“Proruská” All**ra/Tvořivá společnost - víceúčelový nástroj (Made in SBU)
Potřebuješ zdiskreditovat “dezoláty” a “antivaxery”?
Ou-kej, použij All**ru!
Vyrob a medializuj bojovnici proti koronabacilu a koronavaxu, Pekovou.
Napoj ji na “proruskou” All**ru tím, že ukážeš v médiích, že s tím Peková sympatizuje a že to propaguje. A ať to ukáže i ona sama. Ať hlásí, že se modlí za Putina a že mu děkuje, že “vybombardoval” biozáklany na ukr.
Nechej Pekovou natočit pár “běžných” ezo-videí, kde kecá, jak během těhotenství pro zábavu samostuduje knihu o kvantové fyzice a jak překládá knihu spolupracovníka Stevena Hawkinga.
Nechej Pekovou natočit mimořádné video, kde brečí do kamery, blábolí o konci světa a pak trapně tvrdí, že to video na ni někdo “vygeneroval” a že je to fejk. A ukaž, že lže, páč video je pravé.
Nech to ozvučit jak v mejnstrýmu (třeba přes prestitutku Cirokovou na SeznamZprávách), tak několika známými ezo-jútubery a “protivládními” jútubery, kteří jsou také imitačně-provokační projekty.
Potřebuješ pár měsíců před parlamentními volbami zdiskreditovat ANO?
Ou-kej, použij All**ru!
Vezmi nějakého hejla z ANO (durak ili vrag?).
Pošli na něho 4 fešandy z All**ry, bude “seminář” ve Sněmovně.
To projde, páč se tam stejně každou chvíli cpe nějaká neziskovka, takže když si budou říkat “Volné sdružení rodičů”, nikdo si je nebude spojovat s “Tvořivou společností” a už vůbec ne s All**rou.
A až “seminář” proběhne, zaúkoluj známou prestitutku “odbornici na sekty a dezoláty” Cirokovou ze SeznamŽumpy, ať o tom sesmolí dlouhý “nezávislý” článek.
Přimíchej ruskou stopu, tajné služby, slovenskou stopu…
Lidé z náboženského hnutí all**ra dostali prostor na oficiální akci v Poslanecké sněmovně. Poslanci si neověřili, s kým jednají. Před spoluprací s touto organizací přitom varuje Ministerstvo vnitra.
www.seznamzpravy.cz
7.5.2025
Cituji:
“V Poslanecké sněmovně se 1. dubna {cože? na apríla? si z nás dělají prdel neboco? - pozn. Počtář} odehrál seminář na téma role médií při efektu nápodoby masových střeleb. Organizoval ho poslanec Stanislav Berkovec (ANO), který je předsedou podvýboru pro média a svobodu slova.
Úvodní a závěrečné slovo věnoval čtyřem ženám z náboženského hnutí All**ra, tedy z organizace, kterou bedlivě sleduje ministerstvo vnitra.
„Důvodem jsou primárně různé antisystémové konspirační teorie, které by mohly mít radikalizační potenciál, a v zásadě i kvůli obecnému přehledu o tom, jestli kanály, které využívá hnutí All**ra, nejsou nějakým vektorem pro vývojové působení a šíření narativu Ruské federace,“ uvedl pro Seznam Zprávy mluvčí ministerstva vnitra Ondřej Krátoška.
…
Poslanci Stanislavu Berkovci se ženy z hnutí All**ra prý představily jako zástupkyně Volného sdružení rodičů. Stejně tak se prezentovaly i jeho kolegyni z podvýboru Nině Novákové (KDU-ČSL). Žádný takový spolek ovšem oficiálně neexistuje. Poslanci si víc informací o ženách, se kterými se opakovaně sešli, nezjišťovali. Upozornila je na to až reportérka Seznam Zpráv, která z tiskové zprávy {a mohl bych ji vidět? ne nemohl, v článku není linkována; našinec zbystří - pozn. Počtář} uveřejněné na webu Poslanecké sněmovny zjistila, kdo na semináři vystupoval.”
Akorát mi vrtá hlavou, jak se ta Ciroková zrovna o téhle “kontroverzní” akci jenom dozvěděla? To jakože monitoruje každou neziskovku, co se vnutí na nějaký “seminář” ve Sněmovně? To každý den kontroluje “tiskové zprávy” na webu Sněmovny?
Pojďme se na to podívat.
Hledal jsem na webu Sněmovny nějakou tiskovou zprávu o akci, která se měla konat 1.4.2025, jak stojí psáno v článku.
Protože Ciroková píše: “…reportérka Seznam Zpráv, která z tiskové zprávy uveřejněné na webu Poslanecké sněmovny zjistila, kdo na semináři vystupoval.” -
zde je důležitý ten minulý čas
A našel jsem něco mezi tiskovými zprávami?
Nenašel. No dobře, hledám dál.
Co třeba sekce “Plán akcí Poslanecké sněmovny v týdnu od 31.3. do 6.4.2025”?
Ano, zde najdeme
pozvánku na seminář.
Jenomže z pozvánky nejde nic vyčíst: ani o All**ře, ani o “Tvořivé společnosti”, ani o “Volném sdružení rodičů”, není tam ani žádné “závadové” jméno.
Musíme vytrvat a hledat dál, někde se ten Berkovec přece musí “prozradit”.
Až teprve v této
aktualitě lze nalézt “stopu”.
Cituji:
“Dané téma uvedly zástupkyně Volného sdružení rodičů paní Jaroslava Trávníčková a Veronika Leštáchová.
…
Na závěr vystoupily další zástupkyně Volného sdružení rodičů, paní Barbora Mejzlíková a Karolína Hronová, které představily deklaraci k dané tematice.”
Dobrá, Hronová je all**ra-profláklé jméno. Ale spojit si ty další 3 s All**rou resp. “Tvořivou společností” není úplně jednoduché (sami si to zkuste!), u Trávníčkové se mi to nepodařilo vůbec, u Mejzlíkové se to dalo dedukovat pouze nepřímo, z jedné diskuse, kde se zastávala Hronové. Leštáchovou se “napojit” nakonec podařilo.
Ta Ciroková je fakt šikovná, jak dokáže “náhodně” odhalit takové “spiknutí” na základě 1 slova “Hronová”, které je utopené v jakési aktualitě a které jsem málem vůbec nenašel - a to jsem šel “na jisto”.
Leda… …ledaže by jí dal někdo “echo”, že ano… Kdo asi?:- )
A ještě je tady 1 problém a ten počítám, že je dosti klíčový: odkud vzala Ciroková do svého článku video materiál z toho semináře? Protože na videjku svítí v rohu, že zdrojem je
www.psp.cz. A to je problém, protože tam je pouze zvukový záznam mp3 viz
zde.
Takže si shrňme chronologii.
Seminář se konal 1.4., článek vznikl 7.5., o akci je sice možné se dozvědět předem, z plánu akcí sněmovny, ale v tom plánu je pouze pozvánka, ze které nejde vyčíst ani All**ru, ani “Tvořivou společnost”, ani “Volné sdružení rodičů”, ani ta 4 “závadová jména”. Takže není důvod, aby Seznam šel na nějaký tuctový seminář a něco tam natáčel a na webu Sněmovny jsem žádný videozáznam nenašel. Fotky, zvukové mp3 a aktualita se jmény se objevují na webu až po akci - dodatečně už nic nenatočíš. Takže jak to video vzniklo?
Leda… …ledaže by jí dal někdo “echo”, že ano… Kdo asi?:- )
Berkovec mi není sympatický. On, ani jeho jméno.
Ale nepodařilo se mi spočítat dost důvodů na to, abych ho z kategorie “durak” přeřadil do kategorie “vrag”.
Pouze zavinil únik jednoho ANO-interního materiálu ohledně voleb do “Rady ČT” v roce 2020.
https://www.info.cz/zpravodajstvi/c...kdo-v-rade-ct-vyhovuje-zajmum-clena-hnuti-ano
10.3.2020
A jak píše ve svém vlastním životopise, je členem “Rotary Clubu Praha”.
https://www.poslanec-berkovec.cz/
A to mi přijde dost málo.
Takže zatím počítám s tím, že to na něho “ušili”.