Bidena vyznamenajú

Autor: oracle911 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Nebude to, ale Nobelova cena za mier alebo podobná cena, ale cena výrobcov a predajcov pigmentov a farieb. A nomináciu na to asi podajú výrobcovia modrého pigmentu, lebo tak bezočivo robiť im reklamu ešte nikto nerobil, konkrétne: Biden dvakrát priznal, že tie veľké požiare prežili budovy, ktoré mali tú správnu farbu strechy:


Takže, ak chcete mať ozajstnú ochranu pred vesmírnymi lasermi, tak natrite svoju strechu farbou resp. objednajte strechu farby PANTONE 13-4103 TCX (Blue 072 C) tiež známe ako “Laser Lemon”, lebo táto farba bola vyslovene navrhnutá na to, aby poskytla ochranu pred potenciálnymi útokmi Laserom.

Alex Jones urobil o tomto reportáž, aj keď nerozumiete anglicky tie zábery majú výpovednú hodnotu. Skratka čínske a americké petawattové (t.j. miliarda kilowattu) lasery, ktoré zmestia na stôl resp. na družicu sú realitou.

photo_2024-03-05_08-59-46-blue-paint.jpg

Nezaslúži tvoja rodina šancu?



S pozdravom

Oracle 911


Výzva: prosím začnite čítať
knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod:
Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.


BidenAdmitsBlue

Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom