• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Oznam Novinky a zmeny na fóre

Teď se mi při psaní příspěvku stalo to, že jak jsem rychle psal, tak jsem asi zmáčknul nějakou kombinaci kláves a celý můj text se přepsal do úplně jiné podoby než jsem zamýšlel (pravděpodobně jsem zapnul kopilota). Pak to nešlo přepsat do podoby, kterou jsem zamýšlel, stále mne něco opravovalo (ten text po přepsání dával úplně jiný smysl než jsem zamýšlel).
Pokud je tady nějaká taková funkce na zapínání (čehokoliv), tak by to mělo být VIDĚT, že je NĚCO zapnuté a možnost to vypnout a vrátit ten text do původního stavu.

Teď se mi při psaní příspěvku stalo to, že jak jsem rychle psal, tak jsem asi zmáčknul nějakou kombinaci kláves a celý můj text se přepsal do úplně jiné podoby než jsem zamýšlel (pravděpodobně jsem zapnul kopilota). Pak to nešlo přepsat do podoby, kterou jsem zamýšlel, stále mne něco opravovalo (ten text po přepsání dával úplně jiný smysl než jsem zamýšlel).
Pokud je tady nějaká taková funkce na zapínání (čehokoliv), tak by to mělo být VIDĚT, že je NĚCO zapnuté a možnost to vypnout a vrátit ten text do původního stavu.
Nie, na fore nie je žiadna taká funkcia. Musíš mať v počítači nainštalované niečo, čo ti opravuje text. Možno zapnutý prekladač alebo niečo podobné.

Nie, na fore nie je žiadna taká funkcia. Musíš mať v počítači nainštalované niečo, čo ti opravuje text. Možno zapnutý prekladač alebo niečo podobné.
Tak to je potom záhada. Já nic takového zapnuté neměl, ani podobné věci nepoužívám. Dám příklad co to dělalo. Měl jsem napsáno " jsou v zamlčení" a přepsalo mi to na "jsou v tichosti"

Tak to je potom záhada. Já nic takového zapnuté neměl, ani podobné věci nepoužívám. Dám příklad co to dělalo. Měl jsem napsáno " jsou v zamlčení" a přepsalo mi to na "jsou v tichosti"
Netuším, aký program ti to prepísal, ale priamo s fórom to nemá nič spoločné. Možno nejaké rozšírenie v prehliadači s UI, ktoré "vylepšuje text". Niektoré doplnky sa spúšťajú aj klávesami. Veď uvidíš sám, či sa ti to ešte niekedy zopakuje, alebo nie.

Zaviedol som na fóre jednu zmenu.
Témy, ktoré majú kontroverzný charakter a mohli by znižovať kredibilitu fóra v očiach verejnosti a potenciálnych nových študentov, budú zaradené v rubrike kontroverzné (ak ju tam nevloží tvorca, tak či tam ju tam presuniem ručne ako admin).
Tieto témy sa budú zobrazovať len keď je čitateľ na fore prihlásený (ako zaregistrovaný člen s nickom). Bez prihlásenia tieto témy nebudú vidieť.

Tieto témy sa na hlavnej stránke nezobrazia medzi diskusnými príspevkami, ale až celkom dole v bloku "kontroverzné".
Ak si kliknete na nové príspevky, tak sa vám zobrazia aj tieto, ale musíte byť prihlásený.
Je to opatrenie na ochranu fóra, ak by niekto "v zamlčaní" mal úmysel stiahnuť fórum na úroveň orgonetu. Dané príspevky sa nebudú archivovať ani vo vyhľadávačoch ako google.

Bol by záujem o novú funkciu na fóre, ktorá by každému užívateľovi umožnila skryť tie témy/vlákna, ktoré ho nezaujímajú?​

Príspevkov aj tém je na fore dosť, takto by si každý mohol odfiltrovať to pre neho nepodstatné a nechať iba to, čo ho zaujíma. Ale fungovalo by to samozrejme len pre prihlásených čitateľov.

Môžete použiť hodnotenie príspevku (súhlas/nesúhlas) na vyjadrenie ano/nie.

Bol by záujem o novú funkciu na fóre, ktorá by každému užívateľovi umožnila skryť tie témy/vlákna, ktoré ho nezaujímajú?​

Príspevkov aj tém je na fore dosť, takto by si každý mohol odfiltrovať to pre neho nepodstatné a nechať iba to, čo ho zaujíma. Ale fungovalo by to samozrejme len pre prihlásených čitateľov.

Môžete použiť hodnotenie príspevku (súhlas/nesúhlas) na vyjadrenie ano/nie.
Ideál by bylo, kdyby šly preference, co kdo chce vidět uložit, ale zároveň šla funkce jedním kliknutím vypnout/zapnout, takže ve chvíli, kdy má uživatel víc času a chce se rozhlédnout okolo více, by se mohl rychle podívat na vše.

Ideál by bylo, kdyby šly preference, co kdo chce vidět uložit, ale zároveň šla funkce jedním kliknutím vypnout/zapnout, takže ve chvíli, kdy má uživatel víc času a chce se rozhlédnout okolo více, by se mohl rychle podívat na vše.
Táto možnosť je tam myslím zakomponovaná. Aj keď asi to nebude jedným klikom. Zatiaľ som to rozšírenie neskúšal. Je to platené, tak som chcel najprv vedieť, či by bol o to vôbec záujem.

• Súhlas
Reactions: JS
Naspäť
Top Bottom