• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Egregoriálno-matričné udalosti

Dám sem plné dekodování značky auta, aby to mohl uchopit každý čtenář.
V našich číšelnících použivaných zde v diskuzích i na předchozích forech je přiřazeno číslům:
1 - HNR (Bůh)
13 - objektivní realita

1ABJ851 =
1 - já to začal a stvořil
Aby Bylo Jasno
8+5=13 to je objektivní realita
1- dopadne to tak, jak jsem předurčil
(nelidská fáze vývoje lidsva se chýlí ke konci)

Naposledy upravené:
SPZ tady - třetí fotka z galerie -1ABJ851
Dám sem plné dekodování značky auta, aby to mohl uchopit každý čtenář.
Podívejme se ještě jednou na fotku 3 z galerie článku, který se linkovala Mrakoplaš.
Vypadá to, že to musela být “mistrovská trefa”.
1. auto širší než auta obvykle bývají, krásně zajelo do výkladu - vypadá to, jako by boky skoro nebyly pomačkané - viz foto 1, 3, 4
2. čumák poškozený je, o tom není pochyb, maska spadla
3. boky spíš než pomačkané, vypadají jako sice brutálně, ale přece jen poškrábané - viz foto 7, 8, 14
4. ano, neodjel “po svých”, hasiči ho vytahují
5. když se podíváme na fotku 4, vypadá to, jako by sloupy domu ani nebyly poškozeny
6. ale ta trefa musela být dvojitá - auto se muselo nejdříve trefit mezi 2 dopravní značky, které stojí na chodníku; zatímco levá značka zůstala nedotčena, pravá značka byla ohnuta a jak je vidět na videu na novinkách, hasiči ji nakonec museli na úrovní chodníku uřezat; stačilo málo a auto by najelo na pravou značku více čelně, ohnulo by ji tak, že by mu ale zůstala v cestě, takže nepočítám, že by byla možnost trefit se tak přesně do výlohy, jak se to nakonec podařilo; nutnost trefit se přesně do první “branky” hodně ztížilo možnost trefit se přesně i do druhé branky - přesto se to podařilo; na druhé fotce zde je vidět, jak moc “těsné” a “přesné” to celé muselo být; a kdo si dá tu práci a ještě se na mapě se podívá, jaké jsou možnosti příjezdu už k první brance, tak je vidět, že to muselo být z ulice Bílkova směrem do Pařížské; podle videa tam sice ty kontejnery už nestojí, ale třeba ty bycykly zůstaly nedotčené (malý zázrak?)

Napíši alternativní výklad:
Nejednalo se o náhodu, ale cílený kódovaný vzkaz elit mezi sebou (mezi dvěma konkurenčními křídly).
Macinka byl myslím 14.4. na návštěvě Izraele. Co prohlásil - k čemu se tam za českou vládu přihlásil víte. AB (vláda) + Jevrejové, 13 - konec, 11 - jedno z křídel.
Toto byla podle mého názoru rekce druhého křídla, dá se říci kontinentálů reprezentovaných německým "rytířem" (mercedesem/speciální třída - nobilita), který vzkazuje, že globální projekt "hnědého fašismu" realizovaný Izraelem přišel o "výkladní skříň"/přestal lákat populus.
Praha (vláda AB) se má podřídit řízení kontinentálů.

Napíši alternativní výklad:
Nejednalo se o náhodu, ale cílený kódovaný vzkaz elit mezi sebou (mezi dvěma konkurenčními křídly).
Ano, to by vysvětlovalo to "zázračně" přesné zaparkování.
13 - konec
nebo
Jde o vjezd do “slepé uličky” nebo jízdu “v protisměru”...
Nebo:
Pokud událost bereme jako vzkaz mezi elitami, tak číslo 13 má i význam "pátek 13", což byl den, kdy bylo zlikvidováno jedno z křídel řádu templářů.
(Počítám s tím, že vzhledem k činnosti templářů předtím i potom, by bylo lépe psát "jewrejo-templářů".)
Zkoušel jsem, jak se řekne hebrejsky "pátek", jestli to slovo náhodou nezačíná na "J". Ne i ano. Kromě soboty nemají dny jména, ale pojmenovají se slovem "den"+pořadové číslo. A slovo "den" se řekne "jom". Takže "J13" ~ zkratka pro "den 13.". Nehoda se stala 17.4.2026 - a to byl který den? Ano, byl to pátek.

A ještě jednu věc stojí za to připomenout.
120 let od otevření instituce "Židovské muzeum v Praze", založeno 1906.
A toto muzeum na svém webu ohlásilo: "16.4.2024 - Jen jednou za 120 let se koná Den otevřených synagog. A vy můžete být přitom, a už tuto neděli 19. dubna!".
Nehoda se stala 17.4.2026.
P.S.: Ano, mají tam překlep, jako datum zveřejnění zprávy píšou 16.4.2024, i když akce se konala 19.04.2026.

Naposledy upravené:
Něco k pátku 13. Neštastný to den (den masakrů elit, tak strašných až se z toho stalo rčení).

Sedmdesát tisíc perských elit bylo popraveno ten den. Král ovlivněn židovskou milenkou Ester, vydal glejt, aby se židé mohli bránit, když Perské elity chtěli začistit židovskou mafii, která se infiltrovala do společnosti (v předchozích obdobích od bitvy u Kadéše). Prostě si na ně počkali, král je zradil a oslabil říši (nějaké intriky, bál se, že moc převezme vůdce perských elit).

Pak uvedení Templáři.

Takže je to den, kdy světová vláda (světové zákulisí), čili GP, usekne nějakou nežadoucí větev řízení, která mu konkuruje nebo jde proti jeho zájmům.

Nicméně, že by to GP ohlašoval dopředu se mi nezdá. A i to, že je to vyjádřeno součtem to značně význam oslabuje co dne v datumu.

Naposledy upravené:
Nejednalo se o náhodu, ale cílený kódovaný vzkaz elit mezi sebou (mezi dvěma konkurenčními křídly)
Pokud je to vzkaz můžeme něco odhadnou z dosahu zprávy. Je to v pražském deníku, součastí lokálního korporátu VLTAVA LABE media.

Dosah bych řekl hlavně Praha a dál v republice a za hranice moc ne. Nevšiml jsem si, že by zpráva byla sdílela na seznamu. Takže bych řekl, že je to nějaká zpráva Pražských klanů mezi jejich křídly ( každá organizace, každé uskupení ma většinou dvě křídla - tandemový přístup vzniká - tak nějak skoro přirozeně ).

To by podle mě pak znamenalo opouštíme výkladní skřín západu, budeme vytlačovat cizí mafie a cizí kapitál, Francouzské, Italské a Německé mafie, ty jsou tady nejvíce rozlezlí. Židé, protože jsou u řízení, nástroj GP to spíše realizují. Správa pro všechny Pražské klany (příjemce) od GP ( odesílatel - nějaký Pražský klan hájící přímo zájmy GP ).

Naposledy upravené:
Něco k pátku 13. Neštastný to den (den masakrů elit, tak strašných až se z toho stalo rčení).

Sedmdesát tisíc perských elit bylo popraveno ten den. Král ovlivněn židovskou milenkou Ester, vydal glejt, aby se židé mohli bránit, když Perské elity chtěli začistit židovskou mafii, která se infiltrovala do společnosti (bitva u Kadéše). Prostě si na ně počkali, král je zradil a oslabil říši (nějaké intriky, bál se, že moc převezme vůdce perských elit).

Pak uvedení Templáři.

Takže je to den, kdy světová vláda (světové zákulisí), čili GP, usekne nějakou nežadoucí větev řízení, která mu konkuruje nebo jde proti jeho zájmům.

Nicméně, že by to GP ohlašoval dopředu se mi nezdá. A i to, že je to vyjádřeno součtem to značně význam oslabuje co dne v datumu.
Bitka u Kadeše....? to boli Egypťania a Chetiti....???

Bitka u Kadeše....?
Chetité předchůdci Peršanů - stejné uzemí. Infiltace židovskou mafií trvá více generací.
Ramses II, ten dal postavit nějakou stavbu (nevím jak tu stavbu nazvat - něco ve smyslu jako vítězný oblouk) po bitvě u Kadeše, kde je napsáno lidé si myslí, že jsem prohrál, ale já jsem vyhrál na 3000 let.

Naposledy upravené:
Chetité předchůdci Peršanů - stejné uzemí. Infiltace židovskou mafií trvá více generací.
Ramses II, ten dal postavit nějakou stavbu (nevím jak tu stavbu nazvat - něco ve smyslu jako vítězný oblouk) po bitvě u Kadeše, kde je napsáno lidé si myslí, že jsem prohrál, ale já jsem vyhrál na 3000 let.
Bitka u Kadeše 1254 pnl a Ester 5 storočie pnl. Ja som to z tvojho článku pochopil, že si to spojil.

Nicméně, že by to GP ohlašoval dopředu se mi nezdá.
Nejdřív to zkusíme “po dobrém” - neboli “nabídka, která se neodmítá”.
A když to nepůjde “po dobrém”, tak to půjde “po zlém”.
Pár věcí je “rozdělaných” a zatím se “neví”, jak >mají< dopadnout.
(Dozimetr, bitcoin, kampelička, Epstein, mí-tů, x-pejprs, …)
A Starý Jezevec Lánský píše báseň, kterou k narozeninám věnoval Jaroslavě Obermaierové.
P.S.: Já být Otou “kartářem” Foltýnem, tak si s Banderošvili raději nic nezačínám.
Memento Feri!
A i to, že je to vyjádřeno součtem to značně význam oslabuje co dne v datumu.
Ano, to je slabina toho výkladu. Ale na druhou stranu, ten Buranův alternativní výklad úplně nestojí a nepadá na výpočtu 8+5=13.
Snažím se vidět hlavně společný průnik těch výkladů, které tu zazněly.

Nevšiml jsem si, že by zpráva byla sdílela na seznamu. Takže bych řekl, že je to nějaká zpráva Pražských klanů mezi jejich křídly ( každá organizace, každé uskupení ma většinou dvě křídla - tandemový přístup vzniká - tak nějak skoro přirozeně ).
Ano, to by mohlo naznačovat, který klan je příjemcem. Bylo to totiž na hodně místech, ale Seznam mlčí. (Když dostaneš “černou známku”, chlubíš se tím?)
Židé, protože jsou u řízení, nástroj GP to spíše realizují.
I zde jsou 2 křídla, takže jedni jewrejové realizovat přestanou a druzí začnou.
Neříkám tak ani tak, ale už nějaký čas jsem si všímal jemných náznaků aktivizace Chabad Lubavič v ČR.
A když k tomu připočteme, že Aer**et obecně okatě brojí proti jewrejům, ale nejostřeji jde právě proti Chabad Lubavič…

SPZ hasičů mi nic neříká.
Pokud se SPZ mercedesu týká, tak čísla mi také nic neříkají - nad rámec toho, co píše Atom výše.
Ale písmena ABJ ~ Aby Bylo Jasno
(podobnost s názvem TyTrubka kanálu Jany Bobošíkové je čistě náhodná)

Vieš kto "nosí" cucinelliho??? ab andrej babiš....
Asi to bola výstraha lebo v sobotu sa ani neobjavil v Miláne na patriot.eu mitingu....poslal iba video odkaz....možno mal oblečeného cucinelliho sveter :-))))
Ešte niekedy keď bol s monikou tak o tom v nejakom videu hovoril že je to jeho jedna z obľúbených značiek

o.i.
Tam v Miláne ohlasil Salvini "novú hru" čo chystajú- energetický lockdown... Salvini bol za dobrého policajta

Asi to bola výstraha lebo v sobotu sa ani neobjavil v Miláne na patriot.eu mitingu....poslal iba video odkaz....možno mal oblečeného cucinelliho sveter
To pak povrzuje ( pryč z EU ):
To by podle mě pak znamenalo opouštíme výkladní skřín západu, budeme vytlačovat cizí mafie a cizí kapitál, Francouzské, Italské a Německé mafie, ty jsou tady nejvíce rozlezlí.

Naposledy upravené:
Asi to bola výstraha lebo v sobotu sa ani neobjavil v Miláne na patriot.eu mitingu....poslal iba video odkaz....možno mal oblečeného cucinelliho sveter :-))))
Ešte niekedy keď bol s monikou tak o tom v nejakom videu hovoril že je to jeho jedna z obľúbených značiek

o.i.
Tam v Miláne ohlasil Salvini "novú hru" čo chystajú- energetický lockdown... Salvini bol za dobrého policajta
Velice dobrý postřeh.

Všimněte si, že na značce je 1AB.

1 Předseda vlády je v italštině "primo ministro", tudíž doslova "první ministr".
Andrej
Babiš

Jaký mají další čísla význam nebo jestli nemají žádný konkrétní význam a jde zrovna o značku, která přišla pod ruku, to netuším.

Vzhledem k tomu, že jde o německé auto, tak se to dá považovat za vyhrožování ze strany Němců.

1776820379905.webp

Naposledy upravené:
Nepodařilo se mi najít, že by se o tom Babiš >přímo< zmiňoval, na rozdíl od jiných značek.
Což v rámci permanentní předvolební kampaně činil různě na soc sítích jako např. zde.
Takže “rukolapný” důkaz se mi najít nepodařilo.

A tak jsem položil otázku:
“Dá se v článcích na zpravodajských serverech nebo na sociálních sítích dohledat, že Andrej Babiš nosí - mimo jiné - i oblečení nebo boty značky Cucinelli? Zmínka může pocházet z roku 2022 nebo mladší.”

AI/UI Gemini píše odpověď:
“Přímé potvrzení "ano, nosím Cucinelli" od samotného Babiše není, v rozhovorech po roce 2022 dominuje spíše značka Corneliani, ale analýzy jeho outfitů na sociálních sítích (TikTok, Instagram) značku Cucinelli u jeho bot a svetrů opakovaně potvrzují.”

Tím to počítám za potvrzené.
(Nespokojil jsem se s jediným dotazem, zkoušel jsem variantní dotazy, vždy v čistých vláknech, abych ho “oblbl”, ale vychází to pořád v duchu toho citátu výše.)

Vzhledem k tomu, že jde o německé auto, tak se to dá považovat za vyhrožování ze strany Němců.
No to je otázka. To by chtělo jemněji nacítit.
Taky to může být varování co se rozbije, když AB “pojede” na německém autě.
Ve finále museli “německé auto” odtáhnout hasiči.
Svým terénním odtahovým autem.
Které mělo jakou barvu?
Rudou. S bílým pruhem.
Taky se v jedné události může míchat “vzkaz mezi elitami” (chytračili oni) a “vzkaz” od HNR (a chytračil on, největší z chytráků).

Ve finále museli “německé auto” odtáhnout hasiči.
Svým terénním odtahovým autem.
Které mělo jakou barvu?
Rudou. S bílým pruhem.
Co má hasičscké auto napsáno v bílem pruhu?
"1 VYA-L1Z"
Mohu se pokusit tento nápis "spekulativně" přečíst.
Pokud vezmeme v úvahu tu rudou barvu, tak lze nápis přečíst jako
"1 виа лис" ~ jedna/první cesta lišák ~ jedna/první cesta lišáka

Nepodařilo se mi najít, že by se o tom Babiš >přímo< zmiňoval, na rozdíl od jiných značek.
Což v rámci permanentní předvolební kampaně činil různě na soc sítích jako např. zde.
Takže “rukolapný” důkaz se mi najít nepodařilo.

A tak jsem položil otázku:
“Dá se v článcích na zpravodajských serverech nebo na sociálních sítích dohledat, že Andrej Babiš nosí - mimo jiné - i oblečení nebo boty značky Cucinelli? Zmínka může pocházet z roku 2022 nebo mladší.”

AI/UI Gemini píše odpověď:
“Přímé potvrzení "ano, nosím Cucinelli" od samotného Babiše není, v rozhovorech po roce 2022 dominuje spíše značka Corneliani, ale analýzy jeho outfitů na sociálních sítích (TikTok, Instagram) značku Cucinelli u jeho bot a svetrů opakovaně potvrzují.”

Tím to počítám za potvrzené.
(Nespokojil jsem se s jediným dotazem, zkoušel jsem variantní dotazy, vždy v čistých vláknech, abych ho “oblbl”, ale vychází to pořád v duchu toho citátu výše.)

On to niekde spiminal neviem či nie u xavera keď sa vrátil z usa alebo tak v tom období že nekupujú ani Armani ani Hugo Boss že sa dobre cíti aj vo svetri od cucinelliho....to si pamätám lebo tú značku som napriamo tu v IT neregistrovala že existuje tak som si to zvlášt pozerala...oni tam rozoberali toho viac aj "dárky od Ježiška"že si na drahé veci nepotrpí....ak to dohladam tak to sem dam,inak dávam ruku do ohňa za toho cucinelliho.....do vtedy som tú značku nepoznala... len vďaka ab

osobne si skôr myslím, že je to varovanie pred tým, že sa príliš upína na nemeckú ekonomiku. Utvrdzuje ma v tom aj to, že to bol mercedes. Súčasný mercedes je totižto taký ako súčasná nemecká ekonomika - už je to len ozvena a značka bývalej kvality - zašlá sláva..., nič moc - ide to s nimi dole vodou. Ako aj so západným luxusom a Izraelom (či židmi vo všeobecnosti).

Naspäť
Top Bottom