• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Zhrnutie kauzy Kovidu z DVTR pohľadu.

Objektivně GP je struktura (řídící modul) bez svědomí, bez lidskosti, to je naprosto jednoznačné a nelze na to zapomenou ani na vteřinu. Jenže jak správně uvažuješ i jemu se žít chce (obsluze modulu) a když dobří lidé se nemají k činu, tak řídí darebáci. GP pracuje na chytřejšího na HNR.

Popsal bych to takhle:
GP - má za svůj cíl udržet si parazitické postavení stůj co stůj za jakýkoliv cenu i za cenu vybití celých stád (národů nebo hubení lidstva co celku).

HNR - nám dává dostatek času a prostoru (nechá chvíli řádit GP) se rozhodnout jestli budeme mravní a nebo nemravní a pak je to na nás. Když nás nemravní budou týrat a ničit planetu a my jim nebudeme kvůli osobnímu prospěchu vzdorovat, pak si vykoledujeme Boží dopuštění. Když tu nebude ani jeden dobrý člověk, od kterého by se dobro mohlo přenést k ostatním, pak nechá HNR zničit lidstvo jeho služebníkem Satanem (

Mohli být podpořeni už jen tím, že máme informace o jejich existenci. Mohli být i jiní s podobnými vlastnostmi, o jejichž existenci nemáme ani tušení.
Boli podporení Zhora.
Ale nie zdola.
Od dietok Božích, ktorí zaostali mysľou v zverskej koži.

Inak, ako sme sa bavili, namiesto výrazu "trockizmus"
máme v slovenčine lepší výraz: "PODVODNÍK".

..žeby nám ľudia lepšie rozumeli

Objektivně GP je struktura (řídící modul) bez svědomí, bez lidskosti, to je naprosto jednoznačné a nelze na to zapomenou ani na vteřinu. Jenže jak správně uvažuješ i jemu se žít chce (obsluze modulu) a když dobří lidé se nemají k činu, tak řídí darebáci. GP pracuje na chytřejšího na HNR.

Popsal bych to takhle:
GP - má za svůj cíl udržet si parazitické postavení stůj co stůj za jakýkoliv cenu i za cenu vybití celých stád (národů nebo hubení lidstva co celku).

HNR - nám dává dostatek času a prostoru (nechá chvíli řádit GP) se rozhodnout jestli budeme mravní a nebo nemravní a pak je to na nás. Když nás nemravní budou týrat a ničit planetu a my jim nebudeme kvůli osobnímu prospěchu vzdorovat, pak si vykoledujeme Boží dopuštění. Když tu nebude ani jeden dobrý člověk, od kterého by se dobro mohlo přenést k ostatním, pak nechá HNR zničit lidstvo jeho služebníkem Satanem (GP).
Já bych k tomu poznamenal, že se jednalo zároveň i o globální test sociálního chování - test zda lze zavést otevřený fašismus zásadně omezující základní lidské svobody, to vše založeno na strachu, slepé poslušnosti, náklonnosti ke zlu nebo minimálně pasivity (tolerance k bezpráví). S vynaložením určité aktivity k vlastní obraně, zvýšením míry své odvahy se dalo neuposlechnout. Vše bylo založeno na bezpráví ke zlu inklinujících démonů (pokoušejících se chopit příležitosti) a vynucování/nátlaku k smrti vyděšených Covidem (dav). Dopadlo to podle mého soudu nejednoznačně (spíše se ukázalo, že všude to neprojde) a boj proto pokračuje na 6. prioritě na Ukrajině, v Gaze...
Tzn. Když GP přivádí věci do extrému (silné manévry - akce), zároveň vyvolává silné reakce = nutí Lidi vzchopit se a řídit, pokud tu nějací nepodvolení jsou.

Boli podporení Zhora.
Ale nie zdola.
Od dietok Božích, ktorí zaostali mysľou v zverskej koži.

Inak, ako sme sa bavili, namiesto výrazu "trockizmus"
máme v slovenčine lepší výraz: "PODVODNÍK".

..žeby nám ľudia lepšie rozumeli
Dovolil bych si upřesnit ten výraz na "ENERGICKÝ PODVODNÍK".

Podle mě je zde nezbytné více vysvětlit funkci a cíle GP...
Pak dále dolnit vztah GP-Putin (Orbán, Fico)...
...to je zde zásadní otázka, kterou je nutné méně znalým vysvětlit...
Některé jeho myšlenky by se měly použít - převzít...
Výborně.
Vysvětli, doplň, převezmi.
Tady je původní dokument
Ahojte, vkladám sem také krátke zhrnutie covidu, ktoré som sa pokúsil jednoducho a v krátkosti vysvetliť pomocou terminológie DVTR. Kto chce, upravte si to podľa potrieb, doplňte si, šírte.
Můžeš do něho svoje připomínky zapracovat a doplněný dokument vložit sem na fórum.
Nebo to má za Tebe udělat někdo jiný?

Veď čo je GP sme tu aj na iných fórach už 1000 a 1 x preberali.
Máš to podrobne aj v materiáloch KSB/DVTR, alebo si ich vôbec nečítal??
Ide len o čisto technické pomenovanie pre vrchol štruktúry starých nadnárodnych mafii a okultných oganizácii, ktoré sú tu od stredoveku, resp. staroveku.
Alebo si len ďalší, čo za tým hľadá nejaké velké tajomstvo, vudu, či čo??
Prečo to sem vlastne pletieš??!
Dívejte, chtěl jsem ten příspěvej dát na Literatte (pan Vidlák) a bez toho je to podle mě pro neznalé nekomletní, tam o GP a řízení nikdo nic neví..
Já nehledám nic, ale nejsem tak zkušený, jak někteří z vás, takže jsem to dal jako námět.
Vysvětlit kdo nebo co může být na vrcholu řídící pyramidy.
Víc nic. Takže proč hnad vyšilujete???

Výborně.
Vysvětli, doplň, převezmi.
Tady je původní dokument

Můžeš do něho svoje připomínky zapracovat a doplněný dokument vložit sem na fórum.
Nebo to má za Tebe udělat někdo jiný?
Vážený počtáři, i když mě někdy s prominutím "ser**te", tak uznávám, že se v tom orientujete lépe než já. Takže to s radostí přenechám klidně i Vám..
A je mi jasné, že kdybych tam napsal cokoliv, tak to pro vás nebude dost dobré, jste na mě vysazený.
Spokojen s odpovědí ??

Dívejte, chtěl jsem ten příspěvej dát na Literatte (pan Vidlák) a bez toho je to podle mě pro neznalé nekomletní, tam o GP a řízení nikdo nic neví..
Já nehledám nic, ale nejsem tak zkušený, jak někteří z vás, takže jsem to dal jako námět.
Naštudujte si to a potom sa pýtajte. Aspoň DVTR.
Snáď ste nechodili na škole na konzultácie bez prečítania predmetnej knihy, resp. skrípt, či?
Prípadne tam nakopírujte to krátke vysvetlenie, zhrnutie, ktoré som Vám už dal.
Teda ak si materiál (KSB/DVTR), o ktorom je toto fórum, nechcete najprv naštudovať.
Čo tu ale potom vlastne hľadáte??

Nič v zlom, ale isto chápete, že sa to nemôže každému vysvetľovať osobne, liať nasilu do gebule,
resp. nosiť na striebornom podnose naháňajúc každého po lese.

Každý je strojcom svojho osudu.
Podľa toho, čo chápe a čo nie.
Aspoň základné veci, deje fungovania prirody a jej súčasti - spoloČnosti.
Ak nechápete, ako funguje les, tak vás proste zožere.
Zbytočne predčasne a bolestivo.

Ani do cestnej premávky vás nikto nepustí jazdiť na aute,
ak nepoznáte jej pravidlá.

A keď rodičia nenaučia decko,
ani len na čo je červený a zelený panáčik,
tak veľmi pravdepodobne tiež rýchlo zahučí.

Tak, ako je veĺká šanca, že sa bez schopnosti plávať
skôr, či neskôr utopí.
Alebo bude ochudobnený o celý obrovský svet vody, pláží atď.

Naposledy upravené:
@Petr11
Vidím to tak, že možno práve to, čo tam nie je úplne jasné, môže byť/bude dôvodom, prečo sa o to začnú zaujímať ďalší. @Vlad i mir urobil výbornú prácu za všetkých a priamo v tej zápiske napísal, že tam nie je možné vysvetliť naraz všetko všetkým. Okrem toho text otvoril pre všetkých, ktorý doňho chcú niečo ešte vložiť. Takže to na čo narážaš:
... by som nepokladal za "vyšilovanie", jednoducho ti nikto nevysvetlil, že sa o veci treba zaujímať sám a všetko na 5tich stranách nenájdeš, a preto treba čítať/vzdelávať sa, takže za mňa, ten text v takej podobe, ako pôvodne je, dokáže nielen v krátkosti bez toho, aby niekoho odradil svojou dĺžkou zaujať, ale ešte k tomu ho aj otvorene ťahá zistiť viac. Keby to tam malo byť do podrobna všetko vysvetlené, vznikol by z toho traktát tak dlhý, že 99,9 % nových záujemcov by to rovno hodilo do koša.

Skús si pozrieť hlbšie CFR (Rada pre zahraničné vzťahy), založená v 20. rokov 20. storočia spolupracovníkmi prezidenta Woodrowa Wilsona.
To je približne tá štruktúra čomu sa teraz hovorí "Deep State" - neviditeľná ruka riadenia.
...myslím že to môže pomôcť k lepšiemu pochopeniu.

A ešte tuná ma napadlo, na koniec textu sa dá pridať napríklad toto video:

Zdroj: https://rumble.com/v1b34uv-v.-pjakin-otzky-a-odpovdi-speciln-dl-o-gp-a-struktue-elit-z-7.8.2014.html

Tam sa v stručnosti vysvetľuje, kto je GP. Nemusí to byť teda priamo v napísanom texte.
Treba tvoriť. Pracovať s tým, čo je dostupné. Kombinovať ... a to dokáže každý z nás, len treba chcieť.

Popsal bych to takhle:

HNR - nám dává dostatek času a prostoru (nechá chvíli řádit GP) se rozhodnout jestli budeme mravní a nebo nemravní a pak je to na nás. Když nás nemravní budou týrat a ničit planetu a my jim nebudeme kvůli osobnímu prospěchu vzdorovat, pak si vykoledujeme Boží dopuštění. Když tu nebude ani jeden dobrý člověk, od kterého by se dobro mohlo přenést k ostatním, pak nechá HNR zničit lidstvo jeho služebníkem Satanem (GP).
Zdá sa mi, že pre HNR je hlavnou váhou/červenou čiarou duchovný rast človeka. Pokiaľ aktuálny sociálno-spoločenský systém umožňuje kritickému množstvu ľudí zvyšovať počas života svoj duchovný potenciál, svet pokračuje. Pokiaľ príde fašizmus v takom rozsahu, že zabráni každému dieťaťu "dospieť do človeka" (či slovami Giordana Bruna "vzpínať sa k dobru"), príde reinicializácia...

Naposledy upravené:
Vážený počtáři, i když mě někdy s prominutím "ser**te", tak uznávám, že se v tom orientujete lépe než já. Takže to s radostí přenechám klidně i Vám..
A je mi jasné, že kdybych tam napsal cokoliv, tak to pro vás nebude dost dobré, jste na mě vysazený.
Spokojen s odpovědí ??
Tušíš správně, jsem nespokojen.
Proč?
Protože já jsem o dokumentu OC19 napsal toto:
Počítám, že když nestačí palec ani plác, je potřeba i něco napsat.
Dokument OC19 je víc než pouhé shrnutí plandemie!
Protože:
i. sice to má 4 strany A4 (což se někomu může >zdát< hodně), ale ať hledám jak hledám, nenašel jsem ani slovo navíc
ii. musím velice ocenit, že ten dokument je >samonosný<, tj. prakticky nevyžaduje žádný předchozí "kontext pojmů" DVTR - přesto si autor vystačil s pouhými 4xA4! Tj. dokument je určen prakticky pro každého, kdo umí číst!
iii. ten dokument může rovnou sloužit jako šablona (matrice) pro psaní analytických zpráv, stačí nahradit "téma kovid" a vložit faktologii jiného tématu
Pro mne byla radost to číst.
Jinými slovy: počítám jej za dostatečně dokonalý.
Ty jsi napsal toto
Vážení, četl jsem ten článek o OC19 na kob-forum a chtěl bych tedy napsat svůj osobní názor, jakoby pohledem člověka, který o řízení světa čte poprvé..

Vidím to takto - po přečtení článku si člověk uvědomí, že svět je řízen (to bude asi většina akceptovat) a zbytek (postup, hierarchie, způsoby řízení atd..) ho v této chvíli asi moc nebude zajímat, protože mu v mysli utkví ZÁSADNÍ OTÁZKA - kdo je ten GP že je tak mocný, že ho "poslouchá celý svět" a je ten GP tedy "hodný nebo zlý", když zachranuje planetu tím, že zabíjí lidi !!! Vžduyt to se dá zařídit i jinak (přídělový systém atd..)
Toto se zde pere a vytváří to zmatek - lidé neví, co si o tom tedy mají myslet.

Podle mě je zde nezbytné více vysvětlit funkci a cíle GP - zachránit planetu pro SEBE (jak někdo zde psal) a to i za cenu zničení lidstva a dále vztah GP-státní USA elity.

Pak dále dolnit vztah GP-Putin (Orbán, Fico) (jak to často píše Oracle). Pokud je GP zlý, tak proč chrání tuto lidi, resp. proč s nimi spolupracuje ?? A jsou cíle Putina, Orbána tedy dobré nebo špatné /přetvařují se ??) - to je zde zásadní otázka, kterou je nutné méně znalým vysvětlit - pouze dočasná "vynucená" spolupráce a Putin (Orbán, Fico) to myslí dobře.

Čili podle mě je nutné více vysvětlit pojem GP, který je možná důležitější než covid.
Protože pokud je GP tak mocný, příště třeba zařídí zemětřesení nebo globální ochlazení / oteplení atd..

A ještě jedna věc - tématem covidy se hned na počátku věnoval ve výborném článku Boletus (snad Covid jako globální test ??) na kob-forum.
Některé jeho myšlenky by se měly použít - převzít a doporučuji i Boletuse do tématu zapojit..

Děkuji za přečtení..
Jinými slovy: pokud dobře počítám, máš cca 4 náměty na doplnění původního dokumentu.
A ve finále napíšeš
Takže to s radostí přenechám klidně i Vám..
že to tam má zapracovat někdo jiný nebo já.
Ses trošku přepočítal, ne?
Nebo vyšilování a vysazování?

Naposledy upravené:
Každý uzol sa rozväzuje od toho konca, ktorý držím v ruke. Globálny historický proces je nerozlučne spätý zároveň aj s globálnym evolučným procesom - vývoja vedomia. Kým tí, ktorých si spomínal, ďaleko predstihli svoju dobu, drvivá väčšina ich súčasníkov bola na oveľa nižších vývojových stupňoch vedomia. Preto oni nemohli prevážiť celý tento dav a aj ich učenia existovali prakticky iba vo forme "koanov" a príkazov/zákazov, pretože pojmoLOGICKÝ aparát vtedy ešte neumožňoval objasniť podstatu vecí a javov tak, ako teraz (doslova rozobrať na súčiastky a znova poskladať), a tak, aby bola prístupná/pochopiteľná širokým masám ľudí. Obzvlášť v našom civilizačnom okruhu s bezbrehým rozvojom ľavej hemisféry došlo k nastúpeniu cesty celostného vnímania/poznania sveta. Kým predtým toto bolo zabezpečované prevažne "pudovo/intuitívne" (chýbalo tam racio, myslenie), dnes sme sa už prehupli do "pudovo/racionálne" a našou úlohou je predsa, aby pracovali harmonicky obe naše mozgové hemisféry = rozvíjať vnímanie sveta intuitívno/racionálne. Bez skúsenosti by to asi nešlo a dnes už máme teda čo s čím porovnávať a na základe toho vyhodnocovať a chápať. A preto sme, si myslím, museli prejsť všetkým tým, čím sme kolektívne prešli až dosem. Ak je cieľom HNR harmónia na zemi a spolutvorenie, človek nemôže fungovať v pudovo/intuitívnom alebo v pudovo/racionálnom móde. Musí vystúpiť na kvalitatívne novú úroveň vedomia, aby došlo k posunu do harmónie a chápaniu zámeru HNR.
Vďaka za odpoveď a krôčik v dialektickom cykle.
Mohol by som asi odpovedať slovami knihy VP ZSSR "Od antroipoidnosti k ľudskosti", kde sa vysvetľuje príbeh Diogenesa a to, že za tie tisícky rokov od čias, keď žil, sa ľudstvo vôbec nezmenilo. Aspoň nie v štatistickom rozložení psychotypov. Človekov je stále ako šafránu. A štatisticky prevládajú typy zviera a zombi v populácii.
Za tie tisícky rokov sa zmenili len vedomosti a jazyk. No a ako vieme, tak vedomosti sú len doplnkom k režimu psychiky človeka. Aj jedinec so zvieracím režimom psychiky môže byť vysokým profesionálom v nejakom obore.

Vedomé zmeny na konceptuálnej úrovni riadenia vykonávajú v spoločnosti len jedinci s režimom psychiky démon a človek. Nikto iný. Zviera a zombi sú len hrubou silou stáda, ktoré sa valí tam, kam mu démoni alebo človekovia ukážu. Problém je v tom, že démonom sa stádo darí manipulovať lepšie, než sa darí človekom viesť stádo k tomu, aby sa stalo národom a smerovalo k diktatúre svedomia. Skrátka, dole kopcom to ide vždy ľahšie, než hore kopcom. Fitness tréning je vždy náročnejší, než hľadanie výhovoriek pre zaháľanie a flákanie sa, žúrovanie. Veď hlavnou prácou GP je demoralizovanie a rozdeľovanie populácie, to ju robí slabou.

Ale napriek tomu tá cesta k spravodlivej spoločnosti určite je možná. Ale buď to je cesta tvrdej výchovy novej generácie, kultúry, rodu (kde to ľudia robia zdola). Alebo je to cesta tvrdej ruky Zhora, ako sa o to usiloval Stalin. Tak trochu dystopický scenár, ale veď aj diktatúra svedomia je diktatúra. Nie je to selanka. A démonom taký život za železnou oponou bude pripadať ako totalita. A jedným z prvých cieľov musí byť vyčistenie "elity" do trockistov. S trockistami v štátnom aparáte a biznise je vznešený cieľ vždy ohrozený a hrozí mu pád. Všetko ostatné je len otázka času a gramotnej propagácie novej kultúry, aby sa dostatočne vžila medzi ľudí. Trockisti vo vláde by sa určite snažili kultúru premrštiť do extrému a ľuďom znechutiť. Preto tam nesmú byť. Treba ich vyčistiť. (Horší je prípad, keď nie je dosť kádrov, a štátnosť je závislá aj od trockistov. To je krízové riadenie).

Veľmi neverím v evolúciu režimu psychiky u ľudstva. Bez masovej tvrdej práce celej spoločnosti to zrejme nepôjde.

Tu si treba uvedomiť aj jednu dôležitú vec. Ako vieme z DVTR, tak pokus riadiť iluzórny proces vždy vedie ku sklamaniu. Ilúzia sa riadiť nedá. Iba naivné stádo veriace ilúzii sa dá prostredníctvom ilúzie riadiť/manipulovať k určitým skrytým cieľom.
O evolúcii sa napísalo veľa aj vo vede. Mám preto otázku:
Je evolúcia reálny historický proces, alebo je to len ilúzia? Možno si to hodnoverne overiť v praxi? Prax je kritérium pravdy.
Tu si dovolím povedať, že "evolučný proces" je len pracovná vedecká hypotéza, no majúca právo na existenciu. Ale na 100 percent na tento proces staviť, to by som nerobil.
Rovnako je pracovnou hypotézou aj tvrdenie, že všetky druhy boli stvorené HNR už v hotovej podobe a nič sa z ničoho nevyvíjalo. Toto je úplne rovnocenná hypotéza k evolúcii, a ľudia ktorí sa kreacionizmom zaoberajú, majú to podložené kvantom indícií. Tak ako evolucionisti svoje tvrdenia. No jednoznačne overiť a dokázať sa zrejme nedá ani jedno, ani druhé. Preto sme odkázaní pracovať s oboma verziami.

Je evolúcia reálny historický proces, alebo je to len ilúzia? Možno si to hodnoverne overiť v praxi?
Evolúcia je reálny proces, ktorý si v praxi možno overiť predsa veľmi ľahko sám na sebe. Stačí svoj život pozorovať spätne a porovnávať svoje postoje. Aké boli v jednotlivých etapách/cykloch života až doteraz, ako sa postupne menili, ako som sám seba videl spätne ako zviera/zombi/démona ... Ak teda tento proces existuje u jednotlivca, je ním podpísaná aj jeho kolektívna existencia. Ak to, čo ma psychicky rozhadzovalo pár rokov nazad dnes už vôbec neriešim a mám to integrované, je to najlepší možný dôkaz posunu - evolúcie.

Naposledy upravené:
Je evolúcia reálny historický proces, alebo je to len ilúzia? Možno si to hodnoverne overiť v praxi? Prax je kritérium pravdy.
Počítám s tím, že evoluce (vývoj) je reálný.
Moje indicie jsou v zásadě 2:
i. v rámci evoluce může docházet jak k “progradaci” (nechci použít nejen v ČR/SR prostředí “ukradený” pojem “progrese”) - tedy “do kopce”, tak i k “degradaci” - tedy “z kopce”
ii. pricip evoluce považuji za dostatecně “boží” (tj. “hodný” být součastí základních principů určených Stvořitelem; navíc není nutně v rozporu s dostatečně obecně pojatým principem kreace)

Pouze Darwinova teorie udělala z evoluce až jakousi frašku automatického/neustálého růstu/zdokonalování “od dobrého k ještě lepšímu”. Tedy počítám, že ve skutečnosti evoluce není čistě monotonní “funkce”.

P.S.: ve finále samozřejmě pracuji s oběma variantami, ale aktuálně/už dlouho vyšší pravděpodobnostní váhu přiřazuji evoluci.

Alebo je to cesta tvrdej ruky Zhora, ako sa o to usiloval Stalin.
Pokud se týká Stalina, je otázka, zda tato verze byla jeho “přirozená/nejoblíbenější” a nebo to byla z nouze cnost jako součást krizového řízení. Tedy něco jako “aspekt 6. priority v 1. prioritě”.

Naposledy upravené:
Vďaka za odpoveď a krôčik v dialektickom cykle.
Mohol by som asi odpovedať slovami knihy VP ZSSR "Od antroipoidnosti k ľudskosti", kde sa vysvetľuje príbeh Diogenesa a to, že za tie tisícky rokov od čias, keď žil, sa ľudstvo vôbec nezmenilo. Aspoň nie v štatistickom rozložení psychotypov. Človekov je stále ako šafránu. A štatisticky prevládajú typy zviera a zombi v populácii.
Za tie tisícky rokov sa zmenili len vedomosti a jazyk. No a ako vieme, tak vedomosti sú len doplnkom k režimu psychiky človeka. Aj jedinec so zvieracím režimom psychiky môže byť vysokým profesionálom v nejakom obore.

Vedomé zmeny na konceptuálnej úrovni riadenia vykonávajú v spoločnosti len jedinci s režimom psychiky démon a človek. Nikto iný. Zviera a zombi sú len hrubou silou stáda, ktoré sa valí tam, kam mu démoni alebo človekovia ukážu. Problém je v tom, že démonom sa stádo darí manipulovať lepšie, než sa darí človekom viesť stádo k tomu, aby sa stalo národom a smerovalo k diktatúre svedomia. Skrátka, dole kopcom to ide vždy ľahšie, než hore kopcom. Fitness tréning je vždy náročnejší, než hľadanie výhovoriek pre zaháľanie a flákanie sa, žúrovanie. Veď hlavnou prácou GP je demoralizovanie a rozdeľovanie populácie, to ju robí slabou.

Ale napriek tomu tá cesta k spravodlivej spoločnosti určite je možná. Ale buď to je cesta tvrdej výchovy novej generácie, kultúry, rodu (kde to ľudia robia zdola). Alebo je to cesta tvrdej ruky Zhora, ako sa o to usiloval Stalin. Tak trochu dystopický scenár, ale veď aj diktatúra svedomia je diktatúra. Nie je to selanka. A démonom taký život za železnou oponou bude pripadať ako totalita. A jedným z prvých cieľov musí byť vyčistenie "elity" do trockistov. S trockistami v štátnom aparáte a biznise je vznešený cieľ vždy ohrozený a hrozí mu pád. Všetko ostatné je len otázka času a gramotnej propagácie novej kultúry, aby sa dostatočne vžila medzi ľudí. Trockisti vo vláde by sa určite snažili kultúru premrštiť do extrému a ľuďom znechutiť. Preto tam nesmú byť. Treba ich vyčistiť. (Horší je prípad, keď nie je dosť kádrov, a štátnosť je závislá aj od trockistov. To je krízové riadenie).

Veľmi neverím v evolúciu režimu psychiky u ľudstva. Bez masovej tvrdej práce celej spoločnosti to zrejme nepôjde.

Tu si treba uvedomiť aj jednu dôležitú vec. Ako vieme z DVTR, tak pokus riadiť iluzórny proces vždy vedie ku sklamaniu. Ilúzia sa riadiť nedá. Iba naivné stádo veriace ilúzii sa dá prostredníctvom ilúzie riadiť/manipulovať k určitým skrytým cieľom.
Tu si dovolím povedať, že "evolučný proces" je len pracovná vedecká hypotéza, no majúca právo na existenciu. Ale na 100 percent na tento proces staviť, to by som nerobil.
Rovnako je pracovnou hypotézou aj tvrdenie, že všetky druhy boli stvorené HNR už v hotovej podobe a nič sa z ničoho nevyvíjalo. Toto je úplne rovnocenná hypotéza k evolúcii, a ľudia ktorí sa kreacionizmom zaoberajú, majú to podložené kvantom indícií. Tak ako evolucionisti svoje tvrdenia. No jednoznačne overiť a dokázať sa zrejme nedá ani jedno, ani druhé. Preto sme odkázaní pracovať s oboma verziami.
Nie. Je to dávny podvod typu vajce, alebo sliepka?
Strarí padlí inžinieri aj tu Pravdu (= objektívnu realitu) na dve slová,
dva aspekty jedného celku rozdelili,
aby vás medzi oboma lžami, extrémami naháňať mohli.

Boh proste zostrojil ("kreoval") zákony evolúcie.
T.j. optimálne tendencie vývoja objektívnych dejov prírody a spoločnosti.
Tie sú ohraničené rámcom tzv. Božieho dopustenia.
Kto ho prekročí, resp. čím viac sa od optima smerom do Ničoty odchýli,
tým viac problémov daný jedinec a/alebo skupina "získa", po prstoch dostane.

Preto sociopati dav manipulujú schválne na tieto staré hrable,
keď ho chcú "zredukovať", alebo "resetnúť" apod.
A vinu na dav prenášajú.

Stále dokola rovnaká pesnićka.
Kolo kolo mlynské za 4 rímske HEPČí.
Ilúzia časopriestoru a hmotoenergie.
Pričom in-formácia, samotné tvorenie (sTrojenie, creatio) akoby kúzelne zmizne
a pre podvodníkov zostane.
Je to staré odskúšané horiace infernálne kolečko, ktoré vždy zapália,
keď strácajú kontrolu a resetujú systém,
ako už toľko krát v dejinách.
Hlavne keď začne byť zrýchľovanie sociálneho času privysoké.
Pri technologizácii spoločnosti.
Urobili tak aj v Starom Egypte, Ríme, i inde

Zdá sa mi, že pre HNR je hlavnou váhou/červenou čiarou duchovný rast človeka. Pokiaľ aktuálny sociálno-spoločenský systém umožňuje kritickému množstvu ľudí zvyšovať počas života svoj duchovný potenciál, svet pokračuje. Pokiaľ príde fašizmus v takom rozsahu, že zabráni každému dieťaťu "dospieť do človeka" (či slovami Giordana Bruna "vzpínať sa k dobru"), príde reinicializácia...
Vývoj jako proces změny je přírodní zákon/pravidlo. Vše se vyvíjí a neustále mění (kmitá).
Vývoj může mít kladné znaménko = rozvoj/život (cíl HRN) nebo záporné znaménko = degradace/smrt. GP parazit se snaží o stagnaci/konzervaci dvo-elitarismu, ale toho z podstaty věci nelze dosáhnout nikdy úplně.
Proto plně souhlasím, že požadavek HRN na rozvoj člověka/společnosti je zákon. Pasivita se trestá (JŽO).

Neočkovat vůbec (protože, ale někteří v okolí své děti nenechali naočkovat a jsou v dospělosti zdravé a nikdy nebylo ve větší míře podpořeno neočkování, tak možná je to správná cesta, ale je to bez záruky, sám se přikláním spíše k nejnutnějšímu očkování)
versus
Očkovat často, třeba každý rok
Neočkovať vôbec. Poznám viacero mladých ľudí (rozumných), ktorí svoje deti nedali očkovať vôbec a deti sú nadpriemerne zdravé a inteligentné. Očkovanie je svinstvo a najmä dnešné x-kombinácie, to musí ten malý organizmus doslova zabíjať - alebo produkovať autistov atď.

Naspäť
Top Bottom