Obrázky s hlbším skrytým zmyslom

...
A prečo ženy nechcú rodiť deti? Pretože mnoho z nich je zmätených. Nemajú mužov, ktorí sú nositeľmi vízie......
... si otvoril veľmi vážnu tému. Jedna z objektívnych zákonitostí na našej planéte je aj:
"Čo sa deje v malom, deje sa aj vo veľkom."
Všiml jsem si jedné věci u nastupující generace - nemusí to být pravidlo:
Občas mi bezdětná dvojce přítel s přítelkyní potvrdí, že zatímco přítelkyně má na viditelných místech těla tetování, její přítel tetování nemá. Zatím to hodnotím tak, že podvědomím přítelkyně supluje muže a "ponouká" mu podvědomě svoji sílu, aby se stal mužem.
Už jsme toto nakousli viz: Zvrácená ideologie v souvislosti s problémy záměn identity =
..... nějaká forma substituce .....
V knihách o indiánech (spisovatel Karel May) jsem jako malý četl, že mladí kluci museli projít zkouškou dospělosti, aby se mohli stát lovci a bojovníky.
V naší kultuře to byla ještě nedávno základní vojenská služba, která dělala z chlapců chlapy. Dnes tento jednotný rozvojový program ze zákona, vystřídalo podnikavectví v rúzných formách zábavy, která na jedné straně:
1) láká nezkušené do pasti
a na druhé straně
2) např. resort obrany by rád mladé, schopné, bystré, silné,
a ty ostatní resorty
3) by tyto mladé chtěli jako kvalifikované spotřebitele sexuálního průmyslu, HHC, CBD, marihuany,...
4) i jako kvalifikované spotřebitele herního průmyslu a mobilní elektroniky.
Proto se systém hroutí, jelikož nemravnost klanů a rodin pracují proti zájmům jiných klanů a jiných rodin, které zastupují navenek profesní komory, neziskovky, .... si vybírá svou "daň".

Takže čekám, kdy se objeví signály, že telátka usazená do řízení státu, si začnou všímat, co se kolem nich děje.
A co vysílají za signály je také zajímavé:
Nemám potvrzeno u všech vzdělávacích institucí, ale zaujal mě styl výběrového řízení na LIDKÝ ZDROJ jedné vysoké školy:
Uchazeči na místo vedoucího pracoviště přiloží m.j.:

- návrh koncepce rozvoje pracoviště v oblastech personálního zabezpečení vzdělávání, VaV aktivitách a plánu výstupů tvůrčí činnosti, mezinárodní spolupráce a spolupráce s aplikační sférou.
Uchazeč o místo asistenta:
mimo jiné
Videoukázka přednášky pro studenty prvního ročníku na téma, které souvisí s odborností uchazečky / uchazeče. Délka max. 15 minut.
• Vybraný vlastní kratší odborný text (článek / kapitola knihy, do 30 normostran), kterým se chce uchazečka / uchazeč prezentovat.
• Rozvaha o výuce a odborné činnosti na příštích 5 let

Zdá se, že dosazení méně vzdělaní dávají veřejně najevo, že jsou v koncích ...

Naposledy upravené:
Občas mi bezdětná dvojce přítel s přítelkyní potvrdí, že zatímco přítelkyně má na viditelných místech těla tetování, její přítel tetování nemá. Zatím to hodnotím tak, že podvědomím přítelkyně supluje muže a "ponouká" mu podvědomě svoji sílu, aby se stal mužem.
Už jsme toto nakousli viz: Zvrácená ideologie v souvislosti s problémy záměn identity =
Viem čo myslíš, ale nie som si istý, že tetovanie možno považovať za prejav mužskej energie. V istom zmysle možno áno ... totiž ako prejav nejakej "tvrďáckosti, krutosti, rozhodnosti ..." alebo ako to nazvať (viď basmani a motorkári napríklad). Na hlbšej úrovni by som to skôr považoval za prejav temnej (toto nebrať štýlom "woo-doo" mágia) energie a neschopnosti zostúpiť tak hlboko do hlbín svojej duše, že si to musím namazať na kožu, aby som dal najavo "že som tam bol", resp. "že som s tým zoznámený". Ale nie som. Dobrý vtip na túto tému znie: "Všetci sa ma pýtajú, prečo som si nedal aj ja nejaké tetovanie. Odpovedám ím - Nezvyknem lepiť nálepky na Ferrari - " Je tam kus hĺbky a pravdy. Kto ovládol svoju energiu, či už mužskú, alebo ženskú, nepotrebuje to dávať okázale najavo takouto formou. A dvojicu, o ktorej hovoríš, nepoznám, ale je kľudne možné, že to skôr ona nemá dostatok odvahy byť ženou a v ženskej energii, čo prebíja/prekrýva svojou "potetovanou mužskosťou". No hodnotiť mi to takto z diaľky neprichodí ako presné.
Každopádne tá zámena úloh je dnes bežná, kedy žena nosí trenírky a muž ... (vykonáva) ... poniektorí by si rovno mohli obliecť podprsenky a začať sa maľovať ... (smiech). Lež oni to suplujú často alkoholom, tabakom a inými formami úniku ...
A áno, iniciácia je dôležitá. Okrem ZVS sa dá táto otázka riešiť (šport, drina ... skrátka činnosti ktoré "bolia" alebo vyzývajú inak v chlapcoch prechod do zdravej mužskej energie) aj inak, "ale načo, keď našou modlou je predsa prebytok a pohodlie".
Zdá se, že dosazení méně vzdělaní dávají veřejně najevo, že jsou v koncích ...
Súhlas. A možno, ak by sme sa na to pozerali z tej pozitívnejšej strany, ohlasujú prechod do iného levelu vývoja skrze "ťažké časy", t. j. cenené kádre budú tie s vysokou tvorčou schopnosťou a praktickými výsledkami.

Já osobně považuji tetování za rafinovaný druh sebepoškozování. Je známo, že aby se barva mohla zapravit do kůže, musí se nejprve jehlou vytvořit jizva, aby se barva v určité vrstvě kůže udržela.
Sama jsem jako mladá s myšlenkou na tetování koketovala a jsem moc ráda, že jsem nic takového neuskutečnila, jednoduše z důvodu, že jsem nedokázala přijít na smysluplný motiv a místo. Ale bohužel například moje dcera si po narození dítěte nechala menší jemný obrázek, jehož smysl vnímá jen ona a její partner, jako připomínku silného prožitku vytetovat.

Osobně jsem mluvila se sympatickým, mladým, pracovitým klukem, který měl zcela potetované obě ruce a přiznal, že když je horko a slunce na potetovanopu kůži intenzivně svítí, není to příjemné a kůže je citlivější. Evidentně chybí jedna bariéra ochrany.

Osobně vnímám tělo jako chrám, který je dokonalý a krásný, tak jak je. Obzvlášť čistá kůže ženy mi přijde nejkrásnější. Poznámka proč si lepit na Ferrari nálepky je vtipná a velmi výstižná.

Kroky k úspechu. Ten prvý je vždy najťažší. Potom to už ide ľahšie.
View attachment 3416
Tento obrázek mi připomenul jeden příběh, který jsem viděl snad 7x a stále se k němu vracím, nebo spíš HNR mě nutí se k němu vracet = zřejmě něco nechápu, nebo mám ještě pochopit - naučit se.
Zde je příběh o stupínkách při práci na sobě. Je sice rusky ale je srozumitelný i pro ne ruštináře, hlavně v obrazech:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=A45jRqtuFvc

Výborný materiál. Mne osobne sa páči tam v obrazoch/deji zahrnuté príslovie:
«Заставь дурака Богу молиться, он и лоб расшибёт»

nebo spíš HNR mě nutí se k němu vracet = zřejmě něco nechápu, nebo mám ještě pochopit - naučit se
A možno to je len v niečom z toho prežitá minulosť ... Ja napríklad stretávam ľudí, ktorí sa podobajú na moje minulé JA, a robia tie isté chyby, ktoré som robil ja. A snažiť sa vysvetliť im, kde je chyba je niekedy ťažké, už aj preto, že ich cesta nie je rovnaká ako moja. Je v danom okamihu možno podobná v niečom. Ale nie rovnaká. Ale ak to považuješ za JŽO, tak jedine sám ...

Vynikajúce!
Můžete prosím udělat krátký rozbor??
Nebo takto - snímek ukazuje, že s láskou a Boží pomocí lze nad zlem zvítězit.
To hodně razí paní Peková nebo pan Lukavec..
Ale zde je i symbol meče (asi ten "meč krále Artuše" ???) a to znamená boj. Ten tam sice nebyl nijak naznačen, ale já ho tam cítím.
A pokud to je opravdu meč krále Artuše - bájný a legendární symbol Anglie, pak to znamená, že dobro zvítězí, až bude Anglie (kolektivní Západ ??) poražen ??
Děkuji za reakci..

Můžete prosím udělat krátký rozbor??
Nebo takto - snímek ukazuje, že s láskou a Boží pomocí lze nad zlem zvítězit.
To hodně razí paní Peková nebo pan Lukavec..
Ale zde je i symbol meče (asi ten "meč krále Artuše" ???) a to znamená boj. Ten tam sice nebyl nijak naznačen, ale já ho tam cítím.
A pokud to je opravdu meč krále Artuše - bájný a legendární symbol Anglie, pak to znamená, že dobro zvítězí, až bude Anglie (kolektivní Západ ??) poražen ??
Děkuji za reakci..
Ten meč možno vnímať aj ako aktívnu obranu. Protože to práve je choroba ľudstva, že je pasívne a ľahostajné (drvivá väčšina). Preto sa stáva korisťou všelijakých démonických predátorov. Práve z pasivity ľudí profituje zlo v podobe rôznych ľudských predátorov. Tak ako ľudia profitujú z domestifikovaných zvierat, alebo lovenej divej zvery.

Zvrat nastáva, až keď sa prvý z tohto otupeného davu začne správať aktívne, odmieta propagandu, svedomie postaví nad zvrátené zákony, a koná v záujme spravodlivosti a zdravého rozumu.

Ten artušovský motív zabodnutého meča v kameni (a vytiahnuť ho dokáže len skutočný rytier) je práve o tom, že ten meč čaká na skutočných Človekov. Lebo len tí bránia seba, svoju rodinu a vlasť pred nespravodlivosťou a zlom. Ako povedal Putin "Prečo si myslíte, že dobro musí byť vždy bezbranné?!"

V zdravej spoločnosti bojovať netreba. Tam musia byť ľudia aktívni len kvôli tomu, aby bdeli a nedovolili žiadne prejavy nespravodlivosti už v zárodku. Ale v spoločnosti ovládnutej nepriateľom, tam sa zvyčajne boju nedá vyhnúť. Ledaže by všetky démonické bytosti trafil šľak... Ale také ľahké to nikdy nebýva.

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom