Volba prezidenta České republiky 2023

Takže "bažina" (podpindosové) přišli o Nerudovou a tak tlačí Pavla, určitě to bylo "férové" a volby "nejsou řízené". Ze začátku Babiš náskok
(což odpovídá mým soukromým statistikám, například nevím o nikom kdo v okolí kdo by volil Pavla cca 100.lidí a všichni říkají "zelený mozek" - abych řekl pravdu možná vím o dvou třech, ale ti to tajili, takže jenom pravděpodobně)
a pak ho začal dotahovat a nakonec o chloupek vyhrál - kolikrát už jsem viděl scénář a vždy ve prospěch kandidáta "bažiny".

Takže lid zvolil Babiš(e) a "šlechta" ho nechce v žádném případě, ale matrice volby i tak pracuje. Teď bude záležet jaké má páky GP na bažinu a nebo na Pavla (Nerudová byla čistě podpindosů bez vlivu GP, proto na Slovensku tahali Čaputovou, dostatečný idiot, a tak neřiditelný GP).

Pavel může GP vyhovovat, podle mě na něj už vliv má - nemá sice potřebné dovednosti v řízení (to ani nepotřebuje, pro kariéru není nutné), ale chytrý je (dle mého soudu) a dovedně dokáže lavírovat "kam vítr tam plášť" (už se předvedl).

Teď jsem zvědavý koho podpoří SPD v druhém kole. Nicméně bažina je silná a lid volby nerozhoduje lid - jak jsme viděli u Trumpa v přímém přenosu (a s nikým to nehne).

Takže záleží jak silné jsou síly, které se budou snažit prosadit Babiše (jak moc ho bude GP podporovat). Ve hře je i jak šikovně bude Babiš mluvit a nesmí to hlavně nějak podělat, ale není to příliš významný faktor - (může to hodně podělat, ale jenom malinko zlepšit).

Nerudovou tam nemáme, a můžeme to považovat za úspěch, protože Pavel je stále o dvě třídy výš než Nerudová (jak morálně tak schopnostmi).
 
Naposledy upravené:
Pěkný rozbor ze včerejšího dne od Quintus - Sertorius, kde se autorka článku pěkně trefila:
"Dalo by se pochopit, kdyby soukromá média vybrala nějakého svého oblíbence a toho by propagovala.
Ovšem tady se od samého začátku kandidáti přísně selektovali.
Tři kandidáti byli představeni jako "premianti" a zbytek jako outsideři.
To se poslední asi 2-3 měsíce neustále opakovalo:
"Budete-li volit kohokoli jiného, než někoho z nich, vyhazujete hlas a škodíte favoritům."
Přesně to bylo poselství, které mělo co nejvíc nerozhodnutých lidí nebo ty, kdo by sympatizovali s některým outsiderem, donutit k tomu, aby volili onu "svatou trojici."
Vrcholem pak bylo konání všech tří hlavních celoplošných korporátních televizí - Primy CNN, ČT a Novy.
Všechny tyto hlásné trouby Bruselu svým divákům opět kandidáty podobným způsobem rozdělily na šampiony a outsidery.
Takto nám podprahově dávají vědět, že nikdo jiný volitelný není.
Další kandidáti jsou jen křoví.
A většina lidí na to naletí, stejně jako na další lži, které - jak jsem si všimla - se šíří jak v médiích, tak v diskuzích.
Takovou záměrně šířenou manipulací je i nesmysl, že ten, kdo volí Baštu, krade hlasy Babišovi.
To je lež, neboť hnutí ANO má asi 28% voličů.
Tyto hlasy Babišovi úplně stačí na postup do druhého kola.
Pokud někdo na tuto lež naskočil, tak je - nezlobte se - idiot, protože to jen ukazuje, že neumí počítat.
Babišovi jdou navíc i hlasy od Středuly, který odstoupil.
Toho chtěli volit většinou voliči socanů, kteří nyní zřejmě přejdou právě k Babišovi.
To jsou další cca 3-4%.
Baštu volí většinou odpůrci systému - a pro ty je Babiš do značné míry nevolitelný, stejně jako Pavel nebo Nerudová.
Tedy celá ona (ne)svatá trojka, kterou nám neustále podstrkávají.
Volby tak považuji od samého počátku za zcela zmanipulované.
Jiný kandidát než ona "svatá trojice" neměl od samého začátku šanci na postup, neboť většina lidí je velmi lehce manipulovatelná (to jsme mohli vidět zejména za covidismu) a skutečně na tuto záměrnou mediální manipulaci naletí.

Den před sečtením volebních výsledků tipuji, že se do finále dostane Babiš a Pavel.​

A jsem naprosto přesvědčena, že přesně takové finále bylo od začátku v plánu, přičemž v jednu dobu se kalkulovalo i s Nerudovou namísto Pavla, u něhož nebylo jisté, jak dalece voliči vydýchají jeho minulost.
Ale zdá se, že Pavlovým voličům jeho bezpáteřnost nikterak nevadí.
Jeho minulost korouhvičky ve větru se točící podle toho, odkud vítr fouká, totiž s jeho preferencemi nijak zvlášť nepohnula.
Ale lid má rád loutky a zřejmě i korouhvičky. "
Celý článek zde: https://www.quintus-sertorius.com/l...izeno-tak-aby-vyhral-ten-kdo-bude-plnit-noty/
 
Naposledy upravené:
@Atom Tak Bašta se nechal slyšet, že nepodpoří nikoho. SPO se prý ještě rozhodne.

Od Bašty mě to nepřekvapilo, teď jen čekám co SPD.

Upraveno ve 21:48 : No tak podle toho, jak je ozvučováno setkání Foldyny s Babišem s tím, že s ním jednal o případné podpoře od SPD to nevidím růžově. Podle mě se cuknou a nepodpoří nikoho.
 
Naposledy upravené:
Pavel může GP vyhovovat, podle mě na něj už vliv má - nemá sice potřebné dovednosti v řízení (to ani nepotřebuje, pro kariéru není nutné),
Vcera jsem cetla zajimavou hlasku, myslim na PL, ze by se Pavel se svou vizazi dobre vyjimal na postovnich znamkach jako president a vynikajici, zkuseny sef, organizator a politik s praxi zahranicnimi znamostmi a znalostmi ciczich jazyku Babis by byl schopnym premierem. Uz vcera jsem si rikala, ze kdopak dal noty na takovy vhoz.
 
Naposledy upravené:
Nic zvláštního nemám, jen obecně známé věci.
13 = 1 (HNR) + 3 (MIM) ~ tzv. "číslo objektivní reality"

Z toho plyne, že "nemůže škodit" nějakým šikovným (čti: co možná nejďábelštějším) způsobem toto číslo symbolicky zdiskreditovat.
A tak vytvoříme "nešťastné číslo":
Případně ještě v zesílené podobě:
"Zcela reálný základ má tato pověra v pátku 13. října 1307. Právě tento den začal francouzský král Filip IV. Sličný s pronásledováním a zatýkáním templářů, po kterém následovalo mučení a smrt mnoha z těchto rytířů po celé Evropě a následný zánik řádu. Od tohoto dne následovníci templářů považovali pátek třináctého za ďábelský a nešťastný den."
(Pikantní je, že podle některých názorů nebyl řád templářů zničen, ale pouze skryt očím - byť za cenu obětování některých funkcionářů. Konec konců, odpovídalo by to mojí tezi, že v každé organizaci jsou 2 křídla. Takže akce možná posloužila i k oslabení jednoho křídla druhým. Je oblíbeno plnit vícero úkolů najednou.)

A jako náhradu dáme k dispozici "šťastné" číslo, číslo 7 ~ biblický projekt (všimněme si, kde všude je číslo 7 "zadrátované").
u "nás" je to piatok 13, v spanielsku je to utorok 13, https://www.lavanguardia.com/vida/20161213/412569820247/martes-13-mala-suerte.html
A v IT aj utorok aj piatok 13, ale oni vseobecne hovoria ze: Ani v piatok, ani v utorok sa človek neožení a ani nezačína nove projekty...
 
u "nás" je to piatok 13, v spanielsku je to utorok 13, https://www.lavanguardia.com/vida/20161213/412569820247/martes-13-mala-suerte.html
A v IT aj utorok aj piatok 13, ale oni vseobecne hovoria ze: Ani v piatok, ani v utorok sa človek neožení a ani nezačína nove projekty...
To je tedy zajímavé. Španělsko a Itálie patřily mezi 5 zemí, které jako první přecházely z juliánského na gregoriánský kalendář, a to tak, že po čtvrtku 4. října 1582 následoval pátek 15. října 1582 (do vynechaného 10-denního období tak spadal i "toxický" 13. říjen). Při "zpětném" výpočtu podle nového (gregoriánského) kalendáře by tak 13. říjen 1307 připadal na úterý. "Správný" nešťastný den tak mohl být ve Španělsku přepočítán podle nové módy a v Itálii mohli pro jistotu zachovat oba, s templářským egregorem nejsou žerty :)
 
Teď jsem přijel domů a vidím tu katastrofu, to snad ani není možné!
Pokud by bylo číslo 5 379 100, což je součet všech platných, odevzdaných hlasů pravdivé, je to skutečně trpký obraz společnosti. Nicméně z tohoto čísla je možné číst i další trpké sdělení. Počet do 11 milionů zmenšený o mladistvé bez volebního práva a trestance je číslo okolo 5 milionů, kteří se z nějakého důvodu nezajímají a nebo jim bylo znemožněno volit (viz články jako sebrat občanku a další). Je paradox, že já bez dětí a tedy bez vážného důvodu pro blaho společnosti jedu hlasovat a zavraždím půl dne a lidé, kteří to mají za rohem se nezajímají. No asi nechápou, že už je pozdě na všechno. GAME OVER!
 
…setkání Foldyny s Babišem s tím, že s ním jednal o případné podpoře od SPD to nevidím růžově.
Okamura byl na toto - mimo jiné - dotázán ze štvavé vysílačky ČT24.
A podle toho, jakým způsobem vychválil výsledek Bašty a jak se culil, když komentoval návštěvu Foldyny v Průhonicích přímo v baráku AB, tak řečeno slovy klasika “chci uvěřit”, že barva bude dobrá.
 
Bašta zřejmě Babišovi neuškodil, jeho nasazení SPD hodnotím jako dobré, stejně tak jako jeho volbu Pekovou. Jako dobré hodnotím i počet hlasů, které Bašta celkem získal: 248 375 hlasů.
Tohle jsou lidé, se kterými asi nejvíce názorově souzním, není nás málo!
 
Naposledy upravené:
Napadlo mě, jak postupuje program o kterém hovořil (a uniklo to na veřejnost) J.C. Trichet na setkání Trilateral Commision v Bruselu v prosinci 2020!
Operace „Výměna“ - Operace "Pandemie" - Máme vítězství nadosah
Při psaní tohoto jsem si vzpoměl na jedno prohlášení, jednoho vysoce postaveného diplomata ke Kyperskému problému. "Turci vítězí proto, že plánují a realizují svoje programy na 40-50 let dopředu a my nevíme, co bude za pět vteřin!"
K porovnání:
Neschopnost svrhnout Orbánovu vládu v Budapešti stejně jako eliminovat Kaczynského ve Varšavě nás stála nejen zdržení v harmonogramu plánovaných změn, ale také velké úsilí, abychom tato potenciální ohniska odporu eliminovali.
 
Naposledy upravené:
Pěkný rozbor ze včerejšího dne od Quintus - Sertorius, kde se autorka článku pěkně trefila…
Mno, budu se trochu opakovat, ale opakování, jak známo, je matka moudrosti.
A někdy i otec, když je přidána nějaká dodatečná informace.

Máme tady takovou analogii s praním špinavých peněz.
Cituji:
"Obvykle se proces praní špinavých peněz skládá ze tří etap: namáčení, namydlení a ždímání. Hotovost nabytá při trestné činnosti se umístí na bankovní nebo investiční účet (namáčení), promíchá se s penězi z dalších zdrojů (namydlení) a postupně se vrací zpět do běžného oběhu v nezávadné formě (ždímání).".

Počítám, že něco podobného se děje i při šíření určitého druhu informací.

Je tady text příspěvku na tomto fóru.
Tento příspěvek je plným textem prostřední cca jedné třetiny zdrojového článku.
V závěru příspěvku je uveden link na server quintus-sertorius.com, odkud je text přenesen sem.
Plný text článku na serveru quintus-sertorius má na konci uveden zdroj, protože i on článek převzal.
A tím zdrojem je nenápadné slovíčko “Zdroj” jako link.
A kampak ten link ukazuje? Čirou náhodou na server necenzurovanapravda.cz.
Kdo z nás si toho všimne?
Kdo z nás si ten link rozklikne?
Komu přijde divné, že stránky “necenzurovanapravda” - už jenom vzhledově - se podezřele podobají něčemu, co už jsem někde viděl?
Když se někdo pojmenuje "necenzurovanapravda", tak se tam zaručeně píše jenom pravda, ne?
Je fuk, že původně bylo toto internetové vozidlo používáno pro dovoz "nepřikrášlené reality islamizovaného světa". Tohle se teď nemusí tolik ventilátorovat, záhlaví necháme, ale do menu lupneme "Velký Reset", "Agenda 2030" a jsou prezidentské volby, takže nesmí chybět "Aspen Institute". To abychom mohli zahlásit (už po stopadesáté/na stopadesátem webu), že Babiš je v Aspenu (na základě toho, že tam kdysi "někdo" cca týden nechal viset Babišovu fotku, aby to pak aer**et mohl roztroubit ve svém článku; fuk, že už tam ta fotka zase není). A teda že pravý vlastenec by měl volit někoho jiného, pokud možno nevolitelného, aby Jenerál a Čaputorudová měli cestu volnou.
(Mimochodem: první třetina článku, která sem nebyla přenesena, obsahuje narativ “všichni tři z Aspenu” - jak to je s ”členstvím” AB v Aspenu viz předchozí odstavec.)

Dál už je to vždycky stejné.
Ve zdroji, který je na začátku "pracího" řetězce linků je anonymní článek. Samotný server necenzurovanapravda.cz je anonymní. Obecně platí, že přezdívky buď nejsou vůbec a nebo jsou echt vlastenecké, jako např. "Slovanka". A přitom se server deklaruje jako "zpravodajský".
Co mi to jenom sviští kolem uší? Že by nějaký další "čerstvý" vzduch (aero)?
Že by to, co už jenom vzhledově vypadá jako "odlehčená verze" vzducho-netu mohla být "odlehčená verze" vzducho-netu?

Tj. máme tady anonymní web necenzurovanapravda.cz deklarující sebe sama jako zpravodajský.
Jen o něco menší web než aer**et založila a vytváří jediná obětavá osoba jménem - jak jinak - "Slovanka", která nám něco málo o sobě řekne zde:
https://necenzurovanapravda.cz/technicke-poznamky/
A kromě necenzurovanapravda.cz, publikování na svém jiném blogu a občasného vystupování ve studiu "Tap-in Rádio" SVCS (to jenom co jsem zjistil namátkou) zvládá "Slovanka" chodit do práce a všechno ostatní...
Běžná praxe, pan VK funguje taky tak, že ano. A shodou okolností, ty své páteční slovní průjmy provádí pan VK také ve studiu "Tap-in Rádio" SVCS.

P.S.:
Základ tohoto příspěvku původně vznikl při odhalení o něco delšího řetězce podobného "informačního praní", na jehož začátku byl anonymní "zpravodajský" server ceskavec.com.
Čučkaři jedou jako přes kopírák.

Všechny tyto weby nezapomenou v sekci "O nás" uvést větičku typu: "Budu tedy ráda, když články, které Vás zaujmou nasdílíte, případně je můžete i okomentovat." a "Informování široké veřejnosti se mi zdá být zásadní, takže jediné, oč prosím, je sdílení článků...".
(Autorka sice psaní věnuje "všechen volný čas", ale dary od čtenářů nepožaduje, stačí jí sdílení. Aha, tak tomu rozumím.)
Ceskavec.com má zase: "Velmi si vážíme všech druhů podpory. Nejvíc nám ale pomůžete, pokud budete naše informace šířit dál."

Tři kandidáti byli představeni jako "premianti" a zbytek jako outsideři.
A quintus-sertorius + necenzurovanapravda nejsou jediné 2 zdroje, které šíří tento narativ.
Podobnou, dost dlouhou, řeč vedla i Soňa Peková v rámci rozhovoru na Svobodném rádiu 10.1.2023. Zde je link na rozhovor, kde to začíná v čase 14:45.
Link na rozhovor

Je zajímavé sledovat, jak se Soňa Peková nenápadně posunuje od vyjadřování se čistě v rámci své odbornosti na téma koronabacilu k vyjadřování se k čemukoliv: od volby prezidenta až po zednáře…
(K jejímu “knižnímu okénku” v rozhovoru pro “Nadační fond Svědomí národa” se chystám ještě vrátit.)
 
Naposledy upravené:
Napadlo mě, jak postupuje program o kterém hovořil (a uniklo to na veřejnost) J.C. Trichet na setkání Trilateral Commision v Bruselu v prosinci 2020!
Jen podotýkám, že ten projev je samozřejmě fikce. V tomto prostředí by na to nebylo třeba upozorňovat, ale při hledání ohlasů na internetu jsem se zděšením zjistila, že jistá část "alternativy" jej skutečně převzala jako "uniklý" fakt, který byl následně nějakými manipulátory a spol. zcela vážně "vyvracen". Proto tak pro jistotu činím.
 
Rozbor voleb z hlediska bydliště je pořád stejný, soustředíme-li se na poměry a počty voličů a jejich přízeň uchazeřům, ani Novinky nezatajily skutečnost, že naprosto zásadní podporu měli liberálové v Praze, a tento jev se již přelévá do Středočeského kraje, tzn. okolí Prahy. Naopak, nejmenší podpora liberálů byla v Ústeckém, Moravsko-Slezském a Karlovarském kraji. Vypadá to tak, že volební výsledky určuje životní úroveň obyvatelstva, čím je vyšší, tím více podléhá informačnímu poli vytvářenému liberálními sdělovacími prostředky.
 
Naposledy upravené:
Rozbor voleb z hlediska bydliště je pořád stejný, soustředíme-li se na poměry a počty voličů a jejich přízeň uchazeřům, ani Novinky nezatajily skutečnost, že naprosto zásadní podporu měli liberálové v Praze, a tento jev se již přelévá do Středočeského kraje, tzn. okolí Prahy. Naopak, nejmenší podpora liberálů byla v Ústeckém, Moravsko-Slezském a Karlovarském kraji. Vypadá to tak, že volební výsledky určuje životní úroveň obyvatelstva, čím je vyšší, tím více podléhá informačnímu poli vytvářenému liberálními sdělovacími prostředky.
Pořád zapomínáte na to , že kdo počítá , ten určuje výsledek .
Stále mne překvapuje , jak jsou lidé ochotni nekriticky přijmout jakýkoliv blaf . Jako je třeba placatá zeměkoule .
Stále musíme počítat s tím , že Nám podstrkují lež č.1 a lež č.2 a to tak , aby se zakryla objektivní pravda .
A to se týká i této podvodné hry zvané volby , které fungují tak , že vyhrává jen její provozovatel .
Víte ve kterém okamžiku drtivě prohrají ? Až ostatním lidem vysvětlíme , že Nám nepřetržitě lžou . Jakmile to lidé pochopí a vstřebají , tak není cesty zpět .
 
A to se týká i této podvodné hry zvané volby , které fungují tak , že vyhrává jen její provozovatel
Volby jsou řízené (o tom žádná), ale díky nesprávné koncepci spolu elity bojují a to nám dává prostor. Navíc je potřeba dav (sociální super systém) nějak řídit. Dále musí mít dav pocit svobody musí to trochu dělat dojem, že odpovídá skutečnosti. To, že v USA je jim všechno jedno a vše ničí a už falšování ani neskrývají vede k rostoucímu sociálnímu napětí. Navíc volby jsou i testem stavu sociálního super systému.

Lidí je dost, aby dohlédli na spravedlivost voleb, o to je se potřeba snažit a ne nechodit k volbám, je to nástroj na řízení a jiný zatím nemáme. Je to velmi těžké, když většinová populace je zombie, ale přechod na novou koncepci je potřeba, aby byl plynulý, aby nedošlo přílišnému chaosu v přechodném období (světonázor v hlavách lidí lze měnit jenom pomalinku).

Považuji za správné, že do toho @Putinovec šije a ukazuje, že je to podvod na lidi, ale mohlo by to vyznívat tak, že my máme možnosti zabránit podvodům ve volbách a hledat kroky jak jim to s znesnadňovat, zajímat se o průběh voleb, nutit k trasnparentnosti apod. To je podvod přímý a nepřímý je vymýváním mozku obyvatelstvu, to je zase další věc. Ale zabránit podvodům, kdyby se obyvatelstvo o to začalo více zajímat by mohlo jít.
 
Naposledy upravené:
Vypadá to tak, že volební výsledky určuje životní úroveň obyvatelstva, čím je vyšší, tím více podléhá informačnímu poli vytvářenému liberálními sdělovacími prostředky.
Ano, to zní logicky, přesto mi tento výpočet nesedí.
Když se podívám do toho článku, tak vidím, že podle výše uvedené logiky sedí, že AB vyhrál a PP prohrál v Moravskoslezském kraji, páč je tento kraj považován za “chudý”.
Ale proč to nezafungovalo v Libereckém kraji, který je taky považován za “chudý” a přitom tam AB prohrál a PP vyhrál?
A není to náhodou tak, že do Libereckého kraje jsou započítávány korespondenční (zahraniční) hlasy z celého světa?
Samozřejmě, že čistě náhodně je tímto přílivem liberálních hlasů kompenzováno jinak spíše neliberální voličstvo tohoto kraje.
 
Naposledy upravené:
Pořád zapomínáte na to , že kdo počítá , ten určuje výsledek .
Počítají to za každý okrsek lidi, kteří jsou ve volebních komisích. Kandidující má nárok na jednoho svého zástupce v každé okrskové komisi, obecní úřad potom doplní členy komisí, aby byly dodrženy stanovené minimální počty, z řad brigádníků z široké veřejnosti. Po předání výsledků z okrsku pracovišti Statistického úřadu už je zpracování pouze strojové - s tím, že jsou pro každý okrsek výsledky voleb zveřejněny. Každý člen okrskové komise má možnost zkontrolovat, že výsledky v okrsku odpovídají tomu, co spočítal (a na školeních komisařů se jim někdy i říká, aby to kontrolovali). Kdokoli může nezávisle ověřit, zda jsou výsledky z okrsků sečteny správně, že nikdo výsledky nefixluje, popř. zda je chyba v programu, který to sčítá. Kdo nevěří, ať si napíše bota (ručně by to bylo pro jednotlivce příliš pracné), který výsledky stáhne, sečte je a porovná se sečtenými hodnotami ČSÚ. Takže z výše uvedeného plyne, že lze snadno dělat analýzy, jak lidé volili v tom a tom kraji, v té a té obci.
 
Po předání výsledků z okrsku pracovišti Statistického úřadu už je zpracování pouze strojové - s tím, že jsou pro každý okrsek výsledky voleb zveřejněny.
Ono to nemusí být tak jednoduché.
Máme zde např. magické korespondenční hlasy.
ČSÚ může dělat všelijaké věci, viz (uznávám, že s poněkud zavádějícím názvem) starší článek
 
Ono to nemusí být tak jednoduché.
Máme zde např. magické korespondenční hlasy.
ČSÚ může dělat všelijaké věci, viz (uznávám, že s poněkud zavádějícím názvem) starší článek
S tím může souviset i video, které jsem shlédla na YT. . Paní z SPD tam zmiňuje, že firma, která rozhodovala o počtu hlasů prezidentských kandidátů (HP) má sice české zastoupení, ale jinak má sídlo na Kajmanských ostrovech a dále je nedohledatelná a další info.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=2_FsL0J5CuY&ab_channel=Ing.IvanaTurkov%C3%A1Ph.D.%2CMBA
 
Naspäť
Top Bottom