• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Proroctví, věštby a předpovědi

Z pozic KSB to chápu jako práci s info-polem podle staré (současné dožívající) koncepce nějakou účinnost mají tyto postupy a budou se nějak používat i v nové koncepci, ale postupně jejich pozice v masovém působení na dav bude dle mě slábnout.

Koukl jsem na začátek prvního videa. Tomu vykladači nedochází, že Bůh je spravedlivý a dobro vyhraje a má podporu z hora. Vůbec ho nenapadne, že Evropa je nemravná, Satanská a proto prohraje a bude to mít těžké (nesnáze nejsou tak těžké ((vyhrnem si rukávy)), těžké je se zbavit pýchy) nevidí to v těch kartách.
Človek je zástupca Boha na zemi. Pokiaļ sa človek odchýli od mravnosti milej Bohu a chová sa ako dobytok či démon, nič nemusí dopadnúť dobre. A propos, s veštením mám určité skúsenosti (a ono to funguje), nikdy by som to nerobil verejne. Nedôverujem osobám, ktoré verrjne prezentujú svoje výsledky.

Naposledy upravené:
a ono to funguje
Souhlas do nějaké míry a potvrzuje, že jsme nějak propojeni.

U jednotlivce je to zřejmé (tam stačí přestat tlačit na pilu a trochu se snažit koukat jaké úkoly má duše plnit a začnou informace přicházet a včetně odpovědí na budoucnost, na průběh procesů). U sociálních super systémů je složitější předpovědět výsledek než u činnosti jednotlivce (miliónové soubory jednotlivců), je to podle poučky vše se děje podle morálky a etiky zúčastněných. Podle mýtu "Sodoma Gomora" pokud zůstane pár dobrých HNR to podrží a rozpadne se to až když morálně upadnou všichni.

Ten zde uvedený věštec nějakou morálku projevil (nějakou pravdo-věrnost na rozdíl od novinářů), že věštbu neohnul a nezahrnul tam osobní já-centrické sympatie. Ale tyto subjektivní sympatie mu omezují vědomí a nevidí dále.

A určitě je ošemetné si zahrávat s působením na info-pole. Bůh chrání nevinné, pokud se v tom jedinec nějak zhlédl a nechytračí ve prospěch parazitů, je dle mě na začátku cesty chráněn a o jeho osudu rozhodne, jak se zachová, když se dozví více...

Naposledy upravené:
Človek je zástupca Boha na zemi.
Kdeže, Boh je tu. Človek je spolutvorca. "Zástupca Boha na zemi" znie presne identicky ako "Zástupca Krista v cirkvi".
Pokiaļ sa človek odchýli od mravnosti milej Bohu a chová sa ako dobytok či démon, nič nemusí dopadnúť dobre.
Súhlas.
A propos, s veštením mám určité skúsenosti (a ono to funguje)
Funguje. Pokiaľ človek, ktorý veští, ovláda to, čo ovládať má. Sám seba a nadobudol vedomosti. Nie je to žiadne kúzlo. Čím je človek celistvejší, tým skôr túto schopnosť môže v sebe objaviť. Nie je to nič, čo je dané výhradne niekomu. I keď ten niekto môže mať prirodzene väčší talent. Čo som tu tak pozeral tie videá od kartára čo uverejnil @Franta je to stále o jednom: "Vedieť čítať symboly a rozumieť archetypom ako aj hĺbkovo poznať psychológiu človeka" Mimochodom, hodne sa tu odvolávajú dané osoby na C. G. Junga, a na jeho práce. To máš to isté ako s astropsychológiou. Je to jazyk. Podstatné je len to, či ho vieš čítať a hovoriť ním.
, nikdy by som to nerobil verejne.
A prečo nie? Je to to isté, ako keď "politolochovia" predikujú budúcnosť, akurát, že oni strieľajú odboku a naslepo, kým ten, kto rozumie hĺbkovo "vešteniu" a chápe, že to je taktiež iba predikovanie, ktoré sa však zakladá prevažne na tom, čo hovorí "kolektívne/osobné nevedomie", v ktorom sa toho skrýva oveľa viac, ako vo vedomí kolektívu/osoby. A teraz nehovorím, že všetko. Ale už len samotný "výber kariet". Čo ti povie, aby si vybral tú, hentú a tamtú kartu? Nevedomie. Ty predsa nevieš, čo je na nej. Lebo keby si mal vybrať vedome, už by si selektoval iba to, čo môžeš mať rád, k čomu máš sklony a tvoja voľba ako základ veštby/proroctva/predpovede/prognózy by bola zakalená okamžite ešte by ani nezačala. Potom treba už len dávať pozor, či dostatočne presne/všeobecne hodnotíš karty/symboly. A tu je práve riziko skreslenia/zakalenia výkladu svojím vlastným filtrom, svojho vlastného EGA/vedomia.
Nedôverujem osobám, ktoré verrjne prezentujú svoje výsledky.
Pravda je, že biblický výrok zo zjavenia Sv. Jána "a povstane veľa falošných prorokov" sedí na dnešné dni ako riť na šerbeľ tak isto, ako kopa ďalších naprogramovaných vecí. Každý čo niečo vie dosť často hneď chce na tom:
- zarobiť,
- popularita,
- pozornosť,
... atď..
Preto netreba ani tie predpovede/veštby/proroctvá počúvať ako radový Indiánik svojho veľkého Šamana = nevnímať ani daného človeka ako autoritu ani to, čo hovorí ako pravdu poslednej inštancie. Pretože tu potom človek skĺzava do sebaprogramovania. A ten, čo veští/vykladá/prorokuje/predikuje môže skĺznuť do role gurua, ktorý použije svoju autoritu a vedomosti na ovládnutie svojich poslucháčov. Treba oči mať otvorené. Aj s ušami. A učiť sa. Všetko je učebná látka. Nie je to nič zázračné ani žiadne woo-doo. V prvom rade toto si treba uvedomiť. Veštenie samo vo veľkom pracuje s nevedomím.

Inak, pozeral som zatiaľ len výklad od toho kartára pre RF, a keby ten kartár rozumel našej politike poriadne, veľmi ľahko by odkryté karty dokázal spojiť s vedomou realitou v živote. Pokúšal sa o to, ale nešlo mu to moc. Preto oceňujem, že v danom prípade zachovával viac všeobecnú rovinu a nepokúšal sa napasovávať nasilu odkryté symboly len na to, čo on vie.

Naposledy upravené:
Podle tohoto kartáře, který není vůbec proruský a z posílení Ruska není nadšený, Rusko půjde nahoru a má v kartách vítězství a prosperitu:

Tretie fatimské proroctvo, ktoré sa oficiálne nikde neuvádza hovorí :

Pozerajte sa na východ, pozerajte sa na Slovanov, na Rusko, tam je možný nový úsvit ľudstva...

Naposledy upravené:
Tretie fatimské proroctvo, ktoré sa oficiálne nikde neuvádza hovorí :

Pozerajte sa na východ, pozerajte sa na Slovanov, na Rusko, tam je možný nový úsvit ľudstva...
Zdravia ti, keď sa už spomenulo tretie Fatimské proroctvo. Treba aj doplniť, varovanie ktoré západný svet dostal. Mali zverejniť celé, neupravené a v čas. Nič z toho západný svet pod patronátom Vatikánu nedodržal. Teraz za to ponesú následky.

Naposledy upravené:
Zdravia ti, keď sa už spomenulo tretie Fatimské proroctvo. Treba aj doplniť, varovanie ktoré západný svet dostal. Mali zverejniť celé, neupravené a v čas. Nič z toho západný svet pod patronátom Vatikánu nedodržal. Teraz za to ponesú následky.

Aj sa vie čo bude. Vatikán sa v prach obráti. Aj s celou jeho "slávnou cirkvou svätou", lebo tá je na míle vzdialená od Ježišovho posolstva. Ale sú aj úprimní a skutočne srdcom veriaci ľudkovia.

Hra je nastavená dokonale a nič nebude nikomu zabudnuté...

Nie je to žiadne kúzlo. Čím je človek celistvejší, tým skôr túto schopnosť môže v sebe objaviť. Nie je to nič, čo je dané výhradne niekomu
Potom treba už len dávať pozor, či dostatočne presne/všeobecne hodnotíš karty/symboly. A tu je práve riziko skreslenia/zakalenia výkladu svojím vlastným filtrom, svojho vlastného EGA/vedomia.

A "najťažšie" je práve to odosobnenie sa od ega, aby sa tam nemontovalo, práve TO čo chcem, alebo nechcem. Ale aj to sa dá naučiť. Relatívne ľahko sa dá "videť", čo nemá súvis priamo s človekom, ale čím je to bližšie k sebe samému alebo najbližšej rodine, tak je odosobnenie náročnejšie. Ale aj to ide zvládnuť.

Poznal som bytosti, čo mi pred 30. rokmi niečo povedali, bez kariet, len tak, jak keby čítali nejaký text a na 98% všetko vyšlo a čakám, že ešte aj tie 2% sa asi fakt udejú. Ale povedali, že je to len možná budúcnosť, pokiaľ pôjdem určitou cestou. A ja som išiel.

Budúcnosť nie je presne daná, je neustále meniteľná nami všetkými...

Inak pred 20. rokmi nám povedal aj čo sa bude diať na ukrajine. Na "nešťastie" sa to vyplnilo.

Naposledy upravené:
Keď už sme pri tých fatimských proroctvách, kto ich vlastne robil a pod vplyvom čoho/koho? Lebo tam sa fičí na "zjaveniach". Koho/čoho? Kedysi som o tom čítal. A nezdá sa mi to hodnoverné. Ale možno mám len málo informácií.

A "najťažšie" je práve to odosobnenie sa od ega, aby sa tam nemontovalo, práve TO čo chcem, alebo nechcem. Ale aj to sa dá naučiť. Relatívne ľahko sa dá "videť", čo nemá súvis priamo s človekom, ale čím je to bližšie k sebe samému alebo najbližšej rodine, tak je odosobnenie náročnejšie. Ale aj to ide zvládnuť.

Poznal som bytosti, čo mi pred 30. rokmi niečo povedali, bez kariet, len tak, jak keby čítali nejaký text a na 98% všetko vyšlo a čakám, že ešte aj tie 2% sa asi fakt udejú. Ale povedali, že je to len možná budúcnosť, pokiaľ pôjdem určitou cestou. A ja som išiel.

Budúcnosť nie je presne daná, je neustále meniteľná nami všetkými...

Inak pred 20. rokmi nám povedal aj čo sa bude diať na ukrajine. Na "nešťastie" sa to vyplnilo.
Prepáč. Rozumiem ti, len slovo "bytosti" mi znie trošku nadnesene. Generál Konstantin Pavlovič Petrov už v dobe, kedy natáčal svoje videá, t. j. cca pred 23 +/- rokmi ak ma pamäť neklame, hovoril o procesoch, ktoré idú na Ukrajine a aj to ako ju znova "nacifikujú", a kam má tendenciu to viesť. Takže to nie je žiadne čudo.

Naposledy upravené:
Keď už sme pri tých fatimských proroctvách, kto ich vlastne robil a pod vplyvom čoho/koho? Lebo tam sa fičí na "zjaveniach". Koho/čoho? Kedysi som o tom čítal. A nezdá sa mi to hodnoverné. Ale možno mám len málo informácií.
Pokiaľ je mi známe tak tieto predpovede, proroctvá boli odovzdané deťom. Tie tvrdili že k ním hovorí krásna žena ktorá sama seba označila za Bohorodičku. Bohorodičku v množnom čísle. Podľa toho čo sa ku mne dostalo sa nikdy neoznačila za matku Ježiša. Následne trvalo dosť dlho kým Vatikánska organizácia uznala predpovede za práve, a následne označili posla za Matku Ježiša, aby to nekazilo zabehnutý režim. Mená tých detí si už nepamätám. Istý čas kolovala aj hypotéza existencie aj štvrtého proroctva ale to sa mi nikdy nepodarilo overiť. Došlo k príliš veľkým a častým manipuláciám a proroctvami a aj s totožnosťou posla.

Naposledy upravené:
Kdeže, Boh je tu. Človek je spolutvorca. "Zástupca Boha na zemi" znie presne identicky ako "Zástupca Krista v cirkvi".

Súhlas.

Funguje. Pokiaľ človek, ktorý veští, ovláda to, čo ovládať má. Sám seba a nadobudol vedomosti. Nie je to žiadne kúzlo. Čím je človek celistvejší, tým skôr túto schopnosť môže v sebe objaviť. Nie je to nič, čo je dané výhradne niekomu. I keď ten niekto môže mať prirodzene väčší talent. Čo som tu tak pozeral tie videá od kartára čo uverejnil @Franta je to stále o jednom: "Vedieť čítať symboly a rozumieť archetypom ako aj hĺbkovo poznať psychológiu človeka" Mimochodom, hodne sa tu odvolávajú dané osoby na C. G. Junga, a na jeho práce. To máš to isté ako s astropsychológiou. Je to jazyk. Podstatné je len to, či ho vieš čítať a hovoriť ním.

A prečo nie? Je to to isté, ako keď "politolochovia" predikujú budúcnosť, akurát, že oni strieľajú odboku a naslepo, kým ten, kto rozumie hĺbkovo "vešteniu" a chápe, že to je taktiež iba predikovanie, ktoré sa však zakladá prevažne na tom, čo hovorí "kolektívne/osobné nevedomie", v ktorom sa toho skrýva oveľa viac, ako vo vedomí kolektívu/osoby. A teraz nehovorím, že všetko. Ale už len samotný "výber kariet". Čo ti povie, aby si vybral tú, hentú a tamtú kartu? Nevedomie. Ty predsa nevieš, čo je na nej. Lebo keby si mal vybrať vedome, už by si selektoval iba to, čo môžeš mať rád, k čomu máš sklony a tvoja voľba ako základ veštby/proroctva/predpovede/prognózy by bola zakalená okamžite ešte by ani nezačala. Potom treba už len dávať pozor, či dostatočne presne/všeobecne hodnotíš karty/symboly. A tu je práve riziko skreslenia/zakalenia výkladu svojím vlastným filtrom, svojho vlastného EGA/vedomia.

Pravda je, že biblický výrok zo zjavenia Sv. Jána "a povstane veľa falošných prorokov" sedí na dnešné dni ako riť na šerbeľ tak isto, ako kopa ďalších naprogramovaných vecí. Každý čo niečo vie dosť často hneď chce na tom:
- zarobiť,
- popularita,
- pozornosť,
... atď..
Preto netreba ani tie predpovede/veštby/proroctvá počúvať ako radový Indiánik svojho veľkého Šamana = nevnímať ani daného človeka ako autoritu ani to, čo hovorí ako pravdu poslednej inštancie. Pretože tu potom človek skĺzava do sebaprogramovania. A ten, čo veští/vykladá/prorokuje/predikuje môže skĺznuť do role gurua, ktorý použije svoju autoritu a vedomosti na ovládnutie svojich poslucháčov. Treba oči mať otvorené. Aj s ušami. A učiť sa. Všetko je učebná látka. Nie je to nič zázračné ani žiadne woo-doo. V prvom rade toto si treba uvedomiť. Veštenie samo vo veľkom pracuje s nevedomím.

Inak, pozeral som zatiaľ len výklad od toho kartára pre RF, a keby ten kartár rozumel našej politike poriadne, veľmi ľahko by odkryté karty dokázal spojiť s vedomou realitou v živote. Pokúšal sa o to, ale nešlo mu to moc. Preto oceňujem, že v danom prípade zachovával viac všeobecnú rovinu a nepokúšal sa napasovávať nasilu odkryté symboly len na to, čo on vie.
Boh sa prejavuje cez živé

Súhlas.

- zarobiť,
- popularita,
- pozornosť,
... atď..

Pojmom človek sa nemyslí taxonomický homo sapiens, ale Manu - bytosť od Boha, v duchovnom zmysle slova. Pokiaľ sa homo zopsuje, nebude mať nič spoločné s Manu. Zdegraduje na zvera. Štafetu "ľudskosti - stotožnenia s božskou podstatou" možno preberie nejaký delfín...

Tento chlapík bol naozaj zaujímavý. Prečítal som kompletne všetko, čo bolo od neho preložené. A zaujímavé bolo, že v uSA boli jeho knižky takmer nedostupné aj v knižniciach a aj v obchodoch. Tak som si ich v origináli kupoval v anglicku.

A ten náš preklad nebol úplne 100%. Ľudia, čo to prekladali nerozumeli presne všetkému, čo tam ako bolo myslené. Dali sa kúpiť priamo vo Virgínii v jeho centre všetky jeho "výklady" a nebolo to ani moc drahé, ale bolo toho okolo 18 000 tisíc zápiskov tuším. Nebolo treba, to podstatné sa dá vyčítať aj z mála.

Veľmi zaujímavé info.

A práve aj pre ten spomínaný citát v uSA ho moc vlády nemuseli a ani ho nepropagovali a pritom dokázal "povedať" liek takmer na všetko a kopec iného.

Naposledy upravené:
Prepáč. Rozumiem ti, len slovo "bytosti" mi znie trošku nadnesene. Generál Konstantin Pavlovič Petrov už v dobe, kedy natáčal svoje videá, t. j. cca pred 23 +/- rokmi ak ma pamäť neklame, hovoril o procesoch, ktoré idú na Ukrajine a aj to ako ju znova "nacifikujú", a kam má tendenciu to viesť. Takže to nie je žiadne čudo.
V pohode. Bavíme sa. Vysvetlím. Na stretnutiach, seminároch, kde sa bavíme, máme dohodnutú určitú terminológiu, aby sme sa presne rozumeli a vedeli sme veľmi presne, čo popisujeme a o čom sa rozprávame. Pretože to sú už také jemné špecifiká, že by jeden ani neveril.

V podstate sme všetci bytosti. ( individuálne nehmotné duchovné bytosti v hmotnom tele) Otázka je iba do akej miery vedomé. A ani náhodou to nie je o nadnesenosti. To by ma spomínaný Človek rovno kopol do voľakde, a to hovorím fakt vážne. Nám stále pripomínal, že kto z neho bude robiť nejakého "gurua" tak uvidí...

A on bol vskutku už "slušne vedomá bytosť". To čo sme s ním a nielen s ním zažívali, to bolo Sci-fi. Lenže najväčšia zaujímavosť bola, že to nie je žiaden dar, ale schopnosť každého z nás sa to možnosť naučiť a pochopiť.

Ono to nebolo len o ukrajine, to bolo komplexne o všetkom.

Naposledy upravené:
Pokiaľ je mi známe tak tieto predpovede, proroctvá boli odovzdané deťom. Tie tvrdili že k ním hovorí krásna žena ktorá sama seba označila za Bohorodičku. Bohorodičku v množnom čísle. Podľa toho čo sa ku mne dostalo sa nikdy neoznačila za matku Ježiša. Následne trvalo dosť dlho kým Vatikánska organizácia uznala predpovede za práve, a následne označili posla za Matku Ježiša, aby to nekazilo zabehnutý režim. Mená tých detí si už nepamätám. Istý čas kolovala aj hypotéza existencie aj štvrtého proroctva ale to sa mi nikdy nepodarilo overiť. Došlo k príliš veľkým a častým manipuláciám a proroctvami a aj s totožnosťou posla.
Lucia Santosova, Hyacinta a František Montoovi. Hyacinta a František zemřeli v 10 a 11 letech.

Židokresťanský Ježiš je adoptovaná postava prevzatá z gnostických a védsko buddhistických tradícií. Je veľmi podobná bájam o inkarnácii Višnu. Posledné zrodenie - Krišna (príp. Buddha). Malého Buddhu prišiel navštíviť starec Asita. Krišnu chcel zabiť tyran Kamsa , takže ho rodičia museli ukryť / prepraviť, aby sa zachránil. Krišna vykonával množstvo zázrakov (v detstve, obrana ľudí, ukazovanie božskej podoby, etc.). Adoptované mýty, ktoré sú zapasované "do hmoty" a navrúbľované do židovskej tradície. A my, násilne christianizovaní Slovania tomu dnes veríme (znalosti...)

Naposledy upravené:
Židokresťanský Ježiš je adoptovaná postava prevzatá z gnostických a védsko buddhistických tradícií. Je veľmi podobná bájam o inkarnácii Višnu. Posledné zrodenie - Krišna (príp. Buddha). Malého Buddhu zas navštíviť sprišiel navštíviť starec Asita. Krišnu chcel zabiť tyran Kamsa , takže ho rodičia museli ukryť / prepraviť, aby sa zachránil. Krišna vykonával množstvo zázrakov (v detstve, obrana ľudí, ukazovanie božskej podoby, etc.). Adoptované mýty, ktoré sú zapasované "do hmoty" a navrúbľované do židovskej tradície. A my, násilne christianizovaní Slovania tomu dnes veríme (znalosti...)

A v tom je tá zaujímavosť. Ak človek chce a má aj patričnú snahu, môže sa naučiť "pozrieť" sa aj do minulosti, aj keď to z určitého pohľadu nie je až tak dôležité. To nie je cieľ duchovného postupu, je to skôr iba taký bonus, ako aj možnosť zavnímať aj možnú budúcnosť a ešte všeličo iné, čo sa tu okolo nás nachádza a existuje...

Je to poučné a vhodné na pochopenie súvislostí, ale najdôležitejšia je aj tak kvalita prítomného "žitia" a konania.

Oslavuje sa tu príchod nejakých dvoch "akože vierozvestov". Keby ľudia vedeli, tak sa to vyhlási ako deň smútku a pripomienka začiatku konca slovanskej kultúry. Lenže aj to má svoj význam a nič sa tu nedeje len tak mirnix dirnix. A v tom je nápomocné práve to poznanie a aj tie možnosti "videnia" vecí a dejov.

Naposledy upravené:
Boh sa prejavuje cez živé
Nechcem zbytočne slovíčkariť. Povedal by som, že sa prejavuje cez všetko. Aj cez neživé. Potkneš sa na konári, spadneš, narazíš kolenom na kameň, rozbiješ si ho. Kameň pokladáme za neživý. A pritom tam bol. V ten moment, presne na tom mieste, a ty si tam bol tiež v ten moment, presne na tom mieste. A potkol si sa nie náhodou.
Tu ide len o to, že postaviť človeka do úlohy zástupcu Boha na zemi je nielen nesprávne poňaté to, čo je božím zámerom, ale hlavne, stavia to človeka do pozície kráľa = pýcha = všetkosidovoľovanie. Presne to isté robí "zástupca Krista na zemi".

N
Nechcem zbytočne slovíčkariť. Povedal by som, že sa prejavuje cez všetko. Aj cez neživé. Potkneš sa na konári, spadneš, narazíš kolenom na kameň, rozbiješ si ho. Kameň pokladáme za neživý. A pritom tam bol. V ten moment, presne na tom mieste, a ty si tam bol tiež v ten moment, presne na tom mieste. A potkol si sa nie náhodou.
Tu ide len o to, že postaviť človeka do úlohy zástupcu Boha na zemi je nielen nesprávne poňaté to, čo je božím zámerom, ale hlavne, stavia to človeka do pozície kráľa = pýcha = všetkosidovoľovanie. Presne to isté robí "zástupca Krista na zemi".
Nie je to myslené ako pýcha. Teda nie ako pyšný pán tvorstva- despota. Navyše ľudstvo skôr padá do zvieracieho formátu/démonizmu, takže dôvod je skôr na pokoru a sebakritiku. Nositeľom kvalít ľudskosti -vlastnosti blízkych a milých Bohu môže byť aj iný druh. A človek sa od tohoto ideálu (Manu, Puruša, sattva...) zjavne vzďaľuje, nie približuje.

Naspäť
Top Bottom