• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Posolstvo

Autor: popolvar67 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Svojho času, pár dní po atentáte na Róberta Fica, som napísal, že to bolo dielom Kolektívneho Západu – anglosaského močiara, s vedomím a určitou réžiou GP a s Božím dopustením. Zo strany GP to bol aj test jak Slovenska, tak aj Iránu (zrútenie vrtuľníka s najvyššími vládnymi predstaviteľmi Iránu) ako ašpirantov na budúce regionálne Centrá Koncentrácie Riadenia (CKR). To preto prvé verejné vyjadrenie predstaviteľov Iránu po tragédii o nahraditeľnosti jednotlivých osôb v iránskom mocenskom systéme a fungovaní štátu a o nemennosti iránskej politiky aj po takomto incidente.

Niekto môže namietať ohľadom Slovenska, že aké CKR, že k tomu mu chýba zdrojová základňa. Suverénna politika na všetky štyri svetové strany je presne o tom – Slovensko minimálne ako ideové Centrum Koncentrácie Riadenia, a k tomu máme dostatočnú zdrojovú základňu. Písal som v diskusných príspevkoch aj o tom, že ponuka na zmierenie zo strany vládnej koalície je nie prejavom slabosti, ale naopak je prejavom sily a ponukou pre opozíciu, aby sa spamätala, pokiaľ je čas.

Potvrdením vyššie uvedeného je aj prvé verejné vystúpenie Róberta Fica po jeho znovuzrodení.

5.6.2024 vyslal Róbert Fico Kolektívnemu Západu a domácej opozícii toto posolstvo:

ODPÚŠŤAM A VARUJEM!

Zdroj: https://t.me/SMERSD/1624
alebo tu

Zdroj: https://www.facebook.com/100044229289610/posts/1034562471361386/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Tento deň, 5.6. (11) na zverejnenie nebol zvolený náhodne. Je to 22. deň po atentáte (vrátane) a meniny má Laura. Laura má latinský pôvod a význam mena je „vavrínový strom“, ktorý sa v grécko-rímskej ére používal ako symbol víťazstva, cti alebo slávy. Meno predstavuje stelesnenie víťazstva a sily.

A takýmto je aj prejav Róberta Fica. 22 dní po atentáte. To nie je prejav zlomeného človeka, to je posolstvo a prejav sily. Len skutočne silný človek, Človek, nájde v sebe silu a odvahu odpúšťať a zároveň varovať. Je to posolstvo jak Kolektívnemu Západu (to preto tie titulky v angličtine), tak GP (ani po atentáte na mňa sa na politike Slovenska – suverénna politika Slovenska na všetky štyri svetové strany – nič nemení. Ja to podobné posolstvo ako posolstvo Iránu). …a predovšetkým je to posolstvo a ponuka domácej opozícii „Robiť veci inak a lepšie“ a zároveň varovanie pre ňu, médiá a neziskovky, ak sa nespamätajú. „Ak sa nad tým opozícia nezamyslí, a zotrvá na svojom doterajšom nastavení, tak hrôza… …bude pokračovať a budú ďalšie obete. Nepochybujem ani na sekundu.“ O tom nepochybujem ani ja. Len upresním, že tentokrát to budú obete zo strany opozície, médií, neziskoviek. Nie, nebudú v online prevedení a nebude to ani v réžii vládnej koalície – Róbert Fico povedal jasne: “Odpúšťam…

a varujem!” – budú v réžii GP, a tá je trocha iná: samovraždy pri pokuse zalietať si skokom z okna, náhodné pošmyknutia, autonehody, infarkty vo vani…, či kauzy a TO, v ktorých doteraz OČTK nekonali, sa začnú vyšetrovať. To nielen náhodne mal svojho času Generálny prokurátor Maroš Žilinka na stretnutí v Prezidentskom paláci čierne rukavice…

Páni a dámy z opozície, médií, neziskoviek: dostali ste ponuku na konštruktívnu spoluprácu “Robiť veci inak –lepšie”. Dostali ste ponuku, ktorá sa neodmieta. Je totižto posledná.

Zdroj článku...

Naposledy upravené moderátorom:

Už si vybrali ...​

Opozícia kritizuje Ficov prejav. Sklamanie, hovorí Šimečka. Sme tam, kde sme boli pred atentátom, pridal sa Korčok​

To je otevřeně přiznané zklamání z toho, že Fico atentát přežil.

To je otevřeně přiznané zklamání z toho, že Fico atentát přežil.
Presne tak. V podstate si mysleli, že Robo sa k veci postaví ako malý zosraný fagan. Lenže on sa pevne drží svojich princípov a aj napriek tomu, že iný by na jeho mieste uhol, on neuhne. Vie veľmi dobre, že by to bolo ešte horšie a naviac má svoj smer. Náš smer. Musí ho držať inak ako národ pôjdeme pá-pá.
A pretože to takto otvorene priznali, treba to otrieskavať ďalej ukro-očko-lepšoľuďom o hlavy. Myslím si, že niektorí precitli, a ešte by mohli precitnúť. Verím, že gp i GP sa k tomu postavia tentokrát tak, ako treba.

Len technická... Nie 21 deň? Stalo sa to 15, do konca mesiaca teda 16 dni +5 júnových 🤔
Vrátane dňa atentátu. To vrátane je aj v článku. Potreba (nie moja) bola napasovať to na meniny Laury. Ten vavrínový víťazný veniec je dôležitý.

Naspäť
Top Bottom