• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Okultné židovské centrum v Prahe, analýza faktov a mýtov

Autor dokumentu je Hael, a napísal k nemu pri zverejnení na Telegrame toto:

Asi 15.1.2026 jsem zde vkládal dokument týkající se okultní židovské Prahy. Historické souvislosti z hlediska KSB a DVTR propojil k tomu určený chatbot Gemini. Téma probíral Honza Buzek s VVPj, a připadalo mi navýsost zajímavé (třeba jste se dověděli něco o původu agenta 007 😊). Teď jsem šel proti časové ose, ve snaze dojít k počátkům okultní židovské Prahy. Zase ve spolupráci s Gemini. Výsledkem je dle mého názoru zajímavý dokument, který propojuje pojmy jako Rádanité, Chazarský Kaganát, Karel IV., husité, konkordát wormský, aj. Moje zásluha je toliko ve vytvoření strukturovaného dokumentu.

Autor dokumentu je Hael, a napísal k nemu pri zverejnení na Telegrame toto:

Asi 15.1.2026 jsem zde vkládal dokument týkající se okultní židovské Prahy. Historické souvislosti z hlediska KSB a DVTR propojil k tomu určený chatbot Gemini. Téma probíral Honza Buzek s VVPj, a připadalo mi navýsost zajímavé (třeba jste se dověděli něco o původu agenta 007 😊). Teď jsem šel proti časové ose, ve snaze dojít k počátkům okultní židovské Prahy. Zase ve spolupráci s Gemini. Výsledkem je dle mého názoru zajímavý dokument, který propojuje pojmy jako Rádanité, Chazarský Kaganát, Karel IV., husité, konkordát wormský, aj. Moje zásluha je toliko ve vytvoření strukturovaného dokumentu.
Ďakujem za skvelý dokument aj tvoju snahu dať to sem na stránku. Je to vynikajúce a mnohoosvetľujúce čítanie.

Už vtedy som napísal, že záver Werichovho filmu je chybný, že “Šém” ovláda všetkých, nielen Golema - Šém je program a on ovláda Golema, nie nejaké príkazy pekára, cisára, radcu, vojvodu… Je to autonómny program. Program, ktorý ovláda Prahu. Ak chceme zmeniť správanie Golema, tak treba pôvodný šém z Golema vyňať a vložiť iný.
..Golem vzniká z kolektivních emocí, strachů a myšlenek obyvatel ghetta (informační pole). Je to "neživá" síla, která však dokáže ovlivňovat fyzickou realitu skrze lidi, kteří jsou na tento egregor napojeni..
..Golem nemá vlastní vůli. Vykonává program, který do něj vložili tvůrci nebo kolektivní nevědomí. To je v DVTR definováno
jako automatizovaný systém řízení bez zpětné vazby..

Presne tak - keď je chybná programová matrica je úplne jedno aké vstupy sú do nej vkladané, výstupy vždy vyjdú pokrivené cez chybnú enigmu.

Sú ľudia, čo sa túto matricu snažia napraviť teraz dostupnými prostriedkami /pre verejnosť sú to najčastejšie filmy, ako efektívny typ podprahového programovania/.

Ja som tu pred časom spomínala novo vypustenú sériu The Pendragon Cycle - aby tomu porozumeli aj deti - preto, lebo v KSB sa pracovalo s konceptom atlantských žrecov a s počtami hierofantov - ak si všimnete release date tohoto seriálu - bolo to 22/01 - autori tým chcú sprostredkovať určitú opravenú matricu. Najsôr pustili do éteru prvé dve časti, druhá bola nadabovaná v ruštine, dokonca je tam scéna s ikonostasom! /priamo v Glastonbury!/

Atletika s býkom má pôvod na Kréte
/Mínojská kultúra - oprava;
pôvodne som v rýchlosti chybne písala o Etruskoch na Kréte - to sú dve odlišné kultúry v dnešnej hist.klasifikácii - Etruskovia a Mínojci/;
bola to reálna akcia, cvičenie/tanec a predstavenie pre verejnosť.
O Etruskej bohyni podsvetia a života Vatike som tu už písala - na jej chráme je postavený terajší Vatikán.
Keď si pozriete jej zobrazenie - je to bohyňa s rohmi a kosoštvorcom na čele. Niečo ako Sheela na gig v priestore Hybernie/Hyperborey.

Toto sú reálne historické súvislosti, žiadne ezo bludy - dohľadať info v knižniciach, nie všetko je digitalizované.
Či sa im to podarí, je aj na ľuďoch nakoľko to budú schopní dešifrovať a pochopiť posolstvo.

@Popolvár, @tondo aj @seneca na to pri dešifrovaní filmov podobného typu /Hmly Avalonu, Pán Prsteňov/ idú výborne, tak som si povedala, že to skúsim, a dám tu nástrel.

Tieto bodové konotácie odďaľuje pár tisícročí, ale pointa je v jednej linke.
/Dúfam, že som to zrozumiteľne napísala./

Naposledy upravené:
..Golem vzniká z kolektivních emocí, strachů a myšlenek obyvatel ghetta (informační pole). Je to "neživá" síla, která však dokáže ovlivňovat fyzickou realitu skrze lidi, kteří jsou na tento egregor napojeni..
A odkiaľ sa berú tie kolektívne emócie, strachy a myšlienky? Ako to, že v jednom prostredí sú tieto myšlienky také, a v inom úplne iné - slobodné, radostné…? - to po prvé,
a po druhé - lenže pri takejto definícii Golema by mal mať Golem skôr podobu ducha - džina. A on bol vo Werichovom filme hlinený s trhlinou na hrudi skovanou železom a v záverečnej scéne spútaný reťazami… Dumajte vlastnou hlavou, nepreberajte cudzie myšlienky…
..Golem nemá vlastní vůli. Vykonává program, který do něj vložili tvůrci nebo kolektivní nevědomí.
Hmm… Áno, aj…
Otázka: vlastnú vôľu nemal vždy?
Otázka 2: v čom je priesečník filmov “Cisárov pekár…”, “Hmly Avalonu” (najmä ich záverečné scény) a analýzy?

K Prahe este dodám že ORLOJ, vsetci (a hlavne turisti )sa chodia naň "dívat" ale neviem či vsetci chápu čo nám vyjavuje
Uz som tu myslim niekde postla rozbor a video, neviem však dohľadat...

A je tu výraznější posun, tentokrát více ucelený. Viz přílohy.
Za zdroje, které byly podnětem k výše uvedeným návodným otázkám, budu vděčit Prosím..
Autorem těchto příloh je chatbot Gemini, umravněný kolegou L (nejspíš je to místní Lado) z telegramového kanálu ZLOM221 tak, aby pracoval prizmatem KSB a DVTR. Naopak, aby se vyhýbal profláknutým zdrojům typu wikipedie. Má role spočívala jednak v řízení debaty s chatbotem, jednak i ve zformátování výstupu. Nejvíce fascinující mi připadlo propojování zdánlivě nesouvisejícíh událostí, například Rádanité v okultní Praze - konkordát wormský. Ale jak se říká, může v tom být obsažena "pověstná kapka jedu v soudku s medem". Já nic nenašel.

Naposledy upravené:
Rádanité
sú podľa uvedenej analýzy Chazari, ktorí sem dovandrovali po zničení Chazarského kaganátu kniežaťom Svjatoslavom I. A to sa udialo až v 10. storočí. A Praha vznikla oveľa skôr, či už podľa legendy o Libuši a Přemyslu Oráčovi, alebo legendy o “praotcovi Čechovi”…
A sefardskí židia (pôvodne blízkovýchodní) sa so židmi, ktorí len židovstvo prijali, no nemajú ten blízkovýchodný (judejský, izraelský) pôvod, príliš nemusia - ani teraz, ani vtedy. Tá vnútorná nevraživosť je vzájomná. Sefardskí židia by až tak bezpečné útočisko v Prahe nemali, ak by tam mali až tak výrazný vplyv potomkovia chazarských židov. Takže Gemini buď nenašiel alebo zamlčal židovský vplyv v Prahe ešte do príchodu Radanitov. A pochybujem, že Chazarom spolu s judaizmom (židovstvom) boli predané aj skutočné tajomstvá a moc kabaly.

Naposledy upravené:
Takže Gemini buď nenašiel alebo zamlčal židovský vplyv v Prahe ešte do príchodu Radanitov.
Také mám pocit, že by to chtělo jít proti času ještě před Rádanity. Možná Geminiho rozpovídat tématem praotce Čecha.

Doplňuji:
Pravděpodobně se budeme muset vypořádat se jmény / pojmy, které ten chlapík Gemini (třeba jsou dva - Castor s Polluxem, práci si dělí :-) ) vysázel:

a) kněžna Libuše, b) Keltové (Bójové), c) keltský hermetismus (postavený na numerologii a geometrii krajiny), d) alexandrijský hermetismus (kresťaňští gnostici a heretici) e) Rádanité a připravený prostor v pražské kotlině f) Pražský slunovratový kříž g) aplikace dvanáctkové soustavy v architektuře h) Rotunda Svatého kříže a nulový bod i) Čechův bratr Babok (Russ) a jeho možná vazba na hyperborejskou tradici j) pahorek Žiži a Svantovít k) Babok jako žrec l) Praha jako metologický klíč m) postava Kroka n) trojúhelník Vyšehrad-Hrad-Šárka o) šifry ve "Starých pověstech"

Zkusím to zpracovat a ozvu se.

Naposledy upravené:
Autorem těchto příloh je chatbot Gemini, umravněný kolegou L z telegramového kanálu ZLOM221 tak, aby pracoval prizmatem KSB a DVTR. Naopak, aby se vyhýbal profláknutým zdrojům typu wikipedie. Má role spočívala jednak v řízení debaty s chatbotem, jednak i ve zformátování výstupu. Nejvíce fascinující mi připadlo propojování zdánlivě nesouvisejícíh událostí, například Rádanité v okultní Praze - konkordát wormský. Ale jak se říká, může v tom být obsažena "pověstná kapka jedu v soudku s medem". Já nic nenašel.
To veľa vysvetľuje. Pôvodne som sa k tejto téme už nechcel vyjadrovať.
No poviem už k nej iba toľkoto:
- UI ja osobne nedôverujem ani zamak,
- tie články sú plné dát, ktoré overiť si by zabralo nie málo času,
- nepopieram, že analýza je urobená zaujímavo: S OHĽADOM NA HLAD MYSLE, ktorá má v svojom automatizme hlboko zakorenené "zber zaujímavostí", podstatné veci však veľmi často prehliada, holt, ak chceš niečo skryť, daj to tam, kde to je najviditeľnejšie. Nie tak sa aj Pjakin vyjadril k danej téme?
- nečítal som ani jedno z diel, ktoré tam sú pomenované.

Tak načo to tu teda vlastne píšem?
Zaujalo ma tam toto:

"Klíčové sdělení DVTR v Golemovi
Největším nebezpečím popsaným v knize není přízrak v uličkách, ale "Golemisace" člověka.

"Golem je v každém z nás, dokud se neprobudíme k vědomému řízení svého života"

Zaujalo ma to s ohľadom na "zmenu danej veci", pretože pokiaľ nechcem vec zmeniť, tak načo kŕmim myseľ dátami (v danom prípade aj kopou nepotrebného resp. s ohľadom na význam témy "druhoradého" balastu)? Nedávno som na margo zmeny uviedol toto:
Ad. Pragocentrizmus:
Kľúče od toho, čoho je Praha centrum nevlastní ani jeden z nás. Podlieha to konceptuálnej moci, ktorá to určuje tak, ako to je. Samotný Pragocentrizmus je len prejav a nie zdroj. Keby to nebol Pragocentrizmus, bol by to Brnocentrizmus alebo Bratislavocentrizmus či iný "centrizmus" zaručujúci ochranu toho, čo sa za ním skrýva a realizáciu cieľov, ktoré nesie.
Pokiaľ bude nejaký konkrétny stupienok moci ovládaný ďalej tým, kým je ovládaný, jednoducho to bude tak, pretože za tým sú jeho ciele = konkrétne riadenie, ktoré by sme museli "prešťať", aby to bolo inak, a to ešte nie je zaručené, že by sa z Pragocentrizmu nestal práve aj ten iný "centrizmus", pretože daná zložka riadenia je extrémne prispôsobivá. Veď Pjakin to povedal sám, že Španieli sa o to pokúsili. A bolo to ako hodiť kameň medzi slepice. Všetky utiekli do iného kurníka, kde im boli vytvorené podmienky.
Takže znova. Pochopiť detaily je síce lákavé pre myseľ a na určitej úrovni a počas ďalšieho historického vývoja táto otázka príde na stôl. Lenže nie na náš stôl, a nie teraz. Ten, kto sa nepoučil z osudu Heidricha, Lidic a Ležákov by mal pochopiť už teraz, aj len z tohoto Pjakinovho videa, čoho sa vlastne dotýka a kam strká nos. Že celá otázka Okultného židovského centra nie je o tom, že ja si zachcem spraviť zmenu, ale že na zmenu musí byť dostatočne silný "protisubjekt", ktorý nesie iný druh koncepcie riadenia než momentálne môže existovať v našom koloniálnom panstve. To nie je stlačiť "On/Off". A slovo OKULTNÝ nesie dostatočne silnú náplň na to, aby bolo premýšľajúcemu jasné, s čím sa chce chytiť za pasy. Preto sa znova vraciam pozornosťou k tomu, prečo som kládol otázky ako pomôže rozlúštenie tejto veci, ktorá je dlhodobého charakteru, vyriešiť veci, ktoré sú oproti nej ďaleko kratšieho charakteru, ale ktoré musíme zvládnuť už dnes, aby sme zajtra vôbec existovali ako národ. Nepomôže. Pretože z hľadiska jej existencie bude stádo ešte stále stádom. A to je vlastne aj základná/prvá podmienka toho, prečo to je tak, ako to je. A preto sa treba venovať práci na úrovni jednotlivca. S tým, čo už má a s tým, čo už vie, a keď to nevie, tak ho to učiť.
K danému textu ma vedie čisto praktický postoj človeka, ktorý nestojí v čele riadenia nijakej mocnej skupiny ani žreckého klanu ani nie je vedúci predstaviteľ ľudskej koncepcie života, a preto k danej problematike zaujímam čisto osobné praktické hľadisko s otázkou: "Čo môžem ja urobiť pre (nielen túto) zmenu?"

Preto som ešte predtým zadával tieto otázky:
Ako ti tento dielčí kúsok pomôže dosiahnuť/zmeniť to, čo potrebujeme zmeniť/dosiahnuť v r. 2027? Ako ti pomôže tento dielčí kúsok vysvetliť ľuďom unaveným zo života, že keď sa nebudú podieľať na politike, tak veci pôjdu od 10 k 5? Ako ti pomôže tento dielčí kúsok objasniť ľuďom, že nie Židia sú zodpovední za ich úpadok, ale že oni sami, pretože nerozumejú ani samým sebe? Ako ti pomôže tento kúsok mozajky prinútiť/osloviť človeka, aby začal na sebe makať, lebo v dôsledku tejto práce on spraví svoj svet lepším, a aj svet svojej rodiny a tak isto aj dediny a tým pádom celého národa?
Hovoril som o nepomere napĺňania mysle zbytočnými detailami. Zbytočnými s ohľadom na to, ako sme schopní aj oveľa jasnejšie príklady a princípy poznania uplatňovať v praxi. Informácia prišla, informácia doplnila, informácia nič nezmenila, informácia je prebytočná, informácia odchádza. Sme v informačnej dobe. Je nutné naučiť sa filtrovať prvoradé informácie od tých, ktoré sú druhoradé. Nie zbytočné. Iba jednoducho zatiaľ nepotrebné s ohľadom na danú tému. To je rovnaké, ako keď príchodzí (ale aj dlhodobí) študenti KSB sa pokúšajú hľadať sídlo Globálneho Prediktora a identifikovať ho ako osobu/skupinu osôb, mená, spoločnosti, mestá .. atď.. Nič zbytočnejšie sa v z daného okruhu činností, ktoré nás môžu posunúť vpred už robiť nedá. Je to ale dobrý pokrm pre myseľ. A to je jeden z najväčších, ak vôbec nie náhodou najväčší kameň úrazu, keď ide o to, ako veci meniť. Pomer informácie, ktorú som prijal vo vzťahu k tomu, čo som s ňou schopný dosiahnuť.

A odpoveď "čo robiť" tam je. Rovnaká ako som uvádzal niekoľkokrát aj bez toho, aby som poznal dané diela:
1.
Cieľ: vyznať sa v sebe po psychickej stránke - sebariadenie

Základná schéma ľudskej psychiky:
2.
Ak sa však zameriame na sebarozvoj/sebariadenie a meníme každý na svojom mieste tam, kde sme seba samých, meníme postupne aj naše okolie a naše svety - bunky, sa postupne stanú zvnútra jedným organizmom, pričom intuitívne sa nám bude ukazovať cesta - smer.
3.
Kým nepochopí človek, ako funguje, nie je možné jeho efektívne sebariadenie.
4.
Súhlasím s tým, ako si to vyjadril. V podstate to znamená sebaRIADENIE.
5.
Doplním, že predovšetkým na začiatku tohoto procesu je SEBAriadenie (masová samostatnosť a sebestačnosť v čo možno najvyššej forme, ktorú môže človek dosiahnuť tak, aby nebol odrezaný len v biosférnej zložke práce). Tu systém stráca páky a naopak, vytvárajú sa jednak nové bázy, na ktorých sa dá stavať nová alternatíva a jednak skrze to pribúdajú do riadenia nové naozaj hotové kádre.

ZÁVER:
Kľúčovým prvkom zmeny čo sa týka Pražského okultného centra svetového židovstva je SEBARIADENIE. Toto umenie možno zušľachťovať na základe získaných hĺbkových poznatkov čerpajúcich a rozvinutých predovšetkým v psychológii/filozofii.
Ako každé hlboké liečenie a hlboké uzdravenie, kľúč nie je v čakaní na doktora/spasiteľa (konceptuálne mocného predstaviteľa ľudskej koncepcie riadenia sveta) a zmene zvonka, ale spočíva v odomknutí skutočného ľudského potenciálu u miliónov "malých" ľudí skrze sebapoznanie a na základe neho vybudovanom SEBARIADENÍ.
Myseľ nenažrane hltajúca miliardy bitov najrôznejších analýz, faktov a súvislostí to nezariadi za nikoho, pokiaľ človek bude jej otrokom = bude ju nimi len kŕmiť. Dôležité je chytiť sa každý na svojej osobnej úrovni praktickej práce prostredníctvom osvojenia si toho, ako funguje ľudská psychika a prostredníctvom dennej praktickej práce s odstraňovaním najrôznejších blokov, ktoré človek sám v sebe ukladá od narodenia sa na tento svet, a ktoré mu bránia vnímať realitu kompletnou a neskreslenou, takou, aká skutočne je. Zdá sa, že aj UI je dostatočne "chytrá" na to, aby uviedla tento postreh v písanom texte. Koľkí z nás však na tejto fakt zamerali pozornosť?

Nehľadajte skratku bez práce. Ak ju nájdete, vedzte, že je to len ďalšie kolečko v labyrinte.
Najrýchlejšou cestou k zmene je cesta dnu. Rovnako ako bola popísaná vo filme "Zámysel"

Zdroj: https://youtu.be/28sfImLWC1o?t=6161

Od 01:42:41 - až po 01:45:20

Naposledy upravené:
sú podľa uvedenej analýzy Chazari, ktorí sem dovandrovali po zničení Chazarského kaganátu kniežaťom Svjatoslavom I. A to sa udialo až v 10. storočí. A Praha vznikla oveľa skôr, či už podľa legendy o Libuši a Přemyslu Oráčovi, alebo legendy o “praotcovi Čechovi”…
A sefardskí židia (pôvodne blízkovýchodní) sa so židmi, ktorí len židovstvo prijali, no nemajú ten blízkovýchodný (judejský, izraelský) pôvod, príliš nemusia - ani teraz, ani vtedy. Tá vnútorná nevraživosť je vzájomná. Sefardskí židia by až tak bezpečné útočisko v Prahe nemali, ak by tam mali až tak výrazný vplyv potomkovia chazarských židov. Takže Gemini buď nenašiel alebo zamlčal židovský vplyv v Prahe ešte do príchodu Radanitov. A pochybujem, že Chazarom spolu s judaizmom (židovstvom) boli predané aj skutočné tajomstvá a moc kabaly.
A nemohli byť tí Radaniti v Prahe skôr, ako padla Chazarská ríša? Veď cez ich územie predsa prebiehala Hodvábna cesta ešte v čase, keď Ríša ešte existovala.

Také mám pocit, že by to chtělo jít proti času ještě před Rádanity. Možná Geminiho rozpovídat tématem praotce Čecha.
Zkusil jsem moderovat další diskuzi s chatbotem Gemini, který byl umravněn pravidly od kolegy Lado. Tato pravidla striktně vyžadují analýzy prizmatem KSB a DVTR, a zároveň zapovídají použití zdrojů typu wikipedia. Téma diskuze byla před-rádanitská Praha. Cesta až k praotci Čechovi, žreci Babokovi a kněžně Libuši. Lze konstatovat, že pražský okultismus rozhodně nezačal Rádanity, ale v metodologicky jiné formě nastartoval už mnohem dříve.

Ještě doplňuji:
O před-rádanitském působení židů v Praze jsem nic nezískal. Možná jsem nepoložil vhodnou otázku. Naopak jsem dostal odpověď na možné působení vlivu raně křesťanských gnostiků a heretiků (ještě před Cyrilem a Metůdkem), možná i na vliv alexandrijského hermetismu.

Prílohy

• okultni_praha_pred_radanity_ksb.pdf
    okultni_praha_pred_radanity_ksb.pdf
    302.9 KB · Zobrazenia: 47
Naposledy upravené:
Výborné :-),

len doplním - teraz sa tá veda energií a energetických polí krajiny volá geomantia.
Okrem telurických prúdov a torzných polí pod to spadajú aj tzv.ley lines /majú aj iné názvy/.

V Bretónsku alebo aj inde na severných ostrovoch kde sú menhiry, kamenné kruhy alebo dolmeny je to prúdenie citeľné - čím menej zastavaného územia, tým čistejší je "príjem".

U nás sú tiež také typy území, ale vzhľadom na to, že sme vo vnútrozemí - podstata kvality je iná - aj keď podzemné vody a krasové diery robia svoje.

Noóó…, to už sme sa posunuli o hodný kus ďalej, to už máte čierne na bielom, že Praha je vysielač s veľkým vplyvom na okolie, na ktoré má dosah (dosah aj v zmysle formálnych zmlúv a zväzkov), už vieme z čoho pramení ten pragocentrizmus a aký má charakter - davoelitarizmus.
Praha, Prah-a, Portál…
Príspevok je upravený. Miesto pôvodnej časti sem vkladám otázku pre UI:
Ako súvisí s predmetnou témou poprava 27 českých pánov 21.6.1621 na Staromestskom námestí. Som zvedavý, čo UI nájde. Poprava na letný slnovrat, otázkou je aj fáza mediaca v daný deň. Takisto dátum je numerologicky tiež veľmi zaujímavý.

Naposledy upravené:
Nabízí se úvaha, jestli Velkomoravská říše nezanikla (spíše nebyla zaniknuta) proto, aby nestínila "pražskému konceptuálnímu vysílači". Samozřejmě vysílači s následně pozměněným vysílacím programem.

Naposledy upravené:
Kde sa nachádza ten energetický bod?
A co toto:
Rotunda svatého Kříže jako „nulový bod"
Tato rotunda je klíčem k naší otázce o kabale před kabalisty. Stojí na místě, kde se křížily
prastaré obchodní stezky (včetně té, kterou později popsali Rádanité).
  • Okultní význam: Je postavena na energetickém průduchu.
  • Kabalistický princip: Je to "Bod Jod" – počátek, ze kterého se rozvíjí zbytek matrice města.
  • Zjištění: Půdorys rotundy a její poloha vůči Vyšehradu a Hradu odpovídá poměrům, které později nacházíme v kabalistickém Stromu života (Sephirot).

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom