Vážený pán premiér IV

Autor: jox13 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Vážený pán premiér doc. JUDr. Róbert Fico CSc. Mám urgentnú žiadosť.

Ešte v roku 2021, uverejnil MUDr. Ján Lakota, CSc. na blogu známeho slovenského advokáta JUDr. Petra Weisa článok, ktorý hovoril o mechanizme transkripcie mRNA. Citujem

Ľudské bunky jednoznačne, bez akýchkoľvek pochýb obsahujú enzým, ktorý je schopný prepísať RNA do DNA. A? A očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19 je potrebné okamžite (najradšej so spätnou platnosťou) zastaviť. Nebezpečenstvo zabudovania vírusového proteínu do ľudského genómu je vo svetle súčasných vedeckých poznatkov reálne a vysoké.

MUDr. Ján Lakota CSc.

Vedecký dôkaz, ktorý bez pochybností dokladuje nebezpečnosť génovej terapie s názvom mRNA covid vakcína nájdete na tomto LINKU v článku MUDr. Lakotu, CSc. a tiež pre Vás prikladám LINK ku predmetnej vedeckej publikácii, ktorá bola pôvodne publikovaná v časopise Science Advances 11.6 2021.

Vážený pán premiér, žiadam Vás po publikácii týchto informácií o prerokovanie a uznesenie vlády Slovenskej republiky, v ktorom s okamžitou platnosťou formálne zastavíte akúkoľvek aplikáciu mRNA technológií na území Slovenskej republiky, pre vysoké riziko poškodenia zdravia občanov.


Autor tohto článku túto výzvu, ktorá je totožná so základným cieľom podania JUDr. Petra Weisa na Medzinárodný trestný tribunál v Haagu o zastavenie aplikácie mRNA, ako aj s výzvou splnomocnenca pre vyšetrovanie COVID Pandémie MUDr. Petra Kotlára, prezentovanou vo videu z 18.2 2024, zašle aj občianskym združeniam, ktoré počas pandémie boli tak, ako Vy pán premiér na strane občanov, s požiadaním o zaslanie otvorených listov vláde Slovenskej republiky, na podporu okamžitého zastavenia aplikácie mRNA na Slovensku.

Verím, že hlas občianskej spoločnosti pri takto závažnej téme, ako je zdravie občanov bude vypočutý a vláda Slovenskej republiky urobí opatrenia na ochranu zdravia a genetického fondu občanov v co najkratšom čase.


Vďaka za Vašu prácu, ktorú robíte na stabilizáciu Slovenska a zostávam,



s úctou a pozdravom


Jox

20.2 2024

Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom