Volba prezidenta České republiky 2023

Porovnejme tento pokus AB o přihlášení k egregoru Švejka - viz foto v tomto příspěvku
Cituji z článku na který dal odkaz Počtář - Pavlovo freundovské doznání:

"Závěrem prozradil (Pavel), kdy se styděl za to, že je Čech. „Například když Miloš Zeman popíral realitu a na summitu NATO v září 2014, kdy nikdo nepochyboval o tom, že Rusko bylo zapojeno do anexe Krymu, tak se stále ještě snažil přesvědčit lídry zemí NATO, že to není tak úplně jasné a jsou i jiné varianty. To tam vyvolalo celkem nepokrytý a nediplomatický úsměv na řadě tváří těch lídrů. Tehdy jsem se opravdu styděl, to bylo úplně za hranou,“ dodal Petr Pavel."

Je to konformní slaboch s nepřekonaným komplexem (pravděpodobně z mládí), který se bude vždy přiklánět k názoru aktuálních "autorit" (převládajícímu názoru nejsilnějšího jedince v bandě/tlupě). Nikdy nenajde odvahu, aby se vymezil vlastním postojem a názorem!
 
Možná je to vše naopak a hodně jim záleží na tom, aby vyhrál "Ahoj lidi", proto pro něj pracuje i "protistrana", jinak by takhle hloupě nezviditelňovali každý krok "Babišovců" a drželi by se vlastního scénáře.
Obávám se opaku, oponenti jsou zcela tupí a nejsou schopní mít vlastní agentu (něco jako anglosaské elity a trockisté vůbec) nejsou schopní něco nového vytvořit (ta neschopnost je tlačí do úlohy parazitů), tak používají to co je: "staré osvědčené" (často bez nutnosti jakéhokoliv programu viz: anti Trump anti Babiš) a to co použije protivník, akorát trochu pokroucené nebo převrácené (viz. Švejk), s ničím vlastním nedokáží přijít. Z Pavla udělají druhého Zelenského (ten taky moc rozumu nepobral - náznaky jsou), protože to na dav bude stačit.
 
Naposledy upravené:
Hlášení z mých soukromých (velmi omezených) statistik:
tak 1 až 2 procenta mění volbu a připojují se k míru
tak 5 až 10 procent se bojí mluvit o Babišovi (fašismus se spouští naplno) - nedokáži odhadnou jak se zachovají, půjdou volit ? a koho ? (snad Babiše)
tak 30 až 40 procent je lhostejných, když nadhodím, tak je prý "straším" válkou, ale mezi řádky čtu, že se bojí, ale volit nepůjdou a přejí si, aby už volby proběhli, aby to bylo pryč.
 
Naposledy upravené:
A ještě doplním informací ze světa sázkových kanceláří.
24.1.2023

”…a když nemáte limetku, tak tam dejte citrón. A když nemáte citrón, nedávejte nic.”

(Nebo-li: když už nemůžete manipulovat těsně před volebním dnem zfabrikovanými “průzkumy” volebních preferencí na vzorcích cca 1000 lidí, pořád ještě můžete vytrubovat “kurzy“ sázkových kanceláří. Bude kurz na Jenerála menší než 1 ?:- )
Fortuna má teď už na Babiše dokonce kurz 12.
Vystoupá na 22? :)
 
Z Pavla udělají druhého Zelenského (ten taky moc rozumu nepobral - náznaky jsou), protože to na dav bude stačit.
Na tohle jsem chtěl poukázat tímto:
Dodatek: ten PP má na sobě nějaké zelenské oblečení…
Pokud se úrovně pravého Zelenského týká, svědčí o tom jeho nehynoucí “komické” číslo, kdy jako komik hrál na pódiu (v tandemu ještě s jedním podobným) na klavír “bez pomoci rukou”.
Linkovat nebudu.
Ale doplním, že podobné “číslo” kdysi předvedlo i duo Kraus+Habera.
Někde jsem zaznamenal, že scénka je původem z malobritánie, takže vzhledem k interpretům, bude to asi takový veselý jewrejský evrgrýn.
 
Informačně nabité, kto všetko stojí za Petrom Pavlom !!!


Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=a5sbKTxjrjY

Dobrý souhrn toho co už v této zemi Kolář a jeho klan předvedli. Řízení kolonie skrze ambasádu, tajné služby, lobbystické skupiny, neziskovky, masmédia, loutky dosazení do politiky, soudní moci atd. prostě chobotnice jako z románu. Pavel je jejich loutkou a ani se to nepokouší moc popírat. Volit bychom měli především podle skutků, podle zkušeností (po ovoci poznáte je), nikoliv podle vylhaných slibů a povrchních dojmů. Jenže marketing směřující na emoce, pozlátko, vnější obrazové formy, manipulace, atd., je jejich silná zbraň. Ne náhodou se zrodil v USA a byl použit jako důležitá součást likvidace socialistického bloku.

P.S. Nebezpečnosti těchto struktur pro existenci státu a jeho obyvatel jsou si za Atlantikem dobře vědomi. Tito lidé by v případě vyvíjení stejné aktivity v Mekkce liberální demokracie, v USA, byli dávno souzeni a odsouzeni za velezradu.
 
Informačně nabité, kto všetko stojí za Petrom Pavlom !!!


Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=a5sbKTxjrjY

Pěkné shrnutí alespň některých faktů okolo generála Pavla a lobbisty Koláře.
Všeříkající je asi moment na konci, kde si muž chce natočit Pavlovu odpověď na otázku ohledně vraždění NATO v Jugoslávii a Pavel odmítá natáčení a říká: "Vy nemáte nárok na nic!"
Když dostane odpověď, že jakožto veřejnou osobu, kandidáta na prezidenta, si ho natáčet může, tak Pavel jen řekne, že na tyhle otázky odpovídat nebude a pokračuje v podepisování se svým fanynkám.
 
12 by mohlo stačit. Byla by to ta “dvanáctka” z knihy ”Osudy dobrého vojáka Švejka”, jak ji Babiš ukazoval na tvitru po tom jeho školním zkoušení.
:- )
V diskusi pod tímto článkem jistý přispěvatel vyslovil myšlenku, že takovým vysokým kurzem mohou sázkovky prakticky motivovat lidi vsadit si na Babiše a pak mu jít hodit hlas.
Vzhledem k tomu, že na Babiše je vsazeno jen u Tisportu již přes 82 milionů, tak při průměrné vsazené částce třeba 1000Kč by mohlo přijít klidně i 40 000 a víc lidí, kteří ve volbách podpoří svoji sázku a dají na Babiše.
Na Pavla většinou padají vyšší částky od menšího počtu lidí, protože s tak nízkým ziskem na to moc lidí riskovat nebude.
A vzhledem k tomu, že tu máme sázkovek více, jako například Fortuna, Sazkabet, Synot Tip a další, tak lidí, kteří si na Babiše vsadí a pak mu to tam půjdou šoupnout za plentu pouze z tohoto důvodu (a jinak by ani nešli), může být najednou klidně 100 až 200 tisíc a to už není málo.
 
Neviem, či ste si všimli ale tesne pred prvým kolom prezidentským volieb česká snemovna schálila toto (tweet je z 13.01.2023):

Trochu omluva, dlouho jsem zde nebyl. Moc práce v zaměstnání, nemoci a předpokládám - trochu i otrava (pak napíšu upozornění).

V neděli se při mších v kostelích četl dopis od vedoucích představitelů církve, že lidé mají jít volit.

Mě to poslední dobou přijde jako: Musíte jít volit! Máte na výběr mezi lží 1 a lží 2. Běžte si zvolit zlo pod maskou č.1, nebo zlo pod maskou č. 2. Jinou možnost nemáte!

A jestli se nepletu, k tomu hlasování o pobytech vojsk, toto podpořili i poslanci z ANO. A.Babiš to okomentoval jednoznačně - jenom plnili závazky z našeho členství v NATO.

Dávám odkaz na Zákony bohatství a jeho "zpověď" před 2. kolem voleb

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=2rWyVoh6Rk0
 

Revoluce ve volbách: Rafička ukáže výsledek už při prvních sečtených hlasech​

Výsledky budou známé už po sečtení hlasů z prvních okrsků, stačí k tomu zhruba 1,5 procenta sečtených hlasů. Seznam Zprávy už tyto predikce použily v komunálních volbách (pro 15 největších měst a městských částí) a nyní v prvním kole prezidentské volby.

Chtějí nám v Seznamu říci, že vědí už předem, jak volby dopadnou a věděli to i o mnohých dalších?
To nemohou vědět, ledaže...
 
Chtějí nám v Seznamu říci, že vědí už předem, jak volby dopadnou a věděli to i o mnohých dalších?
Takhle to úplně být nemusí.
Moje žena tyhle odhady už cca 2 či 3 volby dělá a zatím jí to vychází.
Ale až kolem 3 % sečtených hlasů, tedy později než oni.
Z hlavy a u nás doma, z těch televizních vysílání po uzavření volebních místností v sobotu.
 
Naposledy upravené:

Poslední model bookmakerů: Pavel vyhraje o 900 tisíc hlasů​

Podle modelu by mohl Petr Pavel dostat 3 351 021 hlasů a porazit tak Babiše o cca 900 tisíc hlasů. Poslanec a předseda hnutí ANO by měl podle modelu dostat 2 441 179 hlasů.

„Už během uplynulého víkendu se sázelo prakticky jednosměrně, 9 z 10 sázek šlo na Pavla. A nic nenasvědčuje tomu, že by se na tomto trendu mohlo něco změnit, sázkaře nezlákal ani Babišův kurs 12:1,“ dodal bookmaker politických událostí Miloš Novotný.

Lžou jako když tiskne.

Na Tipsportu, kde je výše sázek na vítěze událostí veřejná kdykoliv i bez přihlášení, vzrostl jen od dnešního poledne celkový souhrn vkladů sázek na Babiše z cca 82 na 91,65 milionů a korigovali kurz dolů z 11,50 na 10,50.
A Fortuna má stále kurz 12, takže tam lidi musí cpát peníze na Babiše ještě víc.

Dodatek:
Pro Pavloidy by to mohla být Csaplárova past.

Csaplárova past je pojem označující situaci ve fotbale, kdy po poločase jedno mužstvo vede 2:0, kvůli čemuž nabude dojmu, že má zápas pod kontrolou. Ztratí koncentraci a umožní soupeři zápas vyrovnat nebo otočit. Označení pochází od trenéra Josefa Csaplára.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Csaplárova_past
 
Naposledy upravené:
Masky padají .
Tohle je ukázkou toho , jaká nemorálnost zde volně působí . V blízké budoucnosti se to zúročí a mnohý jednoduchý idiot se tomu bude divit .
Tyto podvodné volby , pevně propojené s fašistickou válečnou agendou západu , to je sud střelného prachu . Až exploduje , tak to tady nepoznáme .
 
Naspäť
Top Bottom