Spěje projekt all**ra k likvidaci?

Autor: Jura (Kob-forum.eu | RSS odber)

Západní mainstream několik posledních let nazývá sektu all**ra proruskou.

Je známo rčení, které velmi často používá V. V. Pjakin, že za konkrétními teroristickými skupinami (ale i sektami) stojí vždy nějaká tajná služba. Konkrétně sekta (podle vlastních oficiálních materiálů hnutí) all**ra vznikla v roce Majdanu (2014) v Kyjevě, tedy přímo pod nosem SBU, jejíž jedno patro celé okupuje CIA. Jen velmi těžko si dovedu představit, že by tyto neměly na sektu all**ra vliv.

Poté, co jsem v polovině května ukázal zde a zde, že loajalita příznivců sekty all**ra při vytváření „Slovanského svazu“ nevede směrem do Ruska (jak je mainstreamem opakovaně tvrzeno) ale směrem k Šambale, která je součástí legend všech náboženství jihovýchodní Asie (tj. konečným beneficientem loajality členů sekty all**ra je budované centrum koncentrace řízení lokalizované v Číně), se okolo této sekty událo několik zlomových událostí:

8.8 došlo v Rusku k zákazu AllatRy
Zdroj: https://t.me/genprocrf/2918


Není pravděpodobné, že Prokuratura Ruské federace byla ve svém jednání naším článkem ovlivněna, nicméně nás těší, že protiruská činnost této sekty byla šetřením zdokumentována.

Příznačná je reakce „odborníka“, který sektu považuje za pro kolektivní Západ nebezpečnou (mantra proruská sekta), k zákazu v Rusku: „Pronásledování AllatRy ze strany ruského státu na základě rozpoznání jejího náboženského fundamentu je dle názoru autora tohoto článku nutné jednoznačně odsoudit.“

all**ra je v Rusku nežádoucí

Nahlodávání loajality Rusů a dalších slovanských národů jako hlavní důvod dosavadní devítileté nečinnosti SBU proti sektě all**ra (sídlo má v Kyjevě přímo pod nosem SBU) pozbyla tímto zákazem v Rusku své hlavní opodstatnění – stala se tedy nepotřebnou. V teorii řízení je tomuto jevu věnován poslední 8. bod Plné funkce řízení – „Likvidace stávajících struktur nebo jejich udržování v provozuschopném stavu, než budou případně znovu využity.“

Nepřekvapivě tedy SBU přistoupila 2.11. k policejnímu zátahu proti AllatŘe za účelem jejího rozbití, což se na Ukrajině i povedlo, nicméně pro udržení v provozuschopném stavu pro případné další využití nechala uniknout vůdce sekty Igora Danilova https://www.seznamzpravy.cz/…297 .

Podle posledních informací se Igor Danilov spolu s dalšími členkami sekty all**ra legálně pobývá na Slovensku (Ukrajina nevydala mezinárodní zatykač). Mainstreamovými médii je proti němu zesílila diskreditační kampaň ve vleku mantry „proruská sekta rozprášená na Ukrajině“. Novinkou je, že zbraní proti sektě se stala elektronicky změněná výpověď svědka (zdroj tajné služby) ohledně sexuálních praktik při získávání síly Allat – to po zkušenostech s guru Járou zabere k dehonestaci vždy.

Více v přiloženém videu následujícího článku https://1url.cz/5uCqX

Závěrem​


Projekt sekty all**ra je z rusofobního hlediska kolektivního Západu velmi cenný, protože vytvoření „Slovanského svazu pod vedením Ruska“ se dá při zamlčení skutečné loajality takto vytvořeného svazu na Šambalu (tj. centrum koncentrace řízení v jihovýchodní Asii – Číně) snadno „kritizovat“ jako „proruské“ a ve skrytu napomáhat jeho rozkladnému šíření v Rusku i dalších slovanských zemích.

Ohledně skutečné loajality sekty all**ra ještě jednou doporučujeme článek zde.

Myslím, že myšlenky obsažené v učení o Šambale sekty all**ra nikam nezmizí. Igor Danilov se přihlásil k tomu, že je „sjednotitelem“ víry (mesiáš, Maitréja, Imám Mahdí, …), takoví jako on svou činnost jedním neúspěchem nekončí. A i když skončí, může se objevit jejich ideový následník.

Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom