• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Poučné videá

Skutečný hledač pravdy svého oponenta neuráží, ale snaží svými znalostmi dokázat, že se oponent třeba mýlí. Co ten dotyčný člověk, kterému je 76 ale vypadá na 55, publikoval? Jak se jmenuje? Kde můžeme jeho práci vidět? Jinak je to jen takový blábol “ jedna paní povídala” .
Neviem o nejakej jeho publikácii, ale viem, čo v živote robil a teda sú to také strategické operácie globálneho významu na prelome 80. a 90. rokov minulého storočia, ktoré sú samé opublikované už dosť v rôznych článkoch v novinách, knihách atď., ale len málo kto vie, kto ich menovite organizoval a čiastočne menovite aj riadil. Takže toľko k tomu a tá pani toho napovídala naozaj veľa, len si treba vybrať, čo z jej slov dáva alebo nedáva zmysel.

Ak môžeš, tak nám to pár vetami trocha popíš/priblíž(aby sme mali nejakú predstavu).
Nedá sa všetko povedať, ale dá sa niečo naznačiť a teda chcel som povedať len toľko k Šafinovi, že našou terminológiou ho možno zaradiť k človeku, ktorý robí imitačno provokačnú činnosť za nejakým účelom, no pravda môže byť aj inde a úplne iná.

Tondo, bolo by skvelé, keby si historické interpretácie toho pána, ak si s nimi dobro oboznámený, opísal. Bolo by to obohatením pohľadu na vec.
Celé história, ako veda, stojí síce iba na viere a väčšinu z nej sa nedá hodnoverne dokázať (bez viery to nejde), ale je dobré, ak je k dispozícii viacej pohľadov. V dnešnom hriešnom svete plnom oficiálnych klamstiev sa čriepky pravdy môžu nachádzať všelikde.
Veľmi rád by som to urobil Jardob, no doba je naozaj zlá a ja mám život rád a preto nechcem verejne publikovať nič z toho čo sa v súkromí dozvedám od rôznych osôb. Mám ich vo svojom "portfóliu" niekoľko, pretože život mi ich akosi "samo sebou" priniesol pod nohy. Som pravnukom veľmi dôležitej persóny, ale ja som sa vydal inou cestou a študujem iné veci, ako oni, no myslia si, že som nejak stále ich a sem - tam niečo pustia zo svojich znalostí a aj výsledkov prevedenia, ktoré sa naozaj zhodujú s tým, čo tlač opublikovala. Takže môžem len toľko k tomu povedať a zároveň odporučiť, aby ľudia slepo neverili hocikomu, kto sa snaží upútať na seba pozornosť napr. takmer dokonalým odprezentovaním tzv. historických kníh, čím ich nadchne svojou úžasnou pamäťou, ale ujde im to, že zmanipuluje súvislosti, ktoré menia podstatu skutočného dejepisu. Preto hovorím, samozrejme len za seba, že ja beriem Šafina za imitátora, ale veľmi šikovného.

Tondo, bolo by skvelé, keby si historické interpretácie toho pána, ak si s nimi dobro oboznámený, opísal. Bolo by to obohatením pohľadu na vec.
Celé história, ako veda, stojí síce iba na viere a väčšinu z nej sa nedá hodnoverne dokázať (bez viery to nejde), ale je dobré, ak je k dispozícii viacej pohľadov. V dnešnom hriešnom svete plnom oficiálnych klamstiev sa čriepky pravdy môžu nachádzať všelikde.
Už som Ti odpovedal, ale ešte jednu vec chcem dodať a to, že svojho času na vode som predpovedal Pellegríniho, no všetci boli Ficovci. Život ukázal, že moje informácie, ktoré mám od "niekoho" sú tak, ako sa veci majú a sú pravdivé, čiže skutočný dejepis a nie história, čiže niekoho tóra, ktorá sa po nejakom čase a vymretí svedkov dá akokoľvek ohýbať podľa potrieb plánovačov, pričom skutočný dejepis je dobre zamknutý na sto zámkov a učia sa ho len "vyvolení".

