Proroctví, věštby a předpovědi

Franta

Člen
Verica Obrenovic byla srbská věštkyně, která celý život spolupracovala s vládou a armádou. Předpovědi jasnovidkyně se týkaly jak světových politických událostí, tak přírodních katastrof a byly tajeny. Její věštby byly zveřejněny teprve nedávno, její videa, které byla nahrána několik let dozadu. V r. 2012 předpověděla připojení Krymu k Rusku a válku na Ukrajině, kterou Rusko vyhraje. Rusko se stane hlavní supervelmocí na světě, avšak bude spolupracovat s Čínou a Indií. Stará EU se rozpadne a vznikne nová EU. NATO se taky rozpadne a bude existovat jen na severoamerickém kontinentu. Předpověděla rozpad Velké Británie, Španělsko a Itálie. Dolar jako světová rezervní měna skončí, rubl naopak výrazně posílí. Celá Ukrajina, později Bělorusko a pobaltské státy vstoupí do sestavy RF a to dobrovolně. ČR, Slovensko a Polsko požádají o zřízení ruských vojenských základen na svém území.
Zdroj: https://www.facebook.com/martina.zejdlikova/videos/321418313643007
 
ČR, Slovensko a Polsko požádají o zřízení ruských vojenských základen na svém území.
Otázka znie "A proti komu nás majú také základne brániť?"
To by museli ľudia dôjsť k poznatku, že CIA a jej podobní Satanisti majú tak veľa peňazí, že malé štáty ak Slovensko, Česko, jednoducho nedokážu konkurovať takej obrovskej hyene. Samozrejme to platí len pokiaľ je dolár platidlom číslo jedna.
To sa dá sledovať hneď na dvoch prípadoch
1. "Nežná revolúcia" - kedy CIA doslova zorganizovala oranžovú revolúciu podľa návodu a "naše" tajné služby s tým nič nespravili (buď nemohli, alebo nemali zdroje)
2. Kauza Kuciak kedy tajné služby jednoducho rezignovali.
Takže áno, ako sa na dedine hovorí "Väčší pes si vrzne". Takže prítomnosť Ruskej tajnej služby, armády, z ktorej vznikli ľudia ako Putin, Petrov, môže ochrániť malý štát pred "revolučnými náladami", ktoré majú za cieľ zotročenie národa.
 
Krzysztof Jackowski: Vize budoucích událostí - zásadní změny v USA
Tak nějak proroctví výhodné pro GP, vlastně jím plánovaný vývoj. USA se rozpadne na malé státečky. Nicméně to proroctví (spíše predikci) nesnižuje, protože je to pravděpodobné. Ale dílnu GP čtu v tom, stejně co u jiných podobných proroctví, že bude dobře, že existuje nějaká skupina odhodlaných lidí (zde část armády), která se o darebáky postará. Prostě buďte v klidu ono to dobře dopadne, když ne hned, tak až budete osvíceni nebo někdy po životě se dočkáte odměny a spravedlnosti. Hlavně ne teď a tady, aby jste zkoušeli něco řídit, proč se namáhat od toho jsou vyvolení. Tady a teď neplánujte nehleďte na budoucnost užívejte radostí tohoto světa. Stále stejný modus operandy.
 
Naposledy upravené:
Předpovědi známého astrologa, jak se budou události ubírat. Žijeme v přelomové době, jaká tu nebyla 800 let. Bezpodmínečná kapitulace Ukrajiny cca duben 2024 a plnění dohody o posunutí hranic NATO do roku 1997. V příštím roce příjde velká ekonomická krize. Posunutí hranic NATO do roku 1997 a zrušení všech vojenských základen NATO ve východní evropě znamená, že se východní evropa dostane do sféry vlivu Ruska. http://energieupramene.blogspot.com/2023/11/astrolog-abhigya-anand.html
 

SVETOZNÁMY “SPIACI PROROK”, JASNOVIDEC EDGAR CAYCE PREDPOVEDAL PRE ROK 2024 ŠPECIÁLNE PROROCTVO (VIDEO)

SVĚT: Svetoznámy americký „spiaci prorok“ Edgar Cayce (1877 – 1945) mal pre rok 2024 odvážne predpovede, podľa ktorých to bude „rok transformácie v boji medzi globálnymi tyranmi a ľuďmi lásky a slobody“.
Edgar Cayce, takmer nemý mystik z Kentucky, poskytol viac ako 14 000 zdokumentovaných proroctiev širokému spektru ľudí, vrátane celebrít ako Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson a Marilyn Monroe.
Predpovedal tiež udalosti od znovuobjavenia Atlantídy, vypuknutia Druhej svetovej vojny až po pandémiu covidu a vzostup Putina.
Jeho rôznorodé a neuveriteľne presné predpovede mnohých zaujímajú už celé desaťročia.
Podľa Edgara Caycea rok 2024 predstavuje kľúčový moment v dejinách ľudstva, keď dôjde ku kolektívnemu prebudeniu, ktoré posunie naše chápanie reality a naše miesto v nej.
Cayceho vízia naznačuje, že toto prebudenie povedie k osvietenejšiemu prístupu k životu, kedy sa súcit, porozumenie a hľadanie hlbšieho poznania stanú ústrednými bodmi našej existencie.
Tu je zhrnutie toho, čo podľa „spiaceho proroka“ prinesie rok 2024:
1. Globálne prebudenie. Cayce prorokoval, že v roku 2024 sily svetla konečne prekonajú temnotu, ktorá prenasleduje ľudstvo už celé desaťročia. Zrodí sa epocha kolektívneho chápania našej reality a nášho miesta v nej.
2. Osvietený prístup s láskou a súcitom nahradí doktrínu „globalistických tyranov“.
3. Na svetlo budú vynesené pozostatky starovekých civilizácií, čím sa zmení naše chápanie ľudskej histórie na Zemi. Edgar Cayce tiež varoval pred umelou inteligenciou a jej nekalým používaním, ktoré zamýšľajú tí, ktorí sú na pozíciách moci.
4. Objavia sa autentické ekologické životné postupy v súlade s prírodou, ktoré nahradia globalistickú agendu uhlíkových daní, elektromobilov a globálnych 15-minútových miest pretláčených tými, ktorí pracujú na ovládnutí globálnej populácie.
5. Globálne klimatické otrasy budú pokračovať, no nebudú sa odohrávať tak, ako tvrdia globalisti. Cayce predpovedal, že v Atlantickom oceáne môže dôjsť do roku 2025 k posunom (zrejme myslel kolaps teplého Golfského prúdu) a európska klíma sa presunie do ďalšej doby ľadovej. Tuto je hodné poznamenať, že „atlantický posun“ NIE JE spôsobený človekom, ako to tvrdí istá štúdia.
6. Duchovný a medicínsky pokrok sa uskutoční tak, že tieto dve veci sa prepoja. Všimnite si, že Gatesove globálne „pokroky“ v oblasti vakcín sú metódou kontroly a dohľadu nad obyvateľstvom, nie liečebnou metódou.
7. Dôjde k zmene globálneho vedenia, keď ľudia odstránia starú gardu od moci, a objavia sa noví vodcovia na základe tradičných hodnôt, vrátane spirituality a jednoty. Tieto nové elity vytlačia skompromitovaných globalistov ako Biden, Trudeau a Macron, ktorí v súčasnosti formujú globálne udalosti.
8. Objavia sa aj nové zdroje energie alebo sa znovuobjavia zdroje energie, ktoré boli dlho potláčané tými, ktorí riadia svet.
 

Předpovědi Vangy pro Rusko a svět na rok 2024​

Vanga předpověděla vzestup Ruska a krizi v Evropě na rok 2024
Vanga je bulharská jasnovidka, známá po celém světě pro své neuvěřitelně přesné předpovědi o budoucnosti. Věštec předpověděl mnoho událostí, včetně globálních kataklyzmat, politických změn a dokonce i nových lékařských objevů. Izvestija připomíná Vanginy předpovědi pro rok 2024.

Předpovědi Vangy pro rok 2024 pro Rusko​

V roce 2024 podle věšitce přicházejí do světa významné geopolitické změny. Zejména tři obří země – Rusko, Indie a Čína – tvoří novou mocnou alianci. Vanga také zmínila vzhled „červených peněz“, které obsahují čísla 100 a 5. Podle mnoha výkladů mluvíme o pěti tisících rublech a stovce juanů, což odpovídá popisu. Vanga zdůraznila, že Rusko „bylo, je a bude skvělá země“.

Jasnovidka navíc předpověděal horkou fázi dlouho trvajícího globálního konfliktu,
do kterého se zapojí většina vyspělých zemí. Jeho výsledek je navíc nazýván
„nejdůležitějším v historii“.

Předpovědi Vangy pro rok 2024 pro svět​

V roce 2024 bude svět šokovat nečekaná zpráva o nemoci jednoho z bývalých amerických prezidentů, jak předpověděl jasnovidec. Ve světle blížících se voleb nového majitele Bílého domu tlumočníci naznačují, že mluvíme o Donaldu Trumpovi. Kromě toho lze slovo „nemoc“ v proroctví věštce interpretovat nejednoznačně - možná to znamená nějaké osobní nebo finanční otřesy, které si vyžádají dlouhé zotavení.

Mezitím budou evropské země čelit rozsáhlé hospodářské krizi, věřil Vanga. Nestabilita a výkyvy čekají celý globální ekonomický systém.

Ale nejen politické neshody a finanční otázky budou na programu světového společenství. Podle Vangy bude rok 2024 poznamenán řadou přírodních katastrof, jejichž příčinou bude silné podvodní zemětřesení.

Podle jedné verze katastrofy na planetě začnou poté, co asteroid spadne do Tichého oceánu, což způsobí rozsáhlou vlnu tsunami.

Seismologická situace na planetě je skutečně nestabilní – v posledních měsících bylo v různých oblastech planety hlášeno mnoho velkých zemětřesení. Kromě toho je v Tichém oceánu skutečně pozorována anomálie - přírodní jev El Niño, v důsledku čehož teplota v rovníkové části stoupá o několik stupňů.
Jedno z Vangových proroctví se týká „konce“ ropy – vykladači to vysvětlují blížícím se přechodem na alternativní zdroje energie.
Nakonec věštec poukázal na průlom v oblasti průzkumu vesmíru a dokonce i pravděpodobného kontaktu s mimozemskými civilizacemi. Ale taková slova by neměla být vykládána doslovně. Odborníci se přiklánějí k názoru, že proroctví znamená pouze nové objevy vesmírných výzkumníků.
 

Předpovědi Vangy pro Rusko a svět na rok 2024​

Vanga předpověděla vzestup Ruska a krizi v Evropě na rok 2024
Vanga je bulharská jasnovidka, známá po celém světě pro své neuvěřitelně přesné předpovědi o
Zvláštní, že se o různých předpovědích a věštbách těch či oněch lidí, činěných kdysi dávno, dozvídám vždy až v době, kdy se naprosto evidentně a očividně děje to, co mělo být kdysi někým předpovězeno.
 
Zvláštní, že se o různých předpovědích a věštbách těch či oněch lidí, činěných kdysi dávno, dozvídám vždy až v době, kdy se naprosto evidentně a očividně děje to, co mělo být kdysi někým předpovězeno.
To je otázka kódování. Většinou to není řečeno přímo, ale tak nějak "básnicky" a v různých podobenstvích, takže to lze jednoznačně dekódovat až když to nastane. Osobně dle mě mohou něco vycítit vnímaví jedinci, nějakou tendenci a její vyústění, ale když je to více v budoucnosti, tak ani neví co vlastně přesně vnímají. A samozřejmě prostor pro využití proroctví ve svůj prospěch GP hojně využívá.

Zatím mě známá nejlepší předpověď je od Puškina v díle měděný jezdec.
 
Naposledy upravené:
Dobře, řekněme že:
1) Jejich jasno-vidění a sdělení jsou platná
ale hned dodám:
2) A jaké z toho jejich sdělení v daném čase plyne do budoucna ponaučení?

Máme ponaučení hledat v dalších vyjádřeních jasnovidců?
Ale i tak je to stále HiTech technologie úžasu pro mnoho lidí např:
- počet příspěvků v tomto chlívku: do 10 ks
- počet shlédnutí: cca 5K

V pracích VP je rozebrán zhruba postup jasnovidectví a předpovídání a za jakých podmínek se naplňují nebo naopak vůbec neplatí.
 
Naspäť
Top Bottom