Ano, o liečbe zeleninovou šťavou som čítal už veľmi dávno (pred viac ako 30 rokmi), je to vlastne o vyhladovaní nádoru, človek nič iné neje a nepije, len túto šťavu. Podobne úspešné sú vraj aj hladovky. Ale nepoznám nikoho z okolia, kto by to skúšal. Pritom ocino mi zomrel na rakovinu, ale do nijakých pokusov som ho nasilu netlačil. Rešpektoval som, čo si sám prial alebo neprial.Jedna lekárka - myslím že sa volala Dr.Kristine Nolfi liečila surovou stravou - vychádzala z predpokladu že telo sa dokáže zregenerovať samo keď mu je daná dostatočná možnosť - na rakovinu ordinovala veľmi prísnu ročnú diétu spočívajúcu v pití surovej šťavy z cvikle a brokolice. Plus čistá ryža ako husté jedlo a voda + bylinkové čaje na pitie. Nič viac!
Mala pozitívne výsledky.
![]()
Jedno ale viem s istotou, že vitamín B17 (amygdalín) nezaberá. Je to veľmi slabé. Možno to má zmysel len ako prevencia. Skúšal som to aj na svojom psíkovi, ktorý mal kožný nádor, ale absolútne to nezaberalo. Skúšal som aj Dobrodejov prístroj (Lotus - Mišinová cievka), ale tiež nič. Mal znamienko, keď som si všimol, že začína rásť, tak som mu to dal vyoperovať. Ale rok po operácii sa mu urobili v okolí hrčky. Dal som mu ich znova vybrať, no potom sa mu urobili ešte agresívnejšie hrčky, ktoré prenikali hlboko do svalu. Tak som ho už nechcel viac trápiť. Keď už začal mať bolesti a vracal, dal som ho utratiť. Prvoradá je kvalita života, nie aby sa trápil.