• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Obrázky s hlbším skrytým zmyslom

Inak: ten, čo sem na túto planétu vstúpi, ju neopustí, “neodíde z nej pokiaľ nesplatí všetky svoje dlhy do posledného haliera”.

A to je Alfa a Omega. To poznanie zákonitosti potom otvára človeku-bytosti ďalšie možnosti, ako sa v živote/výučbovom procese orientovať.

S času na čas prichádzajú do procesu "informátori", ako to bolo aj pred 2000 rokmi a fuknú nejaké rady. A potom sa to v hre domotá, sková, zatají a neviem ako ešte všelijako použije a zneužije. Tak ako aj ich samotné životné príbehy, aby sa to zase niekomu pre niečo hodilo. Ale aj o tom to tu je . Naučiť sa princípy "tejto Dimenzie" a všetko poriadne pochopiť. A dá sa teda všeličo aj naučiť a aj pochopiť a aj všeličo zažiť a aj všeličo "vidieť". Kto ako chce a o čo má záujem. Aj o tom je tá slobodná vôľa.

Inak sa ďalej nepostupuje. Veď čo by sme robili niekde inde, keď nemáme pochopené ? No a tu si to vlastne dobre skúšame. Aké to je, keď sa robia veci v ne-múdrosti, keď sa ľudia chovajú, tak ako sa chovajú navzájom k sebe a ako to potom dopadne a aké sú výsledné "reálne zažitia"

Jednoducho nás to tam ani "nepustí". A genialita celého, ako je to vymyslené je niečo tak neskutočne úžasné, že na to človek, aj keď čo to, stále čúmí jak puk. Tí čo tu poletujú nad nami, si dobre rozmyslia, koho si tam akože inde priberú.

Naposledy upravené:
Dal som na analýzu fotku z mikroskopu ai Grok 3. Ide o fotografiu vzorky látky ktorú médiá označujú ako saharský piesok. AI to určila ako niečo úplne iné.
A záver? Lebo si to nechal otvorené. Buď teda:
1. nevieme čo to je,
Alebo:
2. UI sa mýli,
Alebo:
3. saharský piesok to nie je, nevieme čo to je a UI sa mýli,
Alebo?
4. vzorka bola čistá?
Alebo??
5. v saharskom piesku sa nemôžu nachádzať mikroorganizmy, ktoré sú všade?
Alebo???

... totiž, na svete je veľa tzv. "konšpiračných teórií", nepotvrdených hypotéz a slepých uličiek. Okrem toho, že naozaj nie všetko je tak, ako nám hovoria (to si myslím, že vie asi už minimálne každý druhý), nemali by sme asi skĺznuť do toho, že "vôbec nič nie je tak ako nám hovoria". Z toho prístupu potom rezultujú práve plochozemské teórie. Takže sa k tomu žiada aj nejaký druh vysvetlenia. Za mňa, nepáči sa mi, že na všetko človek začína používa UI. Je to práve tá cestička, ktorou NEMÁME ÍSŤ!
Ak by to boli baktérie/mikroorganizmy, treba si položiť otázku, čo by také množstvo týchto mikroorganizmov mohlo spôsobiť. Premnoženie určitého druhu baktérií v prostredí vytvára nerovnováhu. Pričom HRUBÚ, takže by sa to muselo prejaviť takmer s okamžitým účinkom. Ďalej je na mieste položiť si otázku: "Akým spôsobom by muselo dôjsť k rozšíreniu tohoto javu do takýchto meradiel takým spôsobom, aby si to nikto nevšimol - obzvlášť v dnešnej informačnej dobe, kedy sú všade chytré fóny s fotoaparátmi a kamerami." Odpoveď typu "lietadlá - leboveď: práškovanie" neberiem. A to preto, že keď si vezmeš dĺžku trvania toho javu, k tomu pripočítaš veľkosť jedného lietadla V PRIESTORE, množstvo sračiek, ktoré môže na daný moment vypustiť tak, aby zamorilo na niekoľko dní priestor v atmosfére niekoľkých štátov naraz, tak ti aj len odhadom musí vyjsť taký počet lietadiel, že by si to asi zrejme niekto musel všimnúť, a asi aj vtedy, keby nechcel.

Naposledy upravené:
A záver? Lebo si to nechal otvorené. Buď teda:
1. nevieme čo to je,
Alebo:
2. UI sa mýli,
Alebo:
3. saharský piesok to nie je, nevieme čo to je a UI sa mýli,
Alebo?
4. vzorka bola čistá?
Alebo??
5. v saharskom piesku sa nemôžu nachádzať mikroorganizmy, ktoré sú všade?
Alebo???

... totiž, na svete je veľa tzv. "konšpiračných teórií", nepotvrdených hypotéz a slepých uličiek. Okrem toho, že naozaj nie všetko je tak, ako nám hovoria (to si myslím, že vie asi už minimálne každý druhý), nemali by sme asi skĺznuť do toho, že "vôbec nič nie je tak ako nám hovoria". Z toho prístupu potom rezultujú práve plochozemské teórie. Takže sa k tomu žiada aj nejaký druh vysvetlenia. Za mňa, nepáči sa mi, že na všetko človek začína používa UI. Je to práve tá cestička, ktorou NEMÁME ÍSŤ!
Ak by to boli baktérie/mikroorganizmy, treba si položiť otázku, čo by také množstvo týchto mikroorganizmov mohlo spôsobiť. Premnoženie určitého druhu baktérií v prostredí vytvára nerovnováhu. Pričom HRUBÚ, takže by sa to muselo prejaviť takmer s okamžitým účinkom. Ďalej je na mieste položiť si otázku: "Akým spôsobom by muselo dôjsť k rozšíreniu tohoto javu do takýchto meradiel takým spôsobom, aby si to nikto nevšimol - obzvlášť v dnešnej informačnej dobe, kedy sú všade chytré fóny s fotoaparátmi a kamerami." Odpoveď typu "lietadlá - leboveď: práškovanie" neberiem. A to preto, že keď si vezmeš dĺžku trvania toho javu, k tomu pripočítaš veľkosť jedného lietadla V PRIESTORE, množstvo sračiek, ktoré môže na daný moment vypustiť tak, aby zamorilo na niekoľko dní priestor v atmosfére niekoľkých štátov naraz, tak ti aj len odhadom musí vyjsť taký počet lietadiel, že by si to asi zrejme niekto musel všimnúť, a asi aj vtedy, keby nechcel.
Tému som nechal otvorenú úmyselne. Je mi známe že nie každý má doma mikroskop. Tiež moje vzdelávanie v mikrobiológii a chémii nie je až tak dobré aby som tieto štruktúry dokázal identifikovať s dostatočnou presnosťou. Téma je to rozsiahla a ja si iba vypomáham AI pri určovaní týchto štruktúr. V tomto prípade išlo o ster z čelného skla osobného automobilu. Nepíšem záver čo to je. Každý má možnosť to preskúmať.

Tému som nechal otvorenú úmyselne. Je mi známe že nie každý má doma mikroskop. Tiež moje vzdelávanie v mikrobiológii a chémii nie je až tak dobré aby som tieto štruktúry dokázal identifikovať s dostatočnou presnosťou. Téma je to rozsiahla a ja si iba vypomáham AI pri určovaní týchto štruktúr. V tomto prípade išlo o ster z čelného skla osobného automobilu. Nepíšem záver čo to je. Každý má možnosť to preskúmať.
Escherichia coli vyzerá trochu inak. Má veľmi pravideľný tvar a hrúbka je rovnaká. Ak ju našiel na prednom skle, nie je to žiadna rarita

Takže vymýšľaš pre nás prácu, aby sme sa nenudili?

Skôr intelektuálne cvičenie ako prácu. Som zvedavý ako budú vyzerať vzorky pod lepším mikroskopom s kamerou miesto okulara.
Ok, ale skús to dať do inej témy. Vytvor vlastnú a požiadaj ostatných, nech ti to pomôžu rozlúštiť. Bude to pôsobiť viac P2P od teba.

Hoci som nenašiel presný zdroj, tento výrok sa v mnohých článkoch na alternatíve pripisuje Josephovi Stiglitzovi:
photo_2024-10-13_07-59-36.webp
Joseph Stiglitz je americký ekonóm, profesor na Kolumbijskej univerzite a nositeľ Nobelovej ceny za ekonomické vedy (2001). Narodil sa 9. februára 1943 v Gary, Indiana, absolvoval Amherst College a MIT a je známy svojou analýzou verejnej politiky a politickým aktivizmom. Kritizuje slepú vieru vo voľný trh; spôsob globalizácie, ktorý zvýhodňuje iba bohatých; kritizuje MMF a Svetovú banku, v ktorých v minulosti pôsobil, že ich úverová politika zhoršuje situáciu v rozvojových krajinách, a pod.

Hoci som nenašiel presný zdroj, tento výrok sa v mnohých článkoch na alternatíve pripisuje Josephovi Stiglitzovi:
View attachment 5298
Joseph Stiglitz je americký ekonóm, profesor na Kolumbijskej univerzite a nositeľ Nobelovej ceny za ekonomické vedy (2001). Narodil sa 9. februára 1943 v Gary, Indiana, absolvoval Amherst College a MIT a je známy svojou analýzou verejnej politiky a politickým aktivizmom. Kritizuje slepú vieru vo voľný trh; spôsob globalizácie, ktorý zvýhodňuje iba bohatých; kritizuje MMF a Svetovú banku, v ktorých v minulosti pôsobil, že ich úverová politika zhoršuje situáciu v rozvojových krajinách, a pod.
Vystoupit z EU ano, ale samo o sobě to nestačí. Ještě je nutné vykopat ty maharadži a spol.

Po dlouhé jsem znovu narazil na fotografii Jelcina na tanku, která dokonale vystihuje tragikomičnost událostí počátkem devadesátých let (důsledek rozpadu SSSR a následně Východního bloku).
1749320164372.webp

Naposledy upravené:
A to stále nestačí, pak ještě musí následovat RVHP 2. Odpojit staré nefunkční struktury od řízení a co nejrychleji tam zapojit nové funkční.
On tam v podstate hovorí o Východnej Európe ako celku. Tie krajiny sa môžu mať lepšie, len keď sa spoja a budú spolupracovať. Izolovaný výstup by nič nevyriešil. Musel by vzniknúť nový blok krajín.

Naspäť
Top Bottom