Aký je súčasný duchovný vývoj Slovenska? …alebo je to podstatne menší prúser, ako tomu bolo za posledné tri roky.

Autor: popolvar67 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Už je to dávno, čo som na tejto stránke prispel článkom. Ani tento som neplánoval.

A neplánoval som a ani neplánujem polemizovať s článkom kolegu Joxa „Vážený pán premiér VI“, ktorý zverejnil 10. 3. 2024 https://oracle911blog.wordpress.com/2024/03/10/vazeny-pan-premier-vi/#comments, pretože z ľudského pohľadu má Jox pravdu a so všetkými otázkami-bodmi na pána premiéra Róberta Fica z tohto pohľadu možno len súhlasiť, vrátane otázky – bodu 9.

Prečo vrátane otázky – bodu 9? Pretože otázku – bod 9 vnímam trocha inak, lebo covid 19 nemožno komplexne posudzovať len z ľudského uhla pohľadu. Napriek tomu som neplánoval o tom písať.

Tak prečo tento článok?

Pretože po prvé – včera dopoludnia spontánne došlo k rozhovoru, kde som ten iný pohľad na covid 19 ozrejmil, pričom počas môjho monológu mi dochádzali ďalšie informácie a súvislosti (napriek tomu som nehodlal to publikovať), po druhé – včera podvečer prišla ku mne informácia, ktorá v kontexte toho, čo a v súvislosti s tým, čo sa tam dialo ani zaznieť nemala, bola to izolovaná informácia, ku ktorej som mal len jednu jedinú upresňujúcu otázku (ešte stále som nechcel písať článok) a po tretie – tá informácia súvisí s obsahom článku, ktorý ku mne dnes netušene nasmeroval Oracle, pošlúc mi v „suchom“ maili Ponuka na knihy linky na zaujímavé knihy https://www.ariadneknihy.sk/klimov/, https://www.ariadneknihy.sk/graceva/ a takýto sled udalostí, okrem ďalších vecí, už nemožno ignorovať.

Názov tohto článku: https://www.ariadneknihy.sk/l/aky-j...si-pruser-ako-tomu-bolo-za-posledne-tri-roky/ som si dovolil zvoliť aj za názov môjho článku (ospravedlňujem sa autorovi, že bez jeho súhlasu).

Prosím, prečítajte si najprv ten článok, je zaujímavý aj ako celok.

Ja z neho odcitujem len tieto časti:

„Slovensko sa svojou politikou a jej charakterom neprestalo vzďaľovať od duchovnej úlohy “Posla mieru v srdci Európy” (v tomto sa autor mýli, pretože sa asi príliš zameral na nižšie citovanú časť slovenskej spoločnosti)



„Dejiny sa opakujú, resp. rýmujú, lenže vďaka slovenskej spoločnosti, infikovanej hnilobou neoliberálneho extrémizmu (a žiaľ aj nacizmu, fašizmu), u drvivej väčšiny obyvateľstva absolútne absentuje pochopenie duchovnej úlohy Slovenska. Zdegenerovaná je posledná generácia (posledných 30 rokov), česť výnimkám. Ľudia, ktorí sú čestní, žiaľ, často nemajú čo jesť, logicky ich duchovná úloha Slovenska nezaujíma. A to je zle, i keď sa to dá pochopiť…“



Degenerátov je na Slovensku skutočne veľa, zbytočne sa urazia (výskumy ľudského genómu to historicky potvrdzujú, čo to je degenerácia, inak povedané duchovný a mravný úpadok)… Infekcia neoliberalizmu extrémistov, ktorí živia nacizmus a fašizmus na Slovensku aj na Ukrajine dlhé roky, vytvorila na Slovensku archetyp “zombie” démonickej psychiky, schovávajúcej sa za “inakosť”.“



„Uvedomte si prosím, že temná strana sily v duchovnom pozadí nikdy neprestane pôsobiť, darmo mnohí hovoria, že chcú mať pokoj. To sú princípy vývoja v našej hutnosti hmoty a našej realite …

Je úplne nepodstatné, či tomu niekto verí, alebo nie, ale zložitosť vzťahov dnešného sveta, si vyžaduje pre ich vyviazanie a oslobodenie od nánosov minulosti priaznivý energetický vzostup jedincov, čo najväčšieho počtu. Iná možnosť neexistuje. Áno, aj Einstein to písal, že problém sa nikdy nerieši na tej istej úrovni vedomia, na ktorej vznikol, lenže teória nestačí. Prax a samozlepšovanie ľudskej bytosti v každodennej činnosti rozhoduje.“


To najpodstatnejšie pre tento článok z citovaného:

Degenerátov je na Slovensku skutočne veľa, zbytočne sa urazia (výskumy ľudského genómu to historicky potvrdzujú, čo to je degenerácia, inak povedané duchovný a mravný úpadok)…

…zložitosť vzťahov dnešného sveta, si vyžaduje pre ich vyviazanie a oslobodenie od nánosov minulosti priaznivý energetický vzostup jedincov…

…teória nestačí.Prax a samozlepšovanie ľudskej bytosti v každodennej činnosti rozhoduje.


Genóm, degenerácia, priaznivý energetický vzostup jedincov, samozlepšovanie ľudskej bytosti…

Odcitujem ešte jednu časť článku: „Najviac ľudí zaujíma okrem historického priaznivého poznania téma, ako to vyzerá s celkovým konceptuálnym vývojom, teda duchovným (energetickým a informačným) nášho krásneho Slovenska, ktorý sa prejavuje v hmote, resp. bude viditeľný o pár rokov v hmote, teda v materiálnom svete…“

…a teda aj v genóme človeka, v jeho chromozómoch…

Tá izolovaná informácia zo včera sa týka totižto práve chromozómov a bude viditeľná nie o pár rokov, ona je viditeľná už teraz a je prekvapujúco pozitívna. Liečebná prax konkrétnej lekárky prístrojovo zaznamenáva už mesiac a najmä posledné dva týždne doteraz nový, v jej praxi nebývalý jav – zlepšovanie chromozómov človeka.

Moja upresňujúca otázka bola: „Týka sa tento jav, to zlepšovanie chromozóv aj „zaočkovaných“?

„ÁNO, AJ…“ (samozrejme, že zaočkovaných, ktorí si uvedomili, že to bolo zlé rozhodnutie).

Dúfam, že si uvedomujete, čo to znamená.

Zlé časy rodia mocných ľudí. A z uhla pohľadu doterajšieho človeka posledné roky boli zlé časy.

A teraz k tomu covidu 19. Najkvalitnejšie a najkomplexnejšie analýzy boli vypracované v období prvého „lockdownu“, avšak v poslednom období, zamotávajúc sa do čiastkovej problematiky, na pôvodnú väčšiu mieru komplexnosti zabúdame.

Na pripomenutie len tak heslovite – letom svetom:

Ľudstvo stálo na hrane ekologicko-biosférickej katastrofy. Ako z toho von?

Prvé zmienky o covide vo Wuhane. Prvý svetovo zverejnený satelitný snímok NASA o úrovni znečistení ovzdušia nad Wuhanom. Totálny tvrdý lockdown vo Wuhane. O pár týždňov svetovo odprezentovaný druhý satelitný snímok NASA ovzdušia nad Wuhanom – čistučké ovzdušie -príroda to zvládla.

A začali postupné lockdowny po svete – Irán, Taliansko… Znečisťovatelia a vzdušné prúdy, teória kondenzačných jadier, teória dumming effectu a ich aplikovanie v praxi, znečisťovanie – dopyt a ponuka… Lockdown – obmedzenie ponuky a dopytu. Uvedomenie si konzumentov (dopytu) počas lockdownu, že k životu až tak veľa netreba, že sú aj iné hodnoty a zmysel života než bezbrehý konzum. Uvoľnenie lockdownov a, žiaľ, zbesilý návrat k predošlému bezbrehému konzumu … Vyhodnotenie: zníženie dopytu po konzume cez sebauvedomenie konzumenta je štatisticky nepreukazné, a teda nepostačujúce.

Nastúpilo testovanie, očkovanie, lockdowny, energeticko-ekonomicko-finančná kríza…, vojny, sankcie…

Toto všetko boli a sú viac–menej pokusy o komplexné analýzy z pohľadu človeka, z pohľadu riadenia spoločnosti.

Je to komplexný, ucelený pohľad?

A čo tak pohľad z úrovne Zeme?

Najprv sa však pozrime komplexnejšie na tzv. covid“vakcíny“. Čo sa týka ich vplyvu na ľudské zdravie, je k tomu množstvo analýz, štúdií, upozorňuje na ne Jox, JUDr. Peter Weis a spústa ďalších.

Ja opätovne dávam do pozornosti článok zo septembra 2021

https://carokrasna-duse.cz/archiv/11840, pretože to nie je len o riziku prepisu mRNA do ľudskej DNA – prečítajte si ho a pozorne prezrite aj obrázky v ňom.

Citujem:

„Správně fungující živá bytost, pobývající ve hmotě na Zemi, je napojena na 2 zdroje:

1) na energii Země, která jí umožňuje vytvořit a udržovat fyzické tělo a žít spolu s ostatními bytostmi, mající hmotná těla, v naší realitě.

2) na duchovní energii, díky které jsme schopni chápat to, co přesahuje náš svět hmoty.

Proto se již dlouho pokouší této přeměně zabránit.

Nejdříve se snažili působit přímo na Zemi a ovlivnit tak energii, kterou z ní živé bytosti čerpají. Manipulovali s jejím prostředím a doufali, že se jim podaří změnit její stav natolik, že nedojde k její přeměně. Byli tak bláhoví…

Pak se pokoušeli zabránit tomu, aby mohla na Zemi pronikat duchovní energie, pocházející z dalekého vesmíru. Veškeré manipulace s atmosférou tomu do určité míry zabránily. Energie je ale stále silnější a i přes jejich opatření jí na Zemi proniká stále více.

Vymysleli tedy poslední zoufalý plán – působit přímo na těla lidských bytostí.“



„dosud získané poznatky naznačují, že skrze „vakcínu“ je možné odpojit člověka od zdroje duchovní energie, nebo mu zamezit se na tento zdroj v budoucnu napojit.
(podobný účinok pravdepodobne skrze pôsobenie na hypofýzu malo v mnohých prípadoch aj celoplošné testovanie dlhou špajchľou – metódou známou už zo starovekého Egypta – moje doplnenie).

Spojení s duší, Bohem, či jinými realitami je tak uzavřeno a zbyde jen materiální pojetí života. Pro část lidí to nebude znamenat žádnou změnu, neboť v našem světe lze fungovat i bez tohoto zdroje. Takovýto člověk nevnímá a není schopen pochopit to, co přesahuje svět hmoty. Jeho tělo i mysl jsou ale schopny běžného života.“



„Další zásadní změnou, kterou se díky „vakcíně“ podařilo uskutečnit, je odpojení od energie Země. … po aplikaci „vakcíny“ dochází k postupnému přerušení spojení se Zemí a k přesměrování na nový zdroj energie.“




„oba zdroje energie, které nám umožňují žít v tomto světě a chápat vyšší souvislosti, se už změnily.“

Aj toto je viac menej pohľad na danú problematiku z uhla pohľadu človeka/ľudí, jeho/ich fungovania a potrieb.

A čo potreby Zeme? Jej uhol pohľadu?

„oba zdroje energie, které nám umožňují žít v tomto světě a chápat vyšší souvislosti, se už změnily.“ A teda sa zmenila aj Zem a zmenila sa aj jej časť – Slovensko.

Je tu jeden aspekt – ten najdôležitejší: previazanosť človeka/ľudstva a Zeme, noosféry a biosféry.

Zem sa mení a aj sa zmenila. Zmenili sa frekvencie Zeme. Schumanove frekvencie sú rádovo vyššie. Menil sa priebežne a adekvátne tejto zmene Zeme aj človek/ľudstvo a napomáhal jej? Alebo tejto zmene bránil, prekážal, strhával ju späť?

Ak činnosť človeka, ľudstva ako celku, prameniaca z jeho zmýšľania, dokázala priviesť biosféru Zeme na hranu nezvratnej ekologicko-biosférickej katastrofy, aký vplyv mala na priebeh zmeny Zeme?

Prečo covid“vakcíny“ (nielen mRNA ale všetky, vrátane Sputnika) neodpojili človeka len od energie duchovna ale aj od energie Zeme? Prečo vakcíny odpojili tak veľkú časť ľudstva od Zeme a pripojili ju na umelý zdroj? Z úrovne strojcov covid“vakcín“ sú ciele a pohnútky jasné, viď. citácie a celý linkovaný článok.

A z úrovne vyššej? Prečo to dopustili? Aby táto časť ľudstva – konzumenti vytvárajúci dopyt, neochotní sa vzdať svojich degradačno-parazitických potrieb, bioroboti udržiavajúci tento otrokársky systém konzumu, nebránili a neprekážali zmene Zeme. Mení sa Zem a menia sa aj morfogenetické polia Zeme. Neprežije tu nič a nikto, čo nebude so Zemou a jej energetikou kompatibilný.

Gamme over, šach-mat, efekt opičej tlapky pre strojcov vakcín… Zbavili sa vlastného “podhubia“.

po aplikaci „vakcíny“ dochází k postupnému přerušení spojení se Zemí a k přesměrování na nový zdroj energie…

A kapacita tohto zdroja energie? Jeho životnosť? A kto má prístup k jeho „spínacej skrinke“?

Koľko času majú zaočkovanci, a akou zmenou musia prejsť, aby sa mohli znova pripojiť k energii už zmenenej Zeme?

Tvrdí sa, že Slovensko a jeho obyvatelia boli v rámci Európy podrobení najtvrdšiemu tlaku ohľadom očkovania. Podľa oficiálnych údajov vyše 50% obyvateľov tlaku odolalo. A z tých cca 50%, čo tlaku oficiálne podľahlo, tak značná časť z nich to neoficiálne ojebabrala…

Tu prebehla veľmi tvrdá selekcia obyvateľstva presne v duchu: „Skôr prejde ťava uchom ihly, než boháč (ten čo uprednostňuje materiálne blahá) vstúpi do kráľovstva nebeského“.

Už dlho tvrdím, že Slovensko vypudí všetkých tých, čo sem nepatria.


A ministerka zdravotníctva, pani Dolinková a jej propagácia potenciálne vysoko nebezpečnej terapie, ako je “vakcinácia covid”? Je isté, že propaguje, alebo len zabezpečuje pre tých, ktorí si ju aj napriek všetkému ešte stále žiadajú? Lebo je ich ešte stále dosť. A ak aj propaguje, kto uverí jej propagande? Kto okrem tých, čo už v 2020 uverili a doteraz veria, že „vakcína je sloboda“?

A väčšina z nich vrieska z progresívcami po námestiach…

Tak nech im ju Mudr. Dolinková aj naďalej propaguje. Nech si dajú. Aj piatu, aj šiestu…, aj desiatu. Aspoň sa Slovensko nemusí tak pučiť, a my s ním, aby ich odtiaľto vypudilo, keď tak túžia po tej vysoko nebezpečnej terapii… Kto chce kam, pomôžme mu tam.

Koľkí sa zariekavali, že keď Fico vyhrá, tak odídu zo Slovenska. A tak málo si stálo za slovom…

No, nie o tom som chcel. Je tu ešte jeden faktor: „A pokud si člověk, napojený na tento umělý zdroj, přestane pravidelně aplikovat „vakcínu“, napojení se pravděpodobně přeruší.“

Čo myslíte, aj u tých zaočkovancov, čo ešte stále veria, že „vakcína je sloboda“ sa chromozómy a teda aj genóm zlepšuje, aby po prerušení napojenia na umelý zdroj sa znova pripojili na energiu Zeme?

Lebo k tej lekárke, čo tento jav pozoruje, chodia len tí, čo si uvedomili, že ich Vojana s „vakcína je sloboda“ oklamala.

Je rozdiel, či niekto umrie, lebo dobrovoľne podstúpi aplikovanie potenciálne nebezpečnej terapie (a zvlášť dnes, keď je o tom množstvo dostupných informácií), alebo umrie, lebo z pozície moci mu niekto administratívne „napojení pravděpodobně přeruší“.

Nie je to tak dávno, čo sme na vlastnej koži pociťovali šikanu, keď nás nútili, aby sme sa „zaočkovali“. Parlamentné voľby v septembri zmenili mnohé a prvou z otázok U. van der Leyenovej R. Ficovi bolo, či chce revanš. Odpovedal, že chce spravodlivosť.

Odopierať teraz potenciálne nebezpečnú terapiu – vakcináciu covid tým, ktorí jej aj naďalej veria a si ju pre seba vyžadujú, je čo? Spravodlivosť? Revanš? Vnucovanie nášho pohľadu na problematiku?

To nech si zodpovie každý sám.

No mám za to, že aj keby bola ministerka zdravotníctva pani Dolinková odvolaná, a bol vymenovaný nový minister, covid vakcinácia aj naďalej zostane v ponuke.

Nečakám, že s týmto článkom budú všetci súhlasiť. Nečakám ani, že ma všetci pochopia. No budem rád, ak sa niektorí aspoň zamyslia.

Chceme spravodlivosť. Objektívnu.

Za právne a sociálne spravodlivý štát!

Možno je dobré popremýšľať aj o tomto: https://carokrasna-duse.cz/archiv/11270

Zdroj článku...
 
Aktualizácia článku 13.3.2024 (pridaný text na konci článku - archetyp Človeka z energetickej stránky)
 
Taka poznamka k otazkam Joxa na premiera Fica ze kedy...1.2 atd
V odpocutom videjku z polovnickej chaty Kalinak hovori ze vsetci pojdu do p.tche. Tak predpokladam ze suhlas bol dany a bude sa pokracovat. Dobre zacali s USP tam keby sa ponechal USP nemohli by vzhladom na kompetencie uradu a naviazanost na sudy pokracovat. Taraz sa cisti infopriestor RTVS. Nic proti legitimnym otazkam Joxa tan tlak nech je nadalej, otazne ci splnia vsetky body otazok. To zalezi aj od obcanov jednak tlacit a zaroven podporovat kroky k tomu smerujuce.
 
K tomu len toľko - v týždni som písal aj ja Ficovi, položil som mu tiež zopár otázok, niektoré boli podobné ako písal jox, ďalšie boli k iným dôležitým bodom, týkali sa zdravotníctva, školstva, zahraničných agentov, svo atď. A okrem toho som navrhol, aby jednotlivé ministerstvá robili odpočty činnosti na mesačnej báze+ výhľady činnosti na nasledujúce obdobie.
A čuduj sa svete, dostal som z úradu vlády odpoveď, že si vážia spätnú väzbu a určite sa mojimi otázkami buď na úrovni vlády už zaoberajú alebo sa budú zaoberať. takže píšte aj ostatní raz za čas, aby videli, že ich na jednej strane kontrolujeme a na strane druhej ich budeme podporovať, ak budú kompetetne riadiť štát a prispievať k mieru vo svete.
 
Naspäť
Top Bottom