Prezident Harabin?-Analýza

Autor: oracle911 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Je to už celkom reálna možnosť, že zasadne do prezidentského kresla, a pritom on je jeden z tých lepších kandidátov na prezidenta v porovnaní s kandidátom liberál-fašistov a bol by omnoho lepším prezidentom, ako tá „podarená“ aktivistka z Pezinka už len z toho titulu, že je na slovo vzatý odborník na právo a sudca, a toto hovorím napriek tomu, že u neho vnímam značnú profesionálnu deformáciu. A na úvod musím dodať, že v týchto voľbách slovenského prezidenta je v hre oveľa viac, než len to, že kto nám bude prezidentovať ďalších päť rokov, a preto výsledok volieb prezidenta bude odrážať tak vnútorné pomery Slovenska, ako aj globálne potreby.


Čo také sa tu rozhoduje?

Nuž to, že akým spôsobom sa ukončí existencia EU. A v tomto ohľade sa Tchorčok absolútne nehodí, a to nie preto, že nie je schopný rozmýšľať, ale preto, že nevie samostatne rozmýšľať a nebude sa môcť oprieť o vonkajšie centrum, t.j. vyplní rozkaz bez detailnejších inštrukcií a neustáleho dozoru, ale práve jeho nesamostatnosť je jeho nedostatkom. Čo v praxi znamená, že by ho tak slovenskí voliči, ako aj globálne zákulisie (GP) mali poslať kade ľahšie.

Čo znamená, že si môžeme vybrať z dvoch favoritov: Harabina a Pellegriniho, ktorí predstavujú dve rozličné cesty výstupu Slovenska z EU a ukončenie rozpadu EU. Pellegrini predstavuje prechod do stratena, kde by sme videli dlhé križovanie proti vetru v politike, kde toľkokrát by povedal „malé áno“, že by z toho bolo jedno „veľké nie“ pre EU. Harabin predstavuje ráznu zmenu v zahraničnej politike Slovenska a toto len z toho dôvodu, že ako právnik a sudca by hneď v začiatkoch zostrelil nezmyselné nariadenia Bruselistanu t.j. byrokratického aparátu EU. Obaja títo kandidáti sú prijateľní pre Slovensko a Fica, lenže nie sme to len my, ktorí rozhodujú o výsledku volieb.


Kto ešte?

Je to práve GP, ktorému tieto veci nie sú jedno, lebo ich „tlačí čas“ (lepší termín je zabránenie ďalšiemu fázovému posunu sociálnych procesov, ale to laik nepochopí tak, ako to myslím). A „tlačí ich čas“ z jednoduchého dôvodu: nerealizovali Európsky islamský chalifát a Green deal stroskotal, lebo chalifát narazil na politiku Ruska a Green deal dostali do rúk na realizáciu chamtiví hlupáci. Takže rozkladné procesy na Západe bežia stále aj keď v tlmenej forme a ich vyústenie sa dostavuje vo forme protivládnych protestov poľnohospodárov, konštrukčných pracovníkov atď. a vzbure voči Bruselistanu t.j. byrokracia EU, ktorá po tom, čo prehnala veci do extrému (ja šípim zámer zo strany GP, ale podarilo sa im to viac než plánovali), v panike urobila neorganizovaný ústup t.j. prejavila slabosť.

Ďalšou vecou je, že Bruselistan vie, že stráca pôdu pod nohami a namiesto toho prehodnotil situáciu a začal konať inak, tak ide do stále väčších extrémov a robí stále viac toho istého napr.
táto správa o ďalšej centralizácií. Toto samozrejme môže skončiť jedine tým, že EU sa rozpadne a Bruselistan príde o moc, otázka je len, že či to bude „neriadený“ politický výbuch, alebo riadený politický proces.


Prečo sú tam tie úvodzovky?

Pretože celý proces rozpadu EU by prešiel do stavu samo-riadenia t.j. sociálne procesy by sa uzamkli aj pred GP a aj pred ruským žrečstvom a nasledovala by reťazová reakcia, ktorá by skončila ktovie ako, ktovie kedy a potenciálne by to ukončilo tak ľudskú civilizáciu na tejto planéte, ako aj biosféru. Takže treba zabezpečiť to, aby tie riadené protesty poľnohospodárov a spol. zostali v takých medziach, kde riadenie ešte funguje, t.j. treba nielen vypustiť paru, ale aj ukázať cestu ako z toho marazmu von.

Čo znamená, že niekde na periférii EU musí nastať rázna zmena v politike štátu a Slovensko je na Západe vnímané ako periféria a často si ho mýlia so Slovinskom, ale všetci teraz vedia, že kto je Fico. Skrátka, Harabinovo prezidentovanie by predstavilo jednak rázny odklon od totálne pro-západnej politiky jeho predchodcov a jednak by umožnilo Ficovi oveľa ráznejšie manévre a pre GP a ruské žrečstvo zas spôsob vypustenia pary a nasmerovanie sociálnych procesov v Európe konštruktívnejším smerom.


Bude to stačiť?

Žiaľ nie, lebo na to, aby veci išli nami žiadaným smerom musí nastať krach riadenia Washingtonu, kolaps Britskej koruny a musí aj vzniknúť alternatíva, ktorá svojim spôsobom nahradí EU. Prvé dve podmienky sa dejú a boli a budú témou niekoľkých článkov, ale o tretej podmienke už teraz môžem povedať to, že jej základom je spolupráca Maďarska, Rakúska a Srbska v rámci zastavenia ilegálnej imigrácie, ku ktorej volajú aj Slovensko (
článok 1 a článok 2). Viem, mnohí moji čitatelia čakali niečo bombastické, ale je to dosť dobrým základom na to, aby sa začala obnova Uhorska a následne aj Veľkej Moravy/Veľkej Maravy. Lebo stačí, aby sme pod taktovkou bránenia ilegálnej migrácii prizvali k sebe aj Rumunsko a ostatné balkánske krajiny, a následné politické a ekonomické zmeny nás prinútia, aby sme rozšírili a prehĺbili vzájomnú spoluprácu aj v ostatných oblastiach.



S pozdravom

Oracle 911


PS: Ako je v nadpise uvedené, je to analýza a nie

Výzva: prosím začnite čítať
knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod:
Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.


video_2024-03-22_12-55-26-Harabin Tancuje

Zdroj článku...
 
skvela analyza, akurat Rakusko mi tu nesedi. dlhodobo je prehnite: turkami, arabmi....
ich mentalita tazko pozdvihne nase narody.... tiez ich tazko kompletne vyhostia.
nepoznam nasinca (otazka, ci je liberal este nasinec), ktory by ich tu rad videl
 
Naspäť
Top Bottom