Zajímavé.P.S. Věta někde z útrob KSB: Za davo-"elitarismus" je více zodpovědný dav než "elity".
Občas, když sleduji chování “davu”, mi jde na mysl podobná formulace:
Že lidi si GP postupem času (v globálním historickém procesu) “vykoledovali”.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zajímavé.P.S. Věta někde z útrob KSB: Za davo-"elitarismus" je více zodpovědný dav než "elity".
O tom asi žádná ...Zajímavé.
Občas, když sleduji chování “davu”, mi jde na mysl podobná formulace:
Že lidi si GP postupem času (v globálním historickém procesu) “vykoledovali”.
Tu větu jsem nikde nezaregistroval, ale možná jsem byl jen nepozorný.Věta někde z útrob KSB: Za davo-"elitarismus" je více zodpovědný dav než "elity".
Myslím si, že ta chyba byla tady v tomO tom asi žádná ...
Existuje motiv v pohádkách, kdy princ (zástupce lidu) si vezme krásnou pannu, ale ta se mu každou noc o půlnoci zamkne v pokoji. Dá mu také příkaz, že do toho pokoje nesmí vkročit ani ve dne.
Princ to poměrně dlouho vydrží, ale pak přeci ne a vleze do pokoje. V truhle najde ... to je jedno co - v daném případě třeba labutí křídlo. V noci sleduje svou milou a zjistí, že proměněná v labuť plave na blízkém jezeře. Usmyslí si, že když spálí labutí křídlo, že se přestane přeměňovat - a udělá tak.
Milá, když to zjistí, tak mu oznámí: Již jen jednu noc stačilo vydržet a má kletba by byla zlomena. Zaklel mě zlý černokněžník a teď mě v noci (bez mé přeměny v labuť) přemístí do své věže, kde zůstanu navěky v jeho moci.
Švarný princ vyrazí na cestu za záchranou, překoná hory, doly, příkoří, překážky, ... nakonec dorazí k věži, zabije černokněžníka a zachrání svou milou. .... no prostě hrdina.
Mno, ale šlo to jednodušeji - tu cestu však na začátku svou nedočkavostí odmítl.
Tj. to, jak jsme dnes souženi davo-"elitarismem" a GP je velmi pravděpodobně výsledkem nějaké obdobné chyby (tu se snažím najít).
Jediné co můžeme dělat my, proto aby se to neopakovalo je, že se musí většina davu naučit to, co my už známe (KOB), aby si příště nenechali od elit srát na hlavu a sami s tím něco udělali. A TO JE PŘETĚŽKÝ ÚKOL, ale není nesplnitelný. V tom jsem optimista. (cesta červených)Ono to vůbec nebylo "samoseto".
Ta změna byla zcela záměrně vyvolána a uskutečněna pejzatýmí rossionskými "elitami", které pod řízením svých v hierarchii GP výše postavených kurátorů měly eliminovat převzetí řízení procesu kontrolované destrukce kapitalismu, který v Rusku převzali bolševici, nasměrovali ho podle vlastní koncepce (VP) a po 2 sv. válce rozšířili do zemí bývalého Východního bloku.
Všechny kroky této stranické nomenklatury, formující se od nástupu Chruščova ke kormidlu, vedly k tebou popisovanému stavu v náladách obyvatel, aby tak mohl nastat rozpad Sovětského svazu a celého Východního bloku.
Kdyby lidé nebyly svými pejzatými "elitami" zrazeni a (jako vždy) necháni napospas, ke všem těm zvěrstvům devadesátých let, ústících do dnešní všeobecného znecitlivění, debilizace a atomizace společnosti, by nedošlo.
Co znamená “Baudy”? (díl 1. ze 3)
Co znamená “Baudy”? (díl 2. ze 3)
Vzhledem k tomu, že je velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.Co znamená “Baudy”? (díl 3. ze 3)
Tonda je kujon.astrolog Antonín “Tonda” Baudyš
Podrobně jsem ho propočítal zde
Vzhledem k tomu, že je velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.
Poznámky k modus operandi - díl 1
Jezuita a jewrej Bau-tisch má znalosti astrologie.
A proto astrologii rád používá jako “fíkový list”, pomocí kterého dodává váhu svým sdělením a legitimizuje tím politické narativy, které má za úkol šířit.
Bohužel, na mnoho lidí to “zabírá”, když se na ně jde “přes astrologii”.
Abych to ilustroval, heslovitě rozeberu jeho video z 4.3.2025
Oválná pracovna & Zelenský (pro astrology)
Takže:
i. video má 38 minut a odhaduji, že “astrologie” tvoří cca 1/2 obsahu, druhou polovinu obsahu tvoří sametovým hlasem pečlivá recitace slov jak vystřižených z libovolného mejnstrýmového média
ii. vyvrací hoax šířený “anonymním telegramovým účtem” (telegramovým ~ čti “proruským” nebo rovnou “ruským”), kde byla psána “nepravdivá” informace, že Zelenský podepsal “dohodu o nerostech” s malobritánií (asi neslyšel o tzv. Stoleté smlouvě - Cože? To už i ČT jede hoaxy?:- )
iii. 2x hovoří o malobritském premiérovi jako o “Kennethu Starmanovi” (jmenuje se ale “Keir Starmer”)
iv. když konečné dojde na horoskopy, vytáhne horoskop Zelenského a Trumpa; a zná den, měsíc, rok, hodinu i minutu jejich narození; a odkudpak to jenom ví? např. já sám neznám svoji minutu narození a hodinu znám jen přibližně; vím, že tohle hraje roli v sestavení horoskopu, takže vlastně neznám svůj přesný horoskop; tímto se při porovnání 2 horoskopů otevírá prostor pro “posuny” v horoskopech pomocí “výhodnější” volby hodiny a minuty, což např. umožňuje “získat” potřebné konflikty
v. Toník s velkou pečlivostí, až úctou, vyslovuje pojmy související s Ukrajinou - např. název ukrajinského parlamentu vyslovuje ukrajinsky :- )
vi. dochází k přelomovému objevu: Zelenského letecký den z Oválné pracovny byl nevyhnutelný osudový důsledek konfliktu plynoucího z horoskopu Zelenáče a Trumpa
vii. Toník s vážnou tváři ctěnému diváctvu sděluje, že než se Zelenský stal prezidentem Ukrajiny, dělal “práci herce, scénaristy a producenta” :- )
viii. také zazní informace, že “…Porošenko za nejasných okolností privatizoval se svým otcem podnik…”, ale že to bylo celkem ok, protože v ČR se to v “devadesátkách” dělalo taky tak
ix. během pořadu zazní 3x “inline” reklama na Baudyšův seminář o astrologii, který pořádá se svým kumpánem, astrologem Kubíkem
x. no a v závěru to zpečetí formulací, že “…popřejme Ukrajincům ať se dočkají míru, pokud možno spravedlivého.” (jeden z diskutujících pod videem si toho všímá a podivuje se tomu…)
Tak pracuje “náš” astrolog.
Jestli on nebyl v učení u proslulého astrologa Stuarta Hampla ...Jezuita a jewrej Bau-tisch má znalosti astrologie.
Dovolím si připojit ještě jeden postřeh. Na osmém snímku ve fotogalerii je jasně vidět, že "zlý proruský" demonstrant má na sobě taktické kalhoty. Znám je, protože je používám na práci a na vandr. Tuto konkrétní konstrukci kapes lze najít na dvou typech kalhot. Prvním je model UTP od polského Helikonu a druhým jsou kalhoty Urban od ruského výrobce BARS. Demonstrant má na sobě zcela jistě UTP od Helikonu, poněvadž se jedná o barvené provedení RAL 7013, nebo Taiga Green. BARS uvedené barevné modifikace nenabízí. Mnohem zajímavější ovšem je, že tyto kalhoty jsou snad nejoblíbenějším kusem oblečení příslušníků Ochranné služby PČR při nasazení v civilu. Všiml jsem si toho opakovaně nejen na záběrech z médií, ale také naživo, když jsem viděl značné množství těchto "civilistů" při návštěvě Miloše Zemana v Ivančicích v roce 2017. Obliba těchto kalhot u příslušníků nespočívá pravděpodobně jen v nedostatku fantazie, ale především v dobrém poměru cena/kvalita a v možnosti skrytého nošení zbraně a instalace nízkoprofilových kolenních chráničů. Takže, když vidíte při takových akcích chlápky v UTPčkách, je celkem jasné, odkud jsou. Pokud se ke kalhotám přidá ještě kabelka (tedy organizér), tak se jistota identifikace fízla ještě zvýší.Několik postřehů:
V článku je fotka “proruského dezoláta”, který má tričko s převelikým “Z” na hrudi.
V některých mejnstrýmech má dotyčný rozmazaný obličej.
Zde nikoliv, takže můžeme vidět:
i. zlý/zarytý/sveřepý kukuč - který má každý správný “zlý proruský” demonstrant
ii. teatrální gesto se zdviženýma rukama ve stylu “vrchní prchni” - tak to jsem já, dobře si mě prohlédněte (Mezi čtenáři tohoto příspěvku jistě budou někteří, kteří byli zastaveni dopravní policií, např. při namátkové kontrole. Takže určitě si vybavíte, že vaše chování k policajtům, bylo navlas stejné, jako toho zadrženého chlapíka: dělali jste rozmáchlá gesta rukama a tvářili jste se jako lidojed či ředitel zeměkoule. A nebo neé? Já počítám, že neé - protože normální člověk v takové situaci nepotřebuje policajty zbytečně provokovat. A tím spíš, pokud mu hrozí až 3 roky vězení, že ano:- )
iii. chlapík má “policejní” xicht - kdyby měl uniformu, dobře by zapadl mezi zasahující kolegy
Vzhledem k tomu, že je tento jezuita a jewrej velmi aktivní a kooperuje i s jinými imitačně-provokačními projekty, počítám za vhodné - v tomto předvolebním čase - napsat pár poznámek k jeho modus operandi.Poznámky k modus operandi - díl 1
Já se domnívám, že Chasidé jsou jakousi korekcí přímo od Boha, jak jsem to popsal v jednom ze zdejších příspěvků:Poslední dobou si všímám, že se několik imitačně-provokačních projektů (zahraničních i zdejších) snaží Chabad Lubavič vykreslovat, jako úplně nejvíc nejhorší jewrejské padouchy, co kdy chodili pod sluncem.
Zajímavé, což?
Takže je legitimní otázka: >proč?<. Proč “tak najednou” a proč “všichni”
Ano, TOHO Kubáska, kterého jsem už propočítal na starém fóru, když ho tam nenápadně protláčel jeden tehdejší nejmenovaný diskutér.
TOHO Kubáska, který si aeronetovsky předvolebně kopl do SPD, když udělal rozhovor s krtkem v SPD Robertem Vašíčkem (stejně jako studio “Tap-in Radio” Svobodného vysílače CS).
A do třetice TOHO Kubáska, který při nedávné demonstraci před ČT “statečně” (a zbytečně) provokoval kavárníky na schodech před vchodem do televizní budovy.
Robert Vašíček - pomlouvač specializovaný na SPD
Na obličeji měl “protestně” namalovaný obrys roušky. Nad tím videem jsme se na před-předchozím fóru rozplývali všichni, včetně mne. Přiznám se, že mi trochu vadil název toho kanálu, “Zákony Bohatství”, ale potlačil jsem to, kdo by řešil název kanálu, když to video bylo tak skvělé.Pak se pomocí pozitivní činnosti nabalí základní masa příznivců/sledujících. Jako třeba, když Peková začala bojovat proti plandemii (samozřejmě jsem na to skočil také, byla jako déšť na poušti). Nebo když Lukavec v počátku své jútuberové kariéry natáčel videa s obsahem neobvykle vysoké kvality. Jako je třeba to, kvůli kterému bylo založeno diskusní vlákno na jednom fóru. Link z roku 2021 zde https://archiv.ksbforum.info/index....a-programuje-podvedomie/post-47071#post-47071
3.Ono to totiž začne většinou nenápadně. Letmým zjevením se v mejnstrýmu. Tím se budoucí projekt “narodí”. Např. Lukavec zde “Snídaně s Novou 10.9.2020” (skoro na den přesně před 4 roky).
(A nebo Soňa Peková – článek na novinky.cz, rok 2013, 7 fotek a 2598 slov.)
5.Když totiž “někdo” začne těsně před volbami radit “koho volit”, začíná to být vždy podezřelé. A když to dělá opakovaně, jako Tomáš Lukavec (v 01/2023 koho volit 1 a v 06/2024 koho volit 2), *vyvaluje při tom oči*, ukazuje fotky koček s očima otevřenýma do široka a nakonec skončí v tom smyslu, že nejlíp to politikům “ukážeme”, když *k volbám nepřijde nikdo*, tak to je ještě podezřelejší.
6.Na ezo-scéně (kam se postupně Peková přesunula) vypukl skandál.
(který už si “nenápadně” začal vychovávat svého korunního prince, Zdeňka Sýkoru)."Opus Magnum".
Perlu mezi mými počítacími kuličkami.
Zlatý zářez na rámu mého počítadla.
Jaroslav Chvátal.
Když to na dav pořád funguje, minimálně od dob Šavla z Tarsu, pročpak vymýšlet něco nového?To je přibližně tentýž okamžik, kdy Pogodová čirou náhodou z ničehož nic “zduchovní” a začne se zapojovat do veřejného ezo-života v ČR.
Nakladatelství vlastní firma “Majitelé mozku s.r.o.”, ičo 10746501.Nenašel jsem zde, žádnou analýzu týkající se uskupení NÁŠ SMĚR (Majitelé mozku s.r.o.), a tudíž si Vás, Počtáři, dovoluji oslovit, zda (až budete mít čas) byste se jim nekoukl na zoubek.
rovněž i Pavel Kamas absolvoval několik "namáčení" v mejnstrýmu, aby se o něm ve veřejnosti zvýšilo povědomí. Jedním z takových "namáčení" byla jeho účast v kdysi dost sledovaném pořadu ČT. Byl vysílán v hlavním vysílacím čase.Lukavec prodělal fázi tzv. “namáčení”, kdy se mu dostalo (podobně jako Pekové) ozvučení v mejnstrýmu. Např. zde
“Snídaně s Novou a Tomáš Lukavec, 10.9.2020”.
Původně jsem na tuto (stokrát) opakovanou lež a pomluvu ani nechtěl reagovat, nicméně by to asi nebylo správné.Máme tady kryptofašisty - jako je např. řecký rusky mluvící jewrej Kolpakidi.
www.konceptualcz.cz
Cože?Původně jsem na tuto (stokrát) opakovanou lež a pomluvu ani nechtěl reagovat, nicméně by to asi nebylo správné.