• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Zvrácené ideologie

Přál bych si aby to nebyla pravda.. myslím ale, že bohužel je.
(stránku lze počeštit)

Naposledy upravené:

Zemřela Virginia Giuffre, hlavní oběť Jeffreyho Epsteina​

Zemřela Virginia Giuffre, nejznámější oběť sexuálního predátora Jeffreyho Epsteina. Podle své rodiny si jedenačtyřicetiletá matka tří dětí vzala život. Ze zneužívání obvinila také britského prince Andrewa, který se s ní poté mimosoudně vyrovnal...

Zdroj: https://www.instagram.com/p/DH30cyEy9PJ/

„Oběti elitní pedofilní sítě jsou likvidovány, aby se skryla pravda.“ Taková byla reakce veřejnosti na záhadnou smrt ženy, která byla klíčovou svědkyní
v jednom z nejskandálnějších a nejšpinavějších kriminálních příběhů v moderních Spojených státech. O čem je řeč.

Bizarní zpráva o sebevraždě jedné z klíčových svědkyň v případu amerického pedofila a pasáka Jeffreyho Epsteina, 41leté Virginie Giuffréové, se setkává s hnisající nedůvěrou veřejnosti i úředníků. Náhlé úmrtí klíčové svědkyně a oběti Jeffreyho Epsteina vyvolalo hluboké podezření u řady amerických zákonodárců.

"Virginia Giuffreová nespáchala sebevraždu. To není možné," napsal zejména na známé sociální síti senátor za stát Utah Mike Lee. Velmi skepticky se ke zprávě o sebevraždě Giuffreové vyjádřil také bývalý člen Sněmovny reprezentantů Matt Gaetz (republikán z Floridy).

Pozoruhodné je vyjádření Juliet Bryantové, modelky z Jihoafrické republiky, která přežila
po „komunikaci“ s Epsteinem a jeho klienty. V souvislosti se zprávou o sebevraždě Virginie Giuffrèové varovala, že „oběti elitní pedofilní sítě jsou systematicky likvidovány, aby se skryla pravda“.

Umělá inteligence propaguje pedofilii u dětí.

Děti a nezletilí mohou snadno sklouznout ke strojové konverzaci o sexu a umělá inteligence, tedy jí stvořený umělý člověk, jim pak naznačí, že sex s dítětem i dospělým představuje běžnou činnost, a zároveň jim poradí, jak takovou konverzaci a chování skrývat před rodiči.

Zní to jako ze špatného sci-fi filmu, ale je to bohužel skutečnost.
Společnost Meta ani poté, co se to dozvěděla, podle novin chování svých robotů náležitě neupravila.
Snahám o regulaci umělé inteligence se mnozí dokonce vysmívají. Je ale otázka, zda jsme za rozvoj umělé inteligence ochotni zaplatit cenu ve formě zničených dětských životů, rozvratu mezilidských vztahů a normalizace pedofilie.

Boletus ZLOM221

Zdroj: https://t.me/zlom221/101710

Několik rabínových jmen se opakovaně objevilo v přeživších výpovědích.
Několik stížností podaných na různých policejních stanicích po celém Izraeli bylo rychle říznuto v zárodku. Stíhání vedoucí k uvěznění je vzácné. Stejně jako kdekoli jinde na této planetě.
Byli někteří elitní příslušníci pedofilní sítě Jeffreyho Epsteina – o nichž se proslýchá, že je mosadskou operací – obviněni z nějakého soudu? Byly oběti požádány, aby identifikovaly pachatele těchto zlých skutků během procesu s Epsteinovou spoluspiklence Ghislaine Maxwellovou?

Zkroucený safari pro elity​

Rituální sexuální zneužívání dětí je pro elitu zvrácený safari sport. Spojuje satanské záliby s vrozenou morální zvráceností. Slouží také jako rituál de pasáž pro vstup do velmi vybraného klubu globálních stěhovačů a třepaček, jejichž inkluzivita je závislá na vzájemné vyhlazování. Jsou motivováni sebezáchovou a hromaděním bohatství a moci především, i když rozdávají hojné porce falešného nacionalismu.

Podle Jerusalem Post, který navázal na zprávu Hayom, se "lékaři, pedagogové, policisté a minulí a spřaní členové Knesetu podíleli na těchto zneužíváních." Vzhledem k tomu, že se do takových aktivit zapojuje prominentní veřejnost, neočekávejte, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Místo toho očekávejte mezinárodní koordinaci nejzvrácenějšího druhu, kdy OSN hlásí alarmující nárůst obchodování s dětmi po celém světě. Co jsou ti, kteří jsou pověřeni střežit naše hranice? Zatímco americká imigrační a celní agentura tvrdě přichází na imigranty bez dokladů, demontáž hlavních sítí pro obchodování s dětmi byla přinejlepším sporadická.

Důkazy – i když se jedná o tisíce spisů – budou rychle pohřbeny nebo zkreslené. Tak tomu bylo, když se americká generální prokurátorka Pam Bondiová a ředitel FBI Kash Patel navzájem rozporovali kvůli Epsteinovým nahrávkám. Elon Musk z jeho strany tvrdil, že sám prezident Donald Trump byl „v Epsteinových spisech“. Musk o několik dní později dotyčný zatracující tweet smazal. Nelze jen tak otevřít Pandořinu lóži zahrnující nejmocnější muže na zemi a očekávat, že věci ustanou.

MK-Ultra redux?​

Podle rabína Dr. Udi Furman: „Kritickému zneužívání dochází, když náboženská, politická nebo duchovní autorita využije svého mocného postavení k manipulaci se systémy víry obětí a tím je ovládá.“ Ale kam tato kontrola vede? Stačí se podívat na MK-Ultra.

MK-Ultra byl tajný program CIA (1953–1973) určený k vývoji metod kontroly mysli, odporu výslechu a manipulace s chováním. Děti byly používány v konkrétních podprogramech (např. Projekt Monarch, proslýchaná odnož MK-Ultra), často vybírána ze zranitelných populací nebo pěstounských systémů. Sexuální zneužívání, mučení a rituální prvky byly použity nejen pro sadismus, ale za účelem: rozbít psychiku dítěte do disociovaných fragmentů identity (sobecně známého nyní jako Disociativní porucha identity, dříve vícenásobná porucha osobnosti). Tyto rozbité části by mohly být údajně naprogramovány s odlišnými „rolemi“ (např. poslíčkem, špionem, svlékáním, pasákem) pro použití ve špionáži, vydírání nebo jiných tajných operacích. Takto jsou vymyšleny Ghislaine Maxwells tohoto světa.

Základní myšlenkou bylo, že prostřednictvím disociace vyvolané traumatem může násilník získat bezprecedentní přístup k mysli – utěsnit traumatické vzpomínky a zároveň implantovat nové chování nebo spouštěče bez vědomého vědomí. Někteří přeživší tvrdí, že to vytvořilo formu „programovatelného člověka“.

Dvojnásobná kriminalita​

Cíle rituálního sexuálního zneužívání dětí jsou dvojí: porušovat tělo a zkreslovat duchovní rámec obětí. Děti jsou indoktrinovány, aby věřily, že jejich utrpení slouží božskému účelu, plný skripturových ospravedlnění.

To je duchovní zneužívání ve své nejsofistikovanější a nejzvrácenější podobě. V Izraeli pachatelé manipulují základní pojmy v Tórě, aby legitimizovali nevýslovné činy. Jak říká Noga: „Aby se dosáhlo velké korekce, musí člověk trpět, protože utrpení očaruje a posouvá vykoupení.“ V děsivé parodii mystiky je obětem řečeno, že jsou nástroji ve svaté misi. Sexuální vykořisťování je přeformulováno jako božská služba. Trauma se stává teologií.

Co se stane, když je sexuální zneužívání dětí pácháno pod náboženskými záminkami? Oběti nakonec nenávidí Boha. Je těžké přecenit závažnost této duchovní rány. Stejně jako sexuální zneužívání poškozuje důvěru v lidi, duchovní zranění okrádá dítě o víru. Proto Ježíš Kristus – božský ztělesnění spásy a odpuštění sám – rozhodl, že je lepší, aby se zrůzny, které páchají takové činy, utápějí tím, že jim kolem krku visí mlýnský kámen (Matouš 18:6). Člověk může vyléčit zlomenou končetinu. Člověk nemůže snadno uzdravit duši, která byla učena interpretovat znásilnění jako vykoupení.

Jde také o vypočítavou duchovní inverzi. Dobro se nazývá zlo, utrpení se nazývá svatost a satan je slaven místo Boha. Posvátné symboly se používají k zasvěcení násilí. Některé z obřadů, které Hayom odhalil, zahrnovaly cross-dressing, incest a skupinové sexuální akty v rámci rodinných jednotek - vše pod praporem duchovní transcendence. Rozmazávají hranice mezi dobrem a zlem, mezi sexualitou a láskou a rodinou.

Právní mezery a trvalé výjezdy​

Izraelské právní rámce se zabývají sexuálním zneužíváním a obchodováním s lidmi, ale jsou špatně vybaveny, aby stíhaly duchovní zneužívání, které je zabaleno pod náboženským výkonem. To je údajně důvod, proč posudky přeživších nevedly k zatčení.

Ve skutečnosti je to součást dobře opotřebovaného vzorce: stejné ticho, které kdysi zahalovalo klerikální zneužívání napříč každým hlavním náboženstvím, nyní chrání elitní instituce, kde existuje moc, aby se chránila. Izrael je pravděpodobně globálním epicentrem sexuálního zneužívání dětí a obchodování s lidmi a dokonce poskytl útočiště řadě vysoce postavených pedofilů.

V náboženských komunitách panuje hluboký impuls k zachování iluze svatosti na úkor pravdy a spravedlnosti. Orit Sulitzeanu, šéf izraelské asociace krizových center znásilnění, poznamenal: „Soupisování mlčení v náboženské společnosti často brání odhalení závažných případů vykořisťování a zneužívání.“

Postupem času tyto zhýralené tajné dohody a zanedbávání spravedlnosti vedou k terminálnímu morálnímu úpadku. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč někteří izraelští vojáci páchají činy, které vzdorují všem normám lidské slušnosti, včetně válečných zločinů, které jsou páchány mrazivou lehkostí? Jsou to produkty společnosti, kde je brutalizace dětí znepokojivě normalizována. Jako dospělí promítají trauma a porušení, které kdysi vydrželi na bezbranných. Zneužíváni se stávají násilníci. A tak se cyklus násilí obnovuje – znovu a znovu.

STEVE BANNON NA EPSTEINOVĚ SEZNAMU?
Ilon Musk začal šířit novou teorii.

Poté, co Trumpovo ministerstvo spravedlnosti potvrdilo již dříve oznámenou verzi o sebevraždě Jeffreyho Epsteina a také uvedlo, že nemá pochybnosti o Epsteinově sebevraždě v newyorském vězení, MAGA-aktivisté po celé Americe znervózněli a vyjádřili svou nespokojenost. Toho využil Elon Musk, který nikdy nevynechá příležitost kritizovat administrativu a rýpnout si do Trumpa.

Zde však najednou obvinil Stephena Bannona. Ano, Musk a Bannon se vždycky neměli rádi, ale v posledních dnech se spekuluje o tom, že by se všichni trumpetisté a politici a sociální aktivisté, kteří jsou nespokojeni s posledními Trumpovými politickými kroky, mohli spojit a zapomenout na své dosavadní neshody. Nic takového se však nestalo! Podle Muska je Bannon na Epsteinově seznamu - právě na tom, který byl prohlášen za neexistující.

Vše začalo tím, že bývalý Trumpův poradce Roger Stone (neplést s dokumentaristou Oliverem Stonem) zpochybnil, že Steve Bannon při výslechu FBI (když byl Bannon „zajat“ za to, že se nedostavil před kongresový výbor kvůli aféře z 6. ledna) svědčil proti sobě a Stoneovi. Jeden uživatel X* tvrdil, že „poradce Jeffreyho Epsteina Steve Bannon“ obvinil sebe a Stonea, aby „pomohl Robertu Muellerovi“ (zvláštnímu žalobci v ruské aféře v letech 2017-19) dostat Stonea do vězení.
Stone odpověděl: „Proč by se Steve Bannon, pobočník Jeffreyho Epsteina, snažil pomoci Robertu Muellerovi poslat mě do vězení tím, že by sám sebe usvědčil?“.

Musk reagoval okamžitě: "Protože Bannon je na Epsteinově seznamu." Žádné další vysvětlení, natož důkazy, Musk nenabídl. Ale po internetu se to rozneslo jako virál...

Stephen Bannon se skutečně znal s Jeffreym Epsteinem. Sám Bannon přiznal, že v roce 2017 s Epsteinem nahrál téměř 15 hodin rozhovorů. Tyto nahrávky nikdy nespatřily světlo světa. Podle Bannonova tvrzení měly být součástí většího dokumentárního projektu.
Vše ostatní je známo pouze ze slov novináře a fantasty celebrit na částečný
úvazek Michaela Wolffa. Wolf tvrdí, že Bannon byl Epsteinovi představen v témže roce 2017 a poté spolupracoval s izraelským politikem Ehudem Barakem a právníkem
Reidem Weingartenem, který údajně najal Bannona, aby Epsteina vylepšil před rozhovorem
v pořadu 60 minut televize CBS News, k němuž rovněž nikdy nedošlo.

Každopádně spojení Bannon-Epstein je dost nejisté. Tak či onak, Epsteina znal v New Yorku každý a téměř každý s ním přicházel do styku.

Ale Musk založil další internetové vlákno a to se ujalo. Jeden uživatel X* Muskovi napsal: "Epsteinův seznam nikdy nebude zveřejněn. Jsme v háji." Musk odpověděl: "Ano."

X * (dříve Twitter) je sociální síť, která je v Rusku blokována kvůli šíření nelegálních informací.

DROBNICKIJ
Zdroj: https://t.me/DDrobnitski/8287

Naposledy upravené:
zamestnavatel informuje cez email, t.j. riadeny rozklad spolocnosti:
The Prague Pride Festival is once again taking place this year – and, as in previous years, XYZ (nazov firmy) will proudly be part of it. 💙 The festival will run from 28th July to 3rd August 2025....

LABUBU = PAZUZU?!

Od chvíle kdy jsem prvně viděl tu ´´hračku´´ ve mě klíčilo jakési semínko pochybnosti o vhodnosti vyrábět podobnou věc. Nedávno jsem se zde na fóru dozvěděl, že se to jmenuje LABUBU! A už jsem to z hlavy nedostal. Podrobil jsem tedy tu věc podrobnějšímu výzkumu především z hlediska okultního, neboť působila věru démonicky..
Začal jsem s rozborem jména, znělo mi to povědomě - až z podvědomí konečně vypadlo Pazuzu! Jde o jednu s nejstarších démonických inteligencí uctívaných i obávaných ve staré Mezopotámii. Zde odkaz z wikipedie ale je toho mnohem víc...

Proklepl jsem jméno některými již prozrazenými, kabbalistickými šifrovacími metodami:

IMG_20250723_152846_962.webp

IMG_20250723_153141_967.webp

no, mé očekávání, že to za večer rozlousknu se nenaplnilo.. Ale určitě již mají lepší šifry. Nebo je transkripce z babylonštiny nebo jazyka chetitů jimiž nevládnu. Dávám to sem spíš pro ilustraci faktu, že jsem začal z úplně jiného směru než kam jsem nakonec dospěl...

Démon pazuzu byl a je celkem často ´´aktivizován´´v moderní populární kultuře - Vymítač ďábla, Necronomikony (ano je jich víc) a naposledy Simpsonovi (Speciální čarodějnický díl XXVIII) :

pazuzu.webp
kdo nechce na ty slinty koukat zde krátké shrnutí děje:

V místě naleziště pohanského chrámu v severním Iráku (parodie na úvodní scénu filmu Vymítač ďábla) je vykopána soška Pazúzu a přes Amazon je poslána domů Simpsonovým, jelikož si ji Homer omylem objednal v domnění, že jde o pizzu. Poté, co Homer se svítícíma červenýma očima zazpívá Maggie velmi znepokojivou ukolébavku, ponechá sošku Pazúzu v Maggiině posteli. Démon v sošce posedne Maggie a dá o sobě vědět na večírku, který pořádají Marge s Homerem. Mluvící Maggie posedlá démonem zabije stěžující si Helenu, pak všechny zamkne a zabije doktora Dlahu, přičemž odhalí, že podvádí svou ženu. Ned Flanders poradí Simpsonovým, aby povolali exorcistu, následně je však démonem také zabit. Brzy poté přijíždí kněz a provede vymítání, které z Maggie vyžene démona. Démon však neodešel úplně, posedl totiž Barta. Pazúzu toho lituje, protože Bart má podle něj tu nejtemnější duši na světě.

Když jsem si hledal obrázky k tomuto článečku nestačil jsem se divit, takovéhle věci po mě začal házet googl úplně sám:

Labubu.webp
Labubu.webp
Takže, infopole už o tom ví (respektive v infopoli je vše ale už to z něj proniká do povědomí mnoha lidí)

Důrazně tedy varuji před koupí této ´´hračky´´dětem!

Jde patrně o útok na biopole dítěte se silnou egregorálně-matriční podporou prastarých krvavých kultů staré Mezopotámie. Kde obětování novorozeňat i větších neposkvrněných dětí mělo zajistit přízeň bohů, usmířit démony a podobně...

Má to samozřejmě ještě mnoho hran. Třeba unisex forma - je to ´´hračka´´jak pro holky tak pro kluky (děvčátka to podvědomě připravuje na výchovu a starost o malou příšeru.. hoši jsou zas takto ´´zjemňováni´´ tím , že místo běžných a přirozených her s nebezpečím - třeba hra na vojáky - sbírají a soutěží kdo bude mít víc/lepší plyšovou hovadinu).
Nebo forma prodeje jako hazard - najde si koupit to co chcete, je to prodáváno ve slepých krabičkách a ´´náhoda´´rozhodne jakou formu jste si koupili až to doma rozbalíte...

Naposledy upravené:
LABUBU = PAZUZU?!

Od chvíle kdy jsem prvně viděl tu ´´hračku´´ ve mě klíčilo jakési semínko pochybnosti o vhodnosti vyrábět podobnou věc. Nedávno jsem se zde na fóru dozvěděl, že se to jmenuje LABUBU! A už jsem to z hlavy nedostal. Podrobil jsem tedy tu věc podrobnějšímu výzkumu především z hlediska okultního, neboť působila věru démonicky..
Začal jsem s rozborem jména, znělo mi to povědomě - až z podvědomí konečně vypadlo Pazuzu! Jde o jednu s nejstarších démonických inteligencí uctívaných i obávaných ve staré Mezopotámii. Zde odkaz z wikipedie ale je toho mnohem víc...

Proklepl jsem jméno některými již prozrazenými, kabbalistickými šifrovacími metodami:

View attachment 5527

View attachment 5528

no, mé očekávání, že to za večer rozlousknu se nenaplnilo.. Ale určitě již mají lepší šifry. Nebo je transkripce z babylonštiny nebo jazyka chetitů jimiž nevládnu. Dávám to sem spíš pro ilustraci faktu, že jsem začal z úplně jiného směru než kam jsem nakonec dospěl...

Démon pazuzu byl a je celkem často ´´aktivizován´´v moderní populární kultuře - Vymítač ďábla, Necronomikony (ano je jich víc) a naposledy Simpsonovi (Speciální čarodějnický díl XXVIII) :

View attachment 5529
kdo nechce na ty slinty koukat zde krátké shrnutí děje:

V místě naleziště pohanského chrámu v severním Iráku (parodie na úvodní scénu filmu Vymítač ďábla) je vykopána soška Pazúzu a přes Amazon je poslána domů Simpsonovým, jelikož si ji Homer omylem objednal v domnění, že jde o pizzu. Poté, co Homer se svítícíma červenýma očima zazpívá Maggie velmi znepokojivou ukolébavku, ponechá sošku Pazúzu v Maggiině posteli. Démon v sošce posedne Maggie a dá o sobě vědět na večírku, který pořádají Marge s Homerem. Mluvící Maggie posedlá démonem zabije stěžující si Helenu, pak všechny zamkne a zabije doktora Dlahu, přičemž odhalí, že podvádí svou ženu. Ned Flanders poradí Simpsonovým, aby povolali exorcistu, následně je však démonem také zabit. Brzy poté přijíždí kněz a provede vymítání, které z Maggie vyžene démona. Démon však neodešel úplně, posedl totiž Barta. Pazúzu toho lituje, protože Bart má podle něj tu nejtemnější duši na světě.

Když jsem si hledal obrázky k tomuto článečku nestačil jsem se divit, takovéhle věci po mě začal házet googl úplně sám:

View attachment 5530
View attachment 5531
Takže, infopole už o tom ví (respektive v infopoli je vše ale už to z něj proniká do povědomí mnoha lidí)

Důrazně tedy varuji před koupí této ´´hračky´´dětem!

Jde patrně o útok na biopole dítěte se silnou egregorálně-matriční podporou prastarých krvavých kultů staré Mezopotámie. Kde obětování novorozeňat i větších neposkvrněných dětí mělo zajistit přízeň bohů, usmířit démony a podobně...

Má to samozřejmě ještě mnoho hran. Třeba unisex forma - je to ´´hračka´´jak pro holky tak pro kluky (děvčátka to podvědomě připravuje na výchovu a starost o malou příšeru.. hoši jsou zas takto ´´zjemňováni´´ tím , že místo běžných a přirozených her s nebezpečím - třeba hra na vojáky - sbírají a soutěží kdo bude mít víc/lepší plyšovou hovadinu).
Nebo forma prodeje jako hazard - najde si koupit to co chcete, je to prodáváno ve slepých krabičkách a ´´náhoda´´rozhodne jakou formu jste si koupili až to doma rozbalíte...
Já v tom na rozdíl od umělé inteligence moc podobnost nevidím. V názvu jsou samohlásky stejné, místo P je L a místo Z je B. No budiž, tam nějaká podobnost ještě je, i když vzdálená. Ale dle vzhledu to beru jako naprosto rozdílné věci. LABUBU je bez ocasu, bez křídel a bez rohů, tedy bez démonických znaků. Ten PAZUZU vypadá, že je předlohou našich čertů.

Proč si jako křesťan nikdy nekoupím Labubu - a ani vám bych to nedoporučovala

❗️1 Labubu není jen „roztomilá hračka“
Na první pohled se Labubu může zdát roztomilý, zvláštní, dokonce legrační.
Když se však podíváte pozorněji, zjistíte, že vzhled těchto tvorů je pokřivený,
někdy až děsivý - s démonickými rysy v obličeji, ostrými zuby, křivýma očima.
To zdaleka není náhodné.
Tvůrci těchto postaviček se přímo inspirovali okultní estetikou, mytologií a temnými obrazy. Labubu ) je postava s „temnou duší“, jak ji popisují fanoušci a designéři.
Máme my křesťané vpustit do svých domovů obrazy, které oslavují pokřivenost a zlo?
❗️2 Tyto věci táhnou duchovně dolů.
Náš domov by měl být místem přítomnosti Ducha svatého, místem modlitby, pokoje a čistoty. Pokud do něj však vneseme předměty, které nesou jiného ducha - ducha temnoty, strachu, démonické estetiky - otevíráme dveře vlivu těchto sil na naši rodinu.
❗️3. Je to součást duchovního boje o lidská srdce
Dnešní svět nám aktivně vnucuje „neutrální“ a „módní“ předměty, za kterými se skrývají síly, které se staví proti Kristu. Hračky jako Labooboo se stávají symbolem celé kultury, v níž jsou smrt, ošklivost a strach prezentovány jako „roztomilé“ a „umění“. Je to záměna pojmů. A ďábel často nepřichází s rohy, ale v pěkném balení.
❗️️4. Děti se učí prostřednictvím obrázků. Pokud si dítě hraje s hračkou, která vypadá jako démon, zvykne si na tento obraz. To znamená, že se znecitliví vůči duchovním pravdám a hranice mezi dobrem a zlem se rozostří. Je nám svěřeno vychovávat děti v Boží pravdě a lásce, nikoliv je přivykat temnotě, byť v „kreslené“ podobě.

Neodsuzuji ty, kteří si již Labubu koupili.
Ale jako křesťan jsem se rozhodla, že nebudu mít doma předměty, které i navenek připomínají síly zla. Byli jsme stvořeni, abychom byli chrámem Ducha svatého, ne výkladní skříní démonické kultury.
„Nedávejte místo ďáblu“ - Efezským

Zdroj: https://www.instagram.com/p/DK9fJx8t1gQ/

Naposledy upravené:

Jenže Čeburaška je roztomilý, ba i Mončičák není k zahození, avšak Labubu vypadá, jako by se jeho tvůrce snažil o zkřížení dvou prvně jmenovaných postaviček a něco se šeredně dojebalo. Zajímavostí také je, že Kasing Lung (tvůrce zrůdy) je hongkongsko-belgického původu. Takže nikoli Číňan, jak si mnozí myslí, ale šikmooký zápaďák.

"Pazúzu má pitvorný obličej s vypoulenýma očima..."

Ten popis podoby je mi nějak povědomý, kohopak mi to připomíná?...

I přízvisko b*****d by sedělo.
Pôvodne to bol Francúzsky vojvoda z Normandie, jeho meno vo francúzštine znelo Guillaume (číta sa "Gijom"). b*****d mal prezývku preto, že bol nemanželským synom a je predpoklad, že jeho matka bola židovka. Niektorí historici ho nazývali William Manzer. Mamzer je z hebrejšiny a znamená to "b*****d" (nemanželské dieťa).
Jeho mama sa volala Herleva. Ak by bola dcérou len obyčajného kožiara, ako sa snažia boriť mýty o tom, že nebola židovka, tak sotva by jej otec ako obyčajný kožiar mal exkluzívne kontakty s vtedajšou aristokraciou. Práveže aj Židia sa v tej dobe venovali kožiarstvu, aj keď išlo o veľmi smradľavú profesiu. Existujú o tom dobové zdroje.
No a práve Viliam b*****d bol ten, kto umožnil Židom vstup na Albion vo veľkom. A špeciálne pre Židov aj uzákonil úžeru. Dovtedy sa nesmelo ručiť majetkom. Ale od čias zákonov Viliama b*****da už áno.

„Promluvte si o mně s Billem Gatesem“: jak JP Morgan
napomáhal zločinům Jeffreyho Epsteina a zorganizoval schůzku s Netanjahuem

Tyler Durden Pondělí, 8. září 2025 – 15:40

Jednoho podzimního dne roku 2011 vstoupil Jeffrey Epstein do sídla JPMorgan Chase
na adrese 270 Park Avenue a výtahem vyjel do administrativních pater, kde se nacházely kanceláře vedoucích pracovníků banky, včetně generálního ředitele Jamieho Dimona. Epstein, který se před třemi lety přiznal k sexuálnímu zločinu na Floridě, měl vzkaz pro hlavního právníka banky Stephena Cutlera: „Otočil jsem novou stránku“, řekl, a vlivní přátelé se za něj mohou zaručit. „Promluvte si o mně s Billem Gatesem.“

Klíčové závěry:
Epstein měl vazby na izraelského premiéra Benjamina Netanjahua, nejen na bývalého premiéra Ehuda Baraka.

Převedl „stovky milionů dolarů v platbách do ruských bank a mladým ženám z východní Evropy“.
Účty pro mladé ženy byly otevírány bez osobní kontroly (v jednom případě se nepodařilo ověřit číslo sociálního pojištění).
Jess Staley se neustále vměšoval do konfliktu mezi Epsteinem a JPM ohledně otázek dodržování regulačních požadavků.

Na naléhání Jesa Staleyho si oddělení pro dodržování předpisů promluvilo s Epsteinovým právníkem Kenem Starr, který trval na tom, že „nebylo spácháno žádné trestné činy“.
Epstein měl účty u JPM alespoň u 134 (!) právnických osob

JPMorgan financoval/obsluhoval transakce související s Ghislen Maxwellovou (
miliony, včetně 7,4 milionu dolarů na vrtulník Sikorsky) a pomáhal financovat MC2, modelingovou agenturu spojenou s Jean-Lucem Brunelem.

Více než deset let JPMorgan Chase zpracovával transakce v hodnotě přes 1 miliardu dolarů pro Jeffreyho Epsteina, včetně stovek milionů směřujících do ruských bank a plateb mladým ženám z východní Evropy, otevřel nejméně 134 účtů spojených s ním a jeho partnery
a dokonce pomohl převést miliony Ghislaine Maxwellové , včetně 7,4 milionu dolarů na vrtulník Sikorsky , zatímco pracovníci zabývající se bojem proti praní špinavých peněz opakovaně upozorňovali na velké výběry hotovosti a převodní schémata, které odpovídaly známým znakům obchodování s lidmi, podle nové zprávy NY Times, připravené na základě šestiletého vyšetřování, během kterého bylo prozkoumáno „asi 13 000 stran“ právních a finančních dokumentů. Je zajímavé, že tuto informaci dosud nezveřejnili – možná to s tím souvisí,
ale čtěte dál.
Uvnitř JPMorgan se po mnoho let vedly debaty o tom, zda si Epsteina ponechat jako klienta. Epstein byl výnosným klientem. Na jeho účtech bylo více než 200 milionů dolarů, které přinášely miliony v podobě provizí, a otevíral dveře k bohatým potenciálním klientům
a světovým lídrům. V roce 2004 pomohl bance získat Highbridge Capital Management a vydělal 15 milionů dolarů. Starší bankéři mu připisovali zásluhu za to, že je seznámil s osobnostmi jako Sergey Brin a Benjamin Netanyahu.

Vypadalo to, že přesně to se dělo v případě Epsteina. Jedním z úspěchů Langforda v JPMorgan bylo vytvoření pracovní skupiny věnované boji proti obchodování s lidmi. Skupina v prezentaci uvedla, že časté velké výběry hotovosti a bankovní převody – přesně to, co zaměstnanci viděli na Epsteinových účtech – byly znaky takové nelegální činnosti.
...
Langford v písemné výpovědi uvedl, že nejprve stručně vysvětlil iniciativu proti obchodování s lidmi. Jak by v tomto kontextu mohla banka ospravedlnit spolupráci s někým, kdo se přiznal k sexuálnímu zločinu a nyní je vyšetřován pro obchodování s lidmi za účelem sexuálního vykořisťování? – NY Times
- Pan Staley se bránil a předal Epsteinovo tvrzení, že obvinění budou zamítnuta. O několik dní později banka souhlasila, že účty ponechá otevřené.Peníze, přístup a druhá šance

I přes rostoucí vnitřní skepsi zůstal Epstein v kontaktu se svým bývalým soukromým bankéřem Justinem Nelsonem a nadále se účastnil schůzek s miliardářským klientem Leonem Blackem. Staley zůstal s Epsteinem v úzkém kontaktu po celá léta, vyměňoval si s ním osobní zprávy a navštěvoval jeho rezidence, i když se stal šéfem Barclays. V roce 2019, poté, co byl Epstein zatčen na základě federálních obvinění z obchodování s lidmi za účelem sexuálního vykořisťování a později spáchal sebevraždu v manhattanské věznici, se vyšetřovatelé, novináři a regulační orgány znovu zaměřili na jeho bankovní vztahy.

JPMorgan zahájil interní přezkum s krycím názvem Project Jeep a podal opožděné hlášení o podezřelých aktivitác
h, ve kterém upozornil na přibližně 4 700 transakcí Epsteina v celkové hodnotě více než 1,1 miliardy dolarů. Banka urovnala občanskoprávní nároky s oběťmi Epsteina za 290 milionů dolarů a s Americkými Panenskými ostrovy za 75 milionů dolarů, aniž by přiznala pochybení. Žádný z vedoucích pracovníků nepřišel o práci. Pan Dimon, který vypověděl, že si nepamatuje, že by o Epsteinovi před rokem 2019 věděl, zůstává jednou z nejvlivnějších osobností amerického finančnictví.

Pro Bridgette Carr, profesorku práva a odbornici na boj proti obchodování s lidmi,

kterou si najaly Panenské ostrovy, vyvolává tento případ širší otázku týkající se motivace. JPMorgan podle jejího závěru umožnil Epsteinovi páchat trestné činy. „Mám velké obavy, že konečným poselstvím pro ostatní finanční instituce je, že mohou i nadále poskytovat služby obchodníkům s lidmi,“ uvedla. „Vzhledem k absenci podstatných důsledků je to stále výnosné.“

Zdroj: https://t.me/awatum/2013

Naposledy upravené:
Dám to tady, jeví se mi to jako nejpříhodnější.

V článku se popisuje, jak se snaží systém bojovat proti dezinformacím a odpověd je od AI. Většinou s tím souhlasím, jen k bodu tři bych upřesnil mou definicí odolnosti proti dezinformacím:

Čím má člověk kvalitnější (odpovídající skutečné realitě) světonázor, tím je jeho odolnost vůči dezinformacím větší.

Naspäť
Top Bottom