• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Egregoriálno-matričné udalosti

U Kojota: kto sa usadil na moste brániac plniť mu jeho historickú úlohu? Kojot, zviera, ktoré je spájané so zradou a zbabelosťou? Kto bude výbuchom zničený?
Kojot ~ přesněji “kojot prérijní” ~ takže dodávám “americký kojot”
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kojot_prérijní
* neoficiální symbol střední a severní Ameriky
* mytologické zvíře původních obyvatel Ameriky, tzv. Indiánů
* v mýtech často vystupuje jako šprýmař, potměšilý šibal, který na jedné straně ostatním tvorům pomáhá (“pomáhá” by asi mělo být spíše v uvozovkách - pozn. Počtář), ovšem na druhou stranu si z nich tropí nejapné žerty nebo se je snaží všemožně přelstít, aby získal to, co chce
* původní obyvatelé Kalifornie ho považují za stvořitele světa :- )
* zobrazen především jako drzý a zlomyslný šibal, který se snaží ostatní bytosti přelstít a podvést, což se mu většinou povede, ale mnohdy potom na svou chtivost a zlomyslnost doplatí

“Hořet začalo v restauraci U Kojota v sobotu po 23. hodině…” ~ 11

Podle blesku.cz byla na počátku rvačka v té dřevěné přístavbě, která pak shořela.
12.1.2025
“Za vším byl prý alkohol v krvi jednoho z hostů, který se rozzuřil po té, co mu už personál nechtěl nalít.
…
Požár v ulici Františka Halase byl hasičům nahlášen v sobotu ve 23:17.
…
Požár likvidovalo 63 hasičů ze 13 jednotek.”
63 ~ 9 ~ ukončení
13 ~ HNR

Naposledy upravené:
K tomu číslu 666 (999) mám jednu pozoruhodnost: Matt Ridley ve své knize Genóm (Sk) píše, že "prokletí"(on to tak nedefinuje) aškenázských židů (bývají ztotožňováni s Chazary) - je genová mutace označená jako BRCA 1, způsobující nádory prsu a je chybějící 999-tou (!) "bází" na 17. chromozomu. Navíc prý je "recesivní . tzn. že její šíření a živoraschopnost je zajištěna jen vnitroklanovým pářením. Jistě, může to být náhoda, ale i tak to dává pojmu "znamení šelmy" z Janovy Apokalypsy docela fascinující nádech. Mimochodem - použils slovo "sběř": V tom samém (bůhví proč) novozákonním textu se někde píše: .. " .. kteří se praví býti Židy a nejsou, ale sběř satanova ..".
Jistě velice zajímavé, nicméně "číslo šelmy" (tak jak je popisováno v proroctví) může souviset i s tímto:

Domnívám se, že RFID byl s velkou pravděpodobností součástí všech dávek (vlastní cca dvouleté "bádání" na fenoménu MAC Adress u populace pomocí spektrálního analyzátoru v pásmu 2,4 - 2,4835 GHz) plus výzkum La Quinta Columna a výsledky výzkumu prezentované na konferenci patologů z Reutlingenu (prof. Arne Burkhard - Ramanova spektroskopie/ mikroskopie temného pole)

Naposledy upravené:
Mimochodem - použils slovo "sběř": V tom samém (bůhví proč) novozákonním textu se někde píše: .. " .. kteří se praví býti Židy a nejsou, ale sběř satanova ..".
Sám jsem se pozastavil nad tím, proč jsem použil (bylo mi posláno) slovo sběř, ale když někdo lže a navíc znevažuje to dobré, bez úcty k čemukoliv (i ke krvi, těch co se obětují, aby ostatní mohli žít) a navíc oslavuje a chválí zvěrstva, tak mi to slovo přišlo velmi vhodné a nechal jsem ho tam. A dík za ten možný kód 666 (999), máme se bát a děsit, když to někomu chybí a ne se tomu vyhýbat (což byl možná záměr). A šestka je také nabitá co symbol štěstí, když padne na kostkách je to považováno za šťastné. Tvořit je štěstí, když je to ku prospěchu všech, neštěstí když pouze pro sebe. (jako ten šibal kojot výše - indiánská verze GP, zdá se tedy, že kořen GP je egregor, tvořený z našich genů - vyčůraní šibalové se rodili ve všech civilizacích - obranou je identifikace, což nás nutí zvyšovat rozlišení).

Naposledy upravené:
slovo sběř
zberba...
сброд
Slovenština
sběř ~ zberba (zber-ba)

Ruština
сброд ~ sebranka

Slovenština
sebranka ~ zgerba

České "sběř" je počítám že už trošku knižní/archaický tvar pro "sebranka".
Na mne to navíc ještě působí jako zesílení: "sběř" je ještě o něco horší než 'obyčejná' "sebranka". Je jich víc, jsou větší a divočejší :- )
To je tím "Ř", protože "Ř" zesiluje - nejvíc ze všech písmen s diakritikou, kterážto obecně zesilují (navzdory tomu, že se o většině z nich mluví jako o "změkčujících"; změkčení ~ zesílení).

Naposledy upravené:
Sběř/sebranka - zberba - сброд jsou zjevně významově identická, odvozená od sběr - zber - сброд, resp. sbírat - zbierať - собирать (a ještě dále od brát - brať - брать). Původ pojmu tedy bude v nějaké náhodně posbírané/shromážděné skupině lidí, což mohlo být spojováno s jejich nepředvídatelným, a tedy nepřijatelným nebo nebezpečným chováním.

Ja by som si nebol taký istý, že si to vybral sám. Angažovaný tínedžer, ktorý sa zúčastňuje buzipochodov a nosí ukrostužky a ukrovlajky je pravdepodobne pod dozorom nejakej mimovládky, by bola obrovská škoda nevyužiť takýto potenciál. Ten nápad nemusí byť z jeho hlavy a skôr mi to pripomína scenár, akým bol vedený Cintula.

Ja by som si nebol taký istý, že si to vybral sám.
OK, napíšem to inak, keďže som sa zrejme nevyjadril dosť presne:
"Zodpovednosť za samotný čin padá na jeho hlavu." = vybral si sám, že to spraví. Nikto mu ruku nedržal, nikto ho nenútil to spraviť. Že je ideologicky vymytý, to vidno podľa stužky na saku. A účasť ostatných, ktorí ho mohli eventuálne riadiť/viesť bezštruktúrne môže byť, čo sa týka jeho samotného poľahčujúca okolnosť, ale v nijakom prípade ho to nezbavuje zodpovednosti za svoju vlastnú ruku a nerobí to ani vzhľadom na jeho vek z neho žiadne neviniatko. To, že bol bezštruktúrne riadený je jasné už z toho, že ideologicky je pod vplyvom, t. j. ten, kto ovláda ideológiu, ovláda aj jeho "myslenie", to tom sa nemusíme ani baviť a okrem toho, hore som rozpitval možnosť, že mohlo ísť aj o E/M riadenie.

Naposledy upravené:
Toto by se dalo zařadit mezi tzv. matriční události. Při ukázkách bojové techniky na jihu Čech se převrátilo historické vozidlo. Dva jsou po smrti. Když se dívám na to vozidlo, tak vidím bud německé polopásové vozidlo Sd. Kfz. 251 či nějakou jeho variaci nebo české polopásové vozidlo OT 810, které však vychází z toho německého. Mimochodem v této souvislosti jsem si vzpomněl na generála FSB Borise Ratnikova. V jednom videu mluvil o tom, jak každá věc třeba darovaná má svoji jakousi energii. Často negativní po předchozím majiteli a jejímu účelu a k tomu čemu byla používána a ta se pak projeví na obdarovaném. Když odcházel do důchodu, tak mu chtěli dát jako dárek pistoli. On řekl ani náhodou, protože to je nástroj na zabíjení. A nakonec by ho to semlelo. Takže tito si hráli taky s takovým nástrojem-strojem. A démon si vybral svoje daně. Kdo ví, kolik mrtvých má na svědomí tento historický stroj. Ted má na kontě dva nové. No a ještě v této souvislosti uvidíme, jak se projeví ta bouchačka s číslem 22, kterou dostal Zelenský od našeho chrabrého generalissima. Divil bych se, kdyby nijak.
No vida. Tak jsem se trefil. Je to německý stroj. A jasně je vidět trámový kříž na fotu.

Naposledy upravené:
Toto by se dalo zařadit mezi tzv. matriční události. Při ukázkách bojové techniky na jihu Čech se převrátilo historické vozidlo. Dva jsou po smrti. Když se dívám na to vozidlo, tak vidím bud německé polopásové vozidlo Sd. Kfz. 251 či nějakou jeho variaci nebo české polopásové vozidlo OT 810, které však vychází z toho německého.
Jde o lidi ze Spolku vojenské historie Horní Dvořiště založeného v r. 2018.
2 lidé zemřeli, 8 bylo zraněno.

Na stránkách mají napsáno:
Vraťte se s námi do temného období druhé světové války, kdy hrdinové byli skuteční a kdy strach o život byl jejich denním chlebem. Kdy nikdo nevěděl, co ho čeká následující den, pokud další den vůbec přijde. Zažijte historii, kterou se Vám snažíme ukázat v pravém světle.
Zažijte s námi období protektorátu.

S touto fotografií vítali rok 2021.

Zdroj: https://www.facebook.com/svhhornidvoriste.zs/posts/pfbid0YHuw4suSKodh8a73BMomeB6dQESikDLL6gRktztPYLXKcPtXdpkRLJwDKGaV4xzwl

Při ukázkách bojové techniky na jihu Čech se převrátilo historické vozidlo
Nehoda se stala během vojenské ukázky u zaniklé obce Svatomírov. „Došlo k převrácení vojenského vozu a zranění několik osob. Dvě osoby bohužel na místě zemřely,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Příčina nehody je v šetření. Stav zraněných zatím není znám.

Mluvčí krajských hasičů Roman Krčmář Novinkám potvrdil, že nehoda si vyžádala celkem osm zraněných.

„Po příjezdu prvních jednotek už byla na místě posádka záchranné služby. Nebylo zapotřebí žádného vyproštění. Asistovali jsme zdravotníkům při resuscitaci a provedli opatření k zamezení úniku ropných látek z převráceného vozidla,“ dodal Krčmář. Přítomen byl podle hasičů i rakouský záchranný vrtulník, který byl následně odvolán.

Podle starosty Horního Dvořiště Zdeňka Keményho šlo o soukromou akci, kterou spolupořádal místní spolek vojenské historie. „Podrobnosti neznám. Jen jsem byl informován, že tam došlo k dopravní nehodě,“ dodal starosta.

Kratičký nepodrobný výklad:
Snažit se ničit svatý mír vede ke zničení nejen techniky, ale i obsluhy ! Neblahé znamení pro válečné štváče. Horní Dvořiště naznačuje, že nehoda se bude týkat horních pater řízení. Dva mrtví mohou symbolizovat GP a státní elitu (ale to je bez opory indicií v události, moje hádání).

Dodatečná poznámka, nějaká indicie se našla:
Šlo simulaci bitvy mezi Němci a Američany (GP a statní elita - tak trochu nanajští chlapci a i se mezi sebou teď rvou).

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom