JS
Člen personálu
Vzpomínáte, když za Švýcarsko rozhodl proti Srbsku na mistrovství světa v Rusku 2018 kosovský Albánec Shaqiri?

"Vyvolali vlnu vášní, když předvedli gesto zkřížení rukou, které připomínalo orla ze znaku Albánie, kde mají oba hráči své kořeny."
www.irozhlas.cz
Nevzpomínám si přesně, ale myslím si, že v tom zápase mohlo Srbsko vyhrát, jenomže takový nebyl scénář a rozhodčí je okradli.
Teď, když takovou zmínku hledám, nenacházím, což je pochopitelné.
Dnes spolu tito soupeři hráli znovu a skóre tentokrát otevřel Shaqiri (na fotografii), který minulý duel rozhodl.
Pokud bychom rozebrali srbský tým, tak jako první se mi vybavil asi útočník Mitrovič, který byl jedním z nejdůležitějších hráčů minule též.
Dnešní zápas jsem neviděl, ale tento opakovaný souboj je už velice okatý.
Minule se hrálo v Rusku, letos raději rovnou bez Rusů.
Co myslíte, že se světu, potažmo Srbsku, snaží GP sdělit?

"Vyvolali vlnu vášní, když předvedli gesto zkřížení rukou, které připomínalo orla ze znaku Albánie, kde mají oba hráči své kořeny."

Švýcaři slavili góly gestem dvouhlavého orla. ‚Nebylo to proti soupeři,‘ vzkázal Srbům Xhaka
Podle fotbalisty Granita Xhaky nebyla jeho kontroverzní oslava vyrovnávací branky v pátečním zápase mistrovství světa namířena přímo proti srbskému soupeři.

Nevzpomínám si přesně, ale myslím si, že v tom zápase mohlo Srbsko vyhrát, jenomže takový nebyl scénář a rozhodčí je okradli.
Teď, když takovou zmínku hledám, nenacházím, což je pochopitelné.
Dnes spolu tito soupeři hráli znovu a skóre tentokrát otevřel Shaqiri (na fotografii), který minulý duel rozhodl.
Pokud bychom rozebrali srbský tým, tak jako první se mi vybavil asi útočník Mitrovič, který byl jedním z nejdůležitějších hráčů minule též.
Dnešní zápas jsem neviděl, ale tento opakovaný souboj je už velice okatý.
Minule se hrálo v Rusku, letos raději rovnou bez Rusů.
Co myslíte, že se světu, potažmo Srbsku, snaží GP sdělit?