• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Debaty o politike na Slovensku

• Thread starter Thread starter tondo
  • Start date Start date
V pohode, rešpektujem. Ale tento pohľad zodpovedá tej verzii, že GP sú ľudia a ich zhora už nikto neriadi. V takom prípade je prirodzené, že riadia tak, aby oni aj ľudstvo prežilo.

No ak by týchto ľudí na vrcholku pyramídy riadil Satan (podobne ako sa hovorí o tom, že od určitého vysokého stupňa sú zasvätení slobodomurári predstavení Luciferovi), tak objektívne ciele tohto riadenia rukami GP by boli iné. A ľudskí GP by si to nutne ani nemuseli uvedomovať.
Ja osobne vnímam GP ako ľudí bez svedomia. Satan je iba jeho synonymum. Aj keď Ježiša pokúšal diabol, tak to podľa mňa bola metafora a Ježišovo čisté svedomie zvíťazilo. A niekedy mám pocit, že Pjakin si toto celé vymyslel /GP/ aby sa mu ľahšie vysvetľoval boj za suverenizáciu Ruska a víťazstvo nad zlom.

Súčasná spravodlivosť je iba nástroj. Každý, kto sa dostane k jej ovládaniu, bude sledovať svoje vlastné ciele a ich zaistenie. To je skrátka praxou potvrdený výstup. Veriť, že tu môže existovať dokonalá ľudská spravodlivosť, ktorá bude nezávislá od kontroly je blud - ilúzia.
Spravodlivosť je silné slovo. Skôr by som tento cieľ ľudstva mohol nazvať: harmonicky sa rozvíjajúca spoločnosť. Harmonia nie je dokonalosť, ale je to dosiahnutie toho najmenšieho možného vnútorného napätia v spoločnosti. A to je reálny cieľ, ak sa použije správna metodológia na jeho dosiahnutie. Veď podobným harmonickým systémom je aj telo zložené z miliárd buniek.

Harmóniu nemožno vytvoriť, ak sa niekto cíti nadradený nad inými, a niekto sa cíti utláčaný, znevýhodnený. Ak sú dôvody týchto pocitov objektívne (triedne rozdelenie), treba ich zmeniť. Ak sú subjektívne a pramenia z neinformovanosti alebo hlúposti, tak to sa tiež dá napraviť.

Pseudoharmóniu možno dosiahnuť, ak sú ľudia rozdelení do kást a zmieria sa so svojim osudom (Ako nedotknuteľní v Indii). Vtedy napriek obrovským rozdielom nikto sa proti nikomu nebúri. No v takejto spoločnosti nemožno hovoriť o rozvoji, pretože davo-"elitarizmus" o skutočný rozvoj nemá zmysel. "Elita" je vždy egoistická.

uisti sa, že si ani v tomto, ani v minulom živote nepáchal nič, čo máš na rovaši - na svojom skrytom nezaplatenom účte.
Takýto ezoterický počin je pre drvivú väčšinu ľudí nereálny, nevykonateľný... Myslím ten pohľad do minulých životov... A rovnako je nereálne uistiť sa v tom, akú má tento svet objektívnu filozofickú štruktúru v zmysle: čo sa deje po smrti? A prečo, podľa akých pravidiel? A kto bezprostredne tie pravidlá určil?
Môžeme sa o tom len dohadovať, predkladať svoje hypotézy...

Faktom je zatiaľ to, že svetlejšiu spoločnosť sa zatiaľ nepodarilo vybudovať ani najväčším duchovným velikánom ako bol Mojžiš, Ježiš, Mohamed či Budha. Ale ani revolucionárom... Vždy sa procesy rozbehli, ale nakoniec boli zahlušené temnými silami mocných tohto sveta. Možno len preto, že sme práve vo fáze nejakej Noci Svaroga/Kali Yugy, alebo z iného dôvodu...

Ale táto snaha je v ľuďoch tak hlboko zakorenená, že ľudia sa nikdy neprestanú snažiť vybudovať lepší svet. A tiež sa vždy budú rodiť ľudia, čo sa budú usilovať žiť podľa svojho svedomia.

Takýto ezoterický počin je pre drvivú väčšinu ľudí nereálny, nevykonateľný... Myslím ten pohľad do minulých životov...
Použil som to preto, že mnoho ľudí si nevie pripustiť možnosť, že existuje hlbší/lepší druh spravodlivosti. Vidia smeť v oku svojho brata, ale brvno vo svojom vlastnom už nie. Preto tá narážka. A do minulých životov často ani netreba chodiť. V drvivej 99,9% väčšine prípadov si stačí premietnuť váhu svojich činov a úmyslov v tomto živote.
O spravodlivosti najviac hovoria tí, ktorí od nej zväčša majú najďalej. Z prostého dôvodu. A tým je nedostatok sebakritiky a vnímania väčšieho obrázka. A áno, súhlasím s tým, že je to silné slovo, no pod touto kombináciou hlások je známe väčšine ľudí, preto som ju použil aj ja. Aby bolo porozumené, čo som chcel odovzdať.

Použil som to preto, že mnoho ľudí si nevie pripustiť možnosť, že existuje hlbší/lepší druh spravodlivosti. Vidia smeť v oku svojho brata, ale brvno vo svojom vlastnom už nie. Preto tá narážka. A do minulých životov často ani netreba chodiť. V drvivej 99,9% väčšine prípadov si stačí premietnuť váhu svojich činov a úmyslov v tomto živote.
O spravodlivosti najviac hovoria tí, ktorí od nej zväčša majú najďalej. Z prostého dôvodu. A tým je nedostatok sebakritiky a vnímania väčšieho obrázka. A áno, súhlasím s tým, že je to silné slovo, no pod touto kombináciou hlások je známe väčšine ľudí, preto som ju použil aj ja. Aby bolo porozumené, čo som chcel odovzdať.
Ja by som sa chcel opýtať, prečo majú ľudia trpieť za minulosť, ktorú nepoznajú? Myslím tú minulosť, ktorú údajne nesú sebou. Dalo by mi to zmysel, keby sa človek vedel rozpamätať, ale takí nie sú.....

Nedávno Drucker začal vyskakovať o koaličnej zmluve. Teraz Pellegrini s týmto prišiel ...
Drucker vyskakovať môže, no šéfom HLASu je Šutaj-Eštok a schválený zákon je jeho návrhom.
Na druhej strane je toľko predvolebných bilboardov politických strán (okrem SMERu, HLASu a ani Republiku som nevidel), akoby voľby mali byť o mesiac…
Mne to vychádza tak, že sily za opozíciou sa snažia o predčasné voľby, a sily za koalíciou zase o naplnení celého volebného obdobia.

Drucker vyskakovať môže, no šéfom HLASu je Šutaj-Eštok a schválený zákon je jeho návrhom.
To je jasná vec. Išlo mi o to, poukázať na to, že HLAS nie je homogénny, čo sa týka nejakej spoločnej politiky odvíjajúcej sa od jedného človeka. Čo z toho plynie? ...
SMER sa snaží spolupracovať s Eštokom, naopak Pellegrini, Drucker, Šaško, Raši a ďalší sú zjavne zástancovia iných záujmov ako Eštok, resp. keď to mám povedať polopatisticky v reakcii na to, čo si konštatoval, Drucker nie je podriadený Eštoka, ani Raši. Eštok síce stojí na čele strany, ale povedal by som, že si tam každý robí čo chce a nevidím tam nikoho, kto by sa priečil/kritizoval Pellegriniho.
Mne to vychádza tak, že sily za opozíciou sa snažia o predčasné voľby, a sily za koalíciou zase o naplnení celého volebného obdobia.
Posledná veľká šanca urvať moc. Píšem to furt kolom dokola. Koreluje to s tým, že nás chcú hodiť do ukromlynčeka na mäso podľa snahy EÚ spustiť vlastnú vojnu proti Rusku. Preto Fico viackrát povedal, že pokiaľ bude on premiérom, nikdy nevstúpi na Ukrajinu noha slovenského vojaka. Pre nich je to posledná veľká šanca a oni to chápu. Horí im za pätami, uteká im vlak (front kolabuje zo dňa na deň, nie sú zbrane, nie sú vojaci, Ruská armáda postupuje vpred, Orbán s Ficom a ďalší sa pridávajú, brzdia financie na Ukrajinu ...). Ak doň nestihnú nastúpiť, prehrajú najväčšiu bitku tohoto veku totálne bez toho, aby nás do nej naposledy mohli vyskúšať zapojiť a zjednotiť tak náš potenciál s vojnovým potenciálom západu.

Oni to chápu. A čo my? Ďalej máme čas kopať do Fica a furt ho kritizovať za ch**oviny, ktoré sa meniť nebudú pri žiadnom premiérovi? Konsolidácia, vyšetrovanie COVIDizmu, situácia v OČTK, na GP a v súdnictve - "spravodlivosť", islamizácia .... prkotiny, hlúposti. Nám ide o všetko, o holé životy potenciálne už dnes. Totot - Ukrajina - je hlavné riziko. Sústrediť sa na hocičo iné, čo sa týka výhradne našej domácej politiky a môžeme to ešte odložiť, pretože to je priority menej dôležitej, je ... hraničí to s i*****lizmom. Horí mi strecha nad hlavou, ale ja idem riešiť rozvhrhnutie nábytku alebo kvapkajúci vodovodný kohútik či bahnom zacapkanú chodbu na prízemí. Pokiaľ si to neuvedomíme, môže ísť o naše životy reálnejšie ako reálne! Treba sa konečne zobudiť, vysúkať rukávy a začať robiť - hasiť mor hurápatriotizmu, vysvetľovať a podporovať Ficovu vládu nech je aká je. Tu nejde o hlúposti. Ide tu nielen o prežitie SR, ale o prežitie nás samotných, každého zvlášť ako aj našich rodín. Ako hovorí Fico: "Nepreháňam ani o milimeter!"

Naposledy upravené:
"Ozajstná, úplná a neomylná spravodlivosť je doména Božia. Pokiaľ vyžaduješ spravodlivosť voči sebe, uisti sa, že si ani v tomto, ani v minulom živote nepáchal nič, čo máš na rovaši - na svojom skrytom nezaplatenom účte."
Opäť skvelé pohľady a k tomuto : 👏

To čo by som mal chuť doplniť je na hodiny a aj tak by sme sa nepochopili, nakoľko nemáme zjednotenú terminológiu na pojmy.

Problém je, že o scenári, t.j. o Božích cieľoch sa môžeme len dohadovať. Nikto ich s istotou nepozná. Iba ten, komu ich Boh osobne prezradil. A takých nepoznám, a bolo by aj problém niekomu takúto informáciu veriť vo svete plnom lží.
A tu je moment, na ktorý sa do určitej miery dá nájsť cesta ktorá vedie ďalej....

Dá sa dostať k čiastkovému zámeru "Stvoriteľa", ak to tak popíšem, k zámeru individuálnej nehmotnej duchovnej bytosti, a nemusíte už nikomu veriť, iba "sebe samému", ak budete úprimný k sebe v štúdiu toho, čo sa tu dá naučiť, a potom oceníte "cestu múdrejších pred nami". A že sa mi oplatilo im dôverovať.

Múdry sa nesnaží veci presadzovať silou,
necháva všetko prirodzene plynúť.
Lebo ak niekto "plne" pochopí, čo tým akože Lao´C myslel, alebo "nie moja vôľa nech sa deje, ale tvoja (INDB, ale ešte stále nie Stvoriteľova), tak potom už sme v inom leveli chápania vecí naokolo sa odohrávajúcich...

A potom len človek môže pochopiť, ako sa "akože dá meniť (si) svet" (a to sme ešte len na začiatku chápnia tohto trenažéra, školy, máji, ilúzie)

A niečo k tomu aj naznačuje a priamo na to odkazuje na konci tejto debaty Emil Páleš.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=X36YkeBXh4E

Máme slobodnú vôľu rozhodnúť sa, čomu venujeme svoj čas a pozornosť.

A niekedy mám pocit, že Pjakin si toto celé vymyslel /GP/ aby sa mu ľahšie vysvetľoval boj za suverenizáciu Ruska a víťazstvo nad zlom.
Ste veľmi blízko z môjho/nášho pohľadu. (netvrdím, že sme trafili klinec po hlavičke).

Akurát vysvetliť to nejde takto úplne, to sa písaním nedá. Respektíve sa mi nechce hodiny ťukať do klávesnice.

Ja by som sa chcel opýtať, prečo majú ľudia trpieť za minulosť, ktorú nepoznajú? Myslím tú minulosť, ktorú údajne nesú sebou. Dalo by mi to zmysel, keby sa človek vedel rozpamätať, ale takí nie sú.....
Myslíte, že nie sú ? Inak @SLAV_jan_in tu už na to sčasti odpovedal a asi aj viacerí.

Včera som stretol pani s vnúčikom u nás v práci, tak sme sa chvíľku rozprávali a mne bola akási "prevelice" povedomá, tak sa pýtam, kde žije, pracuje, kde som ju mohol stretnúť, ale nie jeden krát a furt nič. Ako keby ju poznám celý život. ( a zrazu vám niekto do hlavy pošepne čosi..., a keď máte vedomosť o niektorých svojich minulých "rolách" )

No a tak sa jej pýtam, máte rada orient, arábiu, Sýriu ? A pani sa rozžiari a že ona miluje orient.
Dokonca pestuje "Damašskú Ružu" vo veľkom a vyrába z toho nejaké natur produkty !!!

Už som vedel ktorá bije, nádherné stretnutie. Náhoda ? Že by až taká ? No pre mňa už nie.

Verte, neverte, mne je to úplne jedno. A to ja "nevidím" takmer nič, ale boli a sú tu ešte iní "vidiaci".

To že o tom ľudia nevedia, nemajú vedomosť a popierajú to, neznamená, že to neexistuje. Od kedy je tu planéta (zopár miliónov rokov) s jej zákonitosťami fyzikálnymi, je tu aj elektrina. A my ju koľko poznáme a používame ? 140 rokov?

A sú tu ešte také zákonitosti, že ani páru nemáme. Sme ešte tak troška neandrtálci.

A ako som sa včera schuti zasmial na poznámke od @ladsvet, že po resete (nejakú chvíľu) ani zápalky niekto nedostane do rúk, tak to sedí jak riť na šerbel a možno ani neni ďaleko (momentálne) od jednej z možných kvantových superpozícií budúcej reality.

Ale nakoľko "hore" nie je čas lineárny, tak sa to bude zase diať presne pre každého tak, ako bude presne potrebné...

Multidimenzionalita v multidimenzionalite je pre mňa principiálne ešte nepochopiteľná, ale viem že sa deje. Fakt sme ešte len batoľatá, ale super že sme už dospeli aspoň sem...

Naposledy upravené:
A niekedy mám pocit, že Pjakin si toto celé vymyslel /GP/
GPP je terminus od autorskeho kolektivu VP, Pjakin s nim len operuje niekedy dost kostrbato tym ze ma potrebu komentovat kazdy proces, pricom ziadny clovek nedokaze odpovedat na vsetky otazky. Tym ze GP riadi aj bezstrukturne, tak sa da za to schovat akakolvek analytika, hoc aj na mile vzdialena od objektivnej reality.

A niečo k tomu aj naznačuje a priamo na to odkazuje na konci tejto debaty Emil Páleš.
Výborný postřeh. Pálešem odkazovaný faustovský archetyp, ovládající zbloudilou duši moderní západní civilizace, je vlastně přímým protikladem konceptu wu-wei, který je vlastní pointou 29. kapitoly Tao - te ťingu

Naposledy upravené:
koncept wu-wei
Bingo.

Máme obrovské možnosti momentálne čo do možností informácií, poznania a pochopenia, momentálne je to ešte stále "renesancia" v porovnaní so stredovekom. Toľko informácií, kníh, poznatkov rôznych ďalších bádateľov, koľko len "myseľ ráči".

A je len na nás, čo si z kolesa "šťastia" vyberieme.

Naposledy upravené:
a mne bola akási "prevelice" povedomá, tak sa pýtam, kde žije, pracuje, kde som ju mohol stretnúť, ale nie jeden krát a furt nič. Ako keby ju poznám celý život. ( a zrazu vám niekto do hlavy pošepne čosi..., a keď máte vedomosť o niektorých svojich minulých "rolách" )
He-he…
to poznám. A že ich stretávam. Napr. matka s dcérou. Obojstranná sympatia od prvého momentu, čo sme sa stretli. Najprv, že kvôli tomu, lebo napĺňajú moje estetické vnímanie ženskej krásy. Aj… A po pár rokoch, keď ti niečo začne vŕtať v mysli, tak zistíš, že si po vyše tisíc rokoch stretol vtedajšiu manželku s dcérou…
A ešte k tomu GP - nie sú výmysel, sú z mäsa a kostí…

Naposledy upravené:
A ešte k tomu GP - nie sú výmysel, sú z mäsa a kostí…
Sú, ale ich funkciu a činnosť by som z určitého pohľadu poznania definoval už inak, tak ako je to aj s tou voľbou menšieho zla. Ak už človek inak vníma veci naokolo seba.

Tak, ako aj akože ten "svetlonoš" má svoju akože funkciu a prevelice dôležitú. Čo sa zas niekomu môže absolútne nepozdávať.

Všetko je o tom z akej úrovne poznania sa pozeráme na "vytvorenú ilúziu okolo nás".

A tu je moment, na ktorý sa do určitej miery dá nájsť cesta ktorá vedie ďalej....

Dá sa dostať k čiastkovému zámeru "Stvoriteľa", ak to tak popíšem, k zámeru individuálnej nehmotnej duchovnej bytosti, a nemusíte už nikomu veriť, iba "sebe samému", ak budete úprimný k sebe v štúdiu toho, čo sa tu dá naučiť, a potom oceníte "cestu múdrejších pred nami". A že sa mi oplatilo im dôverovať.
Mohol by si, prosím, o tomto podrobnejšie? Ak sa dá...

Mohol by si, prosím, o tomto podrobnejšie? Ak sa dá...
Vyskúšam. Ale pokiaľ nemáme ujednotenú terminológiu, môže byť výsledok nejasný a rozporuplný.

Tak ako je to stále s tou voľbou menšieho zla. Ak zasadím semiačko, ktoré je síce lepšie, ako to čo doteraz rástlo a nieslo nejaké plody a stále nebude v tej kvalite, ktorú by sme si želali, bude to to, čo od toho očakávame ?

Kradnem, zavádzam, ospravedlňujem si svoje konanie, lebo však inak by to nešlo momentálne ? A kedy a kde bude tá hranica, kedy už akože sa prestane kradnúť a zavádzať, keď sa neustále ukazuje, že inak to nejde ? A paradoxne sa kradne ešte stále viac, aby sa akože nejako pomohlo ? A zatiaľ to tu vždy skončilo nejakým resetom, väčším, alebo menším.

Tak či tak, príde bod zlomu, ktorý ukáže, že takto to už ďalej nejde. Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami. (už po koľký krát na zemi)

Keď človek príde "hore", keď odloží kostým, keď dohrá svoju postavu, tak vyhodnocuje čo a ako. A uvedomuje sa ako INDB. Nemá telo a tým pádom žiadne požiadavky. Necíti hlad, smäd, bolesť, nič čo je spojené s fyzickým telom. A tým pádom úplne inak vyhodnocuje svoj pobyt v dualite, hmote, simulátore.

A uvedomuje si, že je aj súčasťou "celého mora", ale vie, že stále je len kvapkou v tom mori, pretože ešte neprešla úplne všetko, aby pochopila, čo je vlastne "more", ako vzniklo, ako funguje, nevie ešte ani ako to funguje v hmote oddelená od mora, nie to ešte v ne-hmote, je schopná vnímať ešte niečo "vyššie" od seba, ale nemá ešte dostatok informácií, aby pochopila MORE.

A pokiaľ už niekto nazberá vďaka svojim "inkarnáciám" dostatok informácií, tak postupne začína chápať viac a viac. Ale chápať nestačí. Treba to aj žiť. Veď v tom je ten fígeľ prečo sa tú hru hráme. Ja môžem vedieť teoreticky, ako vyrobiť tanier, ale pokiaľ nezačnem kopať vlastnými rukami hlinu, potom ju nesformujem, nevypálim, tak tanier nebude. Alebo počkám a niekomu ho ukradnem. Ale naučím sa vyrobiť ho ?

No ale my sme už ako keby troška ďalej. Došli sme nejakou už vlastnou skúsenosťou a zbieraním informácií do určitého bodu.

Poďme sa hrať na to, že je to možné... Poďme snívať!"

Evolúcia podľa mňa musí mať podporu Zhora, t.j. daný konkrétny proces musí byť súčasťou Božieho plánu na tejto Zemi v tejto etape existencie. Inak to nemá šancu na úspech. Ak má Boh v pláne, aby ľudstvo v budúcnosti vytvorilo Božie kráľovstvo na Zemi, tak sa tak stane a ľudia budú mať (až nastane čas) v tomto podporu. Ak má Boh s budúcnosťou ľudstva iné plány, tak nielen všetky revolúcie, ale aj všetky pokusy o evolúciu budú len neúspešnými pokusmi. A aký je v tomto Boží Zámer? To netuším, a myslím si, že to nemôže vedieť nikto... Ale každý môže robiť podľa svoje viery a prirodzených túžob.

No dobrí ľudia nemajú na výber... Aj keď Boží Zámer nepoznajú s istotou, musia robiť to, čo považujú za najlepšie, za najzmysluplnejšie... A to je pokúšať sa o evolučnú zmenu od seba...

Ale čoby...! GP a démonickým silám všeobecne sa vo veľkej miere podarilo zmeniť svet na svoj obraz, minimálne v mravnom aspekte...

To je prirodzený postoj v taoizme a budhizme. Byť pasívnym k samsáre. Ignorovať ju.

A aj to je ten problém. Ak by bola pravda, že materiálny svet bol stvorený ako trenažér pre duše, ktoré sa reinkarnujú, potom bojovať proti zlu nemá zmysel. Ale kde má človek istotu, že táto filozofia je pravdivá a nebola vytvorená na zmanipulovanie ľudí, podobne ako kresťanstvo, aby sa ľudia nebránili manipuláciám zo strany vládnucích elít, aby sa nesnažili rozbiť vládu "pána tohto sveta" (nie, že by satana Boh urobil pánom tohto sveta, ale on si tento svet sám uzurpoval a podriadil do veľkej miery ako GP, alebo sila za GP).
Ak by sa ľudia na základe budhizmu stali pasívnymi k životu a budhizmus by bol len podvod vymyslený ľuďmi, potom by to bola globálna tragédia.

Babo raď! Takže stále najzmysluplnejším krokom ostáva meniť seba. Tým sa nedá nič pokaziť, nech by bol Boží Zámer akýkoľvek.

No a teraz po určitých skúsenostiach som zistil, JA osobne sám, že podobne to mali aj tí, čo ich zaujímali tie isté otázky a témy ako mňa. Že je tu možnosť, dopátrať sa k nejakým dielčím pravdám a princípom. A tých ciest a spôsobov je dostatočné množstvo.

Ja v podstate len potvrdzujem na základe mojej osobnej skúsenosti, že to čo tvrdia mudrci pred nami je tak. Okrem iného aj to, že je potrebné sa naučiť komunikovať so svojím "múdrejším JA-INDB", lebo som pochopil, že ja ( v hmote, ego) som akokeby výsadok ( nástroj na poznávanie hmoty) tu v hmote s privilégiom "mať slobodnú voľbu". Lebo som prišiel na to, že keď idem podľa ega v hmote, tak to vedie nejakou cestou k nejakým výsledkom a zažitiam, ale keď sa dobrovoľne na základe vlastnej skúsenosti a poznania začnem hrať hru "nie moja vôľa (ne-múdrosť, v egu), ale tvoja (múdrosť, INDB, lebo v nej je už databáza všetkým mojich inkarnácií, výsadkov v hmote) vôľa nech sa deje, tak to má o dosť iné parametre výučby.

Wu wei cesta, cesta vedomého nekonania, alebo akýkoľvek iný princíp, pokiaľ to je nepochopené, tak je to nihilizmus, alebo ať si mně mouchy sežerou, alebo fataliznus. Ale ak to človek pochopí, tak to naberá úplne inú kvalitu a s tým aj ďalší prístup do "informačnej databázy, toho, čo som schopný pochopiť už", lebo ak som škôlkar, tak asi ťažko pochopím integrály.

A keď sú vám ukázané určité princípy a pravidlá, máte možnosť sa opäť rozhodnúť na základe slobodnej voľby, ako budete konať a činiť. 30 rokov hľadania a poznávania nevysvetlím za dve hodiny a každý si aj tak tú cestu musí prejsť sám za seba, aby presne vedel, ako to JE. Neverte. Dôverujte, ale preverte si to, Naučte sa to sami za seba.

To, že popíšem fakty a poukážem na niečo, je len informácia. Ja som nepovedal, že je niekto zlý, alebo satanistický. Do nikoho nekopem. Poviem to teraz tak nahrubo. Vidíte im do hláv ? No lebo niekto im vidí...a je to tiež skúška, či ich neodsúdi. Ale ak chápe, aká výučba sa tu odohráva, a čo je potrebné aby "výsadky" zažili, akú skúsenosť nadobudli, tak neodsúdi, lebo chápe že prečo. ( a je nás tu 8 miliárd údajne-výsadkov)

Super. Každý má na základe vlastného poznania a informácií možnosť sa rozhodnúť, ako bude činiť, či odsúdi, alebo len skonštatuje, alebo koho bude delegovať, aby mu organizoval život.

A opýtam sa "hore", či vôbec voliť, pretože ja do určitej miery nemám prehľad o všetkom, o každom ( 8 miliárd a čo je naozaj potrebné, aby bola výučba efektívna). ALE z "hora" je to NIEKOMU omnoho jasnejšie, prehľadnejšie a ak sa opýtam, tak dostanem informáciu a niekedy sa mi ani moc nemusí nepáči a môžem sa znova rozhodnúť, ako budem konať/nekonať. A niekedy sa niekto "hore, INDB" rozhodne mi posunúť informáciu bez opýtania, lebo vyhodnotila, že je potrebná, aby veci boli jasnejšie pre mňa.

(Taká zaujímavosť, na tejto "platforme" pracuje vedenie okolo VVP v Kremli, tam sú iné kvality, oni sa pozerajú v "čase" dopredu, ochranka tiež. Raz do týždňa ide do určitého chrámu pri Moskve sám VVP a "komunikuje", jeho INDB je v tej istej databáze, ako INDB niekoho ďalšieho. Vedia vám "zatelefonovať" bez telefónu. U nás sa niektorí panáčikovia z vlády a parlamentu chodia akurát tak vypytovať nejakej ukrajinky pri Penzinku, do akej banky vložiť chechtáky "poctivo zarobené" a zlato. Slovensko používajú iba ako nálepku, aby to pekne zaobalili. Prečo niekomu "pustí z hora" niekto "nápady" na lepšie zbrane na obranu ? A spolupracujú aj so svetlými, ktorých lode zatiaľ nieje vidieť ešte...)

Pomôž si sám a aj "nebo" ti pomôže, ale to neznamená, že aj ostatným, každý sám za seba sa má naučiť. Všetko. A škola beží... Perfektne.

A ak by sa takéto niečo učilo na školách, ako to spomína Páleš, no tak hra by nabrala úplne iné parametre. Bežia tu všelijaké seminárne školy a každá niečo naučí. Kto sa pre akú rozhodne. Niekomu stačí iba tá "základná" ktorá beží, aj keď nechce.

"Večné zatratenie" je tu v hmote, v rôznych typoch dualít, a že sú neskutočne nádherné a niektoré aj nie, ale to človek pochopí, až keď si vedome pamätá, kde je bližšie k svojej pravej podstate a to sa nedá opísať slovami, to musíte iba zažiť na vlastnej ne-koži.

A zažijeme to všetci...raz.

A raz sa tam aj všetci vrátime, nikto nebude zatratený, ani RF, ani Trnavčan, ani mončiči, nazelenalý tragi-komik, dokonca ani Adolf, Attila, Nero, Džingischán, Anunaci, Vogoni, Mangalori...

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=QkttuCQizRQ

V nekonečne času dosť.

Naposledy upravené:
AD VOĽBA MENŠIEHO ZLA

Stále sa tu motáme okolo tohoto. Pritom to odkazuje na nesprávny postup.
Správny postup je nevyberať z 2 zlých možností. Ak mám na výber len 2 možnosti, vyberám si to, čo je na niektorej z nich pozitív(nejšie), a to mi môže v budúcnosti pomôcť vylepšiť situáciu natoľko, že tie 2 zlé možnosti prestanú existovať.
Konkrétny príklad z praxe:
Volebné možnosti 2027 z pohľadu tých, ktorí obe pokladajú podľa Svedkov Harabínových (Republiky, Kotlebovcov, Heredoša ďalších) za zlé:
1. PS,
2. Fico/SMER.

Poďme na to:
Ak vyberiem PS: totálna nekompetentnosť, úplná služba cudzím mocnostiam, zapojenie sa do vojny na UA s jej prenosom na naše územie, veľké utrpenia, rozpad/zánik štátu. Pozitíva pri vláde tejto strany NIE SÚ ŽIADNE! okrem jediného. Dokonale to poučí všetkých BLBcov nepoučených vládou Šašoviča ale cena bude obrovský prepad, chudoba, utrpenie a (stá?)tisíce stratených ľudských životov. Nebolo už takýchto poučení na vlastnej hube dosť? Ani historicky dávnejšie ani historicky nedávno?
Ak vyberiem Fica/SMER: aj tak sa bude ďalej "kradnúť" (toto zovšeobecnenenie z duše neznášam, lebo je tak vágne, ako keby nikto nikdy nikde v nijakom štáte ani tom najlepšom vôbec nekradol a ten, kto toto vypustí z huby asi nevidí okolo seba štatistiku prostredia, v ktorom sa ľudia nejak správajú), sitácia s vyšetrením COVIDizmu sa nepopraví, náprava OČTK, GP či súdov je otázna, asi k tomu nedôjde, resp. sa to asi nestane. Pozitíva? Nezúčastníme sa vojny na UA, zachováme si vlastný štát, vojna sa k nám neprenesie, nebudú ťažké straty na životoch. Pozitívny výhľad je aj k zlepšovaniu životnej úrovne v zmysle existencie v spolku Trojmorie, a ďalšie pozitívum je čas v tomto spolku získaný k väčšej zmene más ľudí prostrednníctvom šírenia KSB, GNM, prostredníctvom vysvetľovania súvislostí a zabezpečenia tým dostatočne dlhej evolučnej periódy k tomu, aby masová štatistika správania sa mala možnosť viac sa prejaviť a nespôsobovala tie najkrízovejšie varianty vývoja, resp. pomaly - evolučne sa uberala správnym smerom.

Ďalšia voľba?
1. Svedkovia Harabínovi, Republika, Kotleba, Právo na Pravdu a ďalšie s(t)ran(d)ičky.
2. Fico/SMER.

Ak vyberiem Harabína a spol.: aj tak sa bude ďalej "kradnúť", slová nie sú činy, nemajú kádre, nedokážu presadiť 95 % tých vecí čo drístajú masovo cez politiku tým dupľom že im v tom budú brániť tí, s ktorými ešte neprišli do styku. Pozitívum? Chvíľu dobrá nálada, odhodlanie a dobrý pocit. Nasleduje však najväčšie negatívum. A tým je VYTRIEZVENIE A SKLAMANIE!. Ďalšie negatívum, oni zvolení nebudú, nemajú na to dosť hlasov = pracujem pre volebný výsledok PS a všetko čo je popísané vyššie.
Ak vyberiem Fico/SMER: viď už popísané pri voľbe vyššie

Aké najväčšie pozitívum teda môžem zvoliť nehľadiac len na všeobecne platné negatíva, ktoré popri tom sú a budú vždy pri každej voľbe z 2 možností? No mne z toho vychádza, že Fico/SMER. Oligarchovia, miestne i nadnárodné klanovo-korporatívne skupiny, GP, bankári, mocnosti ... títo sa nikam nestratia. VŽDY, kým sa ľudstvo nedovivíja do nejakého prelomového štádia (a ešte v ňom zďaleka nie sme) tu budú vo väčšej či menšej miere prítomní.

Aké teda vyberať "menšie" zlo? Keď bude vojna tu priamo a ľudia sa tu budú zabíjať, to bude väčšie, či menšie zlo? Keď prídeme o svoj štát, to bude väčšie či menšie zlo? Keď budeme nostalgicky spomínať na dnešné časy, ako sme naivne hovorili o voľbe z 2 zlých možností a ako sme sa na to vykašlali, aby sme náhodou nevyberali "zlo", lebo sme nevenovali pozornosť voľbe pozitíva a budeme žiť sklamanie spolu so všetkými dôsledkami, tak to bude väčšie, či menšie zlo? A nebude sa to náhodou ani trochu nápadne ponášať na to, ako dnes spomíname na sitáciu v ČSSR?

Nie je zlo. Ani väčšie, ani menšie. Je len pozitív/negatív. Sú konkrétne výsledky. A kto to nechápe, treba mu to vysvetliť. Šermovať neustále filozofiou o výbere z 2 ziel je veľmi nezodpovedné, ak k tomu nehovoríme zároveň aj B, ktoré som popísal vyššie.
Zároveň toto (výber najvyššieho možného pozitíva) je nástroj, ktorý JE NUTNÉ! šíriť v našom politickom priestore, pretože tých, ktorí ustali, rezignovali, čo sú sklamaní a myslia si že majú na to nárok, je veľké množstvo. Keby si toto boli povedali radoví vojaci červenej armády, pre Hitlera by Moskva nebola problém. Ani Stalingrad. Keby si takto zmýšľali obyvatelia Leningradu, pre Hitlera by to opäť nebol žiadny problém. A že sa nachádzali v k***A! náročnejších podmienkach, než v akých sme my tu dnes mysliac si, aké je to strááášne ťažké ... podaktorí.

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom