Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Veď to kľudne oprav. Každý užívateľ má 24 hodín na editáciu/úpravu svojho príspevku. Môže si ho znova otvoriť (editovať), meniť alebo aj zmazať.Pardon , nepodarilo sa mi to . Myslel som na Čajkovského a jeho Cherubim.
Škoda, že tam nemávají historickými ruskými vlajkami, to by teprve byl průlom.Русский мир - Ruský svět to je Rusko
pisnička i slova jsou pěkné - vlajky (když se to otočí víc k lidské společnosti )Škoda, že tam nemávají historickými ruskými vlajkami, to by teprve byl průlom.
Už jsem nějak alergický na ten trikolor, obzvlášť, když je ho tam taková přesila.
Áno, je to paradox, ktorý väčšina Rusov, žiaľ, zatiaľ nechápe (neuvedomujú si, že trikolora je vlasovská).Škoda, že tam nemávají historickými ruskými vlajkami, to by teprve byl průlom.
Už jsem nějak alergický na ten trikolor, obzvlášť, když je ho tam taková přesila.
Silná pieseň. Keď sa pozerám na tú oduševnelú kulisu množstva ľudí v tomto videu, vie mi niekto vysvetliť ako je možné, že sa ľudstvo nechalo takto zotročiť?
Ľudstvo, to je v prvom rade dav. A dav, to sú otroci z presvedčenia.Silná pieseň. Keď sa pozerám na tú oduševnelú kulisu množstva ľudí v tomto videu, vie mi niekto vysvetliť ako je možné, že sa ľudstvo nechalo takto zotročiť?
Zdroj: https://youtu.be/s8P3_MoiR4c
z komentárov:
Если кто не знал , так знайте они на экране актёры , а в жизни они многие видели войну , многие воевали , за нас , чтобы нам сейчас было тепло и уютно ! Уважайте и помните прошлое иначе у вас не будет будущего .
Ребята, если мы это забудем, следующее поколение пропадет, мне 53
Это не поосто актеры, а люди, которые реально пережили ужасы войны. Они не играют здесь, а живут роль
Это не актёы, это настоящие герои моей страны.
Мне 29 лет...просмотрев , пробило на слёзы. Слава Советскому солдату!