Všiml jsem si jedné věci u nastupující generace - nemusí to být pravidlo:...
A prečo ženy nechcú rodiť deti? Pretože mnoho z nich je zmätených. Nemajú mužov, ktorí sú nositeľmi vízie......
... si otvoril veľmi vážnu tému. Jedna z objektívnych zákonitostí na našej planéte je aj:
"Čo sa deje v malom, deje sa aj vo veľkom."
Občas mi bezdětná dvojce přítel s přítelkyní potvrdí, že zatímco přítelkyně má na viditelných místech těla tetování, její přítel tetování nemá. Zatím to hodnotím tak, že podvědomím přítelkyně supluje muže a "ponouká" mu podvědomě svoji sílu, aby se stal mužem.
Už jsme toto nakousli viz: Zvrácená ideologie v souvislosti s problémy záměn identity =
V knihách o indiánech (spisovatel Karel May) jsem jako malý četl, že mladí kluci museli projít zkouškou dospělosti, aby se mohli stát lovci a bojovníky...... nějaká forma substituce .....
V naší kultuře to byla ještě nedávno základní vojenská služba, která dělala z chlapců chlapy. Dnes tento jednotný rozvojový program ze zákona, vystřídalo podnikavectví v rúzných formách zábavy, která na jedné straně:
1) láká nezkušené do pasti
a na druhé straně
2) např. resort obrany by rád mladé, schopné, bystré, silné,
a ty ostatní resorty
3) by tyto mladé chtěli jako kvalifikované spotřebitele sexuálního průmyslu, HHC, CBD, marihuany,...
4) i jako kvalifikované spotřebitele herního průmyslu a mobilní elektroniky.
Proto se systém hroutí, jelikož nemravnost klanů a rodin pracují proti zájmům jiných klanů a jiných rodin, které zastupují navenek profesní komory, neziskovky, .... si vybírá svou "daň".
Takže čekám, kdy se objeví signály, že telátka usazená do řízení státu, si začnou všímat, co se kolem nich děje.
A co vysílají za signály je také zajímavé:
Nemám potvrzeno u všech vzdělávacích institucí, ale zaujal mě styl výběrového řízení na LIDKÝ ZDROJ jedné vysoké školy:
Uchazeči na místo vedoucího pracoviště přiloží m.j.:
- návrh koncepce rozvoje pracoviště v oblastech personálního zabezpečení vzdělávání, VaV aktivitách a plánu výstupů tvůrčí činnosti, mezinárodní spolupráce a spolupráce s aplikační sférou.
Uchazeč o místo asistenta:
mimo jiné
Videoukázka přednášky pro studenty prvního ročníku na téma, které souvisí s odborností uchazečky / uchazeče. Délka max. 15 minut.
• Vybraný vlastní kratší odborný text (článek / kapitola knihy, do 30 normostran), kterým se chce uchazečka / uchazeč prezentovat.
• Rozvaha o výuce a odborné činnosti na příštích 5 let
Zdá se, že dosazení méně vzdělaní dávají veřejně najevo, že jsou v koncích ...
Naposledy upravené: