Grilovačka autorov SARS-CoV-2

Autor: Judr. Peter Weiss (https://akw.sk/blog/ | RSS odber)

21252.jpg


Peter Daszak, o ktorom sme písali viackrát od začiatku plandémie, konečne vypovedal pred americkým Kongresom. Na sviatok práce. Aké ironické. A pekne zarúškovaný. Aké príznačné.

Podstatné časti jeho výpovede boli zachytené aj v časopise Nature (link TU).

Čo sme sa dozvedeli?

  1. Asi najvážnejšou časťou bolo zistenie, ktoré sme my publikovali už v roku 2021. Že Daszakova spoločnosť vo Wuhane upravovala koronavírusy, a je preto takmer isté, že SARS-CoV-2 vznikol cez proces s názvom gain-of-function (získanie funkcie).
  2. Daszakova obrana bola výlučne semantická. Tvrdí, že vírusom upravili sekvencie tak, aby boli niekoľkonásobne infekčnejšie. AVŠAK. Avšak to údajne nie je žiadne nové získanie funkcie, infekčnosť vírusu je jeho pôvodná funkcia. Je to niečo podobné, ako keď do bomby s 1 kT výbušniny pridáte toľko TNT, že z nej bude 3000 kT a bránite sa, že to predsa nie je iná zbraň, aj keď je jasné, že zabila oveľa, oveľa viac ľudí. Lebo funkciu dynamitu pridaním ďalšieho dynamitu nedokážete zmeniť. Treba asi iba zatlieskať úrovni tejto argumentácie. Niečo podobné, ako tvrdenie, že depopulácia nie je genocída.
  3. Zistili sme, že netopierovi môžeme dať úplne zbohom. Tento príbeh po tejto výpovedi dosahuje štatistickú úroveň limitne nula. V denníku s písmenkom budú filozofi šalieť, ako túto tému uchopiť. Báť sa však nemusia, k ich čitateľom sa táto správa nedostane. Ich čitatelia zároveň počas plandémie nezískali funkciu vyhľadávania v starých článkoch.
  4. Zistili sme, že Daszak a spol. klamali v časopise Lancet (TU) minimálne v časti vyhlásenia, že im nie sú známe žiadne okolnosti ich zaujatosti. Akosi veľmi to pripomína klamlivé vyjadrenie Pavelku, Krajčího, Jarčuško a spol. v ich preprinte o výsledkoch celoplošného testovania o tom, že získali všetky informované súhlasy testovaných osôb.
  5. Zistili sme, že výsledky práce EcoHealth Alliance v spolupráci s wuhanským laboratóriom spĺňa bez pochyby medzinárodnu definíciu biologickej zbrane. Týmto sa pripomínam prokuratúre, ktorá moje trestné oznámenie v tejto veci nevybavila zákonným procesným spôsobom, ale zaslala ďakovný list za názor.
  6. Zo spôsobu zosmiešňujúcich komentárov časopisu Nature na adresu amerických kongresmanov, rozďeľovania názorových línií na demokratické a republikánske a pritom opomínajúc vedecké dôkazy a holé fakty, kompromitovania časopisu Lancet a pod. je zrejmé, že odborné vedecké časopisy sa viac venujú politike a tokom peňazí, ako vede samej. A tam vidím hlavný kameň úrazu.

Začiatkom júna bude nasledovať Anthony Fauci.


Príspevok Grilovačka autorov SARS-CoV-2 je zobrazený ako prvý na Weis & Partners.

Zdroj článku...
 
Naspäť
Top Bottom