A vlastní výpočet spolehlivosti - máš?Podle Honzy Betka má K. Jackowski úspěšnost předpovědí 65%.
A nebo se jen spoléháš na to, co Honza Betko jenom říká v některém ze svých videí?
A nebo dává Honza Betko dostatečně dlouhý seznam předpovědí Jackowského ohodnocených ano/ne, ze kterého se dá >spočítat< těch 65%?
Protože pokud ne, tak já tvrdím, že:
"Podle Počtáře má K. Jackowski úspěšnost předpovědí 5%."
A co teď s tím?
Je to tvrzení proti tvrzení.
Zprůměrujeme to a řekneme, že je to (65+5)/2 = 35%?
Nebo si řekneme, že Honzovi Betkovi věříme víc než Počtářovi, takže je to přece jen těch 65%?
Takže tady je video Honzy Betka
Vize Krzysztofa Jackowského 46: 21. týden 2025
26.5.2025
Nejprve si Honza Betko dodává na významu tím, že hovoří o "cenzuře". Ta podle něho spočívá v tom, že jakmile jeho videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" dosáhnou 8 000 (nebo i 7 500) shlédnutí, tak jsou (cituji) "utlumena" a "zaříznuta".
A tady je jasně vidět, jací jsou na té TyTrubce lajdáci. Protože videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" Hozny Betka mají běžně 10 000 shlédnutí. A našel jsem jedno, co má dokonce 13 000 (je to Vize Krzysztofa Jackowského 43: 18. týden 2025).
Následně Honza Betko oznamuje, že "pan Jackowski" měl "vizi nového papeže", která se "naprosto přesně vyplnila".
Ne, nový papež není z Jižní Ameriky (což prý byla "vize pana Jackowského"), narodil se v USA.
Kecy Honzy Betka, jak Grzegorz Braun, jeden z kandidátů na polského prezidenta, přesně podle "vize pana Jackowského", dostal "více než 6% hlasů", skončil 4. (slovy: čtvrtý) a tím to tam "suverénně rozválcoval", jsou - počítám že nejen mně - k smíchu. Bez ohledu na to, jak moc pevným hlasem Honza Betko hovoří.
(mimochodem: z videa se dozvídáme, že pan Jackowski má stejného koníčka, jako ostatní imitačně-provokační projekty: radit koho volit a koho nevolit, viz čas 14:30 - 15:00; asi nikoho nepřekvapím, že "kandidátem pana Jackowského" byl pan Braun...:- )
Nový papež byl zvolen 8.5.2025.
A zde si můžeme ověřit, jaká byla "vize pana Jackowského" ohledně nového papeže
Vize Krzysztofa Jackowského 42: 17. týden 2025
27.4.2025
Video shrnuje několik vysílání Kryštofa Jackowského, novému papeži se věnoval v 1. a 3. z těch vysílání, která HB shrnuje v tomto videu.
A výsledek porovnání? Citovat přesně po mě tentokrát nechtějte, už si trochu ušetřím práci.
Ale výsledek prozradím: nula-nula-nic.
Nebude-li pršet, nezmoknem.
Mno, akorát nevím, jestli slova pana Jackowského ohledně budoucího nového papeže, tj. "...ale vůbec bych se tomu nedivil, kdyby tmavé pleti byl.", mám chápat jako vizi nebo jenom jako nevinnou poznámku, která by se stala "vyplněnou vizí" až v okamžiku, kdyby se papežem skutečně stal černoch.
Kdo mi věří, ušetřil cca 30 minut času.
Kdo mi nevěří, bude muset těch 30 minut tomu věnovat a pozorně poslouchat.
Ale můžete si zvýšit rychlost přehrávání na 2x :- )
Naposledy upravené: