• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Proroctví, věštby a předpovědi

Vzhledem k tomu, že jsem K.Jackowského svého času také sledoval (několik let, i když ne pravidelně) zkusím přispět svým názorem.
Dle mého jsou jeho předpovědi postaveny na obecném přehledu toho co se ve světě právě děje, dost často to i sám ve svých pořadech zmiňuje/ zmiňoval. Ve spoustě předpovědí se zcela mýlil, vlastně si nepamatuji za tu dobu nic tak zásadního, kde bych mohl říci, že následná případná shoda jeho vize s následnými událostmi se nedala nějakým způsobem alespoň z části vydedukovat z dějů, které ji předcházely.
Trochu mi to připomíná R.Steinera, který také odhadoval (a poměrně dost úspěšně) sled událostí které příjdou v následujících letech / dekádách - a to jen na základě toho, že dokázal dobře analyzovat a vyhodnotit procesy jichž byl svědkem. Nebyl to jasnovidec (za kterého ho někteří jeho příznivci dnes považují) - ale především velmi bystrý a chytrý člověk.

Soudím tedy, že i K.Jackowski své předpovědi staví ve finále na průniku svého vlastního úsudku s metodou podobnou CRV: Coordinate (resp. Controlled) Remote Viewing, kterou popularizoval Ingo Swann (oddělení signálu od šumu), a kterou rozpracovala Ústřední zpravodajská služba Stanfordskému výzkumnému ústavu (SRI). Jak jsou tyto metody přesné či nepřesné velmi dobře popisuje kniha: Mind-Reach autorů R.Targa, H. E. Puthoffa, R.Bacha, M.Meadové (Stargate Project).
Pokud by se někdo o tento fenomén zajímal, doporučuji především publikace mapující činnost E.Cayce, případně Wolfa G.Messinga, což byly dle mého soudu skutečné etalony tohoto oboru lidského snažení.

Sleduji ho již mnoho let a mohu potvrdit, že se jeho předpovědi plní, tak jako u žádného jiného, co znám.
Pak asi dost dobre nechapu ( a asi nejen ja) co delate na tomto foru, ktery se venuje koncepcim, rizeni, historii, psychologii, ekonomice, atd.. Staci prece sledovat Jackowskeho kdyz se mu predpovedi plni .

“A že by to měl být nějaký imitačně-provokační projekt v žoldu “služeb” to už vůbec ne”
A to vite jak ?

“Celkově je tady na fóru taková nálada, že vás chtějí všichni ovládnout a zotročit. Je to tu taková paranoia.”
Jak jsem napsal vyse, mozna ze tento web neni pro Vas ..

Nejlepší je kritika vyloučit ze svých řad, pak Vám nebude nikdo bourat bábovičky...
Toto je diskusní fórum. Každý tady s tebou diskutuje a pokud si myslíš, že když s tebou někdo nesouhlasí, tak je automaticky mimo, tak máš před sebou ještě dlouhou cestu. Zeptat se můžeš na cokoliv a nediv se, když dostaneš jinou odpověď než si očekával. Na tomto fóru se snažíme ze všech svých sil zůstat maximálně objektivní, nepotlačovat jiné názory (viz. např. plochozemě). Když tady vložíš nějaký svůj názor, tak dostaneš odezvu od ostatních co si kdo o tom myslí (čistý, nezkreslený nějakou ideologií). Nebouráš nám žádné bábovičky (tady žádné nemáme), jen tvé odpovědi na náš názor, nám o tobě říkají, jaký si.

Vidím, že p. Jackowsky na vás všechny působí jako hadr na býka. Já obecně ty věštce nesnáším, protože se ještě nikdo nikdy do ničeho netrefil. P. Jackowský je ovšem jiná třída. Sleduji ho již mnoho let a mohu potvrdit, že se jeho předpovědi plní, tak jako u žádného jiného, co znám.
A že by to měl být nějaký imitačně-provokační projekt v žoldu “služeb” to už vůbec ne. Spíš se snaží Poláky varovat před nadcházející dobou.

Celkově je tady na fóru taková nálada, že vás chtějí všichni ovládnout a zotročit. Je to tu taková paranoia. Co takhle začít s tím pozitivním myšlením u tady tohoto a začít myslet jako svobodný člověk, kterého nikdo ovládnout nemůže?
Úprimné povedané mi stačilo 2 krát si pána z polska vypočuť a viac som mu nevenoval pozornosť. A ani som nemal pocit, že by tu niekto reagoval na červené plátno. Dali sa do placu názory, pohľady, poznania, info a skúsenosti. Čo si vyberiete vy, alebo ktokoľvek je na jeho slobodnej voľbe.

Nikto z nás nemá patent na rozum a tiež sa tu všetci vôbec nezhodneme na 100% vo všetkom. Je tu veľmi slušná a korektná debata na nespočetné množstvo tém.

Nikto nikoho nepresviedča a tým pádom ani kritika nemá opodstatnenie. Ľudia napísali názor, nie kritiku, každý si môže vybrať čo mu je libo. Pán z polska činí a je to jeho slobodná voľba. A koho budete vy, alebo ja počúvať je tiež na každom z nás.

De gustibus non dispuntándum.

Vidím, že p. Jackowsky na vás všechny působí jako hadr na býka. Já obecně ty věštce nesnáším, protože se ještě nikdo nikdy do ničeho netrefil. P. Jackowský je ovšem jiná třída. Sleduji ho již mnoho let a mohu potvrdit, že se jeho předpovědi plní, tak jako u žádného jiného, co znám.
A že by to měl být nějaký imitačně-provokační projekt v žoldu “služeb” to už vůbec ne. Spíš se snaží Poláky varovat před nadcházející dobou.

Celkově je tady na fóru taková nálada, že vás chtějí všichni ovládnout a zotročit. Je to tu taková paranoia. Co takhle začít s tím pozitivním myšlením u tady tohoto a začít myslet jako svobodný člověk, kterého nikdo ovládnout nemůže?
Tu nejde o jeho osobu ale o to čo chce naprogramovať. Už niekoľko krát sa tu viedla diskusia aký je rozdiel medzi predpoveďou a programom. Predpoveď je tvárna a môže sa vplyvom voľných faktorov meniť. Program vytvára mantinely aby sa vyplnili požadované. Jasnovidectvo nie je zadarmo a platí sa za poznanie, lenže sa to neplatí v peniazoch. Ak vytváraš programy za účelom škodiť zaplatíš tiež ale inak a podstatne viac. Jankowsky je čím ďalej tým menej jasnovidec a stáva sa programátorom, je tu strach ktorý ho posúva inam ako by mal kráčať. Netvrdím že nikdy nič správne nepredpovedál. Len že momentálne slúži záujmom istej entity ktorú nemienim menovať. Dokonca nie som ochotný ani len naznačiť.

U falošných "prorokov" je veľmi dôležité, aby chrlili veľa svojich predpovedí. Týždenne niekoľko. Pri takom množstve si nikto poriadne nebude pamätať, čo predpovedal a čo nepredpovedal. Ale on koumácky občas pripomenie, keď mu niečo vyjde, že "pamätáte si toto som predpovedal, a toto tiež... Moje predpovede sa plnia."
Skutočný prorok toho veľa nepovie. Nie je to ukecaný táraj. A preto si ľudia jeho proroctvá pamätajú, lebo ich je málo a sú veľmi vecné.

PS: a to sa týka aj falošných analytikov. Zachraňuje ich len to, že chrlia kvantá analýz, ktoré ľudia nemajú šancu si zapamätať a udržať si v nich prehľad.

Naposledy upravené:
U falošných "prorokov" je veľmi dôležité, aby chrlili veľa svojich predpovedí. Týždenne niekoľko. Pri takom množstve si nikto poriadne nebude pamätať, čo predpovedal a čo nepredpovedal. Ale on koumácky občas pripomenie, keď mu niečo vyjde, že "pamätáte si toto som predpovedal, a toto tiež... Moje predpovede sa plnia."
Skutočný prorok toho veľa nepovie. Nie je to ukecaný táraj. A preto si ľudia jeho proroctvá pamätajú, lebo ich je málo a sú veľmi vecné.

PS: a to sa týka aj falošných analytikov. Zachraňuje ich len to, že chrlia kvantá analýz, ktoré ľudia nemajú šancu si zapamätať a udržať si v nich prehľad.
To je stejné jako různí "léčitelé". Chlubí se, komu pomohli, což je i pravda, ale už neřeknou, kolik na jednoho vyléčeného připadá těch nevyléčených.

Keď už sme pri tých fatimských proroctvách, kto ich vlastne robil a pod vplyvom čoho/koho? Lebo tam sa fičí na "zjaveniach". Koho/čoho? Kedysi som o tom čítal. A nezdá sa mi to hodnoverné. Ale možno mám len málo informácií.
Ako sa vyrábajú na zákazku pútnické miesta, legendy a "zázraky"

Zdroj: https://www.facebook.com/reel/1373833670987441

"Postavte na tejto hore kríž. Povedal v r. 2012 páter Elias Vela, známy exorcista a františkán z Malty."
Tá hora bola kameňolomom, čo si pamätám. Mama pochádza z dediny, nad ktorou čnie. Nikdy tam nič nebolo, to miesto sa nespájalo so žiadnymi zlváštnymi udalosťami. A bum! Zrazu tam niekto umiestnil kríž, podľa želania (rozkazu) spomenutého Malťana (!), poprinášali ďalšie "relikvie", majitelia cementární vybudovali krížovú cestu a už je tam postavená aj kaplnka. Neviem, či si kupujú odpustky alebo čo ... Skrátka takto sa vyrábajú potvrdenia pre tých, ktorí to potrebujú.

Naposledy upravené:
Cayceho Vize o Evropě a Rusku - Proroctví, Která Se Začínají Naplňovat..
Podrobně jsem to sice nepočítal, ale vypadá to, že tento TyTrubka kanál je kanál typu “chrlič”.
Každý den, pátek/svátek, vychází s železnou pravidelností 1 video v délce 15 - 40 minut.
Úvodní fotky jako přes kopírák.

Našel jsem tam i šestidílný miniseriál, který měl v popisku videa “Inspirace myšlenkami Milady Horákové.”.

Výše linkované video má v popisku:
“Podoby osobností a hlasové interpretace v tomto videu jsou digitálně ztvárněné pro účely vzdělávání a uměleckého vyjádření. Nejde o skutečné nahrávky ani autentické záznamy těchto osob. Obsah má interpretační a vzdělávací charakter a nevydává se za reálný materiál. Tvorba respektuje zásady platformy a zajišťuje, že všechny digitální rekonstrukce jsou transparentně prezentovány a nejsou zavádějící.

Jak byl tento obsah vytvořen
Pozměněný nebo syntetický obsah
Zvuk nebo obraz byl výrazně upraven nebo vygenerován počítačem.”

Keď už sme pri tých fatimských proroctvách, kto ich vlastne robil a pod vplyvom čoho/koho? Lebo tam sa fičí na "zjaveniach". Koho/čoho? Kedysi som o tom čítal. A nezdá sa mi to hodnoverné. Ale možno mám len málo informácií.
Archiv článků z tradicionalistických katolických stránek zesnulého Lubomíra Štuly:
https://www.lumendelumine.cz/?s=Fatima

Archiv článků z "williamsonovského" webu Rex CZ:
https://rexcz.blogspot.com/p/fatimske-tajemstvi.html

Pár zajímavostí, které bych pro místní publikum asi vypíchnul, naložte s tím, jak chcete. Pokud Vás nějaký bod zaujme, mohu k tomu dát další odkazy. Naopak rád poznám různé interpretace této záležitosti.

1) Název Fatima je vlastně otiskem islámského vlivu v daném místě.

2) Zjevení se udála v roce 1917 (!) - 13. 5., 13. 6., 13. 7., 13. 8., 13. 9. a 13. 10. Týkala se jen tří prostých dětí, ale poslední zjevení bylo doprovázeno tzv. Slunečním zázrakem za mohutné účasti občanů.

3) Obsah zjevení: Vize pekla, vize úpadku víry, krize v samotném Vatikánu, těsná souvislost nastávajících událostí s Ruskem, světové války, požadavky na věřící a papeže.

4) Doplňkové zjevení v roce 1929, zesilující požadavek papeži na zasvěcení Ruska. V něm odkaz na zjevení Markéty Marie Alacoque. To se stalo 13. 7. 1689, v něm byly požadavky na francouzského krále, ty byly nenaplněny a 13. 7. 1789 se rozbíhají pařížské nepokoje. Z toho se někdy dovozuje, že velká krize by mohla nastat v roce 2029, ale nenaplnila se očekávání roku 2017 i dřívější.

5) Oficiální vedení katolické církve zveřejnilo dvě třetiny poselství s odůvodněním, že poslední třetina není důležitá, není tam už nic zásadního, co by bylo vhodné zveřejnit. Po atentátu na Jana Pavla II. Mehmetem Ali Agcou (13. 5. 1981) je prohlášeno, že tímto byla naplněna právě utajená poslední třetina a dále již není třeba proroctví zkoumat. Jenže se později ukazuje, že to ještě není konec příběhu.

6) Zasvěcení Ruska proběhlo velkým obřadem několikrát (asi šestkrát), nikdy neproběhlo přesně stanoveným způsobem, papež vždy prohlásil, že "takto to stačí", aby později "pro jistotu" obřad znovu proběhl s nějakou novou dílčí chybou. Naposledy se tak stalo asi měsíc po zahájení SVO, obřad probíhal i v Katedrále sv. Víta. Snad ani nebylo explicitně zmíněno, že to s Fatimou souvisí, ale informovaní si to samozřejmě snadno domysleli. Za pontifikátu Jana Pavla II. již předpovídal jistý stigmatik Ruffini: "Zasvěcení provede až přespříští papež."

7) Pro většinu katolické církve je Fatima na okraji zájmu, nejznámějším propagátorem poselství je již zesnulý rakouský kněz Nicholas Gruner, u nás aktivista mj. Svatopluku Michal Semín.

8) Benedikt XVI., už jako emeritní papež, učinil poznámku o tom, že poselství Fatimy ještě neskončilo.

9) Vladimir Putin se papeže Františka na poselství podle svědků z těchto kruhů (tradicionalističtí fatimologové) na nějakém setkání dotazoval. Páter Grüner to považoval za velký úspěch své informační kampaně.

10) Nejčastějším mluvčím/svědkem byla "sestra Lucie", jedna z těch tří dětí, která později vstoupila do kláštera. V tradičních kruzích se šíří konspirace, že od určitého okamžiku nechal Vatikán pod tímto jménem vystupovat jinou osobu - s odlišným tvarem lebky apod.

Malý výběr zajímavých článků

A) Páter Nicholas Gruner píše o svém setkání se zástupci ruské ambasády před Putinovou návštěvou Říma:
https://rexcz.blogspot.com/2024/01/dopis-p-grunera-o-jeho-setkani-s-rusy.html

B) Text spojující Fatimu s Rakovského protokoly:
https://rexcz.blogspot.com/2015/06/zasveceni-ruska-nasi-pani-bozi-poslani.html

C) Bilance nepřímých zasvěcení Ruska, první bylo již v roce 1942:

Naposledy upravené:
Vzhledem k tomu, že jsem K.Jackowského svého času také sledoval (několik let, i když ne pravidelně) zkusím přispět svým názorem.
Dle mého jsou jeho předpovědi postaveny na obecném přehledu toho co se ve světě právě děje, dost často to i sám ve svých pořadech zmiňuje/ zmiňoval. Ve spoustě předpovědí se zcela mýlil, vlastně si nepamatuji za tu dobu nic tak zásadního, kde bych mohl říci, že následná případná shoda jeho vize s následnými událostmi se nedala nějakým způsobem alespoň z části vydedukovat z dějů, které ji předcházely.
Trochu mi to připomíná R.Steinera, který také odhadoval (a poměrně dost úspěšně) sled událostí které příjdou v následujících letech / dekádách - a to jen na základě toho, že dokázal dobře analyzovat a vyhodnotit procesy jichž byl svědkem. Nebyl to jasnovidec (za kterého ho někteří jeho příznivci dnes považují) - ale především velmi bystrý a chytrý člověk.

Soudím tedy, že i K.Jackowski své předpovědi staví ve finále na průniku svého vlastního úsudku s metodou podobnou CRV: Coordinate (resp. Controlled) Remote Viewing, kterou popularizoval Ingo Swann (oddělení signálu od šumu), a kterou rozpracovala Ústřední zpravodajská služba Stanfordskému výzkumnému ústavu (SRI). Jak jsou tyto metody přesné či nepřesné velmi dobře popisuje kniha: Mind-Reach autorů R.Targa, H. E. Puthoffa, R.Bacha, M.Meadové (Stargate Project).
Pokud by se někdo o tento fenomén zajímal, doporučuji především publikace mapující činnost E.Cayce, případně Wolfa G.Messinga, což byly dle mého soudu skutečné etalony tohoto oboru lidského snažení.
Mne sa viackrát v živote stalo, že sa mi snívali epizódu zo života, ktoré sa udiali o niekoľko týžďňov neskôr. Nešlo o nejakú náhodnú podobnosť sna s realitou, zhoda sa udiala na miestach, kde som nikdy nebol a v situáciách, ktorè by sa len sotva dali predpokladať. Nešlo o cielené jasnovidectvo, ale pre mňa osobný exaktný dôkaz, že realita v hmotnom svete sa formuje s akýmsi oneskorením a "niekde" v subtílnejších sférach je už rozhodnuté. Pripúšťam teda možnosť jasnovidectva aj v celospoločenských procesoch, ktoré nie je založené na racionálnych prognózach.

Mne sa viackrát v živote stalo, že sa mi snívali epizódu zo života, ktoré sa udiali o niekoľko týžďňov neskôr. Nešlo o nejakú náhodnú podobnosť sna s realitou, zhoda sa udiala na miestach, kde som nikdy nebol a v situáciách, ktorè by sa len sotva dali predpokladať. Nešlo o cielené jasnovidectvo, ale pre mňa osobný exaktný dôkaz, že realita v hmotnom svete sa formuje s akýmsi oneskorením a "niekde" v subtílnejších sférach je už rozhodnuté. Pripúšťam teda možnosť jasnovidectva aj v celospoločenských procesoch, ktoré nie je založené na racionálnych prognózach.
Mně se jednou stala následující událost, muselo to být ve velmi mladé dospělosti. Ve snu mě jakási bytost (anděl?) vedla někam do minulosti, několik let před mé narození (sdělila mi letopočet) a ukázala mi nějakou traumatizující rodinnou událost, která tehdy proběhla. Během několika dnů mi děda na zahradě říká: "V tom roce XY (shodný se snem) se stala taková nepříjemnost, ale nechci se k tomu vracet." O několik dalších let později se ukázalo, že sedí i ta konkrétní záležitost.

Naposledy se tak stalo asi měsíc po zahájení SVO
Ta taktika "chybička se vloudila" je evidentní, splnění známého explicitního požadavku fatimského zjevení "zasvěcení Ruska Neposkvrněnému Srdci Panny Marie" skutečně probíhá opakovaně v režimu chytré horákyně. Nicméně poslední úkon z března 2022 je už poměrně blízko, papež jej nazval "zasvěcení lidstva, a zejména pak Ruska a Ukrajiny, Neposkvrněnému Srdci Panny Marie." Zde je text listu papeže Františka vyzývající biskupy celého světa k připojení k aktu zasvěcení s odkazem na text zásvětné modlitby:

To je síce pekné ale podmienky stále neboli splnené. Zasväteniu mali predchádzať zbližovanie Rímskej a Pravoslávnej cirkvi. Proroctvo vyžaduje duálne zasvätenie vykonané súbežne a naraz. To sa zatiaľ nestalo. Takže už nastúpila katastrofálna časť proroctva. Katastrálna pre RKC.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=QRrxVowk5ok

Velká ekonomická krize, Zlato, Bitcoin, nová německá marka

Ten současný světový pořádek se změní. Čína a další země, které mají suroviny (např. Rusko), které vyrostly a chtějí svůj kapitál, který je zdravý, aby s ním obchodovali s ostatními zeměmi. To znamená, že tenhle řád, který tu máme, je ohrožen, protože USA jsou ohroženy. Udělali si z Číny svou továrnu a Čína se za ta desetiletí naučila vyrábět, získala technologie a to jí dalo právo k dominanci ve světě. Krize je plánovaná. Světová krize je plánovaná hlavně američany. Má být pokusem o porážku zemí, které chtějí vytvořit zdravé peníze, zdravý kapitál. USA připravují krizi proto, aby udělali konkurenci Číně. Pokud to neudělají, tak v krátké době budou mít takové ztráty, že se propadnou do hluboké krize.

Nová americká měna

Přijde náhlá krize a ve chvíli paniky (to bude v krátké době) USA přijdou s nabídkou západním zemím (mimo jiné evropě, že USA budou disponovat nějakými fondy, které země, jež budou mít finanční potíže kvůli krizi, budou moci využít, mohou do těch fondů vstoupit. Ale podmínka bude taková, že aby vstoupili do těchto fondů, musí vstoupit do mezinárodního finančního programu. A USA budou chtít upsat tyto do takové unie jedné měny - americké měny. To bude konkurence toho, co chce udělat Čína - mezinárodního yuanu (jakkoli to bude Čína nazývat tu měnu). Musíme si uvědomit, že zlato v této době a v tom období, které může trvat velmi dlouho, je důležitým nástrojem, abychom ten útok USA ustáli. Čína chce svou měnu podložit zlatem. USA ale musí udělat to samé. Takže zlato je v této době hlavním elementem této události. Země se budou muset zásobit zlatem. Čína podloží svou měnu zlatem a bude se snažit, aby se čínská měna stala hlavní světovou měnou. A aby se jí to podařilo, tak musí mít svou měnu podloženou 100%-ně zlatem. A pokud jí chce někdo konkurovat, tak musí mít také podloženou svou měnu 100%-ně zlatem. Čína už je připravena - je jen otázka času, kdy to vyhlásí. A až by to vyhlásili, tak USA už by nic nezískali tím, že by vyvolali krizi. Oni tu krizi musí vyvolat dříve. Zlato začíná být důležité, protože je hlavním elementem finanční hry. Pokud přijde ta krize, tak USA a Evropa bude muset změnit chování vůči svým obyvatelům. A jakmile tohle Čína spustí, tak se nám diametrálně změní životní úroveň. Co teď vyrábí Evropa? Ještě se tu vyrábí nějaká auta. Ale už i tady nám konkuruje Čína. Pokud přijde krize, tak si musíme uvědomit, že se sníží naše životní úroveň a teprve potom pochopíme, že jsme žili v blahobytu. Přijde doba, kdy i telefon nebo počítač bude velmi drahé zboží. Nyní je drahý, ale potom bude opravdu velmi drahý, bude mnohem dražší, protože na světě vznikne monopol na všechno, na čem my jsme závislí. A na tomhle jsme závislí. Jsme na konci rozvoje blahobytu v jakém žijeme.

Velká krize západních zemí

Přes mnoho zemí se přežene bankrot. Země zbankrotují. Mezi nimi i Polsko.
Potom se objeví nová měna. A to dovede země k totálnímu bankrotu. Bude totální úplná bída. Lidé ztratí ze dne na den svůj majetek. Nastane úplný reset.
To je 1 z elementů války, kterou vede USA s Asií. Aby zničili čínské hospodářství. Ale to se nepovede. Čína to ustojí. Nic se jí nestane. Ale Evropa si sama uškodí.
Začne pokles měn a do června 2026 měny spadnou i možná o 20%. Bude inflace, kdy měny zdevalvují o 20%.

Nové alternativní investiční měny

Výměna peněz. Skandinávie, Německo a další země. Chystají se na výměnu peněz. Objeví se nová měna. Je to připravovaná akce. Je zde záměr vytvoření 2 měn. Bude stále euro v EU, ale některé měny zavedou svoji investiční měnu. Ta bude mít různou hodnotu. Bude sloužit jen k investicím a nebude možné si za ni nic koupit. Bude to alternativní měna a je připravována na období krize. Budou se snažit, aby lidé slepě uvěřili, že tato nová měna bude jistotou, kde si uchovají své finance. Ale to bude past. A to chystají některé evropské země včetně Skandinávie a Německa.

Nová německá marka

Vnímám silně, že Německo chystá marku. Ale nebude to tak, že ji zavedou náhle. Dají lidem na výběr: Investuje do nové německé marky, která má mnohem větší hodnotu než euro. A to bude past. Lidé budou přesvědčování, že je to mnohem bezpečnější uložení jejich peněz. Německé marky bude méně, ale bude mít mnohem větší hodnotu než euro. Ale bude to past. Podvod. Krize smete všechno, i tuhle investiční měnu. A jako první to zavedou Skandinávské země a Německo.

Bitcoin

S Bitcoinem se stane divná věc. Bitcoin se zablokuje. Zarazí se na určité hodnotě a stane se divná věc: Bude viset na nějaké hodnotě a potom bude pomalu klesat. To povede k nedůvěře v Bitcoin a ty poklesy budou trvalé.

Blízká budoucnost USA

USA chystají silný úder ve smyslu krize. Expanzi Číny do Evropy a světa už není možné zastavit. USA se stanou v našich očích obrem na hliněných nohou. Budou ztrácet vliv a uchýlí se k provádění mimořádných opatření. Ta budou pro nás tragická, protože to budou konflikty a ničení finančních trhů. Bude to pokus o zatažení západních zemí do víry v dolar a možná v nový dolar. Buďte připraveni. Pokud uslyšíte o té nové měně, tak to znamená, že krize je blízko.

Polsko za 10 let

Proběhnou velké procesy, odškodnění vůči Polsku. Jihovýchodní Polsko už není Polsko. Lublin, Řešov... Tam kde je Kaliningrad, tam bude velmi silně střežená hranice. Chyby Normandie zaplatí Polsko.

Naposledy upravené:
Čína chce svou měnu podložit zlatem. USA ale musí udělat to samé. Takže zlato je v této době hlavním elementem této události. Země se budou muset zásobit zlatem. Čína podloží svou měnu zlatem a bude se snažit, aby se čínská měna stala hlavní světovou měnou. A aby se jí to podařilo, tak musí mít svou měnu podloženou 100%-ně zlatem
Nebudu hodnotit Jackowskeho “predpoved” , ale nuti me to reagovat minimalne na to, ze Cina chce udajne udelat ze sve meny hlavni svetovou menu. NEBUDE zadna svetova mena, protoze to byl system pro 20.stoleti, ze ktereho se stal problem . Viz Triffinovo dilema/paradox
Uz jsem to parkrat zminoval, ze zadani od BIS a IMF je vytvoreni (uz je vytvoreno, pouze se vyladuje legislativni ramec) NEUTRALNI DECENTRALIZOVANE MENY, ktera je postavena na blockchainu a spojuje (umoznuje hladky chod mezi vsemi menami) vsechny digitalni meny sveta a jejich verze v podobe CBDC nebo stablecoinu, a nejaky bitcoin v tom nehraje zasadni roli. Ten samy mechanismus bude roznez zajistovat prevody tokenizovanych asetu (nemovitosti, ropy, drahych kovu, kontraktu, atd.). Zduraznuju, ze se nebude jednat o jednu dig. menu ci jeden chain, ktera by zajistovala uplne vsechno (tim by opet vzniklo monopolni postaveni), ale nekolik blockchain systemu, ktere kazdy zajistuji neco jineho.
Ve svete se diky manipulaci s $ a jeho zneuziti jako fin.zbrane vytratila duvera v system jedne svetove meny, tudiz jakakoli myslenka na novou svetovou menu je zcestna, protoze svet uz nebude opakovat stejny omyl, ktery by casem vedl (jak presne vysvetluje Triffinovo dilema) ke stejnemu problemu, kteremu svet celi a to je stale vetsi a vetsi nedostatek likvidity, ktery nuti centralni banky tisknout dalsi a dalsi nicim nekryte penize. A tim padem stale vice lidi s neustale rostouci inflaci postupne chudne aniz by si to uvedomovali.

Nebudu hodnotit Jackowskeho “predpoved” , ale nuti me to reagovat minimalne na to, ze Cina chce udajne udelat ze sve meny hlavni svetovou menu. NEBUDE zadna svetova mena, protoze to byl system pro 20.stoleti, ze ktereho se stal problem . Viz Triffinovo dilema/paradox
Uz jsem to parkrat zminoval, ze zadani od BIS a IMF je vytvoreni (uz je vytvoreno, pouze se vyladuje legislativni ramec) NEUTRALNI DECENTRALIZOVANE MENY, ktera je postavena na blockchainu a spojuje (umoznuje hladky chod mezi vsemi menami) vsechny digitalni meny sveta a jejich verze v podobe CBDC nebo stablecoinu, a nejaky bitcoin v tom nehraje zasadni roli. Ten samy mechanismus bude roznez zajistovat prevody tokenizovanych asetu (nemovitosti, ropy, drahych kovu, kontraktu, atd.). Zduraznuju, ze se nebude jednat o jednu dig. menu ci jeden chain, ktera by zajistovala uplne vsechno (tim by opet vzniklo monopolni postaveni), ale nekolik blockchain systemu, ktere kazdy zajistuji neco jineho.
Ve svete se diky manipulaci s $ a jeho zneuziti jako fin.zbrane vytratila duvera v system jedne svetove meny, tudiz jakakoli myslenka na novou svetovou menu je zcestna, protoze svet uz nebude opakovat stejny omyl, ktery by casem vedl (jak presne vysvetluje Triffinovo dilema) ke stejnemu problemu, kteremu svet celi a to je stale vetsi a vetsi nedostatek likvidity, ktery nuti centralni banky tisknout dalsi a dalsi nicim nekryte penize. A tim padem stale vice lidi s neustale rostouci inflaci postupne chudne aniz by si to uvedomovali.
Jeste maly dodatek. Trump se ted evidentne snazi devalvovat dolar (Cina drzela juan umele dole mmoho let), aby mohl exportovat, a $ dolar podlozeny zlatem by jim v tom nepomohl.

Naspäť
Top Bottom