu
“Sandra Pogodová: "Ta doba je tak šílená, že musíme žít jinak." (celý rozhovor v odkaze pod videem)” z 24.6.2022
video 9
To je přibližně tentýž okamžik, kdy Pogodová čirou náhodou z ničehož nic “zduchovní” a začne se zapojovat do veřejného ezo-života v ČR. (Kdepak jsme už tuhle šablonu měli možnost nedávno vidět? Správně. Dr. Peková nám kdysi přesně takhle zničehož nic “zduchovněla” a ještě i “z-allat-řila”.)
Pogodová zakládá svůj vlastní (i když skromný) ezo-kanál na TyTrubce, první video
“Slovo úvodem pro vás | VÍTEJTE a děkuji za odběr : )” je z 30.8.2022
video 10
Toto obrácení ferdyše pištory je potřeba jednak řádně odůvodnit a druhak náležitě zpropagovat v mejnstrýmu. Musí se odůvodnit proč už Pogodová nebude tolik (nebo dokonce vůbec?) hrát v TV/filmu. Role “životní partnerky” a “zduchovnělé přednášející ženy” je totiž téměř na plný úvazek. Tuto propagačně-vysvětlující funkci plní rozhovor na rádiu “Frekvence 1”, viz video
“SANDRA POGODOVÁ: "Přestává mě bavit, hrát jiné figury. Teď mě naplňuje hrát Sandru" |ROZHOVOR|” z 5.1.2023 (sám bych to lépe nepojmenoval:- )
video 11
14.
Nicméně využití hereckých schopností Sandry Pogodové v týmu “Lukavec” má i další aspekty. Poslouží v prohloubení sympatií lidí k celému projektu tím, že jsou periodicky sehrávány “partnerské/vztahové” komediální etudy/improvizace na předem zadaná témata. Která se mají tvářit jako “příběh z partnerského života”, jenom čirou “náhodou” natáčený na kameru (někdy dokonce třetí osobou).
Tím se účinkující přiblíží lidem a dojde k upevnění vztahů publika s účinkujícimi.
Příkladem budiž “vtipné” video o druhém stříhání vlasů Lukavce (ano, už druhém, téma je to vděčné, mělo ohlas, tak proč se trápit s vymýšlením nového tématu, když staré ještě funguje?).
“Jak mě podfukla Sandra Pogodová ??? [psychopeklo]” z 18.5.2025
video 12
Publikum jakoby se stává součástí “rodiny” Lukavec+Pogodová. Najednou se ocitáme “mezi svými”, kterým nic lidského není cizí. Stejně jako nám.

Naposledy upravené:
Nenašel jsem zde, žádnou analýzu týkající se uskupení NÁŠ SMĚR (Majitelé mozku s.r.o.), a tudíž si Vás, Počtáři, dovoluji oslovit, zda (až budete mít čas) byste se jim nekoukl na zoubek.
Nakladatelství vlastní firma “Majitelé mozku s.r.o.”, ičo 10746501.
Nápis “Náš Směr” je pouze součástí loga a jméno webové domény.
Z výše uvedeného linku na “Výpis z obchodního rejstříku” plyne, že jedinými vlastníky jsou Pavel Kamas a Lukáš Novák. A Pavel Kamas je “známá firma”. Počítal jsem s tím, že už jsem ho někdy v minulosti propočítával, ale nic jsem nenašel. (Možná mi přišlo, že by to bylo nošení dříví do lesa?)
Tak pojďme na to.

Máme tady kryptofašisty - jako je např. řecký rusky mluvící jewrej Kolpakidi.
A máme tady otevřené fašisty - jako je např. český česky (a slovensky) mluvící jewrej Šaul Kamas.
A kdybych měl vypočítat 3 nejznámější “členy české obce fašistické”, byli by to:
1. Adam B. Bartoš (B = Benjamin)
2. Tomáš Vandas
3. Pavel Kamas
A kdo je slovanštější než Slovan? - jedině jewrej.
A kdo je nejlepší jewrejo-bijec? - taky jewrej.
Kamas toho dělá docela dost: popírá (však víš co - a nemyslím věci kolem koronabacilu), vydává fašistické knihy, včetně “Mein Kampf” a Hitlerových Projevů (ty vydal ještě ve svém původním nakladatelství “Guidemedia etc”). Osobně jsem viděl video (link jsem si neschoval a nevím už, kde ho najít), které strýmoval z místnosti, kde měl za zády stěnu a tam visel obraz Hitlera.
Ale kupodivu mu to prochází. Pokud vím, souzen byl, ale nedostal za nic ani podmínku.
25.6.2019
9.6.2020
Zkus něco takového dělat a uvidíš, jak dopadneš.
A co to znamená? Jak to, že Kamas může?
Protože Kamas (stejně jako Adam B. Bartoš a Tomáš Vandas) mají krytí.
A kdo dává takové krytí?
No ti, co makají pro demokracii v jednom baráku v pražských Stodůlkách, hned vedle obchodního domu s nábytkem, však víš, ten s tou červenou židlí :- )
A kdybys to zkusil Ty?
Buď půjdeš sedět natvrdo nebo budeš muset podepsat.
(Podepsat spolupráci - to v případě, že bys byl aspoň tak schopný, jako byli podobní projekti v minulosti nebo jsou v současnosti.)

A co může být lepšího než samoodpis?
i.
Zde ho provádí Kamas osobně, kdy při svém 8-mi minutovém projevu chrlí blitky při příležitosti státního svátku 8.5. resp. 9.5. v roce 2024.
Osvobození?
ii.
A zde další klasika imitačně-provokačních projektů: těsně před volbami radit koho nevolit a hoho volit. Zde před volbami v SR.
Mé stanovisko k zítřejším parlamentním volbám na Slovensku.
A jaké je to stanovisko? (parafrázuji) “Proboha, hlavně nevolte Fica.” a “Republika sice, jako stranický celek, taky stojí za h***o a je striktně vzato nevolitelná, ale kroužkujte a volte Huďa, ten je dobrej.” Na tom videu jinak hlásí poměrně dost “perel”, má to 5 minut, takže doporučuji shlédnout. Jednou se zvukem. Podruhé bez zvuku a zkusit číst mimiku a řeč těla.
iii.
Podívejme se na úvodní stranu jeho osobního webu "pavelkamas.cz".
První, co mne trklo, je vlevo nahoře v černém pruhu "záhadný klikyhák".
Je to písmeno "doleva obrácené" P a písmeno K. Tedy monogram Pavla Kamase. Použitý font imituje nacistické/hitlerovské písmo zvané Fraktura.
iv.
Stejně, jako jiné imitačně-provokační projekty,
Lukavec prodělal fázi tzv. “namáčení”, kdy se mu dostalo (podobně jako Pekové) ozvučení v mejnstrýmu. Např. zde
“Snídaně s Novou a Tomáš Lukavec, 10.9.2020”.
rovněž i Pavel Kamas absolvoval několik "namáčení" v mejnstrýmu, aby se o něm ve veřejnosti zvýšilo povědomí. Jedním z takových "namáčení" byla jeho účast v kdysi dost sledovaném pořadu ČT. Byl vysílán v hlavním vysílacím čase.
Máte slovo s M. Jílkovou ze dne 27.2.2020.

Důležitá odbočka: Tento pořad je zajímavý ještě z dalšího důvodu. Dochází tady k namáčení ještě jednoho dalšího projekta. V publiku je přítomen imitačně-provokační projekt jewrej Jakub Jahl (Sobek). Jahl je podvodník/zloděj, homosexuální pedofil, zakládající předseda tak zvané Satanovy komunity, nyní aktivní jútuber-"bojovník proti sektám". Tento úchyl v pořadu hovoří z publika v čase 45:30, věnuj pozornost tomu, co má zobrazeno na tričku. Projekt Jahl je ale na samostatné počítání.
Konec odbočky.

v.
PK píše vzpomínkové/oslavné články o členech SS, jako je např. Poslední mohykán z 2.11.2017.
vi.
Zde je článek Přepadení vysílače v Gliwicích – velká událost, nebo velká lež?, kde se PK snaží "odhalit", že hitlerovská akce pod falešnou vlajkou, Gliwice 1939, bylo ve skutečnosti reálné přepadení německého vysílače polskými vojáky.
vii.
A pak tady máme ještě opakující se šablonu.
"Můj boj" (kniha "Mein Kampf", Adolf Hitler)
"Můj příběh" (Adam B. Bartoš, zde kniha na e-šopu "KnihyABB")
"Náš směr" (Pavel Kamas, název e-šopu a taky - už mrtvý - internetový magazín/blog jeho soukmenovce Lukáše Beera)
"Národní demokracie" (strana založená Adamem B. Bartošem, propaguje ideje stavovského fašismu, strana přešla do režimu "hybernace", její nový předseda, Jan Sedláček, se stal významnou tváří TyTrubka kanálu "Svobodná Televize"; výpočet tohoto relativně čerstvého dvousložkového imitačně-provokačního projektu se mi rodí zatím v šuplíku, ještě není úplně dokončený, je to dosti objemné)
"Národní odpor" (wiki heslo zde)
"Národní domobrana" (imitačně-provokační projekt organizovaný Markem "domobrancem" Obrtelem, narodnidomobrana.cz)
viii.
Občas je možné se setkat s názorem typu "...ale on ten Pavel Kamas má některé názory dobré, třeba ohledně koronabacilu...".
Lidé, zlatí. Nejlepší veřejné názory ohledně koronabacilu měl v ČR kdo?
Projekt Volný.
Jak to bylo krásné, když se přetahoval v Poslanecké sněmovně o řečnický pultík s vládními poslanci a ochrankou! Vyhrožování "flákancem" téměř zlidovělo.
A co nás to stálo?
Cca 1 000 000 propadlých hlasů v parlamentních volbách a nastolení vlády Fijalového hnusu.
Něco pozitivního se dá najít na každém, ale před tím zbytkem není možné zavírat oči.

Jedním ze jmen boha Šivy-ničitele, který má 1008 jmen, je “míchačka” či “ten, který míchá”.

Hitler byl vegetarián a měl rád zvířátka.

Naposledy upravené:
Máme tady kryptofašisty - jako je např. řecký rusky mluvící jewrej Kolpakidi.
Původně jsem na tuto (stokrát) opakovanou lež a pomluvu ani nechtěl reagovat, nicméně by to asi nebylo správné.

Zrovna dnes na tlg. kanále A.Kolpakidiho vyšel krátký úryvek (pravděpodobně) z jednoho již staršího videa.

Zdroj: https://t.me/kolpakidi_official/1739

A.Kolpakidi v něm s humorem rozebírá "kožené" názory (bývalého) plukovníka KGB Chlobustova a možnou příčinu jeho křečovitého chování vidí ve frustraci z toho, že z většiny jeho bývalých kolegů jsou dnes oligarchové a bankéři, a na něj se patrně nedostalo.

Když už píši do tohoto vlákna, využiji toho k vložení popisu pojmu "imitačně-provokační činnost".
V Encyklopedii KOB jsem definici nenašel, z mně dostupných pramenů se mi zdálo nejvýstižnější toto pojednání, které se nachází na 10. straně této originální publikace:
Český překlad je zde (strany 3 a 4):

Zde je můj překlad:

"Od pradávna je znám recept: aby bylo možno zničit jakékoliv dílo (zvrátit k nepoznání jeho podstatu), je nevyhnutelné se tomuto dílu (záležitosti) postavit do čela nebo přivést k jeho řízení své stoupence. Tento recept je schopný fungování pouze v davo-"elitárních" společenských systémech a obzvlášť - ve vztahu se strukturním způsobem řízení.
Základem jeho funkčnosti je znevolnění (zotročení, podčinění) psychiky takzvaného prostého člověka autoritou věrouky-ideologie nebo mínění (názorů) kultovních osobností, skrze jejichž autoritu se on nemůže přenést, i když autority přinášejí (zastávají) nesmysly, sebevražedné pro ty, kdo se jimi bude řídit, (ať již) uvěřiv (jim) nebo bezvolně (zbaven vůle). A(le) při strukturním způsobu řízení, který má místo (existuje) v činnosti státního aparátu, ozbrojených sil a zpravodajských služeb, v politických stranách a sociálních hnutích, je "autoritativnost" výše stojících funkcionářů a kolegiálních orgánů zabezpečena jejich vlastními pravomocemi: potrestat nebo povzbudit níže stojící při prakticky úplné nemožnosti z jejich strany změnit charakter činnosti výše stojících funkcionářů a kolegiálních orgánů bez narušení nepsaných korporátních tradic a obecně známých norem disciplíny odpovídajících struktur."

Naposledy upravené:
Původně jsem na tuto (stokrát) opakovanou lež a pomluvu ani nechtěl reagovat, nicméně by to asi nebylo správné.
Cože?
Gratuluji k dobrému postřehu a následnému 2x využitému “oslímu můstku”, kterým se Ti podařilo:
i.
“nenásilnou” formou sem opět linkovat moudra kryptofašisty Kolpakidiho, navíc na telegramu, tedy na kanále, prostřednictvím kterého jsi ho tady zatím ještě nepropagoval (pokud mi nic neuteklo…) (a co fejsbúk, instagram, wotsap, dyskord nebo X dříve známý jako tvitr - taky má?)
ii.
a nově propagovat odkazem imitačně-provokační projekt Milan Makový (konceptualcz.cz); to už tady dlouho nebylo; přitom stačilo vložit odkaz na fct-altai.ru a pak odstaveček “Zde je můj překlad:”; bylo už zbytečné linkovat ještě jeden překlad do Češtiny; ale chápu, jinak to nešlo, když měl být zpropagován ten link - šlo to i nenápadněji: 2 překlady do Češtiny proč? čím víc pruhů, tím víc adidas?

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom