Zvrácené ideologie

Putinovec

Člen
Myslím , že je nejvyšší čas mluvit , rozebírat , psát a informovat o zvrácených ideologiích , které zdarma a nadšeně nemorální zrůdy vnucují lidem .

 
Souhlasím s autorkou článku a jejími závěry - hlavně:

- Proč si to necháváme dál líbit a dál platíme za Netflix nebo HBO a chodíme na filmy ze stáje Disney, když jsou to čím dál tím jasněji jen nástroje podivné globalistické agendy, která má z dětí vychovat vyšinuté, slabé, zmatené a nešťastné jedince, kteří ani neví, jaké mají pohlaví a kteří dostávají hysterické záchvaty při jakémkoli náznaku nesouhlasu nebo překážek? -

Vnímám to úplně stejně. Tenhle šílený LGBTxxx zmatek má za úkol děti úplně znejistět - navíc ještě vykořenit. V určitém věku si každý na vlastní kůži ověří, jak je důležité vědět o svém původu co nejvíc, aby byl člověk schopný ustát tíhu života a rozbouřené vody společenských tlaků. Je moc důležité vědět co nejvíc - a to o své rodině, rodu, národu.
Taky si (možná) všichni ještě pamatujeme, jak jsme se v pubertě potýkali s jakýmsi "ztotožněním se" se svým pohlavím. Uvědomovali si, že ženy i muži se liší, jinak chápou, jinak se chovají. Doteď si pamatuju, jak jsem těžce nesla přiblblé poznámky na svou rozvíjející se ženskost od "telecích" spolužáků. Kluci (prý) zas těžce nesou svůj poskakující mutující hlas. Prostě - každé pohlaví to má v dospívání těžké a nějakou dobu trvá, než se vše srovná a to jak po hormonální, tak po psychické stránce. Podle sebe můžu říct, že pak už mě bavilo být žensky vyvinutou a často jsem to v té době vnímala jako výhodu.

Co tím chci říct? Že je zločinem přijít do školy s "programem pomoci" pubescentům - a ten program jim říká:
- Nejsi spokojený se svým pohlavím? Tak ho změň, protože ty sám si můžeš o něm rozhodnout. Nemusíš přece žít se vnuceným přiřazeným pohlavím - ty máš právo si pohlaví změnit! A když si nevybereš ani holku, ani kluka - tak nebuď ani jedním. Buď TO - prostě něco mezi. A až tě to přestane bavit, můžeš se "přeidentifikovat" a zase ti bude fajn! -

Tady na to těžko hledám slova, jen vím, že takový přístup je zločin a nikomu ke štěstí nebo aspoň dobrému pocitu nepomůže. Tady jde o diverzi, aby další generace hledaly samy sebe po celý život, nerozmnožovaly se a nestaraly se o nic jiného než svou "rozkolísanost a pocity".
I takový hlemýžď je na tom líp, protože ten je jednou za tátu, podruhé za mámu (protože je hermafrodit) a mláďata mít může. Ale lidské tělo hermafroditní není a k pohlaví "TO" těžko kdy dospěje.
Tady je jedno takové "TO" - a jde na mě hrůza...

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=w4xpn-lAXA4


A co se týká současného nadřazování černé rasy... Určitě to má svůj účel, který si schvalovatelé a klekací vyznavači neuvědomují. Mám příklad z historie.
Někdy na počátku minulého století byli Arabové vykreslováni v umění jako padouši. Jakmile byl v knížce Arab, vždycky to byl padouch. V němém filmu, na divadle... prostě všude. Věděli jste, že Arab je padouch. Tím se "cosi" ve společnosti vypěstovalo = každý Arab (později to zahrnovalo i muslima) je přece padouch, před kterým se musíme mít na pozoru. Vyvrcholilo to 11.9. - a přivedlo to k invazi do arabských a muslimských zemí.
S černochy jde o opačný scénář = vyvolat odpor u ostatních ras, popř. národů. To je diskriminace naruby, známe ji i u jiných etnik. Možná je to kvůli tomu, aby nečernoši o pár let později velmi ochotně šli "civilizovat" Afriku.
 
Naposledy upravené:
ženský sport v USA nyní vypadá asi takto - Transformer převlečený za ženu byl vypuštěn do klece, kde během 39 sekund rozbil soupeřce hlavu
Hnusné... Ale jako příklad dalšího "rozměru" dost dobré:
Ten chlap (má i mužský hlas, tělo, ... copánkama to nezakryje) se "identifikoval" jako ženská a jde zápasit se ženskými. Zbabělec, který neuspěl v mužském světě!
 
Naposledy upravené:
Hnusné... Ale jako příklad dalšího "rozměru" dost dobré:
Ten chlap (má i mužský hlas, tělo, ... copánkama to nezakryje) se "identifikoval" jako ženská a jde zápasit se ženskými. Zbabělec, který neuspěl v mužském světě!
Súhlas, navyše on ruky ani nepoužil. Kopal ju kolenom do brucha.
 
Zacharovová:
Nejprve jsem si myslela, že je to štáb NATO. Ale ne!
Toto je Kanada.
Prezentace návrhu zákona, který zavádí trestní odpovědnost a pokutu 25.000 dolarů za urážlivé projevy vůči LGBT osobám.
Příslušný návrh zákona předložila v parlamentu Ontaria poslankyně Christine Wong-Tam. Navrhla určit „bezpečné zóny“ po dobu trvání LGBT akcí a pokutovat každého, kdo něco proti LGBT+ křičí v okruhu 100m. Dobrou zprávou je, že nespadáme do tohoto okruhu.
Mimochodem, „LGBT +“ nyní obsahuje mnoho písmen a číslic: 2SLLGBTQUAY+. A to není limit, je toho víc, neustále přibývají.
Na regionální úrovni již návrh zákona podpořili a nyní jej posuzuje

Zdroj: https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/5164
 
Sky News Australia
v jedne nizozemske TV show byly deti "nuceny" se divat na transgender lidi, nahe lidi. ptali se jich tam, jak se citili po operaci zmene pohlavi. napriklad to jedno/jeden/jedna (co je spravne?) se ptalo/ptal/ptala "vite, co je to euforie"? a deti rikaly "nevime". i australsky moderator byl z tohoto docela v soku, rikal, ze jsou velikonoce, ale je dulezite vedet, co se kolem nas deje.

tak me napada skutecne, ze rodice by meli byt opatrni


Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=T8O13jL7cGc
 
Už dlhšie mám pocit, že etnologička Nádaská mieša do vedy svoje jedy. Teraz napríklad tvrdí, že tam boli aj ľudské obete. Pravdepodobne a zahmlene, ale neodpustia si, stále na nás naväzovať úchylnosti.

 
Tu Nádaskú si všímam už dlhšie. Keďže nie etnológ (z odborného hľadiska to posúdiť neviem) , tak som ak som si ohľadom toho čo rozpráva začal klásť jednoduché otázky.
Videl som v našom mainstreame nejakého iného etnológa ? Odpoveď nie.
Je jediná etnologička ? Odpoveď je nie.
Je možné ponechať v mainstreame druhú prioritu riadenia hocikomu ? Odpoveď nie.
A čo mi hovorí intuícia ? Kričí, niečo na nej nesedí.
Nikdy nepodceňuj silu sebaklamu, ale toho jedu tam bude asi viac ako toho užitočného.
 
Už dlhšie mám pocit, že etnologička Nádaská mieša do vedy svoje jedy.
Ach ti vykladaci... Nepoznal som ju doteraz, aj ked pozeram, ze je dost frekventovana, ale to je u mna klasicke uzkoprse mechanicke vykladanie dejin, bez rozsiahlejsieho obrazu.

Tito mechanicki vykladaci, ci uz dejin, svatych knih a nebodaj buducnosti maju jedno spolocne... Ich vykladanie pre mna znie napriklad takto:
Popis cesty: vpravo, rovno, kamene, rovno, strk, vlavo, trava, rovno, kopec,rovno, strom, kamen, strom, rovno, kamene, vlavo...

Mozno by sa mali viacej vcitit do situacii, ktore vykladaju, napriklad ako Janko.

Ako si siel Janko po referat:
Raz, ked isiel Janko cestou, po asi hodine kracania vidi les. Les dost riedky na to, aby denne svetlo prenikalo skrz, no dost husty, aby nebolo vidiet na druhu stranu. Cesta vyzera v celku sucha, ale s obcasne sa vyskytujucimi malymi mlakami. Stupanie cesty je mierne a les je coraz viditelnejsi. Vidno rozne stromy a sem tam prebehne nejaka srna. Po dalsich 30 minutach Janko dorazi k lesu. Daju sa rozpoznat mnohe z rastlin a zivocichov tam zijucich. Pri sledovani lesa si Janko uvedomi, ze nie je sam a nieco, alebo niekto ho pozoruje. Nevnima to ako nebezpecie a tak dalej sleduje zivot v lese.

Rata stromy, rata kvety. Je tu takyto strom...raz,dva..., takyto kvet...raz,dva..., takyto ker...raz,dva... Cisla sa mu miesaju...a znova rata...a rata.
Praaask! Praaask! Praskli haluze po blizku a z nikadial vyskocila srna... a uz jej aj nebolo. Zamotany, kde vlastne skoncil, Janko rozmysla, ci sa mu oplati znova zacat ratat, co ked ho nieco opat prerusi. A tak neratal a len sa prechadzal, pocuval, pozoroval...
*...Tento stromček
vyzerá ako domček,
tieto kvietky
sú ako hrajúce sa dietky,
a ten vetra šum
tak ten riadne bdí um.*

A tak z kvetov bola lúka, zo stromov les,
no už pestrejší jak pred tým a bolo vidno cez.

Janko zacal pisat referat takto:
Raz, ked som siel cestou, bolo vidno les. Les bol posiaty tymito drevinami, poprerkavany tymito zvermi a bolo vidno cez...

ps: Vidim urcitu podobnost v kvalite pace s informaciami: Nádaská pre ludovu kulturu a Krčméry pre covid...
 
Dalajláma na odpis:

Cucej mi jazyk, řekl dalajláma malému chlapci na videu​


Omluvu malému chlapci a jeho rodině oficiálně vyjádřil dalajláma poté, co se na internetu objevilo video duchovního vůdce s indickým chlapcem. Na videu ho nejdříve políbí na ústa, poté vyplázne jazyk a chlapci řekne „cucej mi jazyk“ (suck my tongue). Nyní toho lituje, píše BBC.

„Jeho Svatost často nevinným a hravým způsobem škádlí lidi, které potkává, a to i na veřejnosti a před kamerami. Incidentu lituje,“ cituje britská BBC dalajlámův úřad. V prohlášení dále uvádí, že se chce duchovní vůdce chlapci a jeho rodině omluvit za „bolest, kterou mohla jeho slova způsobit“.
Video, jež vzbudilo velkou kritiku, bylo pořízeno na události z 28. února letošního roku, kdy dalajláma oslovil skupinu studentů v indickém chrámu v Dharamsale. Ještě předtím, než chlapec zamířil k dalajlámovi, se ho do mikrofonu zeptal, jestli ho může obejmout.

Jak ale připomíná BBC, vypláznutí jazyka může v Tibetu znamenat formu pozdravu.
Dalajláma je titul duchovního vůdce Tibetu. Patřil mu i výkon politické funkce, než se jí 14. dalajláma Tändzin Gjamccho v roce 2011 vzdal. Jeho vládu poznamenalo ovládnutí Tibetu Čínou, od roku 1959 sídlí v exilu v Indii. Několikrát navštívil Českou republiku. Za své učení o nenásilném odporu si vydobyl celosvětové uznání.

Diskuse zablokována, před jejím zablokováním bych příspěvky shrnul do pár slov:
"Úchylák!"
"Zvrhlík!"
"Prase!"
"Stejní jako katolíci!"


Zdroj: https://youtu.be/2jzV_qD9jdk
 
Dalajláma na odpis
Zajímal by mě vysvětlení od @Jox13, je to nějaká "zenová" hra ? Jox jestli jsem to dobře pochopil vidí v politickém chování Dalajlámy skrytý vyšší smysl - dává bytostem nápovědu, ale většinou díky nízké morálce ji nevidí nebo nepřijmou (tak jsem to pochopil).

Nebo to dělá naschvál, aby ho mohli pomluvit a vyřadit ze hry. Dle mě pracuje oficiálně pro CIA (pro světového banditu), ale skrytě pro GP a tak nahrává.
 
Zajímal by mě vysvětlení od @Jox13, je to nějaká "zenová" hra ? Jox jestli jsem to dobře pochopil vidí v politickém chování Dalajlámy skrytý vyšší smysl - dává bytostem nápovědu, ale většinou díky nízké morálce ji nevidí nebo nepřijmou (tak jsem to pochopil).

Nebo to dělá naschvál, aby ho mohli pomluvit a vyřadit ze hry. Dle mě pracuje oficiálně pro CIA (pro světového banditu), ale skrytě pro GP a tak nahrává.
Atom, ak Dalai Lama urobi taku zvratenost, ako urobil, v dalsom zivote sa narodi hodne nižšie, ako sa narodil pred tym.
A je mi luto, ze prave Dalai lama svojim prikladom ukazal, ze v ceste poznania robi skôr kroky späť, ako vpred.
To ale neznamena, ze to nie je cesta správna, znamená to ale, ze tento jej predstavitel z nej zišiel.
 
Atom, ak Dalai Lama urobi taku zvratenost, ako urobil, v dalsom zivote sa narodi hodne nižšie, ako sa narodil pred tym.
A je mi luto, ze prave Dalai lama svojim prikladom ukazal, ze v ceste poznania robi skôr kroky späť, ako vpred.
To ale neznamena, ze to nie je cesta správna, znamená to ale, ze tento jej predstavitel z nej zišiel.
Aniž bych se chtěla někoho nebo něčeho necitlivě dotknout:
Dalajláma už dávno sešel z cesty.
V okamžiku, co se nechal vydržovat a převážet po světě jak cvičená opička už nebyl tím, čím by měl být. Svatý byl na něm už jen přídomek.
To, čím to nyní vyvrcholilo, mě nepřekvapilo - spíš do sebe zapadlo.
No... a abych z toho vyvodila nějaké poučení, tak přesně takto se z mnoha druidů, mágů či věštců a svatých mužů staly temné postavy.
 
Aniž bych se chtěla někoho nebo něčeho necitlivě dotknout:
Dalajláma už dávno sešel z cesty.
V okamžiku, co se nechal vydržovat a převážet po světě jak cvičená opička už nebyl tím, čím by měl být. Svatý byl na něm už jen přídomek.
To, čím to nyní vyvrcholilo, mě nepřekvapilo - spíš do sebe zapadlo.
No... a abych z toho vyvodila nějaké poučení, tak přesně takto se z mnoha druidů, mágů či věštců a svatých mužů staly temné postavy.
U představitelů dělnického hnutí a odborů to proběhlo podobně. Dělníci velmi brzy zjistili, že dělničtí ministři sociální demokracie se přestávají chovat jako dělníci. Založili proto komunistické strany ... ale věrchuška i tak zase zradila - jen později.
Však taky protivníkem KSB není konkrétní ideologie, ale davo-"elitarismus".
 
Aniž bych se chtěla někoho nebo něčeho necitlivě dotknout:
Dalajláma už dávno sešel z cesty.
V okamžiku, co se nechal vydržovat a převážet po světě jak cvičená opička už nebyl tím, čím by měl být. Svatý byl na něm už jen přídomek.
To, čím to nyní vyvrcholilo, mě nepřekvapilo - spíš do sebe zapadlo.
No... a abych z toho vyvodila nějaké poučení, tak přesně takto se z mnoha druidů, mágů či věštců a svatých mužů staly temné postavy.
Je jen potřeba dodat , že cvičenou opici financuje CIA . Koho žvanec hltáš , taková ideologie z tebe vychází .
 
ak Dalai Lama urobi taku zvratenost, ako urobil, v dalsom zivote sa narodi hodne nižšie, ako sa narodil pred tym.
Jox13 má v tomto pravdu, len to ďalšie narodenie bude hodne, ale hóódne nižšie, pretože tento dalajlama sa stal príkladom zvrátenosti, a to voči dieťaťu. Vzhľadom na jeho postavenie sa môže stať, že kvôli tomuto príkladu zvrátenosti si na ďalšie narodenie počká veľmi dlho, ak vôbec mu bude umožnené sa narodiť na Zem vzhľadom na jej evolučný posun.
 
Aniž bych se chtěla někoho nebo něčeho necitlivě dotknout:
Dalajláma už dávno sešel z cesty.
V okamžiku, co se nechal vydržovat a převážet po světě jak cvičená opička už nebyl tím, čím by měl být. Svatý byl na něm už jen přídomek.
To, čím to nyní vyvrcholilo, mě nepřekvapilo - spíš do sebe zapadlo.
No... a abych z toho vyvodila nějaké poučení, tak přesně takto se z mnoha druidů, mágů či věštců a svatých mužů staly temné postavy.
nikoho sa nedotknete Lin. Ako som hovoril pred tym a za tym si stojim, ked riešil politiku, pôsobenie silného človeka na démonov okolo vždy zažne svetlo v schránkach demonov .
No pokiaľ sa spustil z cesty, je to jeho voľba a vždy sú tam následky.
Mozaika znamená dieliky skladacky obrazu, nie zmenu obrazu, ako takého.
 
Naspäť
Top Bottom