Hm, takže kto ? Lomikare, Lomikare, hyn sa ukážeBiden odstupuje z kampaně
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hm, takže kto ? Lomikare, Lomikare, hyn sa ukážeBiden odstupuje z kampaně
A navíc překvapivě podpořil (tedy, klan, který ovládá jeho twitter, Kamalu Harris.Hm, takže kto ? Lomikare, Lomikare, hyn sa ukáže
Cože?Vie o tom Biden?
A co plastické operace, které Biden mohl podstoupit/podstoupil? Minimálně jsem slyšel o zákroku ohledně vlasů.Je ale na každém, zda tomu sluchu popřeje či nikoliv.
Zdroj: https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/8497
Úprimne prajeme Amerike mladého a energického Gorbačova, ktorý uskutoční perestrojku, obnovu a sebakorekciu demokracie.
So srdečným pozdravom ... привет из России
![]()
Русский Демиург
Аналитический канал о событиях и процессах, формирующих современный мир. Политика, история, общество — и знания, необходимые для понимания происходящего. Связь: @centr_obrashcheniy_bot РКН: clck.ru/3VAinZt.me
alebo takto
Zdroj: https://t.me/kremlin_porebrik/3263
Ano, plastické operace nějaké prodělal - to je pravda. Je to i dost častý argument "faktčekerů" proti tezi, že "vypadá jinak".A co plastické operace, které Biden mohl podstoupit/podstoupil? Minimálně jsem slyšel o zákroku ohledně vlasů.
Dále se na rysech v jeho tváři mohla podepsat jeho postupující neurodegenerativní choroba.
Viz zde
9.7.2024![]()
Že by parkinson? Biden se zakopal a rozhání spekulace o své diagnóze - iDNES.cz
Americký prezident Joe Biden v pondělí práskl do stolu, že kandidaturu nepoloží. Podle hlasů z Demokratické strany však zdaleka nemá vyhráno. Bílý dům mezitím hlasitě popírá zprávy, že za jeho mizerným výkonem v debatě s Donaldem Trumpem může být Parkinsonova choroba.www.idnes.cz
nebo originál zde
![]()
Parkinson’s Expert Visited the White House Eight Times in Eight Months (Published 2024)
The White House said President Biden had met with a neurologist only three times in more than three years in office, and implied that the doctor’s visits were related to treating other people.www.nytimes.com
A když >o tomhle< píšou v NYT, tak už to >musí< být pravda…
:- )
Pokud se týká Bidenova “koronabacilu”: počítám, že je to záminka resp. zástupné vysvětlení jeho izolace/neobjevování se na veřejnosti. Ve hře je varianta, že “nátlak” reprezentantů Demokratické strany je pouze zástěrka pro skutečný důvod jeho rezignace: už to prostě dál fyzicky nejde.
Dokonce jsem zaznamenal názor (zdůrazňuji: názor), že “brzy“ zemře.
Aha, vidím, že jsem se dopustil určité nejednoznačnosti....za vzetí v úvahu to i přesto že to nelze nijak prokázat stojí.
Bidena musia odpratať zo sveta kvôli volebným zákonom v niektorých štátoch USA, podľa ktorých nie je možné voliť náhradného kandidáta, ak predošlý kandidát nebol odvolaný alebo nezomrel. A Biden odvolaný nebol, on odstúpil.Dokonce jsem zaznamenal názor (zdůrazňuji: názor), že “brzy“ zemře.