V akom časovom rámci?Cca před 10 lety jsem viděl mapu, podle které se na Sibiři otepluje až o 4°C, zatímco průměr oteplování Země je 1,5°C.
Väčšinou čo dnes udávajú, tak ročné globálne oteplenia sú v rádoch desatín celzia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
V akom časovom rámci?Cca před 10 lety jsem viděl mapu, podle které se na Sibiři otepluje až o 4°C, zatímco průměr oteplování Země je 1,5°C.
Ide o to či sa jedná o oteplenie každý rok, alebo či je to vzostup priemernej ročnej teploty. Príklad v Komárne je priemerná ročná teplota vyššia cca o 1°C ako v Trenčíne, no a čerešne tam dozrievajú o dva týždne neskôr. Rozhodujúce je na čo sa chce tým otepľovaním poukázať a čo sa má dosiahnuť: manipulácia obyvateľstva, riadenie oblasti, ťažba dreva alebo plynu, ochrana biotopu ...V akom časovom rámci?
Väčšinou čo dnes udávajú, tak ročné globálne oteplenia sú v rádoch desatín celzia.
V akom časovom rámci?

— Kdo si myslíte, že stojí za výbuchem Nord Stream 2? ptá se šprýmař.
„Abych byl upřímný, myslel jsem, že jste to vy,“ odpovídá bývalý ministr zahraničí USA.
- Je to pravda? Mysleli jste si, že jsme to my? Ne ne ne.
No, neobviňoval jsem tě z toho. Neřekl bych, že je to kritika.
- Bylo velmi zvláštní, že evropské země, které bojují... technicky vám pomáhají... na tom setkání se postavily proti vstupu Ukrajiny do NATO. Tvrdili, že tento problém vyžaduje pečlivé studium. Ale i tak se s tím na svých schůzkách setkáte. Takže... Bude to těžké,“ varoval Kissinger Zelenského.
„Jak Kissinger zdůraznil, bude obtížné zahájit příměří, jakmile bude příměří aktivní,“ říká vtipálek Vladimir „Vovan“ Kuzněcov. - To znamená, že západní země tento okamžik možná příště nepodpoří. No a o to v podstatě jde. Mírové rozhovory, jak tomu rozumím, jsou velmi daleko a příměří je logičtější, nejen rychlá, ale přinejmenším možná varianta.
Upřímně... kromě toho naštvat vojáky mě nenapadá jiný důvod, proč by měl něco takového vůbec vyřknout. Armáda nebo vojáci jednají profesionálně? Ano, jistě! Ale VELENÍ?Velení speciální operace jedná profesionálně
Práce s info-polem a egregory. Slova mají sílu a dojdou vždy nějakého svého naplnění. Projevy nejsou jenom popisy a analýzy je to něco víc je to bez-strukturní řízení a cílem Putinových projevů je co nevíce snížit napětí - což je i podle DVTR je správně - správné řízení musí snižovat napětí. A žijeme v eticky zcela nesourodé společnosti, kde nemravný dav kočírují ještě nemravnější elity. Správný projev musí být nadčasový, je to hlavní nástroj jakéhokoliv politika a Putinovy dřívější projevy stále mají co říci a to je ukazatel brilantního bez strukturního řízení.Upřímně... kromě toho naštvat vojáky mě nenapadá jiný důvod, proč by měl něco takového vůbec vyřknout.
Otázkou je, snižuje-li chvála Gerasimova napětí. Podle mě to má spíše potenciál napětí zvýšit, protože těch, kteří ho mají plné zuby je už hodně. A Wagnerovci, ti musí radostí skákat do nebe.cílem Putinových projevů je co nevíce snížit napětí
Nepochválil přímo Gerasimova a nechápeš bez strukturní řízení - je neadresné. Putinovi projevy jsou součástí globální politiky a mají dosah na celou planetu, nějaký Gerasimov je zcela irelevantní. Tam nějaký Gerasimov nemá žádný dosah, takových škodičů bez subjektnosti (podpindosů) jsou milióny ve všech zemích světa (v našem okolí např. Fiala, Černochová, Čaputová ...). Začnou se likvidovat všechny najednou jak bude slábnout hegemon, zaměřit se teď na jednoho by byla úplně fatální chyba řízení (až bude situace připravená k tomu je odstavit od řízení vyberou se nějaké exemplární případy - zatím boj probíhá - předtím ještě bude dokončená operace na Ukrajině a po ní budou významné celosvětové dohody - tentokrát ve zrychleném oběhu informací možná novodobí Žukovové se již neschovají).Otázkou je, snižuje-li chvála Gerasimova napětí. Podle mě to má spíše potenciál napětí zvýšit, protože těch, kteří ho mají plné zuby je už hodně.