Zas niečo pre neveriacich Tomášov

Autor: oracle911 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Stalo sa to, čo mnohí považovali za nemožné: korporátne médiá v slovenskom jazyku začali písať o škodlivých vedľajších účinkoch covid vakcín. Konkrétne, Čas začal spomínať srdečné problémy spojené covid vakcínami a je len otázkou času, že kedy sa začnú spájať turbo rakovinu, neurologické, imunologické a ostatné zdravotné problémy spolu s náhlou smrťou s covid vakcínami. Aké to bude mať dopady na verejný život a politiku asi vieme predstaviť.

Druhá vec čo som chcel spomenúť je to, že už existujú automatické reštaurácie s rýchlym občerstvením, kde jediná ľudská obsluha je čašník (ak tam je) a kde sa dá platiť tvárou (znie ako predizba pre totalitu Nacistického Svetového Poriadku):


Apropos tohto článku je to, že niekto v komentároch spomínal, že potrvá roky kým automatizácia nahradí ľudí v zamestnaní, ale s AI technológiami začali experimenty pred desaťročiami a predchodca toho robotu z priloženého videa bol umiestnený do skúšobnej prevádzky ešte v 2018. Skratka roboty sú v montovniach, v kuchyni a aj v kanceláriách, a onedlho korporácie začnú masovo prepúšťať aby ušetrili náklady, ale to bude mať za následok to, že bude tu nielen veľká nezamestnanosť, ale aj prepad dopytu bude značný a vtedy začnú všetci riešiť otázku:

“A teraz čo?”

A keď sa ozvú mizantropi, že je nás priveľa a treba sa zbaviť tých zbytočných jedákov, tak treba sa ozvať a opýtať sa ich:

A ty hvädo kedy ako sa odpravíš z tohto sveta, lebo kvôli týmto rečiam si jeden z tých zbytočných jedákov, ktorí spotrebovávajú zdroje slušných a pracovitých ľudí?

Surové, neslušné a bezcitné? A vyzývanie k masovým vraždám a ku genocíde je čo, pozvanie na kávu a besiedku?

Chcem týmto poukázať na to, že zdrojov a práce je dosť a takéto reči o “zbytočných jedákoch” idú od potenciálnych masových vrahov a genocídnych maniakov. Problém je v tom, že ako usporiadať ekonomiku t.j. výmenu zdrojov a energie tak, aby prinajmenšom tie základné/demograficky podmienené potreby boli uspokojené pre každého.


S pozdravom

Oracle 911


Výzva: prosím začnite čítať
knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod:
Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.


AutomaticBistro

Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom