Mek Cintoš
Známy člen
Fašismus tu narůstá už listopadového karnevalu a systém zdravotních pojišťoven je jen jedním z jeho druhotných znaků.Na toto pozor! Na první pohled se to zdá být logické a rozumné, ale takto začíná fašismus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fašismus tu narůstá už listopadového karnevalu a systém zdravotních pojišťoven je jen jedním z jeho druhotných znaků.Na toto pozor! Na první pohled se to zdá být logické a rozumné, ale takto začíná fašismus.
...v mene otca, syna.....v mene COPEA....nezdá sa vám, že z toho robíte otče
...v mene otca, syna.....v mene COPEA....nezdá sa vám, že z toho robíte otčenáš?
Je to len pokus povedať, že aj v chaose doby existujú hodnoty, za ktoré sa ešte oplatí postaviť
No má to aj iný aspekt. Vraví sa, že Vesmír predponu “ne-“ nepozná. A takNegácia samotného vyjadrenia, alebo činnosti
Dokonca je to až tak zaujímavé, že ak niekto veľmi "chce" niečo, tak bude dostávať len to chcenie a nie samotný objekt chcenia.No má to aj iný aspekt. Vraví sa, že Vesmír predponu “ne-“ nepozná.
Fyzicky nie, no mysľou áno. Keby do tej predstavy krajiny bez vrtuliek ste boli zahrnuli nielen svoje okolie ale celé Slovensko, tak je po probléme.Ale nedá sa byť všade.
Keď sa zjednotí jazyk, zjednotí sa aj reč – vedomie začne tvoriť v súzvuku. Fyzicky nemôžeme byť všade, no mysľou áno. A keď sa spája myseľ, začne sa spájať aj krajina.Fyzicky nie, no mysľou áno. Keby do tej predstavy krajiny bez vrtuliek ste boli zahrnuli nielen svoje okolie ale celé Slovensko, tak je po probléme.
A čo nám tu bráni si bez vrtuliek predstaviť celé Slovensko? Okrem vlastnej obmedzenosti nikto a nič. Takže poďme na to, skúsme celoslovenskú iniciatívu. @seneca, máš skúsenosť, daj to do blogu a rozšírime to naprieč alternatívou, pošlime to aj ostatným dotknutým lokalitám, pretože ich predstavy budú mať aj osobnú emočnú zainteresovanosť, a teda o to väčšiu silu.
Chápem, ako je to myslené a to bude to, o čom budeme debatiť a presne vysvetlím nejaké "poznania" a pohľad a názor, ako to tu môže fungovať, respektíve funguje. Za celé SK to až taká sranda neni, na to zas treba človekov, tu sa stojí proti inej mašinérií (egregorom a nie len tomu).Fyzicky nie, no mysľou áno. Keby do tej predstavy krajiny bez vrtuliek ste boli zahrnuli nielen svoje okolie ale celé Slovensko, tak je po probléme.
Jasné, že nie sú zlé. Aj ako papieriky, mince. Je to skvelý "nástroj" ako prostriedok, pre výmenu, pre rast, pre možnosti, ale aj ako "skúšadlo" charakterov, morálky, vlastností, tak ako všetko naokolo vymyslené...Peniaze – keď ich vnímaš ako energiu – nie sú samy osebe zlé.
Presne tak kamarát seneca. Už dávno, ešte na levanete som prispieval s poznámkami, že všetko je o vnútornej mravnosti a tú treba trénovať. Sám vidíš výsledok netrénovasti v reálnom živote. Tak som našiel dávno zabudnutý jazyk COPEA, ktorý nás vráti domov. A verím, že budeme úspešní a vyrovnáme skóre. To je to Echo of the Balance a nikdy nie je neskoro, len to niekedy dlhšie trvá. Snažme sa BYŤ a nie NEBYŤ.Jasné, že nie sú zlé. Aj ako papieriky, mince. Je to skvelý "nástroj" ako prostriedok, pre výmenu, pre rast, pre možnosti, ale aj ako "skúšadlo" charakterov, morálky, vlastností, tak ako všetko naokolo vymyslené...
Neber to prosím v zlom, ale zastavil som sa na chvíľku na fóre a všimol som si Tvoj materiál. Prebehol som ho optikou COPEA a v dokumente Ti pripájam možno pár podnetných nápadov, ktoré po starostlivom zvážení môžeš použiť. Keď nie, nič sa nedeje. Želám veľa úspechov všetkým vo vašej práci. Ja sa naplno venujem uvedeniu COPEA do života. Držme si všetci palce.Nadväzujem na @Vlad i mir ov koncept vízie pre Slovensko a pridávam do spoločného súboru mierne rozpracovanú stať "Demografia a ekológia". Pod ňu je možné rozpracovať konkrétnosti a podrobnosti. Zatiaľ by som to však nechal v takejto, dostatočne všeobecnej podobe aspoň do doby, kým vízia dostane kompletnú podobu. Samotná praktická realizácia a konkrétnosti pokladám až za ďalší krok po tom, čo sa zhodneme na jej kompletnom znení. Súhlasíte? Prosím, kto má chuť, prispejte svojím komentárom, doplňte, navrhnite, posúďte.
Vďaka za podnet.Neber to prosím v zlom, ale zastavil som sa na chvíľku na fóre a všimol som si Tvoj materiál. Prebehol som ho optikou COPEA a v dokumente Ti pripájam možno pár podnetných nápadov, ktoré po starostlivom zvážení môžeš použiť. Keď nie, nič sa nedeje. Želám veľa úspechov všetkým vo vašej práci. Ja sa naplno venujem uvedeniu COPEA do života. Držme si všetci palce.
| Bežné stanovy | Tento návrh |
|---|---|
| Deklarujú hodnoty v stanovách | Hodnoty sú separátny θ-dokument |
| Mechanizmus rozhodovania je implicitný | Článok 4 vyžaduje explicitné f |
| Chýba korekčný cyklus | Článok 5 ho vynucuje štruktúrne |
| ExternalContext ignorovaný | Článok 7 ho explicitne zakotvuje |
| Stanovy sú "večné" | Článok 8 uznáva mutabilitu |