Už som Ti odpovedal, ale ešte jednu vec chcem dodať a to, že svojho času na vode som predpovedal Pellegríniho, no všetci boli Ficovci. Život ukázal, že moje informácie, ktoré mám od "niekoho" sú tak, ako sa veci majú a sú pravdivé, čiže skutočný dejepis a nie história, čiže niekoho tóra, ktorá sa po nejakom čase a vymretí svedkov dá akokoľvek ohýbať podľa potrieb plánovačov, pričom skutočný dejepis je dobre zamknutý na sto zámkov a učia sa ho len "vyvolení".
Zdravim. Pises zaujimave veci ja som Ta tu doteraz nezaregistroval. No minimalne druha a prva priorita prostriedkov riadenia je pred Safinom ako aj nami uzamknuta. Zaujimalo by ma ako sa niekto ako Ty myslim s Tvojim predkom a kontaktami dostak ku KSB. Ako si to nasiel?

Zdravim. Pises zaujimave veci ja som Ta tu doteraz nezaregistroval. No minimalne druha a prva priorita prostriedkov riadenia je pred Safinom ako aj nami uzamknuta. Zaujimalo by ma ako sa niekto ako Ty myslim s Tvojim predkom a kontaktami dostak ku KSB. Ako si to nasiel?
Dostal som sa k tomu náhodou v 2015 roku, kedy som objavil web levanet, skutočne len náhodou, ale náhody sa nedejú, tak si skôr myslím, že to bol zásah Zhora. Začal som to čítať, hlavne rôzne články a komentáre k nim. Mám ten istý nick tu, ako som mal aj tam, takže aj tam som občas zanechal nejakú stopu za sebou. Fakt je ten, že hrubé knihy nemám prečítané všetky, len niekoľko, ale zato ich mám doma kúpené všetky a rozdávam ich tým, ktorí sa chcú v tom vzdelávať a už ich je pomerne dosť a sami už pracujú ďalej na sebe a odporúčajú ďalším. Keď vezmem do rúk hociktorú a začítam sa do nej, tak zisťujem, že od malička som mal tú výchovu, ktorá je opísaná aj v tých hrubých knihách. Zistil som, že sú písané so zhodnou etikou a morálkou s mojou výchovou a podstatnú časť z nich som si prečítal nie, ako knihu, ale prostredníctvom článkov a diskusií k nim na levanete. Vzdelaním som konštruktér a preto aj DVTR mi nie je cudzia, lebo v zhode s ňou postupujú aj konštruktéri, ktorí rozumejú tomu, že všetko so všetkým súvisí a potom je to už len o etike a vnútornej mravnosti konštruktéra, že aký bude výsledok a čomu bude slúžiť. Ja som zástancom BYŤ a nie NEBYŤ a podľa toho si vyberám aj cestu životom a KSB je o tom, ako bezpečne prežiť ten satanizmus, ktorý momentálne už otvorene vládne svetu. Takže to je moja cesta ku KSB. :-)

Ing. Petr Blahynka v Trhovém Štěpánově

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=VDKsiTSIwM4

Nič nové pod slnkom. Tieto veci sa učili bežne na VŠ technických typov v predmete ekonomika a riadenie. Naozaj to bolo premakané, ale niečo tomu chýbalo, kvôli čomu každý takýto projekt zakape. Všetko je naozaj správne, ale len z technického hľadiska. Chýba rozmer, ktorý to vie držať pokope keď nie navždy, tak na dlhé tisícročia a tým rozmerom je Boh. Kde je v tom zakomponovaný? Nikde. Nech ľudia skúsia do inak premakanej technológie riadenia zakomponovať Boha so všetkými etickými súvislosťami s významom BYŤ a až potom je možné hovoriť o tzv. lepšom svete pre budúce generácie. Na toto fórum okrem iných chodieva aj veľa sociológov a filozofov, absentujú etici BYŤ alebo len vo veľmi riedkom počte, tak nech založia vlákno a skúsia túto celú prednášku doplniť o Boha a potom je možné začať písať NOVÚ ZMLUVU - tentoraz skutočnú, istinnú a nie imitačne provokačnú, ako tomu bolo doteraz v starej zmluve a tzv. novej zmluve.

Nič nové pod slnkom. Tieto veci sa učili bežne na VŠ technických typov v predmete ekonomika a riadenie. Naozaj to bolo premakané, ale niečo tomu chýbalo, kvôli čomu každý takýto projekt zakape. Všetko je naozaj správne, ale len z technického hľadiska. Chýba rozmer, ktorý to vie držať pokope keď nie navždy, tak na dlhé tisícročia a tým rozmerom je Boh. Kde je v tom zakomponovaný? Nikde. Nech ľudia skúsia do inak premakanej technológie riadenia zakomponovať Boha so všetkými etickými súvislosťami s významom BYŤ a až potom je možné hovoriť o tzv. lepšom svete pre budúce generácie. Na toto fórum okrem iných chodieva aj veľa sociológov a filozofov, absentujú etici BYŤ alebo len vo veľmi riedkom počte, tak nech založia vlákno a skúsia túto celú prednášku doplniť o Boha a potom je možné začať písať NOVÚ ZMLUVU - tentoraz skutočnú, istinnú a nie imitačne provokačnú, ako tomu bolo doteraz v starej zmluve a tzv. novej zmluve.
A ešte jedna poznámka : bude potrebné aj odlíšiť názvoslovie. Ja som to nazval NOVÁ ZMLUVA, avšak lepšie by bolo hovoriť o ISTINNEJ ZMLUVE a nie novej alebo starej. Anglosasi nepoznajú slovo istina, tak nech si niečo v tomto zmysle vytvoria a svetu sa bude dýchať lepšie. :-)

v predmete ekonomika a riadenie
No právě. Nejkratší výstižná definice pro ekonomii je patrně "židovské hospodářství", čili nastavení produkční sféry tak, aby vyhovovala a byla podřízena kastě trhovců.
Anglosasi toho už asi moc nevymyslí, protože GP přesouvá centra řízení. Ale obávám se, že ani (staro)nové globální "elity" nebudou mít žádný zájem nic měnit na koncepci "rozděluj a panuj".

A ešte jedna poznámka : bude potrebné aj odlíšiť názvoslovie. Ja som to nazval NOVÁ ZMLUVA, avšak lepšie by bolo hovoriť o ISTINNEJ ZMLUVE a nie novej alebo starej. Anglosasi nepoznajú slovo istina, tak nech si niečo v tomto zmysle vytvoria a svetu sa bude dýchať lepšie. :)
Toto je kameň úrazu - vnútorná logika a sémantika angličtiny je postavená na iných základoch ako slovanské jazyky a teda pochopenie reality skrz jazykovú prizmu je a vždy bude odlišné. K presnému významu "istina" /tak ako je prezentované v tomto kontexte/ v dnešnej angličtine tiež nepoznám slovo - len ja ani zďaleka neviem všetko. Lingvisti by to vedeli skôr uchopiť ak by pátrali v starej angličtine alebo v protogermánskych jazykoch - tam by sa slovo s týmto významom nachádzať mohlo, len zrejme do dnešnej doby v aktívnej forme neprežilo.
Lebo logika chápania významu veci je naozaj odlišná.

Že by se učily premakané věci na VŠ a učily se i priority řízení?
Blahynka nevyučuje teorii a to je zálkadní rozdíl od defakto středních tzv. "vysokých" škol KoZa.
Nápověda: koukni se na video s R. Ficem o čem mluví.

Že by se učily premakané věci na VŠ a učily se i priority řízení?
Blahynka nevyučuje teorii a to je zálkadní rozdíl od defakto středních tzv. "vysokých" škol KoZa.
Nápověda: koukni se na video s R. Ficem o čem mluví.
K osobe RF : môj súkromný názor na neho je ten, že bol starostlivo vybraný už v čase jeho VŠ štúdií a "správne" oženený, so správnymi stážami v zahraničí a potom práci na ministerstve spravodlivosti. Keď si niekto myslí, že to boli náhody, tak sa veľmi mýli. Jeho úlohou je strážiť "korisť" z 1948 roku pre klan, ktorý zastupuje. Takže stačí sa pozrieť na ten klan podrobnejšie a hneď sa rozjasní, že ako bude vyzerať jeho nielen vnútorná politika, ale aj tá zahraničná. Im nejde o Istinnú zmluvu, pretože nikdy a nikto z nich nebol úprimne Bohu veriaci. Dejiny sa opakujú a niekto je výborný cynik, lebo ešte aj podobné mená do riadiacich štruktúr vyberá. Napr. keď obrali Báthoričku a ohovorili ju z niečoho, čo nikdy neurobila, aby Thurzo zhabal jej majetok, tak tam vystupoval tiež nejaký Ficko.

K osobe RF : môj súkromný názor na neho je ten, že bol starostlivo vybraný už v čase jeho VŠ štúdií a "správne" oženený, so správnymi stážami v zahraničí a potom práci na ministerstve spravodlivosti. Keď si niekto myslí, že to boli náhody, tak sa veľmi mýli. Jeho úlohou je strážiť "korisť" z 1948 roku pre klan, ktorý zastupuje. Takže stačí sa pozrieť na ten klan podrobnejšie a hneď sa rozjasní, že ako bude vyzerať jeho nielen vnútorná politika, ale aj tá zahraničná. Im nejde o Istinnú zmluvu, pretože nikdy a nikto z nich nebol úprimne Bohu veriaci. Dejiny sa opakujú a niekto je výborný cynik, lebo ešte aj podobné mená do riadiacich štruktúr vyberá. Napr. keď obrali Báthoričku a ohovorili ju z niečoho, čo nikdy neurobila, aby Thurzo zhabal jej majetok, tak tam vystupoval tiež nejaký Ficko.
Ešte jedna poznámočka : vetu "Bože, odpusť nám naše dlhy, ako i my odpúšťame svojim dlžníkom" od nich nikdy nebudete počuť, lebo naliali na nás vinu od narodenia, pričom vinia Boha zato, že nás vôbec stvoril. Preto sú neveriaci všetci, ktorí sa modlia Otčenáš tak, ako sa modlia.

Existuje určitý proces zrkadlového posunu dejinných udalostí - keď sa deľba kompetencií riadenia replikuje na základe už vyskúšaných ťahov - lenže aj tu dochádza k "nepredvídateľným" udalostiam, keďže všetci sme ľudia.
História sa neopakuje, len sa skúšajú ťahy, ak sa ľudia chytia,ide sa ďalej - ak sa nechytia, ťah nevyšiel.
Len netreba podliehať jednej zásadnej veci - politici nie sú "páni" a ľudia nie sú "poddaní". Je to presne naopak, pyramída je otočená.
A teda tento "typ videnia" umožňuje trochu iný pohľad na výklad veci.

Naposledy upravené:

Síla lásky | Sadhguru​

Zdroj: https://youtu.be/x6UpwJv7nwI

Hovorí tam, akoby bokom, veľmi dôležitú vec:
"Svet riadia emócie." Prekladateľ použil slovo "riadia", i keď by tam malo skôr byť "poháňajú" (Sadhguru použil slovo "driven").
Každopádne, bez toho, aby človek vedel pracovať s emóciami - riadiť ich, nijak vážnejšie nedokáže postúpiť v oblasti sebariadenia.

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom