jelenovipivonelej
Člen
Zdravím, chcem sa Vás tu pôsobiacich opýtať či máte skúsenosti s liečbou neplodnosti. Ak máte nejaké zaujímavé odkazy na weby, knihy diskusie prípadne osobné skúsenosti budem Vám vďačný.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Vše souvisí se vším . Od nejmenšího , po největší .ale otázka znela plodnosť a nie potencia...
Ja som detská sestra. Ešte v roku 1988 mala problém otehotnieť nevesta jednej lekárky 4 roky nič a už jej išlo na 35 rokov. Starej dobrej klasickej.. lekárky a tá išla po radu k starému dobrému lekárovi v pôrodnici. No a ten poradil toto: Terapiu z 10 podaní . Videla som aplikáciu. Lekárka natiahla do 10ml striekačky 1 ampulku 1000 B vitamínu A do nej doplnila zo žili nevesty neplodnej krv do 10ml. A ihneď rýchlo jej to pichla do sedacieho svalu. Takže vlastnú krv neplodnej spolu s B vitamínom do zadku neplodnej a rýchlo aby sa nezrazila.Zdravím, chcem sa Vás tu pôsobiacich opýtať či máte skúsenosti s liečbou neplodnosti. Ak máte nejaké zaujímavé odkazy na weby, knihy diskusie prípadne osobné skúsenosti budem Vám vďačný.
Ešte by asi bolo dobré upresniť akého B vitamínu? B12 alebo iný?1 ampulku 1000 B vitamínu
"Tati, kdy opravdu končí mládí?"Když se ho reportér zeptal , jak to dělá , když statisticky už v tomto věku velká část lidí aktivní není , tak odpověděl takto : Asi proto , že jsem o tom nevěděl .
Ano, tleskám nezapomínat na HNR, které je velice vnímavé a citlivé na upřimné modlitby.modlitba sa k Bohu o dieťa
Tohle to trošičku kazí, nějak mi to k tomu neladí, kouká z toho malinko čertíček. Dle mně se tohle nějak nehodí k mluvení o upřimné modlitbě, ždibíček pokory nikdy neuškodí.toť vsjo, koniec hlásenia.
a co une to bolo, ako hlásenie rozhlasu. vseobecne dristy. pretoze na takto citlivú tému je potrebné:Ano, tleskám nezapomínat na HNR, které je velice vnímavé a citlivé na upřimné modlitby.
Tohle to trošičku kazí, nějak mi to k tomu neladí, kouká z toho malinko čertíček. Dle mně se tohle nějak nehodí k mluvení o upřimné modlitbě, ždibíček pokory nikdy neuškodí.
a co une to bolo, ako hlásenie rozhlasu. vseobecne dristy. pretoze na takto citlivú tému je potrebné:Ano, tleskám nezapomínat na HNR, které je velice vnímavé a citlivé na upřimné modlitby.
Tohle to trošičku kazí, nějak mi to k tomu neladí, kouká z toho malinko čertíček. Dle mně se tohle nějak nehodí k mluvení o upřimné modlitbě, ždibíček pokory nikdy neuškodí.
gud lak, pokial si dala žena, alebo aj obaja (šak rakovina penisu sic) picnúť hpvčku a maju vytvorenu alergiu na Igg. Dopadne to ako vždy. po 2 ryždňoch, alebo 2 rokoch rozvod a psycholog...Zkusil bych jít přirozenou cestou . Vybrat si intuitivně oblast , kde dávají lišky dobrou noc a zajistit si tam ubytování . Cesta do nitra přírody , kde se člověk spoutaný pravidly , stane člověkem svobodným . Bude to chtít alespoň 10 až 14 dní , protože nějakou dobu bude trvat , než člověk ze sebe odhodí povinné civilizační pozlátko .
Žádnou mobilní štěnici , počítač a nebral bych ani auto . Pěkně cesta vlakem , kdy spolu oba mohou být a můžou se sobě plně věnovat .
A naplánoval bych to na období , kdy před koncem pobytu proběhne kouzelná svatojánská noc .
Člověk si tak připomene , že není sociálním doplňkem nějaké všežravé ideologie , ale svobodnou bytostí . V lůně přírody dochází k samozřejmým zázrakům , zázrakům stvoření .
B 12 vitamín 1000 jednotiekEšte by asi bolo dobré upresniť akého B vitamínu? B12 alebo iný?
1.Prestal som s alkohol pred 3 a pol rokom.Tak si vyberme korenive príčiny a riesenia od inziniera:
- alkoholovy jed a jeho poskodenie spermiì. Good luck a baj. Neplodnost poskodenim najrychlejsie sa deliacej bunky v tele. Prestať chlastat a modlitbe sa k Bohu o dieťa
- poskodenie tabakovym jedom. Podobné, ako hore. prestať sa tráviť, je tam väčšia sanca, ak hypoxia v semenikoch neurobila poriadnu garazdu. Plus modlit sa o dieta k Bohu
- u žien u pripadu alkoh. jedu a poškodenia vajičok modlit sa o dieťa k Bohu. Vo všetkych pripadoch odporúčam modliť sa o to, aby Boh požehnal narodenie krasneho, normálneho, zdravého, živéjo dieťaťa.
- gardasil/silgard. Vzniká alergia na hormóny, ktoré pomáhaju udrzanie plodu. Riesenie sú hromóny od vyrobcu gardasiku, alebo trpezlivosť a chelacia tych tuším 1200 mcg hlinitej soli. Cheláciu mám sukromny priklad 50g kyseliny l-askorbovej peroralne denne po dobu 1.5 roka a potom pôrody jedna báseň.A samozrejme kotlitba k Bohu o pomoc a o.zdrave krasne dieťa.
- kovidova mňamka, obratiť aa na doktorov, ktorí potajme ordinovali FLCCC protokol, možno majú aj chelačny protokol na toto. Motlitba k Bohu o pomoc...
- nedostatok hormonov slnespôsobeny horeuvedeným. Steroidné hormóny potrebne na pocatie v niektorych africkych kmeňoch riešia vykrmovaním nevesty vysokotučnou stravou plus dostatkom vitaminu D3. Preto su tie solarkove bloncky aj ked s kaçacim pyskom atraktovne vábničky, lebo bronzova pokožka indikuje plodnosť. Len pichnes a ideš. Viď borisove dolárove avantýry.
- kazdopadne pomodliť sa pravidelne k Bohu bez prostredníka o radu a pomoc môže priniest vysledky, ze clovek zacne o riesenia zakopávat doslova, ako na bežiacom páse....
toť vsjo, koniec hlásenia.
Zrovna jsi to zmínil, když jsem asi den zpět se tě, ale i případně dalších, kdo mají zkušenosti, chtěl zeptat, jak ověřit původ a kvalitu kupované kyseliny askorbové?sukromny priklad 50g kyseliny l-askorbovej peroralne denne po dobu 1.5 roka
Zrovna jsi to zmínil, když jsem asi den zpět se tě, ale i případně dalších, kdo mají zkušenosti, chtěl zeptat, jak ověřit původ a kvalitu kupované kyseliny askorbové?
Koupil jsem si v DM drogerii asi 100g a pak jsem si našel tohle video od Dr Berga:
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=DnvnKnu7YBI
Kde říká, že syntetická kyselina askorbová vyčerpá organismus tím, že neobsahuje vše, co má a účinek může být ve velkých množstvích opačný.
B12 !!Ešte by asi bolo dobré upresniť akého B vitamínu? B12 alebo iný?