• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Zpravodajské služby jako nástroj GP (v kolonii ČR), jejich vliv na vedení police, justice, médií a jiné lokální "elity", střelba na fakultě.

"Skalní" přispěvatelé zvolili diskuzní vlákno o "sebevraždě" Lenky Šimůnkové přesně tak, jak jsem předpokládal (jen Počtář je dnes nějaký zdrženlivý), tak jdeme na to.
Cože?
Volal mne někdo jménem?
Jsem zde, k službám.
:- )
Zatím tři odkazy z českého informačního prostoru:
Tak z informačního prostoru říkáš.
A není tam překlep? Nemá tam být z “imitačního prostoru”?
Hmm, jak jsem to psal?
Pojďme si ho přepočítat:
1. jaký je podtitul webu? no styl jako vždy bývá v těchto případech: “Informace ze světa za zrcadlem.” - prostě další “necenzurovaná pravda”, “skrytá pravda” nebo “ještě-nějak-jinak-vylepšená-pravda”… (samozřejmě: komu by stačila “obyčejná” pravda?:- )
A ejhle “skrytá pravda” se nám odekryla:
Zatím tři odkazy z českého informačního prostoru:

Ale co to? skrytapravda.cz není anonymní?
Všechny články píše kdo? Josef Novák, ehm… pardon, chtěl jsem říct Petr Pokorný. Takže další z obětavců typu “pan VK”, “Pozorovatelka”, “Slovanka”, “Petr Novák” a jak se všechny ty falešné identity jmenují?

A co dál?
Dál tady máme další “pravdu” ve formě pravdive.eu.
O tomto imitačním-projektu jsem v 02/2023 stručně pojednal zde
https://ksb-csr.net/threads/spravy-z-ciech.188/post-7072
začíná to slovy
Pokud se týká webu pravdive.eu, tak i zde jsou použity některé ty samé základní principy, jako na nepodvoleni.cz, ale mnohem gramotněji, není to tak do očí bijící:
Vzhledem k charakteru webu pravdive.eu je normální, že občas - v rámci imitace role integrátora - linkuje zajímavé články, jako je ten z webu PravyProstor, originál zde
https://pravyprostor.net/operace-ff-uk-anatomie-jednoho-psyopu/

Člověk by od alternativy čekal nějaké obecnější zamyšlení či nedej-bože rozbor situace aspoň na 1 odstavec, a ono nic. Jen papouškování oficiální verze.
Brání ti něco (nebo někdo) tak učinit? Nevšiml jsem si, že by jsi do vlákna vložil něco konstruktivního, na rozdíl od mnoha jiných na fóru.
Mohl by jsi např. sdělit svůj názor na míru zapojení našich zpravodajských služeb v tom vánočním sabathu zpravodajských šmejdů všech zemí, jakož i ve vývoji následných událostí, vedoucích k "sebevraždě" matky, která díky kriminálníkům ve státních službách přišla o jediné dítě a nenechala se umlčet, což žádný Pejzákov, obzvlášť ten nejskalnější, netoleruje.
Ale to bylo jen první, co mě napadlo, můžeš to uchopit z jiného konce. Není přece nad to, když se mi něco nelíbí a kritizuji to, jít vlastním příkladem.
Určitě lepší, než tapetovat talmudistickými slátaninami.

Naposledy upravené:
Brání ti něco (nebo někdo) tak učinit? Nevšiml jsem si, že by jsi do vlákna vložil něco konstruktivního, na rozdíl od mnoha jiných na fóru.
Mohl by jsi např. sdělit svůj názor na…
Ale to jsme se nepochopili.
Co jsem chtěl, to jsem už spočítal - i s použitím mejnstrýmových článků - do vlákna “Správy z Čiech 2025”.

Tady pouze vyjadřuji svůj názor na zde vzniknuvší ham-pejz bambilionu článků, spočívající v:
* tapetovém kopírování příspěvků z jiného vlákna
* tapetovém linkování mejnstrýmových článků, které jen omílají furt totéž
* linkování článků z imitačně-provokačních webů nespokojeny.cz, skrytapravda.cz, pravdive.eu - a které přitom nepřináší nic nového, pouze taky v drtivé většině omílají už jednou omleté

A z toho bambilionu odkazů přináší něco nového pouze tyto 3 výjimky:
Tady jsem narazil na článek z počátku roku, který vypadá na protektorátní poměry celkem konzistentně a ve kterém se píše, že matka Elišky se pokusila spáchat sebevraždu těsně po události. Tedy ne dvakrát, jak tvrdí masmedia.
a ještě tohle
„Ženy na můstku si všiml provozní chaty. Volal na ní. Pustila se zábradlí a skočila. Je to strašná tragédie,“ řekl redakci zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.
a pak ten celkem pozoruhodný článek na PravyProstor.cz, který ale mohl být linkován napřímo, bez “využití” imitačně-provokačního projektu pravdive.eu.

To je vše: nic víc, nic míň.

Jo, a děkuji velmi pěkně za uznání
Určitě lepší, než tapetovat talmudistickými slátaninami.
Vážím si ho. A pro jistotu si to sem zkopíruji, aby sis tuto poklonu náhodou nerozmyslel.
:- )

Naposledy upravené:
Tady pouze vyjadřuji svůj názor
Mě to spíš přijde jako přetlak psychopatické mysli, ale budiž, hlavně aby se ti ulevilo.
Aby jsme se tedy dobře pochopili, bylo by asi vhodné, aby jsi si tu svou úžasně odhalující vtipnou statistiku nechal do vlákna Správy z Čiech, kde jsi tak urputně chtěl vést diskuzi o činnosti zpravodajských šmejdů, vedoucí k hromadné vraždě studentů a následné "sebevraždě" Lenky Šimůnkové, a zde pouze stručně vyjádřil svůj vlastní názor, rozvíjející téma vlákna, kterým je (ne)činnost zpravodajských zločinců, vedoucí k té prosincové obludnosti.
Snad jsem to napsal dost srozumitelně i pro tu nejpřebujelejší narcistickou mysl.
Jestli je však přetlak příliš silný, tak radši pokračuj, zde se to nějak vstřebá :-)

Naposledy upravené:
Tento je trochu "koženější", bajkaři se drží více při zdi a na rozdíl od těch předchozích, které se alespoň tvářily bombasticky, tento je na první pohled o ničem:
https://svobodny-svet.cz/sebevrazda-matky-zastrelene-studentky/
Není vše tak jednoduché, jak bychom si možná někteří přáli.
Výše uvedený článek je článek převzatý z tohoto blogu
https://blog.idnes.cz/janbarton/sebevrazda-matky-zastrelene-studentky.Bg25040403

A teď k serveru
svobodny-svet.cz
Toto počítám že je poněkud nešťastná pocta již zemřelému Petrovi Závladskému (zvanému též Petax).
Anonymní web, který vystupuje jako integrátor článků známých autorů, jako je např. Václav Klaus, Benjamin Kuras, Ivan David, Jiří Weigel, Ladislav Jakl, Ladislav Větvička, Markéta Šichtařová, Vidlák apod.
Viz např. tento článek od Václava Klause
https://svobodny-svet.cz/trump-a-obchodni-valky/
který je bez linku na originální článek.
(Toto je častá praxe na svobodny-svet.cz, ale ne na 100%.)
Originální článek je zde
https://www.institutvk.cz/clanky/3096.html

Ale svobodny-svet.cz funguje - jako mnoho dalších entit - na principu "padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina".
Takže tam lze nalézt mezi autory i odkazy na imitačně-provokační projekty, jako je (bez nároku na úplnost výčtu) Eva Hrindová, Michael Svatoš, Nespokojeny, Slovanka.

Každopádně je zde vazba na PravyProstor.cz, který anonymní už není.
Ostatně píše se to na stránkách jedné libero-neziskovy, takže to musí být pravda :- )
https://www.nfnz.cz/konspiracni-server-pravy-prostor/
PravýProstor v pravém sloupci hlavní stránky má - mimo jiné - i odkaz na svobodny-svet.cz.

Při pravidelném dezolátním vyhledávání "ruských dezinformací" se mi v nabídkách na Y-T objevilo toto video, ve kterém je psychický stav otce zavražděného chlapce neuvěřitelně podobný stavu Lenky Šimůnkové v dostupných videích. Je zjevná veliká zarputilost obou, otec se i po dvaceti letech domáhá spravedlnosti.
Jsem přesvědčen, že by tak činila i Lenka Šimůnková, kdyby ...

Překlad zhruba poslední minuty videa s otcem zavražděného chlapce:

"Žádost k prezidentovi Ruska Vladimíru Putinovi.
Já, Jevgenij Taumanov, otec Maxima Taumanova, který se stal obětí rituální vraždy v Krasnojarsku v roce 2005. Již tedy uběhlo 20 let od chvíle tohoto hrozného kriminálního činu. Nyní jsou absolutně očividné znaky rituální vraždy mého syna. Dítě unesli v předvečer židovského svátku Pesach. Těla všech pěti chlapců byla zbavena krve, kosti dětí rozdrtili a spálili. Ostatky mého syna a ostatních chlapců vyhodili na skládku jako smetí.
Všechna tato fakta dvacet let tajili: bývalý gubernátor Krasnojarského kraje Alexandr Choloponin, bývalý prokurátor kraje Viktor Grin, bývalý náčelník OVD (orgánů vnitřních záležitostí) Alexandr Goroj a bývalý náčelník vedení krajské FSB Sergej Subotin.
Ptám se prezidenta Ruska Putina a hlavy vyšetřovacího výboru Ruska Bastrikina - kde je zatýkání, kde jsou uvěznění, proč nejsou doposud vyslechnuti všichni podezřelí z rituální vraždy. Dělejte svou práci, nebo okamžitě rezignujte."

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=npYAf9owzVg

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=OIYVBNbXyZo

Článek (v ruštině) o zmizení chlapců:

Naposledy upravené:
Překlad zhruba poslední minuty videa s otcem zavražděného chlapce:
Nechápu, proč je vedle sebe dáváno video ze seriózního kanálu XTV a pak video z bulvárního (a nejenom bulvárního) kanálu “BudetGrom”?

Ale pojďme si kanál “BudetGrom” propočítat podrobněji:
1. >ruskojazyčný< kanál pojmenovaný >v latince< “BudetGrom”, což je v překladu něco jako “Bude hrom/hřmot/lomoz/rachot” (tedy podobně “logická” šablona, jako když na protizemanovských či protibabišovských protivládních demonstracích v ČR nesli účastníci hesla v angličtině :- )
2. kanál provozuje jistý Pavel Brekin, tedy - podle empirické jmenné heuristiky - jewrej, viz video 1, který se stylizuje do role “investigativního žurnalisty” (viz tatáž “sorta” např. v ČR)
3. na videích nosí Brekin proxy-jarmulku ve formě šiltovky, viz video 1 výše (ale ne na všech videích)
4. když se podíváme na úvodní fotky všech videí na kanále, čiší z nich jasný bulvár a laciná senzace-chtivost
5. a kdo že jsou nejlepší anti-jewrejové? ano, jewrejové, takže nepřekvapí, že kanál, kromě toho, že je bulvární, tak je i primitivně anti-jewrejský
6. ukazuje se, že vlastně jde o klasický proti-putinovský kanál, z každého druhého videa trčí “může-za-to-putin”, “putine-jak-to-že-s-tím-nic-neděláš”, “putine-a-další-odstupte” atd. atp.
7. některá videa mají v úvodní fotce v rohu fotku Putina (to abychom si správně asociovali kdo je universální viník) nebo během přehrávání je vidět fotku Putina v rohu (viz video 2), případně je připojena fotka Putina s jewrejem Berlem Lazarem (např. viz video 3 v čase od 14:00)
8. videa jsou prokládána nebo zakončena zvukem a vizuálem "úderu blesku" - protože takovouto podprahovku musí mít přece každé "správné alternativní video"
9. podívejme se na statistiku počtu videí za rok
2020 - 2
2021 - 74
2022 - 13
2023 - 7
2024 - 16
2025 - zatím 6
(nechce se mi zjišťovat, kdy byly kde v Rusku jaké volby…:- )
(každopádně některá témata jsou omílána buď roztažením do formy seriálu nebo prostým opakováním v různých letech ve stylu "co je v kauze nového")
10. oběti, ehm…, chci říci hosté bulvárníka Brekina často drmolí své “autentické” a “spontánní” výpovědi ze čtecího zařízení, ve výpovědích jsou střihy, jak je patrné např. opět z videa 1 a zejména z video 2
11. některé z obětí hostů (furt si to pletu :- ) přiměje Brekin dokonce ke zpěvu v mikině s vlasteneckým nápisem “Detroit”, viz video 4
12. Brekin klade hostům sugestivní/návodné/manipulativní otázky, jak je patrné z videa 3, které má už ve svém nadpisu formulaci “Я бы Начал Аресты с Синагоги!” (tj. něco jako “Začal bych zatýkat v synagóze!” - to je část odpovědi na otázku Brekina ve videu ve stylu “… jak byste postupoval dál při řešení vašeho případu…?”)
13. “nikým neplacený” aktivista si musí na svůj chléb vezdejší přivydělávat podnikáním v cestovním ruchu, jak plyne z jeho tlg kanálu BudetTrip (“BudeVýlet”)
14. s TyTrubka kanálem “BudetGrom” je asociován i stejnojmenný tlg kanál https://t.me/s/budetgromm; do detailu jsem nešel, proletěl jsem příspěvky za poslední měsíc; je zde ještě větší četnost primitivní anti-jewrejštiny, než na tom TyTrubka kanále a taky je použita klasická metoda “tisíce děkovných dopisů” za skvělou investigativní práci

…se mi v nabídkách na Y-T objevilo toto video…
Osobně mám raději tu “O červené Karkulce”…
…video, ve kterém je psychický stav otce zavražděného chlapce neuvěřitelně podobný stavu Lenky Šimůnkové v dostupných videích…
Si děláš srandu, že ano? To’s počítal, že si ta videa nepustím, nebo co?
Pokud vycházíme z úvodních fotek těch videí, tak jo, Šimůnková i ten člověk z videa Brekina mají pokrčená čela. A to je asi tak všechno, co je tam podobného.
Pokud si totiž obě porovnávaná videa >skutečně< pustíme, z odlišností řeči těla obou hostů počítám, že je jasné, že o podobnosti jejich psychických stavů nemůže být ani řeči.
Už jenom proto, že chlapík mluví o události, která se stala cca před 20-ti lety (jak zazní na videu) a Šimůnková hovoří 20.8.2024 o události z 21.12.2023. To je sakra rozdíl!
Kdo vidí, ten vidí.
A taky v XTV-videu nejsou střihy zvuku, pouze střídání záběrů moderátor - host.
Na ruském videu jsou střihy zvuku i obrazu.
Šimůnková nepoužívá čtecí zařízení a svoji řeč prokládá dlouhými pauzami.
Na rozdíl od toho Rusa, který upřeně čumí do čtecího zařízení a jede jak mašina. A soustředí se tak, že během celé délky videa (69 sekund) pouze 2x mrkne!

Naposledy upravené:
Osobně mám raději tu “O červené Karkulce”…
A co říkáš na tu o "Zlém samotáři Davidovi?" Byl poslední obětí rituální vraždy, odprásknutý na balkoně odstřelovačem dvěma ranami jako pes? Stačí Ano/Ne.

Naposledy upravené:
Je vidět, že tvůj odstup od komunity přemýšlejících si občas musí najít cestu ven, byť se smajlíkem.
Od některých přemýšlivých komunit je sakra dobré držet si co největší odstup, obzvláště pokud plánují a vykonávají rituální vraždy. Tentokrát bez smajlíku.
Anebo jo :-)

Naposledy upravené:
Zatím asi to nejlepší, co ohledně sebevraždy Lenky Šimůnkové bylo napsáno.

Po roce a půl totální lobotomie protektorátní propagandy ohledně hromadné rituální vraždy na FF UK se pražský bulvár probudil a nekompromisně hledá "pravdu".
Tím, jak moc tlačí na pilu při v podstatě jen posilování dosavadního narativu - za všechno může Police - snad i nejnatvrdlejšímu konzumentu informací dojde, že za takovou obludností, nemůže stát bývalý policista ve finančních potížích.
Je to jen další, jak se domnívám, obětní beránek ve špinavé hře zpravodajských služeb, které tak dle not svých chlebodárců perverzními metodami naplňují perverzní cíle.

…snad i nejnatvrdlejšímu konzumentu informací dojde, že za takovou obludností, nemůže stát bývalý policista ve finančních potížích.
Bývalý policista ve finančních potížích ne.
Taky se to nestalo v pořadí “bývalý policista”, pak “finanční potíže”.

