Mediálny monitor

Nebo to mohlo být také tak, že Berija udělal špinavou práci a potom byl odstraněn.
Ano, pořád počítám s oběma variantami, aby se mi nezavřelo okno možností.
Míra pravděpodobnosti variant se mi v průběhu času měnila/mění, aktuálně převažuje, že Berija nebyl jejich.
Nemám po ruce všechny zdroje, které mne k tomuto výpočtu vedou, nicméně vzpomínám si aspoň na tento:
Dále je zde otázka, jestli by Stalin nebyl zabit mnohem dříve, kdyby i Berija byl proti němu…
Ale pořád máme šanci dozvědět se pravdu, protože podle Zaznobina je Berijův soukromý archív uchovaný v Číně.
Pokud se citace z Molotovových pamětí týká, mohla být dána také různými motivacemi, např. pudem sebezáchovy. Počítám, že součástí gangu nebyl.
 
Naposledy upravené:
Ano, pořád počítám s oběma variantami, aby se mi nezavřelo okno možností.
Míra pravděpodobnosti variant se mi v průběhu času měnila/mění, aktuálně převažuje, že Berija nebyl jejich.
Nemám po ruce všechny zdroje, které mne k tomuto výpočtu vedou, nicméně vzpomínám si aspoň na tento:
Dále je zde otázka, jestli by Stalin nebyl zabit mnohem dříve, kdyby i Berija byl proti němu…
Ale pořád máme šanci dozvědět se pravdu, protože podle Zaznobina je Berijův soukromý archív uchovaný v Číně.
Berija ani nemusel jednat na jejich popud, mohl jednat s vlastním záměrem a jim se to tak hodilo. Ale jsou to jen moje spekulace.
 
Berija ani nemusel jednat na jejich popud, mohl jednat s vlastním záměrem a jim se to tak hodilo. Ale jsou to jen moje spekulace.
Ano, vyloučit se to nedá, ale je otázka, kdo po smrti Stalina Berijovi vlastně zbyl jako spoluhráč. Opravdu by Berija dobrovolně šel do přesilovky, kdy kratší konec lana byl u něj?
 
Rada pre mediálne služby začala riešiť TA3, že Sachs nemal názorového oponenta.


Super správa, hneď som teda nahlásil Večeru s Havranom za neobjektivitu a šírenie poplašných správ.

 
Naposledy upravené:
Překlad článku, který je více než varovný!

Nové koncentrační tábory. Města za 15 minut

Na začátku bylo vytvoření "patnáctiminutových měst" prezentováno jako "revoluční myšlenka" na ochranu životního prostředí. Plán spočíval ve vytvoření čtvrtí se všemi službami a obchody vzdálenými maximálně 15 minut chůze nebo jízdy na kole. Cílem bylo zamezit používání automobilů, které jsou podle "zelených" hlavní příčinou znečištění ovzduší.

Aby se však zamezilo automobilové dopravě, plán počítá s instalací elektronických závor na výjezdových komunikacích a se zákazem vyjíždění z města, a to i na určitou dobu, pokud tato doba překročí 100krát za rok. Rovněž ukládání pokut. Používání automobilů bude monitorováno, a to pomocí kamer, které budou zaznamenávat registrační značky.

Tento "nápad" byl také zařazen do programu Světového ekonomického fóra Švába, OSN a světových elit. První pokusy o její realizaci probíhají, a to v Paříži a Oxfordu, na základě rozhodnutí městské rady.

Celkem se k realizaci této "myšlenky" spojilo 100 obcí v západním světě.

"Pozlátko čistého vzduchu" však nepřesvědčilo Angličany, kteří se začali mobilizovat a poukazují na to, že jde o nový pokus omezit svobodu pohybu občanů po zdravotních výlukách, které byly předstupněm k omezování individuálních práv a svobod a kontrole všech aktivit občanů.

Demonstranti hovoří o "klimatické výluce" pod záminkou "odpovědnosti" občanů vůči svým bližním.

Jak však ukazuje vývoj projektu, reakce lidí nejsou "konspirační teorií", jak je chtějí prezentovat média.

V těchto patnáctiminutových městech v Anglii byly zavedeny nové zákazy.

V supermarketech byly nad KAŽDOU lednicí s čerstvými živočišnými produkty nainstalovány kamery, které sledují množství například masa, které si chcete koupit. Pokud překročíte normu, dveře lednice se automaticky zablokují, takže nedostanete nic nad předepsané množství.

Kromě kontroly vašeho pohybu tedy kontrolují i vaše potraviny, a to nejen tím, že po celém světě porážejí zvířata a omezují jejich chovy, ale také tím, že určují, co budete a nebudete jíst! Budete tedy nuceni jíst Gageovy syntetické steaky a rozmačkané červy v mouce.

Nové koncentrační tábory blednou závistí ve srovnání s gulagy tolik propagovaného Solženicyna!

Originál zde
 
Možno ani nie, vieš si predstaviť, čo by s ním urobili nenávistné média a Remišová každý týždeň,
to jej " LEBO FICOV človek ", on chce byť nepolitický kandidát, kandidát pre nás.
Podporiť sa dá aj nepriamo. Napr. tým, že nepostavím svojho kandidáta. Alebo, že sa ten kandidát nakoniec vzdá v prospech Drgonca.
Inak o Remišovej v čase prezidentských volieb už nebude počuť. V septembri jej zazvoní umieráčik.
 
Niečo sa stalo, pretože nepriateľské médiá začali do debát volať Fica. Zrejme už pochopili, že prichádza zmena a nemôžu si dovoliť stáť mimo nej.

Včera diskutoval Fico s Kollárom v JOJke v relácii Na hrane. "Moderátorka" klasika, nenechala dopovedať nikoho, ale nakoniec bola prinútená hrať Ficove pravidlá. Povedal jej, že prečo požaduje návrhy riešenia len od opozície, že tam má nevládnu koalíciu, ktorá riadi, má sa pýtať ich. V ďalšom kole si už fešanda dala povedať a opýtala sa aj Kolára, aké má riešenie.

Kollár klasika - ale tentoraz už bol v ťažkej defenzíve. Len sa oháňal tým, koľko dali pomoci ľuďom a že toľko Smer nedal. No nedal, lebo nemusel. Dnes je neskutočná kríza, takže dávať pomoc je psia povinnosť, nie cnosť. Má to mafoško pomylené.
 
Naposledy upravené:
Téma Ukrajina ustupuje do úzadia. Nastupuje téma Čína. Vo včerajších správach na RTVS nechali prehovoriť rovno troch sinológov, aby vysvetlili, že strategické partnerstvo Ruska a Číny vlastne nie je žiaden problém. V podstate sú to dva trápne štáty a nič nevyrokovali...

Nástup sinológov do médií som si všimol už dávnejšie, ale frekvencia sa zvyšuje.
 
Tomáš Kriššák z Gerulata Technologies (subkontraktor US Army a Inteligence) po komixe o Ukrajine pre školy teraz zbiera peniaze na celovečerný film o dezinfoscéne, kde chce riešiť "dezinfopolitika" Roberta.

Bude zaujímavé sledovať, či vyzbiera dostatok peňazí. To nám dá presnú info o tom, aké majú zdroje. Lebo peňazovod z US a GB už vyschol.
 
Je to dokonale prepojené. Európska únia robí projekty, kde sa škola zaviaže, že bude robiť aktivity. Takže na školy potom chodia europoslanci a viete si predstaviť, ktorý presne. Uhrík nie, Bilčík áno. Ďalej aké projekty? Napr. Denník N s tým svojim púťovým Rusom.
Ale máme iné projekty, ktoré by školy mohli zavolať? Koho volať, Chmelára? Staněka?
 
Naposledy upravené:
Videl som tu návrh, začať nahlasovať nevhodné reklamy. Mám iný návrh. Médiá majú pod článkami funkciu Nahlásiť chybu.

Primárne to slúži na nahlasovanie preklepov, ale osobne to rád využívam aj na spätnú väzbu autorovi. Aku to mladé ucho v Pravde, ktoré po prvom dni napísalo, že Rusko je teroristický štát. Odpísal som mu, že ak chce tak rýchlo vynášať súdy a hrať sa ba homeoffice sudcu, mal by zvážiť zmenu povolania.

Jasné, časom môžu túto funkciu zrušiť, ale dovtedy im dajme spätnú väzbu. Ak nie takto, potom má každá redakcia všeobecný email.

Napíšme im slušne a vecne, v čom sa mýlia a že nežerieme seno, aj keď sa na Slovensko dováža asi viac ako pšenica. (Obrazne povedané...)
 
Tento príspevok bude zahŕňať viacero tém, ale najviac sa hodí zrejme do tejto.

Pozrel som si video Progresívneho Slovenska, konkrétne mimoriadny livestream propagandistu Valáška, kde reaguje na situáciu v Rusku (Prigožin atď.).

Zdroj: https://www.facebook.com/ProgresivneSlovensko/videos/804188471295866/?locale=sk_SK


Po nejakom čase mi udrelo do očí, že začína čoraz častejšie zakrývať svoje ústa, resp. sa šrabkať po nose či si utierať pod nosom a dotýkať sa svojej brady. Skrátka mi to udrelo do očí a nevdojak som si to spojil so známou rozprávkou o Pinocchiovi, ktorému tiež narástol nos.
Žiaľ nevidíme, čo sa dialo pod stolom, teda čo robil s nohami, či mal nejaký tik alebo nimi nervózne pokyvkával. V každom prípade ale vieme, že klamár sa správa neštandardne, robí zvláštne veci a tým sa stáva videľným. Silná gestikulácia oboma rukami, tik končatín, uprený pohľad niekam, špúlenie úst dovnútra resp. ich zakrývanie, vynechávanie osobných zámien a ďalšie.
Pozrel som si aj jeho iné mediálne výstupy, napr. rozhovor pre denníky SME a Denník N, tam si žmolil nos omnoho menej. Myslím, že domáce alebo neformálne prostredie, kde natočil odkazované video, v ňom oslabilo ostražitosť. V štúdiu alebo v parlamente si dáva väčší pozor a vieme, že každý má svoje naučené pózičky a frázičky.

Mimochodom, Valášek sa odkopal už len tým, že sa ponáhľal reagovať 45-minútovým videom na udalosť, ktorá sa ešte len stala a my nepoznáme jej reálne dopady. Už tým ukázal, že každé jeho slovo a hodnotenie bude buď mimo misu alebo otvorené klamstvo.

Povesti, príslovia, porekadlá a rozprávky sú skutočne zlatou studnicou poznania ľudstva.

Máte vlastné pozorovanie ohľadom klamárov a ako ich odhaliť? Mohol by to byť cenný návod napr. pred voľbami.
 
Naspäť
Top Bottom