Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No... spíše ne. Včera jsem to vydržel, ale... prosím, vypnout. Na stránku se nedá soustředit a působí to tak trochu infantilně.To sněžení je super a díky za něj.
Pripomína to atmosféru zimy. Nezvyknem sedieť u TV, ale všimol som si, že obyčajne v zime je to, keď pozerám naše staré rozprávky/filmy, kde je atmosféra zimy zdôraznená obrazmi, ktoré si pamätám ešte zo svojho detstva. Rysavá Jalovica, Sváko Ragan, Mrázik a pod. Včera to boli Vianočné oblátky.To sněžení je super a díky za něj.
Jen kdyby se to dalo někde vypnout, protože při delším projíždění fóra, už to začíná trošku vadit.
Pôvodne som to chcel nechať cez tieto tri vianočné sviatky.No... spíše ne. Včera jsem to vydržel, ale... prosím, vypnout. Na stránku se nedá soustředit a působí to tak trochu infantilně.
U nás tohle "kouzlo" zafungovalo a máme sice tenkou vrstvu sněhu, ale bílo je, jak má býtPôvodne som to chcel nechať cez tieto tri vianočné sviatky, ale môžem to vypnúť...
U nás svieti slnko ako na jar. Vonku je síce zima (cca 4 stupne), ale sneh žiadny. Po niekoľko rokov to tak fungovalo, že na tie Vianoce sa sneh podaril, ale tento rok nie.U nás tohle "kouzlo" zafungovalo a máme sice tenkou vrstvu sněhu, ale bílo je, jak má být. Do zítra je to úplně v pohodě za mě.
Hm. Většinou si čtu na mobilu, odkud se zásadně nikam nepřihlašuju. Takže toho otravného sněžení se nezbavím.Autor tam akurát dnes pridal funkciu, aby si to každý mohol vypnúť, tak som to aktivoval.
Teď už bych to ještě den vydržel, ale mohla by být funkce zapnout-vypnout efekty, aby tomu komu to překáží si to mohl vypnout do budoucna na dobro. Mně to přijde milé a lehce osvěžující, ale mobil nepoužívám a na větším monitoru mě to tolik nepřekáží.Opravdu je to nutné, abychom si zde "navozovali atmosféru" tímto způsobem?
Buď rád, že se ten sníh neusazuje na textu, ikonách a řádcích, aby jsme to museli průběžně odhrabávat a padá někam pod nohysněžení
Buď rád
KádrySkôr tie kyseliny v palivách, a tie zas sa dajú vyriešiť pomocou vhodnej konštrukcie a postupoch.
Dodávam, že súčasná elektromobilita je klasická automobilita v bledomodrom, lebo energie je všade dosť, len k tomu získať prístup.
Neviem či sa pod pojmom "za posledný rok" skrýva dátum vytvorenia vlákna alebo dátum posledného príspevku vo vlákne.- zobrazuje iba vlákna za posledný rok.
Bolo to myslené ako 365 dní od založenia vlákna. Ale prerobil som to, aby to reagovalo od posledného príspevku. Len v takom prípade nemá zmysel aby to ukazovalo vlákna, na ktorých rok nepribudol žiadny príspevok, tak som to skrátil na 6 mesiacov, možno by stačili aj 3.Neviem či sa pod pojmom "za posledný rok" skrýva dátum vytvorenia vlákna alebo dátum posledného príspevku vo vlákne.
Ak by sa to dalo zmeniť, tak by som navrhoval aby sa tam zobrazovali vlákna s posledným príspevkom za posledný rok.
Tak som to prerobil:Bolo to myslené ako 365 dní od založenia vlákna. Ale prerobil som to, aby to reagovalo od posledného príspevku. Len v takom prípade nemá zmysel aby to ukazovalo vlákna, na ktorých rok nepribudol žiadny príspevok, tak som to skrátil na 6 mesiacov, možno by stačili aj 3.
Uvažujem, že by som mal vylúčiť zo zobrazenia vlákna, ktoré sú zamknuté, pretože tie sú aj tak len na pozeranie... Čo myslíte?