nebola to záležitosť 5 minút

Autor: oracle911 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Hovorím o zorganizovaní farmárskych protestov, ktoré sa šíria celou Európu raketovou rýchlosťou a ku ktorím sa pridávajú tak robotníci, ako aj živnostníci. Iróniou na celej veci je to, že de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne prinajmenšom z polovice pomohol zorganizovať tieto protesty, keď prílišnou horlivosťou začal pretláčať svoju proti-ľudskú agendu 2030, ktorú premenovali na agendu 2025. Ide totiž o to, že strašenie so smrteľnými vírusmi už nevychádza a tak začali propagovať klimatickú zmenu a následný hladomor, a John Kerry pritom vypustil takúto perlu:

KerryStarve

Musíme obmedziť farmárčenie kvôli “klimatickej zmene”… inak ľudia budú hladovať…


Hovorí to akoby ľudia už teraz na niektorých miestach nehladovali a neboli podvyživení či už kaloricky alebo z pohľadu vitamínov a minerálnych látok. Skratka táto perla naplno poukázala tak na argumentačné diery, ako aj pokrytectvo celého močiarom ovládaného WEF. Dodávam, že je tu problém nielen dvojitých kvalít potravín, ale aj toho, že tie hotové potraviny sú plné jedmi (toto hlavne platí o USA).

Ďalšou stránkou vecí je to, že príliš rýchlo boli uťaté dotácie pre farmárov t.j. nielen, že nestačilo zabratie pôdy resp. zatváranie fariem a výkupné ceny supermarketov a výrobcov, ktoré nestačia na pokrytie nákladov, ale aj zobrali im dotácie, lebo “treba pomôcť Ukrajine, pretože Rusi idú” a “klimatická kríza/zmena”.

Čo bolo spúšťačom?

Rozhodnutie nemeckej a iných vlád, ale príprava na tieto protesty prebiehali prinajmenšom od čias protestu kanadských kamionistov v 2022 (federálny súd teraz rozhodol, že rozohnanie toho protestu na základe zákona o núdzových stavov porušovalo ľudské práva).

Ako to skončí?

Pádom VŠETKÝCH nelegitimných vlád a riadeným kolapsom bankového systému (na prípravu poslednej fázy tento protest perfektne poslúžil). A preto všetky tieto protesty vyšumia a začneme organizovať zabezpečenie potravinami na iných princípoch ako “nekonečný zisk” pre hŕstku a drina pre väčšinu.

Ako to skončí u nás?

Všetci budeme kukať ako puk, ale liberál-fašistickej čvarge to bude trvať podstatne dlhšie spracovať to, že nielen nie sú pri moci a nevrátia s už k moci, ale aj kvôli tomu, že všetko za čo bojovali sa obrátilo na prach lebo boli to pseudo-hodnoty a pseudo-ciele.

List of countries Where Farmers are Protesting

Zoznam krajín, kde farmári protestujú, všetky euróspe krajiny hovoria “nie” kliamtickej agende


S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať
knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod:
Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.


Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom