„Beating will continue until the morale improves“

Autor: oracle911 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Toto anglické príslovie „výprask bude pokračovať až kým sa morálka nezlepší“ bude žiaľ vystihovať zážitok bratov Čechov, ktorí si zvolili koalíciu Fialovej vlády a ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou bude pokračovať pod vedením Olgy Richterovej, čo bude totálna katastrofa, ak sa presadí. Dodávam, že takýto výprask sme si ako národ zažili a Sorosom platení slniečkári ešte zažijú.


Prečo to hovorím?

Dôvodom sú Pražské klany, ktoré sú české len podľa priezviska, ktoré preferujú fašizmus v hocijakej forme, lebo fašizmus je im vlastný, a preto obchodovali s bielymi otrokmi v stredoveku, zorganizovali zradu na Bielej hore, celkom dobre si rozumeli s Habsburgovcami, celkom dobre si rozumeli aj s nacistickými okupantami, pred 1989 razili trockizmus, zorganizovali prevrat v 1989 pomocou zahraničia, po 1989 otvorene nielen vliezli do zadku Londýnskej city, Washingtonu a nakoniec aj Nemcom, ale aj začali presadzovať slniečkársku/woke ideológiu cez ideológov „pražskej kaviarne“, ktorí síce nevynikajú intelektom a ani vedomosťami alebo morálkou, ale majú prakticky nekonečný mediálny priestor. A teraz nielen presvedčili asi polovicu Čechov, že liberalizmus v tom najfašistickejšom podaní spolu s patologickou rusofóbiou je to pravé orechové a je cestou k svetlým zajtrajškom, ale aj dokázali presvedčiť všetkých, že Fiala vyhral čestne a bez volebného podvodu. Celé to bude mať neblahé následky pre Česko a Čechov.


Čo sa asi stane?

Ak bratia Česi urýchlene neodstránia súčasnú vládnu koalíciu, tak zažijú to, čo sme zažili my: rozklad štátu s tým, že v prípade ČR bude rozklad totálny, lebo kvôli politike pražských klanov sa oddelí Morava a Sliezsko. Ďalším krokom bude, že Praha sa pritisne k Západnému Nemecku (Bavorsko kvôli geografii a kvôli tomu, že východný blok sa čiastočne obnoví) a to zas spotrebuje všetky zvyšky zdrojov ČR. Pritom pražské klany si uvedomujú, že Nemci ich vycicajú do sucha, preto si plánovali hody na Slovensku, vláda PS by to zabezpečila a nás by totálne dorazila, alebo nie, lebo by sme vyhnali celú tú liberál-fašistickú čvargu so všetkým čo máme. Toto by žiaľ skončilo tým, že Európa by zhorela do tla so všetkým, čo k tomu patrí, a to by uvítali šialenci z anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, lebo by sa im to hodilo do plánov t.j. bolo by zabránené tomu, aby PS a spol ukradli voľby, a sánka Pražských klanov by zaklapla naprázdno. To znamená, že bratia Česi sa budú musieť nielen denacifikovať sami (budú sa musieť zbaviť tej ukrajinskej pliagy), ale aj vyhnať tých, ktorí im poskytli útočisko.


To znamená, že Rusi nebudú oslobodzovať Prahu?

Ak ich oficiálne nepožiadajú, tak Rusi sem nepošlú ani vojaka a k tomuto konaniu majú veľmi dobrý dôvod: historické skúsenosti. Toto ale neznamená, že Rusi neobudú odpovedať na nejakú provokáciu, napr. ak Pražské klany dovolia odštartovať F-16 z českých letisk, aby potom bombardovali ich pozície na Ukrajinskom fronte, lebo vtedy by v lepšom prípade ako odpoveď letela len raketa a v horšom by udreli aj tam, kde by to Bruselistan a Pražské klany zabolelo najviac: na peňažný/finančný systém a ekonomiku s tým, že by Rusi začali prať ich špinavé prádlo na verejnosti. Politický a ekonomický spád takéhoto kroku by bol zrovnateľný s odpálením taktickej termonukleárnej hlavice. A ako veci sú, tak Pražské klany vo svojej nekonečnej tuposti toto nielen dopustia, ale aj sami navrhnú.



photo_2024-01-05_11-45-49-Ukrajina Meved


S pozdravom

Oracle 911


PS: Dúfam, že Fico má páky k tomu, aby zabránil vzletom F-16 s následným bombardovaním ruských pozícií.

Výzva: prosím začnite čítať
knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod:
Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.


Zdroj článku...
 
Popis Pražských klanů výstižný, čtu je úplně stejně. Jenom k té fotce mám výhrady, protože mi připadá zfalšovaná do obrázku vložená, je nějak delší než má být. Vývoj ohledně snah hráčů souhlas, ale nějak zatím nemám obrázek, kam se to přesně pohne. Doba je přelomová, mnoho změn jsem si neuměl představit jak začnou probíhat a nyní se dějí. Zatím považuji za dobrý rámec vývoje zde:

 
Naspäť
Top Bottom