Tleskám Robertu Ficovi!

Autor: Buran (Kob-forum.eu | RSS odber)

Válečná porada v Paříži, roztržka ve V4, Makrónek v Praze, výkřiky o nutnosti obnovení odvodů, distancování se českých válečných štváčů od Roberta Fica…

Co je ve scénáři štváčů dál?

Jde o to, že představitelé současného režimu v ČR se za vydatného pobízení Makronka stávají nejhoršími provokatéry války s Ruskem. Kdosi za Lamanšem a velkou louží tiše tahá za nitky a mne si ruce. Zdá se, že dokonce i Poláci zařadili zpátečku, když bylo jasně oznámeno, že NATO (rozuměj USA) oficiálně na Ukrajinu nevstoupí. Ale Pražský hrad a Strakova akademie ve své proaktivitě neustávají, pokračují v provokacích a dál štvou do války…

Když Pávek, Fialenko, celá 5-ti_demolice + celá řada dalších představitelů současného protilidového, protinárodního režimu mluví o tom, že „jsme“ ve válce, a je v „našem“ zájmu, aby bylo Rusko poraženo, mluví výhradně o sobě a o zájmech garnitury anglosaských loutek rozestavěných ve vedení většiny evropských zemí a EU.
Zájem velké většiny Čechů a obecně obrovské většiny obyvatelstva Evropy je zcela jiný: Je to mír a mírová vzájemně výhodná spolupráce s celým světem včetně Ruska. Je to deratizace krys z vedení evropských států a EU, dříve než Evropu zcela zdevastují a zavlečou do nesmyslné války.

Neustálé provokování pražských anglosaských loutek je cíleným vtahováním středoevropských post-komunistických zemí do války s Ruskem. Vsadím se, že pokud by se jim to podařilo, dá od nich Západ, včetně dnes tak proaktivní Francie, ruce pryč (paralela s Mnichovem).

Aktuálně vládnoucí část české politické garnitury (5K) a státní aparát ČR, který drží v současnosti plně pod svou kontrolou, už několikrát posloužili jako aktivní idioti provokující ostrou reakci Ruska. Jim a především jejich anglosaským financ(faš)istickým loutkovodičům by se moc hodilo, kdyby přišla tvrdá odpověď Ruska vůči střední Evropě a nejlépe přímo vůči ČR. V této etapě války s Ruskem zjevně prohrávají, potřebují oddechový čas, a potřebují získat podporu místního obyvatelstva pro její budoucí pokračování. Dnes režim podporu lidí nemá a stále ji ztrácí. Ochota bojovat za jejich zájmy je nulová. Tvrdá reakce Ruska nebo dokonce přímý válečný střet by posloužil jako nový argument, něco jako nový 68-mý, pro získání podpory obyvatelstva, pro vytvoření odporu vůči Rusku.

Nervozita mezi představiteli současného loutkového režimu stále narůstá. Začíná jim docházet, že s pádem Ukrajiny přijdou o svá koryta a nejen to. Až se ukáže, co všechno svým cílům (osobním a úzce skupinovým = korporátně fašistickým zájmům) obětovali z našeho společného národního bohatství (nejen materiálního), budou potrestáni. A jako opakovaně v minulosti, jejich páníček bude rukami svých méně viditelných agentů požadovat v případě prohry ty netvrdší exemplární tresty, aby potrestal jejich neschopnost, uspokojil dav a excesy mohl použít jako příklady krutosti a nespravedlnosti v budoucím boji (viz. příklad procesu s Miladou Horákovou a pod).

Nebezpečí je v tom, že zoufalí zbabělci jsou schopni nejhorších činů, aby se třebas jen na chvíli zachránili. Jako vždy v minulosti, budou se nás snažit použít jako svůj lidský štít, přimět nás bojovat za jejich fašistické zájmy. Už teď je jasné, že boj je to marný, prohraný, ale oni ho poženou ve svém strachu a odtržení od reality až do úplné porážky a devastace naší vlasti a Evropy (další křiklavá paralela s předchozí anglosaskou loutkou – Hitlerovským Německem). Pokud jejich lžím podlehneme, budeme je poslouchat, následovat jejich rozkazy, draze za to zaplatíme.

Vše proto nasvědčuje tomu, že je oprávněné obávat se dalších provokací ze strany českých politických loutek a jimi ovládaného státu pod velením zahraničních anglosaských kurátorů. Doposud nebyla národu uspokojivě objasněna příčina a cíle teroru na FF UK.

Je to na nás, pokud je prokoukneme, sami nic nezmůžou! Na Ukrajinu sami určitě bojovat nepůjdou, to si jsem jist.

Ficovi tleskám a děkuji! Dělá, co může, zachraňuje nejen Slováky, ale i Čechy a celou střední Evropu. Zachraňuje budoucnost.

Politika jako je on, národně orientovaného a odvážného, potřebujeme do vedení svéprávné ČR.

Citace Roberta Fica: „Vážený pane předsedo české vlády, pane Fialo, vztahy mezi našimi občany, Čechy a Slováky, jsou jedinečné, historicky osvědčené, jsou půjčkami vzájemné důvěry, jsou plné přátelství, příbuzenských vztahů a porozuměni. Slovenská vláda nebude nikdy vystavovat takovéto hluboké slovensko-české vztahy žádnému ohrožení.






Zdroj článku...
 
Zájem velké většiny Čechů a obecně obrovské většiny obyvatelstva Evropy je zcela jiný: Je to mír a mírová vzájemně výhodná spolupráce s celým světem včetně Ruska. Je to deratizace krys z vedení evropských států a EU, dříve než Evropu zcela zdevastují a zavlečou do nesmyslné války.
Objektivně vzato nepochybně ano. Teď jde o to, aby si to ta velká většina uvědomila. V tom jsem skeptický. Režimní propaganda je přes všechnu tu bizarnost stále velmi účinná. Nechápu to, ale je to tak. Asi jsme jako národ klesli tak hluboko, že si to elity mohou dovolit a prochází jim to. Prezidentské volby proběhnuvší před rokem ukázaly, že z těch, kteří přišli k volbám, volila kandidáta volajícího po míru menšina. Většina tedy buď mír nechtěla nebo jí byl naprosto lhostejný, což je v dnešní situaci ve výsledku totéž, jako by ho nechtěla. Pochybuji, že dnes jsme na tom lépe než před rokem. Doufejme, že se u nás nepovede ukrajinizace, o kterou se vládnoucí elita usilovně snaží.
 
Většina tedy buď mír nechtěla nebo jí byl naprosto lhostejný,
Všichni chtěli i nadále chtějí mír a proto při volbách musel i Pavel hrát kartu míru. A i teď jsou elitáři zoufalí, protože Evropany a Čechy obzvlášť do války nenaženou a ani na to nemají podmínky. Na válku se připravuje SSS desítky let (na Ukrajině se pracovalo už od smrti Stalina) a místo toho se desítky let tvořil v Evropě kvalifikovaný spotřebitel.
Většina tedy buď mír nechtěla nebo jí byl naprosto lhostejný
Všichni mír chtějí, ale nikdo nechce převzít odpovědnost, lidé se nechtějí starat o politiku, není to jejich věc a většina je ve stavu, že je jedno koho zvolí. Což se, ale změnilo od Matoviče, kdy je vidět, že tam nemůže být kdokoli. A my teď máme Fialu, aby otevřel trochu obyvatelstvu oči.
Doufejme, že se u nás nepovede ukrajinizace, o kterou se vládnoucí elita usilovně snaží.
Pouze silou (a zdroje docházejí) ne přesvědčením, těch pár nadšenců rychle vystřízlivělo (alespoň v mém okolí). Nikdo mezi lidem Ukrajině nefandí a nikdo nikoho nepřesvědčuje (nezachytil jsem v okolí a v hospodách dostávají "fanoušci fašistické zběře" kapky - jedna známá mi vyprávěla jak je její muž zblbnutý z medií a že se pak divil, že mu v hospodě dali sodu), všechno jsou to pouze placení darebáci a nebo nedospělí mladí, kteří ale boje nejsou schopni. Nepřátelské elity potřebuji samo-řízení a to se jim nedaří nastartovat. Ničit stát mohou, ale i to má své limity, pak budou bez nástroje (úplně zničit ho mohou pouze jednou). Něco zničit není řešení, nepřátelské elity potřebují, aby lidi dělali to co chtějí oni a to se jim tedy nedaří vůbec.
 
Naposledy upravené:
Nepřátelské elity potřebuji samo-řízení a to se jim nedaří nastartovat.
Tím si nejsem tak jistý. Co třeba ten případ slovenského hokejisty, kterého vyrazili jen protože hrál v KHL? Kdyby to vadilo vedení klubu, tak ho prostě vůbec nepřijalo. Vynutil si to dav - ne mlčením ze strachu, ale aktivním tlakem na vedení klubu. To znamená, že nenávist nejen ke všemu ruskému, ale i vůči tomu, kdo není k Rusům nepřátelský a spolupracuje s nimi, je rozšířena i v řadách prostého lidu, nejen u nepřátelských elit. Hrozba ukrajinizace je reálná.
 
Tím si nejsem tak jistý. Co třeba ten případ slovenského hokejisty, kterého vyrazili jen protože hrál v KHL? Kdyby to vadilo vedení klubu, tak ho prostě vůbec nepřijalo. Vynutil si to dav - ne mlčením ze strachu, ale aktivním tlakem na vedení klubu. To znamená, že nenávist nejen ke všemu ruskému, ale i vůči tomu, kdo není k Rusům nepřátelský a spolupracuje s nimi, je rozšířena i v řadách prostého lidu, nejen u nepřátelských elit. Hrozba ukrajinizace je reálná.
Ukrajinizace ve smyslu nacifikace neprobíhá, to u nás nezafunguje. Proto asi nikdy nebudeme nadšeně bojovat za zájmy anglosaských fašistů.
Ukrajinizace ve smyslu ničení funkcí státu a ve smyslu rozprodeje a vynuceného vyvlastňování soukromého českého majetku ve prospěch nadnárodních korporací probíhá. Tento proces postupně otevírá lidem oči, ale společnost je třídně rozvrstvená. Je tu hodně lidí, kteří jsou na systému závislí a jsou záměrně zvýhodňováni. Že i na ně přijde řada si zatím nepřipouští.
 
Ukrajinizace ve smyslu nacifikace neprobíhá, to u nás nezafunguje.
Ještě zohledním rozdělení Praha (případně centra větších měst) od ostatního národa (což bylo odjakživa - velká města jsou toxická), tam mám zprávy (od těch co tam žijí nebo jezdí pracovat), že katastrofálně chybí rozlišení, ale bojovat nebude nikdo (na to kvalifikovaný spotřebitel nemá dostatečnou vůli).
 
Ukrajinizace ve smyslu nacifikace neprobíhá, to u nás nezafunguje. Proto asi nikdy nebudeme nadšeně bojovat za zájmy anglosaských fašistů.
Já jsem naopak přesvědčen, že nacifikace Čechů je už dávno rozběhlá, jsme nejrusofobnější národ široko daleko, pečlivě pěstovaná nenávist k "Russákům" je součástí identity 80% populace, takže ve smyslu definice fašismu je tady obrovská podpora malého člověka celému systému lži, který úspěšně likviduje lidi s lidským typem psychiky a nahoru vynáší ideologické fanatiky.
Do boje za zájmy anglosaských fašistů nadšeně vyzývá jak p-rezident Pavel, tak vláda s celou pětikoalicí, jak generální štáb v čele s Řehkou, tak i mediální mainstream. Kritiku tohoto boje soudní systém a aktivní populace trestá. Takže pokud na Ukrajinu nebudou vyslány větší kontingenty našich vojsk (menší počty českých vojáků tam působí nejpozději od února 2022), tak to bude jenom díky tomu, že náš rozvalený stát je nebude schopen zorganizovat a vybavit, a také, doufejme, díky tomu, že už bude po válce.
Ale nespoléhal bych se na to. A jak můžeme vidět na Ukrajině, ani proud rakví nic nezmění. Takže je třeba pracovat.
 
bojovat nebude nikdo (na to kvalifikovaný spotřebitel nemá dostatečnou vůli)
Ale ta cesta na frontu nebude probíhat na základě dobrovolného rozhodnutí. Prezidentem Pavlem slíbené "administrativní" odvody jsou jen začátek. Bojovat sice nebude chtít nikdo, ale fanatických ředitelů odvodních komisí, které budou lovit po ulicích idioty, co je politika nezajímá, se tu najde hafo.
 
Já jsem naopak přesvědčen, že nacifikace Čechů je už dávno rozběhlá, jsme nejrusofobnější národ široko daleko, pečlivě pěstovaná nenávist k "Russákům" je součástí identity 80% populace, takže ve smyslu definice fašismu je tady obrovská podpora malého člověka celému systému lži, který úspěšně likviduje lidi s lidským typem psychiky a nahoru vynáší ideologické fanatiky.
Do boje za zájmy anglosaských fašistů nadšeně vyzývá jak p-rezident Pavel, tak vláda s celou pětikoalicí, jak generální štáb v čele s Řehkou, tak i mediální mainstream. Kritiku tohoto boje soudní systém a aktivní populace trestá. Takže pokud na Ukrajinu nebudou vyslány větší kontingenty našich vojsk (menší počty českých vojáků tam působí nejpozději od února 2022), tak to bude jenom díky tomu, že náš rozvalený stát je nebude schopen zorganizovat a vybavit, a také, doufejme, díky tomu, že už bude po válce.
Ale nespoléhal bych se na to. A jak můžeme vidět na Ukrajině, ani proud rakví nic nezmění. Takže je třeba pracovat.
Souhlas, ale 80% nenávistné populace tu rozhodně není, já odhaduji tak kolem 50%, ale i to je mnoho.
 
Já jsem naopak přesvědčen, že nacifikace Čechů je už dávno rozběhlá, jsme nejrusofobnější národ široko daleko, pečlivě pěstovaná nenávist k "Russákům" je součástí identity 80% populace, takže ve smyslu definice fašismu je tady obrovská podpora malého člověka celému systému lži, který úspěšně likviduje lidi s lidským typem psychiky a nahoru vynáší ideologické fanatiky.
Do boje za zájmy anglosaských fašistů nadšeně vyzývá jak p-rezident Pavel, tak vláda s celou pětikoalicí, jak generální štáb v čele s Řehkou, tak i mediální mainstream. Kritiku tohoto boje soudní systém a aktivní populace trestá. Takže pokud na Ukrajinu nebudou vyslány větší kontingenty našich vojsk (menší počty českých vojáků tam působí nejpozději od února 2022), tak to bude jenom díky tomu, že náš rozvalený stát je nebude schopen zorganizovat a vybavit, a také, doufejme, díky tomu, že už bude po válce.
Ale nespoléhal bych se na to. A jak můžeme vidět na Ukrajině, ani proud rakví nic nezmění. Takže je třeba pracovat.
Já si nacismus definuji jako extrémní nacionalismus vystavěný na ideologii nadřazenosti zmanipulovaného národa (Němců, Ukrů atd.), která je v těžkých dobách podstrčena jeho intelektuálně slabší, zchudlé, nesebevědomé části populace. Takto "vychovaná" běsná složka populace hledá původce svého neštěstí a chce ho násilím zničit. Frustrace a násilí je nasměrováno vůči vnitřním i vnějším "nepřátelům" (Židé, bolševici, Moskalové, dnes u nás třeba také dezoláti, chcimíři...) v zájmu těch, kteří je ve skutečnosti stvořili, vychovali a řídí (skuteční strůjci neštěstí ohloupeného nenávistného davu).
Německo i Ukrajina si prošli před válkami ekonomickým a sociálním rozpadem. Východní Evropa včetně ČR jím prochází nyní, ale ke zformování nacistické lůzy je potřeba bída a čas.
V podmínkách každé země je spotřeba času na formování nacistické lůzy odlišná, v závislosti na tlaku prostředí, ale i odlišných kulturně historických faktorech - povaze daného národa. Domnívám se, že to co nás odlišuje a prodlužuje formování nacismu je například historicky zformovaná nedůvěra k elitám, pragmatizmus a rezistence vůči nesmyslným nařízením a zákonům (obcházení a nerespektování nesmyslů), naše vlastní zkušenosti s německým nacismem, poměrně nízký stupeň národní sounáležitosti, obliba v poznávání až obdiv k cizím kulturám, v poslední době hodně podporovaný individualismus - každý se stará sám o sebe, a naopak odpor ke kolektivizmu... Taky jsme dost malý národ na to, abychom se mohli na základě zformovaného nacismu stát údernou silou jako Němci...
Souhlasím ale, že se dnešní režim snaží pěstovat rusofobii a všude dosazuje horlivé ideologické přikyvovače (ne všichni tomu doopravdy věří, někteří to pouze imitují - v okolí většina vedoucích pracovníků), ale u většiny rusofobů to nedosahuje formy nacistické fanatické oddanosti věci až za hrob (je to slavní nenávist, šli by ale reálně bojovat?). A zhoršující se podmínky už teď způsobují i procitnutí části lidí a formují opozici (kolik může být těch co jim tu antiruskou propagandu nebaští? Asi celkem dost jinak by nás tam už hnali.
Vnímám to tak, že se tady pokouší vytvářet podmínky pro to, aby bylo šílenců ochotných bojovat za jejich zájmy co nejvíce, budou dělat nátlak, ale nemají vyhráno.
Pracovat určitě musíme, to je na 100% pravda. Je to základní téma na kterém se musí vymezit opozice do příštích voleb.
 
Naspäť
Top Bottom