Já si zase všimla těch kalhot a hned se mi vybavil rozhovor Borise RatnikovaTu prvykrát vidím Šamana celého v bielom odeve
Zdroj: https://youtu.be/jLZ_m7Zy4-I?si=PYmR8ZuxpZ4PHeS_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Já si zase všimla těch kalhot a hned se mi vybavil rozhovor Borise RatnikovaTu prvykrát vidím Šamana celého v bielom odeve
Díky už vím, proč mi móda těchto kalhot je nesympatická.Já si zase všimla těch kalhot
Ono je to vidět všude. Krása mizí a je propagován hnus. Architektura, design aut, oblečení, tzv. "umění", koneckonců, reklama... všude se na nás valí ošklivost, disproporce.Já si zase všimla těch kalhot a hned se mi vybavil rozhovor Borise Ratnikova
Rastorgujev je bez konkurence.Verze, která mě nejvíce chytla za srdce, od Nikolaja Rastorgujeva na koncertě
Šaman podal na registráciu obchodnú značku "Я русский " na ALKOHOL
Zdroj: https://t.me/borisenkoD/23180
Já jsem to ani nedokoukal do konce. Fuj!... lebo ona už je naozaj DNO
... pozrela som si jej videoklip "за деньги да" a to nie, že je za hranicou vkusu, to je za hranicou hnusu
Šaman vystoupil v Pchjongjangu při příležitosti 80. výročí osvobození Koreje od japonské okupace (1910 - 1945). Vystoupení sledoval severokorejský vůdce Kim Čong-un a další političtí představitelé KLDR i RF, ale také zcela nezvykle korejské zpěvačky, které dříve interpretovaly také některé z Šamanových písní: národní umělkyně Kim Ok-ču a Čwe Sol-hi.
Tady je to celé:
Ale to mávání trikolórou... To je strašné. Pod tímto praporem Koreu neosvobodili.
Šaman už je zasloužilým umělcem.
Nejsi první, kdo na základě určitých znaků formy (kožené oblečení, páska) na tento aspekt poukazuje.Nemôžem si pomôcť, ten "Šaman" vyzerá ako taký nácek z hitlerjugend alebo školy SS.
Tak označení nácek je asi přiliš nadsazené. Ale forma té hudby je u většiny skladeb čistě západní, i když nějaké výjimky tam byly, např. hned první píseň. Vizáž zpěváka rovněž. Nejnevkusnější byla píseň "Lid" - jak tam chodí s vlajkou KLDR v jedné ruce a v druhé drží trikolóru. Trochu se i divím, že takové vystoupení v KLDR prošlo.Nemôžem si pomôcť, ten "Šaman" vyzerá ako taký nácek z hitlerjugend alebo školy SS.
Já se ještě více divím, že mu prošel ten velký kříž na holý hrudi. Celé to působí to jako provokace, byl tam vyslán.Trochu se i divím, že takové vystoupení v KLDR prošlo.
Křesťanství v KLDR zakázáno není, jsou tam zcela legálně katolíci, pravoslavní i protestanté. Takže ten krucifix tam zas takový problém není, byť to pro většinu musí vypadat velmi výstředně.Já se ještě více divím, že mu prošel ten velký kříž na holý hrudi. Celé to působí to jako provokace, byl tam vyslán.
P.S. nácek není až tak nadsazené....
Zvěst o Šamanovi se ke mě dostávala postupně a z různých stran.
No neviem... nemám z neho dobrý pocit. Skôr mám dojem, že mieša lyžičku vlasovského jedu do chutného vlasteneckého jedla.Podíval jsem se na vystoupení prizmatem úvodního článku od Počtáře:
A je rozdíl mezi tím dívat se na toho "fracka" a mezi poslechem se zavřenýma očima:
Vizuální rovina je povrchní nejde do hloubky (sejde z očí sejde z mysli). Je to světelný odraz, zrcadlo.
Zvuková rovina je bytostnější jde ke kořenům, k podstatě. Zvuk svými vibracemi prostupuje naše bytí.
Svoje vnímání popíšu takto:
Liberálům se vysmívá, můžete si nás nalakovat na fašisty, ale naší podstatu nezměníte. Dále používá také západní vzory (melodie, rytmy), ale vkládá do nich ruskou duši. Ruská civilizace vše kulturně nové a neznáme nasaje a postupně přetvoří k dobru (jen tak může připojovat nové národy, aniž by je kulturně zničila a navíc tím dokonce svou kulturu učiní objemnější). A ještě to Šamanovi slouží co maskování, protože povrchnost a ubohost liberálů tohle nemůže uchopit, vidí že působí na mladé a mnou si ruce, že je "pozápadňuje", ale nevidí, že ve skutečnosti on vlastně připojuje a začleňuje západní kulturu do ruské.
Popis, že je to dron a šaman, je tedy dokonale výstižný.