Zjednocujúca myšlienka pre Voľby 2023

Autor: jox13 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Dnes, ctenému čitateľovi priblížim Joxov osobný názor, prečo ísť voliť a zjednocujúcu myšlienku, ktorú vidím u všetkých.

Na Slovensku, máme teraz každé jedno veľké údolie a pár kopcov, ako aj podunajskú nížinu, plnú dutých hláv.

A nechápte Joxa zle. Pod týmto termínom vidím kopu billboardov s rôznymi hlavami. A keď do tej hlavy udriete, duto zaduní. A tak, duto, znejú aj myšlienky, na tých billboardoch napísané. Jedni sa pýtajú, či sa chceme mať dobre, další meniť hru, iní by chceli dôstojnú budúcnosť s krompáčom, další by chceli len silný štát. Tu je pár vzoriek zo zdroja internet, ako inak.

simecka_billboard.png

img_20230831_104534_497.jpg

img_20230831_104326_858.jpg

No u “dutých hláv” som nezachytil myšlienku, ktorá je tou nosnou myšlienkou, ktorou sa zjednotilo Slovensko v poslednom roku.

Myšlienka, ktorá nás spojila

Slovensko v tomto roku urobilo sériu demonštrácií. Pochodov za mier. Tieto akcie a nikdy nezverejnené čísla odopretia mimoriadnej služby, zatriasli politickou scénou.

Odvtedy v Ipľi, Hornáde aj Váhu pretieklo veľa vody. Zhoršila sa ekonomická situácia, naka zatýkala a púšťala, išla jedna tlačovka za druhou, bývalý mainstream prišiel o účast v reláciách zo strany SMERU, Republiky, pred pár dňami zničilo kúpalisko Podhájska tak, ako v poslednej kampani proti Mečiarovi odfúklo Tatry…Kto by si už pamätal Pochody za mier a odopretie mimoriadnej služby.

No práve táto myšlienka, myšlienka MIERU, zjednotila nevídaným spôsobom matky, babky, otcov, dedov, priateľky, manželky, prakticky každého, kto má za otca, brata, syna či priateľa muža v mobilizačnom veku.

V tejto dobe, keď je informačné pole presýtené handrkovaním sa ministraničiek o to, či ono heslo, sú pre Joxa voliteľné len tie strany, ktoré majú ako základ svojho programu MIER. Ako som písal zo začiatku roka, Slovensko má dobré vztahy a diplomatov aj na západe aj na východe od nás. Aj na severe, aj na juhu. A preto môžeme pomôcť v urovnaní konfliktu, aby prestali zomierať otcovia, synovia, manželia, kvôli niekomu inému.

Preto je môj názor, že výhra strán, ktoré budu presadzovať MIER a nie vojnu, je základným kameňom bezpečnosti Slovenska, kde druhý krok potom musí byť náprava škôd spôsobená za minimálne posledného 3.5 roka a náprava chýb aj spred tohto obdobia

Buďte zdraví a blaho želám

Jox

31.8 2023 11:22

Zdroj článku...

Napadol tento primer viacerým. Ked som tento clanok pisal, vobec som nemal tento obraz v hlave. No oravdou je, ze z reakcii, co som videl si nie som isty, ci to nebol marketingovy tah. a ak ano, je to debil, lebo vliezol do.matrice trockeho. ak nie,.tak by sa mal.zacat modlit k Bohu, aby ho z tej matrice vzal preč...

Naspäť
Top Bottom