Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tento nový kodifikovaný slovenský jazyk neuznávam. Prejsť naňho mi robí problém, takže to radšej ani neprečítam, pretože by som to nemusel správne pochopiť. O čo ide autorovi? Zanevrel na spisovný jazyk ? Fakt vynikajúci nápad, stačí už len aby ďalši písal po šarišsky, ďalší po goralsky ďalší čabiansky atď.![]()
Joxov guláš 1
Šeckým mojim čitatelom prajem krásny den, a dám ctenému čitatelovi hádanku. Kerá kniha vyformuvala čast názoru na to jag lúbit, jag sa chovat k ženám a jak varit, u Joxa? Ked to uhánnete, v dalšom …oracle911blog.wordpress.com
Myslím, že len skúša rôzne spôsoby, ako odovzdať svoje posolstvo ľuďom. Preto to skúšal aj cez básne, teraz to skúša ako "strýco Marcin". Nikdy nevyhovieš všetkým, vždy oslovíš len časť.Ja tento nový kodifikovaný slovenský jazyk neuznávam. Prejsť naňho mi robí problém, takže to radšej ani neprečítam, pretože by som to nemusel správne pochopiť. O čo ide autorovi? Zanevrel na spisovný jazyk ? Fakt vynikajúci nápad, stačí už len aby ďalši písal po šarišsky, ďalší po goralsky ďalší čabiansky atď.
Za mě: být vtipný a zároveň srozumitelný je docela obtížné (Bože jak často se mi stalo, že jsem nebyl tak vtipný, jak jsem si myslel zpočátku - vtip nebyl pochopen správně - raději už vtipkuji méně, protože je to nebezpečné, snadno to lze pochopit jako urážku a pak musíme pracně vysvětlovat, že jsme to tak nemysleli). Asi by stačil jeden úvodní odstavec a pak již normálně.Myslím, že len skúša rôzne spôsoby
Ako hovorí veľký slovenský filozof súčasnostiMyslím, že len skúša rôzne spôsoby, ako odovzdať svoje posolstvo ľuďom. Preto to skúšal aj cez básne, teraz to skúša ako "strýco Marcin". Nikdy nevyhovieš všetkým, vždy oslovíš len časť.
akw.sk

akw.sk

akw.sk

akw.sk
akw.sk
Podľa "plánov" sa presne deje, čo bolo naznačené. Čína sa stáva ekonomickým jadrom a preberá riadenie (sveta zase nachvíľu) po Londone. Ešte aj možno Irán to nakoniec dobehne.Získa Čína
A tu krásne vidieť, ako to všetko vlastne funguje. A jedna z možností bude, že tu nastane taký bordel neúnosný, že ľudia velice radi príjmu režim, ktorý sa nebude ondiať s "degenorovaným" myslením časti obyvateľstva, ktoré samo seba likviduje nezmyslami a budú to "sekať" len tak hučať bude. (kde s tým vôbec problém nemajú asi tak ?)Žijeme v republike. A budeme dovtedy, kým sa do volieb do NRSR nezrovnoprávni politická strana s kandidátom – fyzickou osobou. Ak by sa to stalo, hrozí kaskáda udalostí vedúca k zániku politických strán.
Múdro, áno! Ale či aj nádherne?! Je v tom kopu utrpenia...Drogy, alkohol, cigarety, feminizmus, LGBTI a X ďalších nezmyslov. A krásne sa hra zase bude opakovať. Je to tak nádherne vymyslené a pochopiteľné, prečo sa to všetko takto vlastne deje.