Valerij Pjakin

Vyobrazenie Štefana 1 (Vajka), ktoré si môžete odfotiť aj na Trenčianskom hrade v expozícií tuším Matúšovej veže...

View attachment 2589View attachment 2590
Vyberám><
Dej-iny (písané Vatikánom a Západom) nám tvrdia, že sme prišli okolo 8. storočia z východu
niekde od nejakých močiarov? Chápete, ako sú sfalšované celé dejiny?

,,Slováci žijeme tu na Slovensku už 8000 rokov. Teda je geneticky dokázané, že my Slováci sme
najstaršie pôvodné obyvateľstvo v Európe. Opakujem, my Slováci, naši predkovia tu na Slovensku žijeme už 8000 rokov!!''

Vinča / Kultura Vinča
Výsledky archeologických, antropologických a genetických datovaní artefaktov lokality Vinča vyvolali v európskej i svetovej historiografii šok. Vinčanská kultúra je protoslovanská! Najstaršie písmo na svete a slovanské. Najstaršia medená metalurgia na svete a slovanská. Tieto nálezy začali búrať staré mýty a zároveň vyvolali odpor až ignoranciu mnohých historikov. Výsledky bádania si neuveriteľne ťažko hľadajú miesto v súčasnej histórii. Okno k doposiaľ tabuizovaným faktom však bolo otvorené a ukázalo na nezastupiteľnú úlohu Slovenov v dejinách.

Neakceptovanie spojenia cirkvi a svetskej moci, vyplývajúceho z ariánskeho náboženstva Vandalov má za následok vyplienenie Ríma v roku 406 n.l. Následne si podmaňujú africké Kartágo. V roku 550 tritisíc jazdcov prekračuje Dunaj a v roku 555 porážajú byzantskú armádu pri Hadrianopole. Po tomto období sa vracajú späť do svojho populačného centra v Karpatoch.''

Legendárny zjednotiteľ Slovenov, Samo, vytvára voľný kmeňový zväz. V roku 620 vzniká prvý známy štátny útvar Slovenov pod názvom Samova ríša. Samo zjednotil kmene pod ich historický názov, ktorý bol dovtedy prekrytý mnohými názvami kmeňov, pod názov Sloveni. Pod týmto menom už vystupujú nielen pri víťaznom ťažení proti Avarom, ale aj v budúcnosti.
Samo, ktorý s veľkým slovanským vojskom roku 624 porazil Avarov a založil pri strednom Dunaji prvý slovanský štát.

Po vzniku ríše Slovenov v roku 833, označovanej aj ako Morava, druhého, najväčšieho a najslávnejšieho štátneho útvaru Slovenov, prichádza na Slovensko misia dvoch bratov, Konštantína a Metoda. O ich slovanskom pôvode nemusíme pochybovať. Pochádzali z oblasti obývanej slovanským obyvateľstvom, v ktorej sa používalo slovanské písmo. V kontexte predmetnej témy zohrala táto misia z hľadiska slovanského písma veľmi zaujímavú úlohu. Nedoniesla Slovenom akési nové písmo ako sa to dodnes ešte uvádza. Doniesla abecedu, ktorej znaky mali základ vo vinčanskom písme. Bola to hlaholika. Znaky najstaršieho písma. Pôvodného písma Slovenov. Osem znakov bolo prebratých priamo, ostatné boli upravené. Písmo, ktoré vzniklo pred mnohými tisícročiami sa vrátilo medzi Slovenov, na Slovensko.

Prvé rúnové zápisy datuje do roku sto p.n.l. Podstatné na rúnach je však to, že sú identické zo znakmi kultúry Vinča. Mnohí odborníci o tento „detail“ síce zavadia ,ale nerozvádzajú ho a neanalyzujú. Jednoducho nikto nechce vkročiť na túto pôdu kde by všetky stáročné pravdy prestali platiť. A kde by sa chtiac-nechtiac musel zmeniť súčasný pohľad na prastarý národ Slovenov a dokonca ho akoby znovu objaviť. Veď očividne sa ignoruje existencia staroslovanských rún. Tajomný Velestúr , ktorý by mnohí neprajníci najradšej vymazali z mapy, lebo je pre nich nepredstaviteľné to, že znaky na ňom sú znakmi používanými na území Slovenska už pred 3 tisíc rokmi, sú slovanské a základ majú v praslovanskom písme. Zaujímavý je i nápis na obetnom kameni pod vrchom Smrečník, neďaleko Velestúra. Podľa jeho objaviteľa Pavla Krišku je starý 3 500 rokov. Len pre zaujímavosť, 3 500 má aj Myšia Hôrka, mestské osídlenie mykénskeho typu s najstarším kamenným opevnením a strážnymi vežami, v Strednej Európe. Tušíme súvislosti ?

Knieža Pribina.
Okolo roku 830 panoval na Slovensku knieža Pribina, ktorý sídlil v Nitre. Takto zjavujú sa v slovenských dejinách dve vzácne mená: meno prvého slovenského vladára, ktorého pozná história, a meno prvého slovenského hradu, ktorý sa stal kolískou slovenských národných dejín. Pretože s týmito menami začínajú sa slovenské národné dejiny, sú mená Pribina a Nitra každému slovenskému srdcu také drahé.

Vyberám
Z knihy DVTR str. 16 a 17

Symbol je zobrazenie procesu, tendencie ( systému s dynamikou = zmenou v čase = matematicky zrýchlenie, alebo spomalenie = druhej derivacii dráhy podľa času )
Napr.: Kríž = prastarý symbol znovuzrodenia, zmŕtvychvstania slnka ), symbol zmeny v prítomnosti a zároveň stavu mysle ,,všade" súčasne v minulosti, budúcnosti a prítomnosti v pomere k snahe o vytvorený stav medzi racionálnym vnímaním a zmyslovo-emocionálnym vnímaním umožňujúcim prechod k intuícii... bo mnohí si tak fatálne emócie s intuíciou pletú...

Kopírovanie a falzifikácia ..... toto robia všetci na Západe... Západ nerozumie Slovanom,
pretože Západná civilizácia je na podstatne nižšej duchovnej úrovni ako Slovanská. Duchovne nízky nemôže chápať, ako rozmýšľa ten duchovne vyšší.

Celý vesmír je riadený podľa zákonov a zákonitostí, ktoré odhalil p. Kysucký v tejto knihe OS. Viem, že Slováci sú „maloverní“ svojich schopnostiam. A schopnostiam ich rodných bratov a sestier....... To máme od(z) Vatikánu a od Západu....! Neverte Slováci (Slovania) Západu a Vatikánu absolútne nič! Sú protiSlovanskí!

Jeden zo základných zákonov existencie tohto vesmíru hovorí zjednodušene asi aj toto : „Podľa schopnosti myslieť, má byť aj určená potenciálna možnosť získať pozície moci“!!

Proces je duchovný – len myslenie otvorí oči!!

Šťastie nie je v množstve peňazí ..... Len návrat ku koreňom Slovanskej/Slovenskej
civilizácie je naše „existenčné“ riešenie.

 

Prílohy

  • Zakladne-zakony-tohto-vesmiru.pdf
    157.9 KB · Zobrazenia: 8
Naposledy upravené:
K Pjakinovi a jeho vyjádřením ohledně české státní hymny (i státnímu znaku).

Myslím, že v případě, že vám někdo poradí zbourat Váš dům a ještě s bouráním sám začne, zatímco jste nezačali ani stavět nový, je buď hlupák a nebo nepřítel.

Přestaňme si konečně kálet do vlastního hnízda!

Naše státní hymna je velice krásná píseň.
Zkuste si rovnými zády, hrdě stoupnout a zazpívat si ji, myslíce na cokoliv, na co jste na naši zemi a náš národ právem hrdí.
Zazpívejte si i druhou sloku, ucítíte tu sílu, uvidíte. :)

Ať kdokoliv říká, že jsme slabí, bezmocní a bevýznamní, na něj se vykašlete.

Představte si třeba těch 1 200 000 československých vojáků připravených v roce 1938 bojovat za naši vlast. Dejte jim důvod být na nás hrdí.
Ať se Jan Žižka na Vítkově usmívá a palcátem zanotuje.

Každý si jistě najdete to svoje, čím s Vámi náš národní egregor nejsilněji zasouzní.
 
Myslím, že v případě, že vám někdo poradí zbourat Váš dům a ještě s bouráním sám začne, zatímco jste nezačali ani stavět nový, je buď hlupák a nebo nepřítel.
Neřekl nic o bourání, ale dodal konstruktivní kritiku.

Představte si třeba těch 1 200 000 československých vojáků připravených v roce 1938 bojovat za naši vlast. Dejte jim důvod být na nás hrdí.
To je hezká ... představa.
Není už rok 1938, kdyby jsi si nevšiml.
Už nejme ani stát a rozpadáme se. Za pár let už možná ČR nebude ani DeJure,
ale v poho, hlavně si zaspívej hymnu a představuj si časy dávno minulé...
 
Naposledy upravené:
Neřekl nic o bourání, ale dodal kontruktivní kritiku.
Takže keď niekto búra informačné a "neřekne", tak to neplatí, však? Logika hodná potlesku
Už nejme ani stát a rozpadáme se. Za pár let už možná ČR nebude ani DeJure,
A čo ste urobil preto, aby ste ako štát boli? Čo ste urobil preto, aby ste pomohol povstať informačne tomu, kto potom bude schopný urobiť nápravu? Čo ste urobil, aby ste edukoval ostatných?
Čo ste urobil, aby ste zodvihol morálku v štáte?
Čo ste urobil Vy a co hodláte urobiť, okrem tohto porazeneckého vyplakávania?
Bud ste troll a robite na tom, aby ČR nebolo alebo ste zrelý na označenie leninovým výrokom o užitočných idiotoch.
 
Neřekl nic o bourání, ale dodal kontruktivní kritiku.
Co tím pomohl vybudovat? (Konstruktivní je od slova konstrukce, rekonstrukce, čili stavba-přestavba.)

Není už rok 1938, kdyby jsi si nevšiml.
No a?
Ať se to může zdát šokující a překvapivé, tak všiml.

Už nejme ani stát a rozpadáme se. Za pár let už možná ČR nebude ani DeJure
Tohle stejné bys mohl říkat i právě v roce 1938...
Proč Pjakin říká, že Mnichovská dohoda "O nás bez nás" byla dle práva?
"Komu tím prospějete?"

ale v poho, hlavně si zaspívej hymnu a představuj si časy dávno minulé...
Představuji si spravedlivou společnost budoucnosti a vím, že přijde, jen musíme přiložit ruce k dílu.
Pokud možno, všichni.

Kyanidová kapsle ve formě skepse a sebemrskačství a nebo práce na lepší, spravedlivé budoucnosti?

Matrix pills.jpg
 
Ak napíšem opačný článok, bude to potom pravda? Treba si vypočuť V. Mečiara, jasne hovoril odkiaľ je znak, keďže robil novú Slovenskú vlajku a bola zadaná práve heraldikom a historikom... A preto to nie je náhoda.
Ale veriť človeku, čo klame v každom diele svojich bludov je jednoduchšie, ja tomu rozumiem
Aj ja rozumiem tomu, prečo označuješ ,,človeka" za klamára. Je to tvoj názor a ja ti ho neberiem a vyvracať nemienim. Nespochybňujem ani zadávateľa na tvorby Slovenskej vlajky, ale keďže to zadanie realizovali (ako tvrdíš) heraldici a historici, nebolo by lepšie keby sa k tomu vyjadrili kompetentné osoby. Žiaľ, ja takéto kontakty nemám a preto vierohodnosť kohokoĺvek v tejto téme, je pre teba ľahko spochybniteľná. Želám príjemné sviatky a pekné Vianoce.
 
Pjakinovi není těžké porozumět, pokud chceme.

Co je heraldika a co znázorňuje? Mají státy plnou subjektivitu?

Nebo jsou podřízeny GP v rámci biblické koncepce a každý má určitou roli? A jak tu roli v kostce znázornit?

Pochopitelně (a Pjakin to ve videu de facto říká) – jsou dva výklady erbů. Ten pro lid musí obsahovat něco, s čím se konkrétní národ může ztotožnit, čili obslouží se známými symboly s vazbou na dotyčné území, zakomponují do něj třeba tři vrcholy, což lze interpretovat jako Tatra/Fatra/Matra, ale pro globální řízení to znamená něco jiného, Golgotu. To samé platí i provedení kříže, který má oporu v historii země. Mimochodem, ten Pjakinův výklad podporuje i postavení katolické církve na Slovensku, kdy například za socialismu chodili do kostela i straničtí funkcionáři, což by v Česku bylo naprosto nemyslitelné. Jako u všeho, kam sahá globální řízení ,je jeden výklad pro lid, jiný pro prvky globálního řízení. Výklad, který je určen pro zasvěcené, popisuje skutečné postavení a roli jednotlivého státu.

Co se stylu komunikace GP týče, mě napadá paralela s pražským útokem. Někdo v něm vidí čin šílence, jiný operaci tajných služeb (to bezpochyby), třeba za účelem omezení držení zbraní (to může být vedlejší produkt, čili také pravda), ale jen zasvěcení (a dobří studenti KSB) porozumí skutečnému vzkazu (vzhledem k místu a okolnostem zřejmě vzkaz sionistům…). To na ksb fóru asi nikdo zpochybňovat nebude, proč je tak těžké pochopit, že podobně GP postupuje při označení role státu skrze erb a vlajku? Že něco může znamenat pro lid (a to něco, s čím s národ ztotožní tam být musí, jinak by bylo obtížné erb dané zemi „přidělit“). Pjakin nikomu nebourá dům, leda domeček z karet. Opět paralela – asi se shodneme, že tím, že poukazuje na koloniální a fašistickou podstatu ruské vlajky nebourá nikomu v Rusku dům. Právě naopak. A to je úplně jiný kalibr oproti debatám o českých či slovenských symbolech.

Také s českou hymnou s Pjakinem souhlasím. Ano, popisuje, jak je země krásná, ale zároveň je velmi defenzivní (zde vidím přímou souvislost s aktuální povahou Čechů, řečenou holubičí). Hymna je součástí formování národní povahy.

Ve vlákně o sv. Václavovi se objevilo srovnání mezi husitským chorálem a chorálem Svatý Václave. Husitský je z pohledu GP nežádoucí, protože podporuje egregor vzdoru proti útlaku. Svatováclavský je odevzdaností do jisté míry paralelou naší hymny. Byl nám podstrčen i s nestydatou historkou, jak hodný Václav podkuřoval Němcům, zlý Boleslav ho zavraždil a my se teď odevzdaně modlíme k chiméře Václava, aby nás ochránil. Je ukňouraný, odevzdaný. A hymna, ač hezká písnička, popisuje pouze krásy země a zároveň se ptá, kde domov můj. Pro nás je přece zbytečné se ptát, to víme. Takže, kdo se v té hymně ptá?
 
K Pjakinovi a jeho vyjádřením ohledně české státní hymny (i státnímu znaku).

Myslím, že v případě, že vám někdo poradí zbourat Váš dům a ještě s bouráním sám začne, zatímco jste nezačali ani stavět nový, je buď hlupák a nebo nepřítel.

Přestaňme si konečně kálet do vlastního hnízda!

Naše státní hymna je velice krásná píseň.
Zkuste si rovnými zády, hrdě stoupnout a zazpívat si ji, myslíce na cokoliv, na co jste na naši zemi a náš národ právem hrdí.
Zazpívejte si i druhou sloku, ucítíte tu sílu, uvidíte. :)

Ať kdokoliv říká, že jsme slabí, bezmocní a bevýznamní, na něj se vykašlete.

Představte si třeba těch 1 200 000 československých vojáků připravených v roce 1938 bojovat za naši vlast. Dejte jim důvod být na nás hrdí.
Ať se Jan Žižka na Vítkově usmívá a palcátem zanotuje.

Každý si jistě najdete to svoje, čím s Vámi náš národní egregor nejsilněji zasouzní.
KDE ?

Kde domov můj,
kde domov můj?
Voda hučí po lučinách,
bory šumí po skalinách,
v sadě skví se jara květ,
zemský ráj to na pohled!
A to je ta krásná země,
země česká, domov můj,
země česká, domov můj!

————————–

Kde domov můj,
kde domov můj?
V kraji znáš-li Bohu milém,
duše útlé v těle čilém,
mysl jasnou, vznik a zdar,
a tu sílu vzdoru zmar?
To je Čechů slavné plémě,
mezi Čechy domov můj,
mezi Čechy domov můj!

Nebolo by lepšie > ZDE vymeniť za KDE ?
 
Takže keď niekto búra informačné a "neřekne", tak to neplatí, však? Logika hodná potlesku
To platí o tom nesmyslu co jste napsal vy.
To, že má naše vlajka a hymna problém je fakt a stejně jako v Rusku i u nás by se tím mohl někdo konečně zabývat.
Přejně jak to tam popsal Pjakin. Je to takové, že jen si tu někde žijem a ... a nic. Když po nás někdo šlape, tak prostě nic.
To je problém a vaše obhajování našich symbolů je srovnatelné s tím jako v Rusku Liberálové brání tu jejich trikoloru.

Neříkal, že musíme hned hanit státní symboly apod, ale je třeba si promyslet co znamenají a při přestavbě státu, která se (snad) blíží se zamyslet i nad tím.
A čo ste urobil preto, aby ste ako štát boli? Čo ste urobil preto, aby ste pomohol povstať informačne tomu, kto potom bude schopný urobiť nápravu? Čo ste urobil, aby ste edukoval ostatných?
Čo ste urobil, aby ste zodvihol morálku v štáte?
Čo ste urobil Vy a co hodláte urobiť, okrem tohto porazeneckého vyplakávania?
A co jste udělal vy kromě kydání hnoje na Pjakina při každé příležitosti ?
Rýpete do Pjakina jako by to byl sport. Vy, kdysi Ogar a další podobní.
To vyplakávání je spíše vaše parketa.
Co tím pomohl vybudovat? (Konstruktivní je od slova konstrukce, rekonstrukce, čili stavba-přestavba.)
Byl to rozhovor o analýze ne symposium o nových symbolech.
Řekl jak to vidí a popsal to podle svých znalostí. On je Rus ne Čech nebo Slovák. Je snad na nás abychom s tím něco dělali.
Ať se to může zdát šokující a překvapivé, tak všiml.
Evidentně ne, protože jinak by jste věděl, že je to jen sentimentální sen.
Dnes by za to co tu je šel bojovat jen fašoun nebo blázen.
Bojovat za něco jiného za něco nového, to je jiná, ale to by se prvně museli lidé dohodnout za "CO", jinak bojuja každý za "svou" vidinu a tu má každý jinou.
Nemluvě o tom, že oproti té době nemáme potenciál porazit ani ... vlastně nikoho.
Tohle stejné bys mohl říkat i právě v roce 1938...
Proč Pjakin říká, že Mnichovská dohoda "O nás bez nás" byla dle práva?
"Komu tím prospějete?"
"Komu tím prospěje"... to mi připomíná pár scének a postav z kinematografie...

Prospěje tím pravdě, pokud jsou to fakta. Nejsem právník a mezinárodní právo nemám v malíku. To, že nás hodili přes palubu byl fakt a že to pak "mezinárodní" právo nijak neřešilo mám pocit taky.
Nikde neříká, že to bylo pozitivní. Vyhlazování židů bylo taky podle práva. Není nic špatného na tom to říci, protože je to pravda. Horší by to bylo zamlčovat. To by pak ti, co zavedli ty práva mohli říkat "my nic, my muzikanti".
Možná, že to pomůže někomu si uvědomit, jak je to "Právo" prohnilé a překroucené a nemá se Spravedlností nic společného.

Já to vidím tak, že pokud je něco podle nějakého práva, ale je to nespravedlivé, tak oto více je třeba to právo tam zdůraznit. Ne však jako výmluvu, ale jako ukazatel nespravedlnosti toho práva !
Představuji si spravedlivou společnost budoucnosti a vím, že přijde, jen musíme přiložit ruce k dílu.
Pokud možno, všichni.
No to ano, ale je třeba míň představ a více konání, ale hlavně. Je třeba vidět reálný Svět tak jak je a ne tak jak ho chceme vidět !
Tedy k těm symbolům a stavu naší "republiky". Jsem v **** a to pěkně hluboko ! A prvním krokem k nápravě by mělo být přiznání si pravdy, tedy současné objektivní situace, a následné důkladný "audit" reality kolem nás.
Hned drůhý krok pak může být, že začneme pracovat na nápravě.

Příklad z praxe je, že když je nějaký starý most příliš prohnilý, tak nemůžem říci, "je to ok". Ano prvně ušetříš a budeš po něm hned vozit materiál. Jenže brzy ti ten most spadne a pak to bude horší (co a kdo tam byl, když to šlo dolů). Místo toho když hned zastavíš provoz, demontuješ ten most a začneš stavět nový, tak z počátku jsi oproti 1. možnosti ve ztrátě, ale z dlouhodobého hlediska je to lepší varianta.

Inak štátna hymna je súčasťou egregora štátu a národa. Po takomto poste by som predpokladal, že @Irena Aneri Vám povie, že rozbíjate ČR a mala by pravdu a bola by v práve vám to vytknúť, pretože to je útok na súdržnosť republiky, ako takej...

1. tu rozbíjí spíše "Moravský Troll".
2. mluvím o tom, že si přiznáme, že není ideální a začneme mluvit o ZMĚNĚ
ne že ji hned zrušíme a nebudeme mít žádnou
3. změna stačí, když např. po vzoru toho co říkal Pjakin tam jen přidáme něco o té hrdosti a obraně. Nemusí to být úplně nová hymna.
4. Státy a národy se v čase mění a vyvíjejí a je přirozené, že to budou dělat i jejich symboly.
 
Pjakinovi není těžké porozumět, pokud chceme.

Co je heraldika a co znázorňuje? Mají státy plnou subjektivitu?

Nebo jsou podřízeny GP v rámci biblické koncepce a každý má určitou roli? A jak tu roli v kostce znázornit?

Pochopitelně (a Pjakin to ve videu de facto říká) – jsou dva výklady erbů. Ten pro lid musí obsahovat něco, s čím se konkrétní národ může ztotožnit, čili obslouží se známými symboly s vazbou na dotyčné území, zakomponují do něj třeba tři vrcholy, což lze interpretovat jako Tatra/Fatra/Matra, ale pro globální řízení to znamená něco jiného, Golgotu. To samé platí i provedení kříže, který má oporu v historii země. Mimochodem, ten Pjakinův výklad podporuje i postavení katolické církve na Slovensku, kdy například za socialismu chodili do kostela i straničtí funkcionáři, což by v Česku bylo naprosto nemyslitelné. Jako u všeho, kam sahá globální řízení ,je jeden výklad pro lid, jiný pro prvky globálního řízení. Výklad, který je určen pro zasvěcené, popisuje skutečné postavení a roli jednotlivého státu.

Co se stylu komunikace GP týče, mě napadá paralela s pražským útokem. Někdo v něm vidí čin šílence, jiný operaci tajných služeb (to bezpochyby), třeba za účelem omezení držení zbraní (to může být vedlejší produkt, čili také pravda), ale jen zasvěcení (a dobří studenti KSB) porozumí skutečnému vzkazu (vzhledem k místu a okolnostem zřejmě vzkaz sionistům…). To na ksb fóru asi nikdo zpochybňovat nebude, proč je tak těžké pochopit, že podobně GP postupuje při označení role státu skrze erb a vlajku? Že něco může znamenat pro lid (a to něco, s čím s národ ztotožní tam být musí, jinak by bylo obtížné erb dané zemi „přidělit“). Pjakin nikomu nebourá dům, leda domeček z karet. Opět paralela – asi se shodneme, že tím, že poukazuje na koloniální a fašistickou podstatu ruské vlajky nebourá nikomu v Rusku dům. Právě naopak. A to je úplně jiný kalibr oproti debatám o českých či slovenských symbolech.

Také s českou hymnou s Pjakinem souhlasím. Ano, popisuje, jak je země krásná, ale zároveň je velmi defenzivní (zde vidím přímou souvislost s aktuální povahou Čechů, řečenou holubičí). Hymna je součástí formování národní povahy.

Ve vlákně o sv. Václavovi se objevilo srovnání mezi husitským chorálem a chorálem Svatý Václave. Husitský je z pohledu GP nežádoucí, protože podporuje egregor vzdoru proti útlaku. Svatováclavský je odevzdaností do jisté míry paralelou naší hymny. Byl nám podstrčen i s nestydatou historkou, jak hodný Václav podkuřoval Němcům, zlý Boleslav ho zavraždil a my se teď odevzdaně modlíme k chiméře Václava, aby nás ochránil. Je ukňouraný, odevzdaný. A hymna, ač hezká písnička, popisuje pouze krásy země a zároveň se ptá, kde domov můj. Pro nás je přece zbytečné se ptát, to víme. Takže, kdo se v té hymně ptá?
Přesně, přijde mi, že si to tu hodně lidí plete.
Pohled "běžných lidí" a pohled řízení GP.
Pjakin mluví o GP ne o tom 2.
 
„Podľa schopnosti myslieť, má byť aj určená potenciálna možnosť získať pozície moci“!!

- Co je heraldika a co znázorňuje? Mají státy plnou subjektivitu?
- Nebo jsou podřízeny GP v rámci biblické koncepce a každý má určitou roli? A jak tu roli v kostce znázornit?

Celý vesmír je riadený podľa zákonov a zákonitostí,

Západná civilizácia je na podstatne nižšej duchovnej úrovni ako Slovanská. Duchovne nízky
nemôže chápať, ako rozmýšľa ten duchovne vyšší. To je to isté, ako by ste chceli, aby kôň rozumel človeku.

Viem, že Slováci sú „maloverní“ svojich schopnostiam. A schopnostiam ich rodných bratov a sestier....... To máme od(z) Vatikánu a od Západu....! Neverte Slováci (Slovania) Západu a Vatikánu absolútne nič! Sú protiSlovanskí!

A teraz pre vedeckých pracovníkov píšem absolútne najdôležitejšiu informáciu!
Základné zákony existencie tohto vesmíru sú len dva – a je to „Dualita a Hierarchia“. Pričom Dualita je dvoch typov – to je veľmi dôležité! Týmto dvom zákonom podlieha vo všetkých svojich prejavoch celý vesmír a teda hmota aj duch. Teda nielen psychológia, viera v existenciu Boha, ekonómia, politika …. ale aj matematika, fyzika, chémia …. všetko!! Nič neexistuje v tomto vesmíre, aby čo len „jeden atóm“ odporoval týchto dvom základných zákonom!! Tieto dva zákony „Dualita a Hierarchia“ sú také „fundamentálne“ v tomto vesmíre, že napr. aj „zákon o zachovaní energie a hmoty“ je menej dôležitý a je len podmnožina týchto dvoch zákonov!!
Predpokladáme, že „Slovenskí vedci“ ste prví, ktorí ste boli takto otvorene a jasne informovaní o týchto základných vesmírnych zákonoch! Preverte teórie a zákony …. Teórie a vzorce, ktoré nezodpovedajú týmto dvoch zákonov, tak sú chybné! Ten fyzik, chemik, matematik …., ktorý „vnútorne, duchovne“ sa stotožní a teda začne chápať existenciu tohto vesmíru, teda „cítiť funkciu“ týchto dvoch zákonov, tak sa mu „otvoria oči“ v jeho vedeckom obore….. ! Proces je duchovný – len myslenie otvorí oči!! Musí to byť prirodzený proces myslenia - a musí trvať nejaký čas a daný vedec sa musí neustále snažiť myslieť a aj chápať prvotné myslenie pána Kysuckého. Autor píše, že najdôležitejšia kapitola v knihe, aj všetkých jeho kníh, je Kap. č. 31!! Chápanie princípov objavených pánom Kysuckým ľuďom „odstráni klapky z očí“ a jednostranne zameraný duch začnete chápať súvislosti, čo je omyl a čo bude presnejšie... Platí to na všetky ľudské činnosti, nielen na vedecký výskum. Tieto zákony platia nielen na fyziku, chémiu, matematiku, biológiu – vedy o hmote, ale aj na vedy o duchu – ekonomika, psychológia, filozofia, politika, sociológia, vzdelávanie-školstvo, zdravie-zdravotníctvo, organizácia a riadenie, dejiny, budúcnosť .....
-----------------------------------------------
Objasnenie vnímania vedomého i podvedomého rozlíšenia typu psychiky u ľudí podľa kultúry a mravnosti: príspevok k analýze sociálno-duchovnej skutočnosti.

Kultúra západná i (východná) Slovanská ☀️

Skutočnosť a súbor vy-užívaných životných hodnôt správania sa a komunikácie k celkovému systému našej spoločnej planéty Zem v živote každého "Človeka".


Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=wM4Harp47rs


Pjakinovi není těžké porozumět, pokud chceme.

Co je heraldika a co znázorňuje? Mají státy plnou subjektivitu?

Nebo jsou podřízeny GP v rámci biblické koncepce a každý má určitou roli? A jak tu roli v kostce znázornit?

Pochopitelně (a Pjakin to ve videu de facto říká) – jsou dva výklady erbů. Ten pro lid musí obsahovat něco, s čím se konkrétní národ může ztotožnit, čili obslouží se známými symboly s vazbou na dotyčné území, zakomponují do něj třeba tři vrcholy, což lze interpretovat jako Tatra/Fatra/Matra, ale pro globální řízení to znamená něco jiného, Golgotu. To samé platí i provedení kříže, který má oporu v historii země. Mimochodem, ten Pjakinův výklad podporuje i postavení katolické církve na Slovensku, kdy například za socialismu chodili do kostela i straničtí funkcionáři, což by v Česku bylo naprosto nemyslitelné. Jako u všeho, kam sahá globální řízení ,je jeden výklad pro lid, jiný pro prvky globálního řízení. Výklad, který je určen pro zasvěcené, popisuje skutečné postavení a roli jednotlivého státu.

Co se stylu komunikace GP týče, mě napadá paralela s pražským útokem. Někdo v něm vidí čin šílence, jiný operaci tajných služeb (to bezpochyby), třeba za účelem omezení držení zbraní (to může být vedlejší produkt, čili také pravda), ale jen zasvěcení (a dobří studenti KSB) porozumí skutečnému vzkazu (vzhledem k místu a okolnostem zřejmě vzkaz sionistům…). To na ksb fóru asi nikdo zpochybňovat nebude, proč je tak těžké pochopit, že podobně GP postupuje při označení role státu skrze erb a vlajku? Že něco může znamenat pro lid (a to něco, s čím s národ ztotožní tam být musí, jinak by bylo obtížné erb dané zemi „přidělit“). Pjakin nikomu nebourá dům, leda domeček z karet. Opět paralela – asi se shodneme, že tím, že poukazuje na koloniální a fašistickou podstatu ruské vlajky nebourá nikomu v Rusku dům. Právě naopak. A to je úplně jiný kalibr oproti debatám o českých či slovenských symbolech.

Také s českou hymnou s Pjakinem souhlasím. Ano, popisuje, jak je země krásná, ale zároveň je velmi defenzivní (zde vidím přímou souvislost s aktuální povahou Čechů, řečenou holubičí). Hymna je součástí formování národní povahy.

Ve vlákně o sv. Václavovi se objevilo srovnání mezi husitským chorálem a chorálem Svatý Václave. Husitský je z pohledu GP nežádoucí, protože podporuje egregor vzdoru proti útlaku. Svatováclavský je odevzdaností do jisté míry paralelou naší hymny. Byl nám podstrčen i s nestydatou historkou, jak hodný Václav podkuřoval Němcům, zlý Boleslav ho zavraždil a my se teď odevzdaně modlíme k chiméře Václava, aby nás ochránil. Je ukňouraný, odevzdaný. A hymna, ač hezká písnička, popisuje pouze krásy země a zároveň se ptá, kde domov můj. Pro nás je přece zbytečné se ptát, to víme. Takže, kdo se v té hymně ptá?
 
Naposledy upravené:
Aj ja rozumiem tomu, prečo označuješ ,,človeka" za klamára. Je to tvoj názor a ja ti ho neberiem a vyvracať nemienim. Nespochybňujem ani zadávateľa na tvorby Slovenskej vlajky, ale keďže to zadanie realizovali (ako tvrdíš) heraldici a historici, nebolo by lepšie keby sa k tomu vyjadrili kompetentné osoby. Žiaľ, ja takéto kontakty nemám a preto vierohodnosť kohokoĺvek v tejto téme, je pre teba ľahko spochybniteľná. Želám príjemné sviatky a pekné Vianoce.
ako ze nemáš? Každý druhý týždeň už niekoľko rokov stačí zavolať na +421951485385 alebo napísať na hovorym@gmail.com alebo studio@slobodnyvysielac.sk a spýtať sa priamo Vladimíra Mečiara.
Niekto tam mesiac dva nazad zadal otázku na tu trikolóru, ktorú pjakin tak opľúva. Bolo počuť, ako sa VM očividne nasrdil a vysvetlil, že to bola trikolóra prijatá na vseslovanskom zjazde ako farby slovanských národov.

Každý má šancu, len ju treba hľadať. Od toho sú kontaktné relácie...
 
výborně, takže to nás můžou odstěhovat do Afriky nebo rovnou na onen svět a taky budem "doma"...
viete, čo je kliatba? Ja vám to hovorím úplne vážne a s dobrým úmyslom. Toto, čo ste napísal kliatba je.
Energia vypustena sa vracia späť a niekedy naberie na intenzite. S týmto sa nahrajte.dobra rada nad zlato
 
Ľudia, dajte si pokoj aspoň na Vianoce. O 15:30 toto vlákno zamykám a odomknem ho až 27.12.2023, teda po sviatkoch. Potom si môžete kľudne doriešiť nedoriešené.
 
A co jste udělal vy kromě kydání hnoje na Pjakina při každé příležitosti ?
Rýpete do Pjakina jako by to byl sport. Vy, kdysi Ogar a další podobní.
To vyplakávání je spíše vaše parketa.
No vidíte, čo som urobil.ja? Nic moc. Len som dopomohol v šíku s ostatnými tzv. alternatívnymi bloggermi a inými, vyhrať SMERu na Slovensku a ochránil som aktívnou robotou najbližšie okolie a širšie okolie informačnou robotou a rozhodnutiami z titulu mne zverenej funkcie, pred dopadmi kovid teroru v plnej miere.
Ja som odpovedal, ak chcete vedieť viac nech sa páči oracle blog, ako dôkaz. A Vy?
 
Naspäť
Top Bottom