Avšak člověk, který se dostane do finančních potíží, díky tomu ho snadno služby “přesvědčí” ke spolupráci (protože mu zároveň nabídnou rychlé řešení jeho jinak obtížně řešitelné situace), a aby bylo zahájení spolupráce kryto a činnost nováčka byla věrohodnější, tak “spáchá” krádež na svých kolezích, díky čemuž ho “vyhodí” od policie a on pak začne “plynule” pracovat v “alternativě” - tak to už ano.
"Ještě je třeba říct, kdo je pan Štěpán. Bývalý policejní odborář byl před třemi lety odsouzený za to, že ukradl kolegům peníze. … V minulosti měl totiž potíže se splácením dluhů a skončil v exekuci. Po svém nedobrovolném odchodu od policie patřil ke kritikům policejních špiček, poskytoval rozhovory v dezinformačních či alternativních médiích (Svobodný vysílač, Parlamentní listy)."
{exekuce: okolnost umožňující zverbovat do "služby" ("krádež" už mohla být pouze krycí legenda pro "odchod" od PČR a "vstup" do alternativy), viz Jiří "novinář" Forman a viz Ladislav "Láďa" Vrábel/Vrabel - pozn. Počtář}

Sice
Začíná to být poněkud nepřehledné: v celé kauze není jasné, kdo s kým a proti komu.
ale roztáčí se to celkem slušně. A že to roztáčí schopný kádr jewrej Wollner (který také “snadno” vyvázl ze své českotelevizní “obtěžovací” kauzy) taky nemusí být “samo sebou”.
https://www.forum24.cz/kladete-stup...ktery-mel-eliscinu-maminku-izolovat-od-rodiny
18.4.2025
Článek je pravděpodobně přepisem stručného telefonického rozhovoru s oním “expolicistou”.
Obsahuje i fotky.

A zde článek, na který jsem začal reagovat původně
https://www.forum24.cz/bojujeme-aby...na-ni-mel-i-slachta-rika-matka-pani-simunkove
19.4.2025
Cituji:
“Co vám v tu chvíli běželo hlavou?
Kdo ji tam k té Macoše dovezl. A kdo ji k tomu donutil, dokopal, aby takhle dopadla. Vždycky říkala, že musí bojovat, vybojovat spravedlnost pro Elišku.”
…
“Myslíte si, že ji tam někdo dovezl?
Ona tam pěšky nedojde, autem nejezdila, měla chromou ruku po předchozím pokusu o sebevraždu. Ani řídit nemohla.”
…
“Víte, v kolik hodin se to stalo?
19:35. Na kamerovém záznamu je, jak přelézá zábradlí, ale policie neví, kdo ji tam dovezl. Na záběrech je vidět, že v dálce někdo je, možná jí mává, aby šla, ale to nevíme jistě.”
…
“Vaše dcera v poslední době žila s bývalým policistou Pavlem Štěpánem. Jak se s ním seznámila?
Seznámili se v parlamentu při jednání komise, která vyšetřovala tu tragédii na filozofické fakultě. On ji tam uviděl, seznámil se s ní a od té doby s ní žil.”
…
“Mluvili jste s ním po její smrti?
Ne. Když jsem mu volala, abych zjistila, kde bydlela, řekl jen: „Nemůžu vám to říct, hezký den.“”

Bývalý policista ve finančních potížích ne.
Taky se to nestalo v pořadí “bývalý policista”, pak “finanční potíže”.

Avšak člověk, který se dostane do finančních potíží, díky tomu ho snadno služby “přesvědčí” ke spolupráci (protože mu zároveň nabídnou rychlé řešení jeho jinak obtížně řešitelné situace), a aby bylo zahájení spolupráce kryto a činnost nováčka byla věrohodnější, tak “spáchá” krádež na svých kolezích, díky čemuž ho “vyhodí” od policie a on pak začne “plynule” pracovat v “alternativě” - tak to už ano.

Sice

ale roztáčí se to celkem slušně. A že to roztáčí schopný kádr jewrej Wollner (který také “snadno” vyvázl ze své českotelevizní “obtěžovací” kauzy) taky nemusí být “samo sebou”.
https://www.forum24.cz/kladete-stup...ktery-mel-eliscinu-maminku-izolovat-od-rodiny
18.4.2025
Článek je pravděpodobně přepisem stručného telefonického rozhovoru s oním “expolicistou”.
Obsahuje i fotky.

A zde článek, na který jsem začal reagovat původně
https://www.forum24.cz/bojujeme-aby...na-ni-mel-i-slachta-rika-matka-pani-simunkove
19.4.2025
Cituji:
“Co vám v tu chvíli běželo hlavou?
Kdo ji tam k té Macoše dovezl. A kdo ji k tomu donutil, dokopal, aby takhle dopadla. Vždycky říkala, že musí bojovat, vybojovat spravedlnost pro Elišku.”
…
“Myslíte si, že ji tam někdo dovezl?
Ona tam pěšky nedojde, autem nejezdila, měla chromou ruku po předchozím pokusu o sebevraždu. Ani řídit nemohla.”
…
“Víte, v kolik hodin se to stalo?
19:35. Na kamerovém záznamu je, jak přelézá zábradlí, ale policie neví, kdo ji tam dovezl. Na záběrech je vidět, že v dálce někdo je, možná jí mává, aby šla, ale to nevíme jistě.”
…
“Vaše dcera v poslední době žila s bývalým policistou Pavlem Štěpánem. Jak se s ním seznámila?
Seznámili se v parlamentu při jednání komise, která vyšetřovala tu tragédii na filozofické fakultě. On ji tam uviděl, seznámil se s ní a od té doby s ní žil.”
…
“Mluvili jste s ním po její smrti?
Ne. Když jsem mu volala, abych zjistila, kde bydlela, řekl jen: „Nemůžu vám to říct, hezký den.“”
V některém z těch článků, co se zčista jasna vyrojily po roce a půl útlocitného "bobříka mlčení" všech médií a úplně bez zábran začaly dehonestovat bývalého policistu, aby tak, jak se domnívám, zachovaly dosavadní ušatý narativ o neschopné a vším viné Policii, se také píše, že tento bývalý policista patřil ke kritikům velení už v době svého služebního poměru, kdy například kritizoval nefunkční nakoupené neprůstřelné vesty.
Jestli tedy šlápl na kuří oko léta "zajetému" korupčnímu systému mnohokrát předražených nákupních cen pro stát, kdy se velmi často nakoupí i podřadné zboží, nebylo by se čemu divit, že byl od Policie "odejit". Tím mu nedělám advokáta, je to jen další možný pohled.

Ať už je jeho role v případu "sebevraždy" Lenky Šimůnkové jakákoliv, určitě to nebyl on (a patrně ani Robert Šlachta), kdo tu hromadnou rituální vraždu studentů a pedagogů FF UK naplánoval nebo provedl.
Osobně jsem přesvědčen, že nevraždil ani David Kozák, který byl jen dopředu připraveným obětním beránkem.
Aby jeden člověk s pistolí (byť s třicetirannými zásobníky) způsobil tolika lidem taková zranění, jaká jsou popisována v článcích z odkazů výše ve vlákně, je dle mého názoru nemožné.

Domnívám se, že profesionální střelci byli minimálně dva a stříleli automatickými zbraněmi. Škoda, že náhle procitnuvší "zuřivý reportér" se stejnou vehemencí, s jakou se snaží jet v dosavadních kolejích dehonestací bývalého policisty, nepožaduje zveřejnění balistické expertízy. Hned by bylo jasněji.

Naposledy upravené:
Zatím asi to nejlepší, co ohledně sebevraždy Lenky Šimůnkové bylo napsáno.
A proč je ten článek zatím nejlepší?
Protože se do něho podařilo zamontovat jméno “Babiš” a nebo proto, že autorem je jeden z “vip-blogerů” vosího serveru “Czech Free Press”? (protože mezi těmi vip-blogery na CFP jsou občas všelijací ptáčkové)

Cituji z článku:
“Moje reakce na odkaz na článek z Fórum 24:
Teď jsem si to přečetl, potom, co jsem ti před chvílí psal. Jenže Fórum24 - to je pěkný, zaprodaný hnus!!!!!! Kdo ví, co tím sledují, že by se zároveň chtěli zbavit i Šlachty nebo ho alespoň držet pod krkem? Šlachta totiž asi hodně z minulosti ví! A má z minulosti kontakty! Ono by stačilo nepřímé podezření, aby u voleb neměl šanci! Nevím, co tam mezi sebou hrají?!! Jinak - já bych Šlachtu rozhodně nevolil, ale třeba mají něco domluvené s Babišem? Špína, špína, špína!“
…
“A teď si představ, že to, v rámci změny celosvětových, nejen těch našich poměrů, poskytne Babišovi! Babiš je podobný hajzl, ale již brzy přejde na druhou, tu Trumpovskou stranu, cítí, odkud vítr fouká!”

Naspäť
Top Bottom