V Pařížské německým do italského:
Mě zaujala sedmdesetiletá řidička (7 - biblický projekt, řidička - řízení projektu), období luxuxu v biblickém projektu pro dědičné elity na projekt napojené končí ?
velice zajímavé je i místo nehody
Článku jsem si všiml, ale nevěnoval jsem mu zaslouženou pozornost, neboť místní topologii nemám úplně v hlavě. Chyba byla, že jsem odignoroval mapku, která byla v článku na novinkách přiložena. A to je paradox, protože ta mapka je “freudovský přeřek”. Událost se totiž nestala tam, kde je na mapce pisálkem vyznačeno. Z videa v článku na novinkách je jasně vidět, že obchod se jmenuje “Brunello Cucinelli”. A jeho adresa je “Pařížská 19” (jak si může každý vygúglit), nikoliv “Pařížská 17”, jak ukazuje mapka, což by bylo mnohem silnější - i vzhledem k symbolice čísla 17.
Podívejme se, co se stalo:
Mercedes třídy S ~ “S” jako “Sonderklasse“, tedy “speciální třída” ~ tedy jewrejové, elity
Brunello ~ zdrobnělina jména “Bruno” ~ jméno staroněmeckéno původu – znamená v překladu
„hnědý, snědý, opálený, brunet“
cucina = italsky “kuchyně”
Cucinelli ~ “kuchyňka”, “od kuchyně”, “kuchyňský” apod.
“hnědá kuchyňka” ~ (abych nebyl vyhvězdičkován, místo spisovného slova “řiť” použiju opis) “místo mezi půlkami”
Na druhou stranu nepočítám, že jde o konec. Jde o vjezd do “slepé uličky” nebo jízdu “v protisměru” - v porovnání s tím, co je přirozený chod věcí pro výše zmíněné místo, “kam slunce nesvítí” :- )
O konec nejde už pro to, že počítám s tím, že se autu prakticky nic nestalo, bude podřené a/ale z čumáku mu spadla maska chladiče (takže “spadla maska”), ale asi odjede “po svých”. Dle české wiki jde o auto s hmotností přes 2 tuny (údaj uvenený na wikipedii, 2200 kg, není pravdivý, liší se to model od modelu, ale i tak zajímavý údaj).
Škoda, že je rozmazaná SPZ.
Jinak sedmiček je v události hned několik:
* seniorka má 70
* stalo se to 17.4.2026 (sedmička a taky 17, což podle některých číselníků znamená “pax americana, USA, americká státní elita)
* článek na drbně uvádí “O nehodě informovala policie krátce po sedmé.”
* zajímavé je, že jak článek na novinkách, tak článek na drbně, vyšly velmi rychle po oznámení policie a navíc mají uveden přesně stejný čas publikace: 19:12 (tzn. 19 jako 7 hodin, takže další sedmička a 12 jako cykly a čas, možná zákon času)
Vzhledem k tomu, že obchod je na adrese “Pařížská 19” a že je na jedné straně zeleného plácku se sochou Mojžíše a k tomu plácku z druhé strany přiléhá i “Staronová synagoga”, uvedu sem provokativní odstavec (můj výpočet - žádná “umělotina” :- ) ohledně této synagógy. Nebude to úplně do detailu, ale zájemce si může zbytek dogúglit nebo je možné se zeptat “umělotiny”.
Na půdě této synagogy nejsou - jak praví legenda - uloženy >pozůstatky< Golema, tam se samotný Golem >nachází<. Nejde o legendu a Golem nevypadá jako figura z filmu “Císařův pekař a pekařův císař”, protože je to egregor. (A rabi Löw - známý též jako “MHRL”, čili “Maharal”,
nebyl poslední, kdo stvořil golema, golemů je víc, jeho golem je ale hlavní.) To, že na půdu této synagogy nevedou schody, ale pouze žebřík (Jákobův žebřík) a že je tam zakázán vstup, znamená, že se jedná o tzv. “Nejsvětější Svatyni”. Důkazem toho, že se nemýlím, je maskovací/ochranná “návštěva” této “půdy” (všimni si významu slova “půda” v Češtině), kterou v roce 1920 uskutečnil jewrej Egon Erwin Kisch, aby “prokázal”, že tam “nic není”.
Alternativní (čti: skutečný) název této synagogy je “Al-tenaj”, což znamená, že ve skutečnosti jde o >proxy< Třetí chrám.
Protože dle
wiki: “Legendy též tvrdí, že kameny k založení synagogy byly prostřednictvím andělů přeneseny ze Šalamounova chrámu v Jeruzalémě. Ty zde (tedy do synagogy - pozn. Počtář) byly uloženy pod podmínkou (hebrejsky: על תנאי
al tenaj), že až přijde Mesiáš a bude znovu vybudován Chrám, budou kameny přeneseny zpět na své místo.”