• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Parlamentné voľby 2027

Naposledy upravené:
Toto je tu už dlho - projekt sa volá SATAN "The Stratospheric Aerosol Transport and Nucleation", je to funkčný projekt v chode.

Financuje to tuším aj Gates, ide o "ochladzovanie planéty zakrytím slnka". Tu je pár webov, info na nete je o tom dosť - ale len v EN - poprosím pri článkoch použiť prekladač.

Čo a či to podpisovali netuším, treba dohľadať.

Ale je to seriózna vec, žiaden konšpiračný výmysel.

Naposledy upravené:
Paradoxne som dnes po zhruba mesiaci konečne videl miestami aj belasú oblohu a chvíľkami vykuklo aj slnko. Už okolo mesiaca tu v okrese Senec bola zatiahnutá obloha, vlhké počasie (mrholenie). No dnes, na Vianoce bola výnimka.
Ale netreba si myslieť, že to len nad Slovenskom. Čo som pozeral znečistenie na windy, tak to je nad celou Európou.
Pred tromi dňami to vyzeralo takto:
1766588802658.webp
Ale už sa to čistí:
1766588866829.webp

Paradoxne som dnes po zhruba mesiaci konečne videl miestami aj belasú oblohu a chvíľkami vykuklo aj slnko. Už okolo mesiaca tu v okrese Senec bola zatiahnutá obloha, vlhké počasie (mrholenie). No dnes, na Vianoce bola výnimka.
Videl, lebo prišiel vietor, mraky rozfúkal a došlo aj k zníženiu teploty. Keď je zamračené väčšinou nemrzne.

A k tomu harabínovskému harašeniu:
To je podobné ako so saharským pieskom. Vyskytlo sa to za posledné obdobie 2x. Či to bolo isto to, za to ruku do ohňa nedám, ale keď mi ide niekto hovoriť o tom, že nas tu práškujú a to z toho ... minule to začal brat. Reku bratku, vieš si predstaviť, aký masívny by musel byť pred tým jednorazovo tento "poprach/postrek" na to, aby to nadobudlo takýto efekt na územi prakticky celej Strednej Európy? Ľudia niekedy vytvárajú také spojenia, že akože ... dovidenia. A potom sa nájde niekto, kto automaticky urobí (de)mentálnu skratku, že aj za to môže Fico, lebo šak načo je taký štát, ktorý nevie zabezpečiť v postavení kolónie a v globalizovanom svete to, aby naše územie obchádzali lietadlá, "saharský prach" (alebo čo to vlastne bolo), rádioaktívne mraky a aj zlé počasie.

Robím v hore. Veľakrát vyjdeš na kopec aj e inverzia. Mraky sa držia v doline. Hore je krásne počasie. Nadmorská výška dole = 300 - 350 m. Hore 700+ metrov. Kto chce z toho robiť kovbojku a práškovaniu priraďovať viac, než je zdravé? Okrem toho si treba uvedomiť, že globálne sa mení počasie. Zimy stratili svoj typický prejav, veď to tu už máme 30 rokov najmenej. Zima je dnes prakticky iba obdobie dažďov. Miesto snehu máme dážď, a keďže je teplo, tak bežne existujú aj hmly. Zem je nezamrznutá, voda sa odparuje. Ako na jeseň. Dokonca aj tu, ďaleko od Bratislavy a veľkých mestských aglomerácií v horách. Keď k tomu pripočítam aj nejaký ten smog a priemyselné znečistenie ovzdušia, potom je výsledok, aký je. Stačí vstať od počítača/TV, vybehneš o 300 metrov vyššie na kopec a zistíš, že to pekne sedká v doline. Holt inverzia. Ale Slovák, bijúci sa päsťou do hrude, nadávajúci na všetko s hlavou zmastenou najrôznejšími konšpiračnými teóriami s prevedením až do absurda ako v tomto prípade, si pospája veci po svojom. A túto kvasenú kašu potom podáva všetkým okolo a najlepšie pred voľbami. V danom príspevku sú to ľudia presne tohoto rangu, čo mi na môj komentár odpísali:
1766606881115.webp
FA-na-ti-ci. Presne ako Ha-ra-bín. A takíto mätú ďalších, lebo sa vydávajú za tých, ktorí vedia viac.

Naposledy upravené:
Naposledy upravené:
Harabínov psychopatizmus pokračuje

Zdroj: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0nRx14fPCXCQiN4bTBvnAzGsMqNiUNbAuXCHAURScs1zo6RtTgNcRemGkQ61JLjYyl&id=61551731453809

1767164188192.webp

Ano, dobre vidíte. Naši najpatriotickejší a najspravodlivejší pravidelne preberajú masírku od huráliberálov a Šašoviča. Jednoducho sú to len psi na ich reťazi. Štekajú zakaždým, keď im ukážu kostičku.

A debil-Slovák je schopný napísať komentár, v ktorom už napriamo hovorí o krviprelievaní:

1767164396353.webp

Heredoš ostal chvíľu ticho. Myslel som si, že možno niečo pochopil ...
... zatiaľ som si tým však nie istý.
TG mi nefunguje už zhruba 3 týždne, ale cez prehliadač sa dá pozrieť, čo robí. Našiel som tam toto nižšie. Isté je jedno. Okrem toho, že dostáva svoj vlastný JŽO, ktorý pochopí len on sám, sú z tohoto jazyka celkom pekne odsledovateľné niektoré veci aj verejne. Horúčka ako následok CHOROBNE horúčkovitej činnosti. Kto trošku sledoval čo a ako robí, musí mu to byť jasné. Okrem toho má chytené pľúca a priedušky. Súvisí s dy(u)chom a dýchaním. Zápal bude v prenesenej rovine súvisieť pravdepodobne s neschopnosťou prijímať životne dôležitý kyslík z prostredia, ktoré jeho vedomie pokladá dlhodobo za "špinavé" (politika a neustále komentovanie), ďalej ide o "zadýchanie sa" - v zmysle napríklad: "Nestíham tu robiť všetko, čo by som chcel." (ešte viac kopať a ešte viac komentovať). A toto celé má ešte aj v jeho vlastnej psychike konkrétny dôvod, ktorý pozná len on a súvisí s nejakým konfliktom v ňom samom z minulosti, prípadne aj s viacerými konfliktami. No nič. Varovanie dostal nielen odo mňa. Už ho dostáva aj z vyšších inštancií života. Kto prekročí Božie dopustenie, sám seba vystaví podmienkam, ktoré ho takpovediac "postavia do laty". Otázne je, či si to ten EGOtupec v hlave dostatočne uvedomí na to, aby začal hľadať súvislosti hlbšie (predpoklady na to má - analytickú myseľ), alebo v rámci zabehaného dogmatického pohľadu na to, ako funguje ľudské zdravie, to zhodí zas len na "vírusy".

1767216438285.webp

Naposledy upravené:
Kamarát mi poslal video o skvelých riadiacich schopnostiach ROBA FICA !
Komentátor se snaží z Fica udělat někoho, kdo vytřískal politický kapitál z ničeho ( z neexistující hrozby, když žádní migranti nezůstávají ). Jenže "zlo" ( zlé řízení záměrně způsobující státu škodu a usilující dokonce o rozpad státu) je potřeba důrazně vymést hned na začátku a nečekat až to "vykvětákuje", pak už může být pozdě a když není pozdě, tak stejně se náklady na nápravu exponenciálně zvyšují.

Naposledy upravené:
Materiál na hurápatriotov

V praxi sa bežne stretávam s týmito vlastnosťami týchto ľudí:
- premrštená vášnivosť,
- zaslepenosť,
- pýcha/premrštená a zbytočná hrdosť,
- rigídnosť a nízka flexibilita/zadubenosť (minimálne v schopnosti chápať),
- zbytočná nekonštruktívna kritika,

Práve pre tieto veci sú úplne najlepšími užitočnými i***tmi huráliberálov, ktorí ich skrze tieto veci bez problému dokážu priamo bezštruktúrne riadiť.

Takže prikladám nový materiál, ktorý dokáže vyzvať apel na "pokoru/vďačnosť" v zmysle:
"Zamysli sa sám nad sebou, či existuje súlad medzi tvojimi rečami a tvojimi skutkami."
Jednoduché, nikoho to neuráža a triafa to klinec po hlavičke. Či to trafí u nich priamo (u pastierov), to nebudem špekulovať. Ale mnoho ich voličov len nevidí tento základný fakt zobrazený na obrázku.
Tam ide práve aj apel na: "Zamysli sa nad tým, či tvoj úsudok je v poriadku."

CTRL+C
CTRL+V

Ľahko používať v akejkovľek diskusii, hocikde.

1767557440960.webp

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom