Autorem těchto příloh je chatbot Gemini, umravněný kolegou L z telegramového kanálu ZLOM221 tak, aby pracoval prizmatem KSB a DVTR. Naopak, aby se vyhýbal profláknutým zdrojům typu wikipedie. Má role spočívala jednak v řízení debaty s chatbotem, jednak i ve zformátování výstupu. Nejvíce fascinující mi připadlo propojování zdánlivě nesouvisejícíh událostí, například Rádanité v okultní Praze - konkordát wormský. Ale jak se říká, může v tom být obsažena "pověstná kapka jedu v soudku s medem". Já nic nenašel.
To veľa vysvetľuje. Pôvodne som sa k tejto téme už nechcel vyjadrovať.
No poviem už k nej iba toľkoto:
- UI ja osobne nedôverujem ani zamak,
- tie články sú plné dát, ktoré overiť si by zabralo nie málo času,
- nepopieram, že analýza je urobená zaujímavo: S OHĽADOM NA HLAD MYSLE, ktorá má v svojom automatizme hlboko zakorenené "zber zaujímavostí", podstatné veci však veľmi často prehliada, holt, ak chceš niečo skryť, daj to tam, kde to je najviditeľnejšie. Nie tak sa aj Pjakin vyjadril k danej téme?
- nečítal som ani jedno z diel, ktoré tam sú pomenované.
Tak načo to tu teda vlastne píšem?
Zaujalo ma tam toto:
"Klíčové sdělení DVTR v Golemovi
Největším nebezpečím popsaným v knize není přízrak v uličkách, ale "Golemisace" člověka.
"Golem je v každém z nás, dokud se neprobudíme k vědomému řízení svého života"
Zaujalo ma to s ohľadom na "zmenu danej veci", pretože pokiaľ nechcem vec zmeniť, tak načo kŕmim myseľ dátami (v danom prípade aj kopou nepotrebného resp. s ohľadom na význam témy "druhoradého" balastu)? Nedávno som na margo zmeny uviedol toto:
Ad. Pragocentrizmus:
Kľúče od toho, čoho je Praha centrum nevlastní ani jeden z nás. Podlieha to konceptuálnej moci, ktorá to určuje tak, ako to je. Samotný Pragocentrizmus je len prejav a nie zdroj. Keby to nebol Pragocentrizmus, bol by to Brnocentrizmus alebo Bratislavocentrizmus či iný "centrizmus" zaručujúci ochranu toho, čo sa za ním skrýva a realizáciu cieľov, ktoré nesie.
Pokiaľ bude nejaký konkrétny stupienok moci ovládaný ďalej tým, kým je ovládaný, jednoducho to bude tak, pretože za tým sú jeho ciele = konkrétne riadenie, ktoré by sme museli "prešťať", aby to bolo inak, a to ešte nie je zaručené, že by sa z Pragocentrizmu nestal práve aj ten iný "centrizmus", pretože daná zložka riadenia je extrémne prispôsobivá. Veď Pjakin to povedal sám, že Španieli sa o to pokúsili. A bolo to ako hodiť kameň medzi slepice. Všetky utiekli do iného kurníka, kde im boli vytvorené podmienky.
Takže znova. Pochopiť detaily je síce lákavé pre myseľ a na určitej úrovni a počas ďalšieho historického vývoja táto otázka príde na stôl. Lenže nie na náš stôl, a nie teraz. Ten, kto sa nepoučil z osudu Heidricha, Lidic a Ležákov by mal pochopiť už teraz, aj len z tohoto Pjakinovho videa, čoho sa vlastne dotýka a kam strká nos. Že celá otázka Okultného židovského centra nie je o tom, že ja si zachcem spraviť zmenu, ale že na zmenu musí byť dostatočne silný "protisubjekt", ktorý nesie iný druh koncepcie riadenia než momentálne môže existovať v našom koloniálnom panstve. To nie je stlačiť "On/Off". A slovo OKULTNÝ nesie dostatočne silnú náplň na to, aby bolo premýšľajúcemu jasné, s čím sa chce chytiť za pasy. Preto sa znova vraciam pozornosťou k tomu, prečo som kládol otázky ako pomôže rozlúštenie tejto veci, ktorá je dlhodobého charakteru, vyriešiť veci, ktoré sú oproti nej ďaleko kratšieho charakteru, ale ktoré musíme zvládnuť už dnes, aby sme zajtra vôbec existovali ako národ. Nepomôže. Pretože z hľadiska jej existencie bude stádo ešte stále stádom. A to je vlastne aj základná/prvá podmienka toho, prečo to je tak, ako to je. A preto sa treba venovať práci na úrovni jednotlivca. S tým, čo už má a s tým, čo už vie, a keď to nevie, tak ho to učiť.
K danému textu ma vedie čisto praktický postoj človeka, ktorý nestojí v čele riadenia nijakej mocnej skupiny ani žreckého klanu ani nie je vedúci predstaviteľ ľudskej koncepcie života, a preto k danej problematike zaujímam čisto osobné praktické hľadisko s otázkou: "Čo môžem ja urobiť pre (nielen túto) zmenu?"
Preto som ešte predtým zadával tieto otázky:
Ako ti tento dielčí kúsok pomôže dosiahnuť/zmeniť to, čo potrebujeme zmeniť/dosiahnuť v r. 2027? Ako ti pomôže tento dielčí kúsok vysvetliť ľuďom unaveným zo života, že keď sa nebudú podieľať na politike, tak veci pôjdu od 10 k 5? Ako ti pomôže tento dielčí kúsok objasniť ľuďom, že nie Židia sú zodpovední za ich úpadok, ale že oni sami, pretože nerozumejú ani samým sebe? Ako ti pomôže tento kúsok mozajky prinútiť/osloviť človeka, aby začal na sebe makať, lebo v dôsledku tejto práce on spraví svoj svet lepším, a aj svet svojej rodiny a tak isto aj dediny a tým pádom celého národa?
Hovoril som o nepomere napĺňania mysle zbytočnými detailami. Zbytočnými s ohľadom na to, ako sme schopní aj oveľa jasnejšie príklady a princípy poznania uplatňovať v praxi. Informácia prišla, informácia doplnila, informácia nič nezmenila, informácia je prebytočná, informácia odchádza. Sme v informačnej dobe. Je nutné naučiť sa filtrovať prvoradé informácie od tých, ktoré sú druhoradé. Nie zbytočné. Iba jednoducho zatiaľ nepotrebné s ohľadom na danú tému. To je rovnaké, ako keď príchodzí (ale aj dlhodobí) študenti KSB sa pokúšajú hľadať sídlo Globálneho Prediktora a identifikovať ho ako osobu/skupinu osôb, mená, spoločnosti, mestá .. atď.. Nič zbytočnejšie sa v z daného okruhu činností, ktoré nás môžu posunúť vpred už robiť nedá. Je to ale dobrý pokrm pre myseľ. A to je jeden z najväčších, ak vôbec nie náhodou najväčší kameň úrazu, keď ide o to, ako veci meniť. Pomer informácie, ktorú som prijal vo vzťahu k tomu, čo som s ňou schopný dosiahnuť.
A odpoveď "čo robiť" tam je. Rovnaká ako som uvádzal niekoľkokrát aj bez toho, aby som poznal dané diela:
1.
Cieľ: vyznať sa v sebe po psychickej stránke - sebariadenie
Základná schéma ľudskej psychiky:
2.
Ak sa však zameriame na sebarozvoj/sebariadenie a meníme každý na svojom mieste tam, kde sme seba samých, meníme postupne aj naše okolie a naše svety - bunky, sa postupne stanú zvnútra jedným organizmom, pričom intuitívne sa nám bude ukazovať cesta - smer.
3.
Kým nepochopí človek, ako funguje, nie je možné jeho efektívne sebariadenie.
4.
Súhlasím s tým, ako si to vyjadril. V podstate to znamená sebaRIADENIE.
5.
Doplním, že predovšetkým na začiatku tohoto procesu je SEBAriadenie (masová samostatnosť a sebestačnosť v čo možno najvyššej forme, ktorú môže človek dosiahnuť tak, aby nebol odrezaný len v biosférnej zložke práce). Tu systém stráca páky a naopak, vytvárajú sa jednak nové bázy, na ktorých sa dá stavať nová alternatíva a jednak skrze to pribúdajú do riadenia nové naozaj hotové kádre.
ZÁVER:
Kľúčovým prvkom zmeny čo sa týka Pražského okultného centra svetového židovstva je SEBARIADENIE. Toto umenie možno zušľachťovať na základe získaných hĺbkových poznatkov čerpajúcich a rozvinutých predovšetkým v psychológii/filozofii.
Ako každé hlboké liečenie a hlboké uzdravenie, kľúč nie je v čakaní na doktora/spasiteľa (konceptuálne mocného predstaviteľa ľudskej koncepcie riadenia sveta) a zmene zvonka, ale spočíva v odomknutí skutočného ľudského potenciálu u miliónov "malých" ľudí skrze sebapoznanie a na základe neho vybudovanom SEBARIADENÍ.
Myseľ nenažrane hltajúca miliardy bitov najrôznejších analýz, faktov a súvislostí to nezariadi za nikoho, pokiaľ človek bude jej otrokom = bude ju nimi len kŕmiť. Dôležité je chytiť sa každý na svojej osobnej úrovni praktickej práce prostredníctvom osvojenia si toho, ako funguje ľudská psychika a prostredníctvom dennej praktickej práce s odstraňovaním najrôznejších blokov, ktoré človek sám v sebe ukladá od narodenia sa na tento svet, a ktoré mu bránia vnímať realitu kompletnou a neskreslenou, takou, aká skutočne je. Zdá sa, že aj UI je dostatočne "chytrá" na to, aby uviedla tento postreh v písanom texte. Koľkí z nás však na tejto fakt zamerali pozornosť?
Nehľadajte skratku bez práce. Ak ju nájdete, vedzte, že je to len ďalšie kolečko v labyrinte.
Najrýchlejšou cestou k zmene je cesta dnu. Rovnako ako bola popísaná vo filme "Zámysel"
Zdroj: https://youtu.be/28sfImLWC1o?t=6161
Od 01:42:41 - až po 01:45:20