Zvrácené ideologie

vcera jsem sledovala tento dokument na ZDF. 27-leta Nele mluvi o tom, ze se narodila jako divka, v puberte potom se stydela za to, ze ma vetsi prsa, schovavala je, necitila se zenou. mela deprese, psychicke zhrouceni, mela ataky, kdy jednoduse nevedela, co se sebou. ve 20 letech se vyoutovala jako trans a najednou vsechny problemy zmizely. pry v ten okamzik, vse davalo smysl. zacala dochazet k odbornikovi na trans. rika, ze jeste tehdy si porad nebyla jista tim vsim. chtela slyset nazor odbornika, co si on mysli. odbornik ji uz oslovoval jako muze. jak rika Nele ve svem video-deniku rika, mela pocit, ze vlastne ji ten odbornik snad az tlacil k tomu, ze musi zacit terapii, aby se vse urychlilo. ten odbornik delal vse, aby tedy co nejdrive zacala Nele brat muzske hormony. postoupila zmenu pohlavi.
Nele povazuje jeji tehdejsi rozhodnuti za chybu. jeji otec napriklad rika, ze prece toto neni jednoduchy proces, je potreba 2 psychologicke posudky a presto tito lide chybuji, proc treba nehraji na cas, proc nereknou, ze jeste je treba opravdu vyckat, nez se udela nevratny krok. mluvi tam jeden endokrinolog, ktery rika, ze poslednich 20 let doslo k narustu 1.000 procent lidi, kteri se citi byt trans. v americe se take cislo zdvojnasobilo, protoze mladi lide se citi ve spatnem tele. endokrinolog sice rika, diagnostika v nemecku je dobra a za svoji praxi zazil jen 2 pripady, kdy transzeny meli operaci k puvodnimu pohlavi, ale stava se to. rika, ze se toto nesmi uspechat, protoze se boji, ze za 5-10 let tady bude mnoho lidi, kteri budou chtit detranzici.
ve reportazi pak jsou dalsi 2 transzeny, ktere se vratily ke svemu pohlavi. jedna rika, ze uz v 17 letech brala testosteron, v 19 letech postoupila odstraneni vajecniku a delohy. rika, ze se pak necitila porad jako muz a rozhodla se, ze chce vse vratit zpet. mluvi o tom, ze drive si neumela predstavit mit deti, ted by je chtela, ale uz to neni mozne.

343984352_5804885862943649_4348159795936717873_n.jpg

Ono, keď sa pozriem na ten obrázok, tak z nej vyžaruje dosť veľa ženskosti. Aj určitá dávka sebavedomia. Necítim tam žiadny mužský prvok. Žena, ktorá sa necíti ako žena, by sotva išla do takýchto aktov a mala takéto vyžarovanie. Neviem, možno sa mýlim.
 

„Nesprávne hodnoty“ — v Nemecku orgány sociálnej starostlivosti odobrali dieťa z moslimskej rodiny​

Nemeckí sociálni pracovníci odobrali dieťa z moslimskej rodiny kvôli odmietnutiu hodnôt LGBT.

Informovala o tom dnes, 30. apríla, agentúra EADaily.

Je potrebné poznamenať, že vedenie školy, kde študuje, sa sťažovalo na sociálnych službách na chlapcovu rodinu. Vzdelávacia inštitúcia uviedla, že v moslimskej rodine sú homosexualita a transgenderizmus pre nich a ich dieťa považované za neprijateľné.

Prípad sa riešil na súde. Rozhodli sa pred konečným rozhodnutím o pozbavení rodičovských práv odovzdať chlapca do starostlivosti orgánov sociálneho zabezpečenia.
 
Nešlo to násilím , zkusí to přes mezka naloženého zlatem .
To jejich finišování za každou cenu je nepřehlédnutelné . Jsou v časovém presu . A brzy budou v objektivním lisu .
V rámci nových „programů“, nazvaných LBV a LBV plus, budou muset zemědělci souhlasit s tím, že definitivně a nevratně uzavřou své výrobní kapacity a nezahájí stejnou chovatelskou činnost na jiném místě v Nizozemsku – druhém největším zemědělském vývozci na světě – nebo kdekoli jinde v Evropské unii.

Ako protipól k tým opatreniam, by mali farmári založiť odpor s názvom "Peniaze sa jesť nedajú! Na čo ti budú plné mechy peňazí, keď si nebudeš mať čo za nich kúpiť, lebo produkcia bude zlikvidovaná?"
 
Naposledy upravené:

Je potřeba působit - oblbovat mladou generaci , jinak ten démonkradický ráj neudrží . Oni to neudrží ani tak , ale je to dobrá pračka na prachy pro parazity .
A k tomu školeníčku se přidá lekce o stovce pohlaví , které mají démonkradicky společné WC a lásce ke greténismu .
 
Dva ideologické pohledy na historii . Pravdu si každý musí najít sám .


 
@Putinovec
Rodina Kroupů je - myslím si - v naší zemi už tak moc profláknutá, že jim není radno věřit ani pozdravení. A když už jsme u posuzování té dávné doby května 1945, tak Kroupy bych přirovnala k těm, o kterých mi kdysi vyprávěl děda. O kolaborantech, kteří se po Osvobození houfně vydávali za partyzány a vlastence, spoléhajíc na to, že už nežijí jejich oběti, které náckům napráskali a poslali tak do koncentráku.

Jako každý rok jsem i letos sledovala, kdo a jak se bude vyjadřovat, kdo vůbec vzpomene a kdo půjde s kytičkou k památníku. Čím dál horší je to... A přibývá "zasvěcených komentářů" od všech možných kroupů i kudlů, jako že Rudá armáda tu byla zbytečná, nikoho neosvobozovala a jen rabovala. Viz kroupohlav Kalousek.
Letos už se tím netrápím a ani se nerozčiluju. Uvědomila jsem si totiž za poslední rok, kdo může takové věci z pusy vypouštět, aniž by se studem nepropadl sto sáhů pod zem. Fašisti a náckové. Jedině tací můžou takto mluvit a popírat nespornou zásluhu Rudé armády o naše osvobození a vůbec existenci našeho národa. Ty blbé řeči nejsou o hlouposti - ty jsou plně v souladu s ideologií, kterou dotyční vyznávají a kterou se řídí. Bezostyšná manipulace a záměr. Kdyby např. vojska RA i vstoupila do prázdné Prahy (což tak nebylo!), bylo by to po určitém procesu oslabení a zničení nacistické mašinérie. A kdo se o to zasloužil? Jednoznačně a nezpochybnitelně Rudá armáda!
 
Naposledy upravené:
tak Kroupy bych přirovnala k těm, o kterých mi kdysi vyprávěl děda. O kolaborantech, kteří se po Osvobození houfně vydávali za partyzány a vlastence, spoléhajíc na to, že už nežijí jejich oběti, které náckům napráskali a poslali tak do koncentráku.
Jen bych to doplnil . Kroupové Kolářové a spol jsou titíž , kteří hledali v dubnu 1945 svého zachráněného žida , v hrůze před spravedlivým trestem za kolaboraci s nacisty .
Tak tentokrát se spravedlivé odměny dočkají . To , co si potomci kolaborantů a pomahačů gestapa dnes dovolují , z toho je člověku na zvracení .
Ale je doba , kdy zpod kamenů vylézají hadi a štíři . Aspoň bude jasno , koho po právu odměnit !
 
"Nedokážete si najít přítelkyni (či přítele)?
Vaše přítelkyně vás kritizuje, abyste na sobě pracovali a stali se lepším člověkem?
Pořiďte si virtuální AI přítelkyni dle vašich představ - Replika AI!"

Takto a podobně si všímám propagování nejen výše zmíněné aplikace, ale i dalších variant.
Už jen krůček k Blade Runnerovi?
Ne, děkuji! Strčtě si ty vaše virtuální vztahy s algoritmem do míst, kam slunce nesvítí...

Dnešní virtuální přítelkyně, přítel, kamarádka, kamarád...dokáže nejen psát, ale i posílat selfie a některé aplikace umí i videohovory. Některé z nich samozřejmě i virtuální sex s neexistující osobou, kterou si můžete přizpůsobit.

Smutné je, když pak čtu recenze k aplikaci typu (od nějaké dívky): "Alespoň mám dobrou kamarádku..."
 
"Nedokážete si najít přítelkyni (či přítele)?
Vaše přítelkyně vás kritizuje, abyste na sobě pracovali a stali se lepším člověkem?
Pořiďte si virtuální AI přítelkyni dle vašich představ - Replika AI!"
Vzpomněla jsem si na seriál Černé zrcadlo (já to viděla nedávno). Seriál... ony jsou to spíš jednotlivé příběhy z budoucnosti a ty se zaobírají stejnými nebo podobnými tématy, o kterých píšeš.
 
Dám zde zprávu, která je spíše varováním všem kolaborantům a "liberálním aktivistům".
V jednu chvíli vás protěžují, vozí jak cvičenou opičku a vy řečníte a řečníte, vyjadřujete touhy a přání svých idolů, lijete kyblíky špíny na vlastní národ - a pak - ouha!
Začnu představením pána, kterého se příhoda týká. Jde o občana Ruska Viktora Šenderoviče. O tom u nás nenapíšou do titulků "Putinův propagandista", ale hezky slušně a hladce "ruský publicista, scénárista, satirik, ochránce lidských práv a několik let disident žijící v emigraci". Pán od r. 2014 podporoval kyjevskou bandu a všechny její činy.
Tím je řečeno to zásadní = že dotyčný nenávidí Rusko a - podle vlastních slov - se za něj stydí, za Putina obzvláště.
Pobýval i u nás a vykládal svá "moudra" přímo do rozhlasu:

Přejděme do žhavé současnosti. Přestože pán doteď kyjevskou bandu podporuje a šíří její "slávu a mírumilovnost" po světě, tak si na něj v Litvě počíhala partička, zabalená do modrožluté. No... a nejásala... Jeden z "aktivistů" polil pána kečupem a zbytek - očividně připravený na takovou šou - pánovi spílal jen za to, že je Rus a "vraždí Ukrajince".
Tj. - zapomenuto bylo pánovo mnohaleté přesvědčení o kyjevské dobrotě a spravedlnosti. Banda zapomněla i na to, že pán šířil modrožlutou slávu po světě. Prostě - je Rus a musí za to pykat...

Zdroj: https://t.me/rusvesnasu/26225
 
Naposledy upravené:
Uvediem pár výborných odsekov, aby som nalákal viac ľudí prečítať článok...

Pro jistotu ještě použije vyhledávač obrázků a zjistí, že ta fotka z dětského hřiště, které bylo nevyprovokovaně napadeno agresivním ruským čmelákem, ve skutečnosti není z roku 2023, ale z roku 2004. Také se ukáže, že je to foto z úplně jiné země a že se týkalo napadení dětí hybridem agresivních včel, které v roce 2000 kdesi unikly vládním „expertům“ z laborky a že tenhle nový mutant teď hubí původní včelstva a také napadá lidi…ale z nějakého důvodu se o tomhle skoro nikde nepíše.

Po několika hodinách ověřování informací z mnoha RŮZNÝCH zdrojů si nakonec dezolát sedne a začne provádět nebezpečnou protistátní činnost – o informaci začne samostatně PŘEMÝŠLET.

Někdo v této republice holt musí pracovat a živit ty super nápady fialovců a dalších pakoňů.
 
Zelené šílenství:
Evropa boří tisíce přehrad, jezů a propustí, aby řeky mohly proudit přirozeně a "ekologicky".

Přes 6000 přehrad, jezů i propustí již zlikvidovaly Belgie, Černá Hora, Dánsko, Anglie, Estonsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie Kypr, Litva, Německo, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Skotsko, Slovensko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Wales.
Premiantem je Španělsko s likvidací 133 přehrad (ano, Španělsko, které teď trápí katastrofální sucho a vyschlé řeky viz příspěvky v diskusi).
Česká republika se ještě nezapojila, ale tento krok ji čeká, EU připravuje nařízení, kdy je předpoklad, že několik stovek km volně tekoucích řek připadne i České republice.


 
Naposledy upravené:
Zelené šílenství:
Evropa boří tisíce přehrad, jezů a propustí, aby řeky mohly proudit přirozeně a "ekologicky".

Přes 6000 přehrad, jezů i propustí již zlikvidovaly Belgie, Černá Hora, Dánsko, Anglie, Estonsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie Kypr, Litva, Německo, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Skotsko, Slovensko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Wales.
Premiantem je Španělsko s likvidací 133 přehrad (ano, Španělsko, které trápí katastrofální sucho a vyschlé řeky viz příspěvky v diskusi).
Česká republika se ještě nezapojila, ale tento krok ji čeká, EU připravuje nařízení, kdy je předpoklad, že několik stovek km volně tekoucích řek připadne i České republice.


Keďže sa tam spomenulo Slovensko, tak som si pozrel, čo na Slovensku zničili. Našťastie šlo o jeden menší prípad: hať na rieke Hučava (neďaleko Očovej)
pxl_20210623_072235667.jpg

Ako pozerám, tak v týchto projektoch sa angažuje WWF, čo je globalistická organizácia (so symbolom pandy), o ktorej som videl zaujímavý videodokument, ako pod rúškom pomoci prírode škodili krajinám.

Zdroj: https://m.facebook.com/watch/?v=2423571607773925

Oplatí sa to pozrieť.
 
Zelené šílenství:
Evropa boří tisíce přehrad, jezů a propustí, aby řeky mohly proudit přirozeně a "ekologicky".
Najskôr by museli obnoviť pôvodné korytá riek - tie mali množstvo zákrut, ramien či meandrov, ďalej obnoviť porast na ich brehoch a až potom "otvoriť kohútik". Inak všetka voda z územia zmizne ešte rýchlejšie ako mizne teraz.
Takže to je cieľom - veľké suchá a z neho vyplývajúce problémy so výživou, pitnou i priemyselnou vodou. Ale možno sa mýlim, a je to len preventívna príprava na veľkú potopu :)
 
Naspäť
Top Bottom