Presne po dvoch rokoch zažil americký torpédoborec „nálet“ ruských lietadiel Su-24. Proruskí konšpirátori si v roku 2014 rýchlo vymysleli príbeh o námorníkoch, ktorí sa nervovo zrútili. S čím prídu teraz?
dennikn.sk
v tomto pripade nenavist pouzil adekvatne argumenty, Chibiny nedokaze vypnut bojovu lod a SU 24 nie je jeho nosicom, takze bud sa nic take nekonalo a nalety vykonali rusi s tym ze americania si nedovolia ich zostrelit alebo ak ich vypli tak to bolo inym systemom REB. ale nemam k dispozicii doveryhodne informacie o tom ze by sa posadka psychicky zrutila, ani o tom ze uplne vyradili Aegis - z mojho pohladu je to len dalsia informacia s criepku nasi hrdinovia - vasi vrazi... podcenovat supera a geroizovat svojich ako oblbovali elity a ukrajincov ze so zapadnymi zbranami budu do roka v Moskve lebo balsaja technika je neschopna... odkial vysla povodna sprava o Chibny neviem, to by mozno osvetlilo odkial fuka vietor.
A o akých adekvátnych argumentoch hovoríš v prípade Nočníka eN, ktorý zvykol písať o tom (ak ma pamäť neklame), že ruskí okupanti vymontovávajú čipy z ukrajinských práčiek do svojich zbraní? Dajme tomu, že by som veril ešte vyjadreniu výrobcu, a aj to by som si skontroloval ako znelo v originále, kto ho presne vyslovil, a ešte ostáva otázkou to, či nešlo o testovanie na SU-24. 12x prelet nad torpédoborcom zrejme nebolo iba tak, lebo pilot nemal čo robiť a potreboval si dobre pozrieť US "negrov" zblízka.
22 apríla (HSP/politikus/Foto:TASR) - Podľa informácií ktoré priniesli svetové spravodajské agentúry, v sobotu 12. apríla 2014, lietadlo ruských vzdušných síl SU - 24 vykonalo prelet popri ...
www.hlavnespravy.sk
Aj keď hlavné správy zďaleka nie sú vrcholom dôveryhodnosti, myslím, že aspoň nepotrebujú nasilu búrať "Putinovu pýchu". Nie som odborník na ruské prostriedky REB, no ešte donedávna neexistovali ani také vymoženosti ako Kinžal a Zirkon, ktoré dnes nedokáže zostreliť prakticky žiadna PVO. Okrem možno S-500 Prométeus (vlastne aj toto je dosť dobrým dôkazom toho, aké zbraňové prostriedky Rusko vlastní a len z toho, čo je verejne známe)? Lenže tú Rusi nepredávajú. Okrem toho, málokedy sa vyskytuje v masmediálnom priestore správa o zvukových zbraniach, no som si tak na 90 % istý, že sa to niekedy nedávno (rozumej tak +/- 5 rokov nazad) mihlo v infopriestore. Samozrejme, že nikto nebude pitvať detaily, ktoré asi z utajeného režimu, v ktorom pracuje výskum/vývoj v armáde je problém vytiahnuť, inak by kĺzavé bomby pre ami nebol problém, pripravili by sa, vedeli by reagovať.
Samozrejme, schéma, ktorú si uviedol na obrázku, je bežne používané "bu-bu-bu" a platí. No to neznamená, že to takto je aj v tomto prípade, a už vôbec nie na základe záverov z Nočníka eN, ktorého motívom je potopiť všetko, čo "smrdí Ruským úspechom".