• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Proroctví, věštby a předpovědi

Podle Honzy Betka má K. Jackowski úspěšnost předpovědí 65%.
A vlastní výpočet spolehlivosti - máš?
A nebo se jen spoléháš na to, co Honza Betko jenom říká v některém ze svých videí?
A nebo dává Honza Betko dostatečně dlouhý seznam předpovědí Jackowského ohodnocených ano/ne, ze kterého se dá >spočítat< těch 65%?
Protože pokud ne, tak já tvrdím, že:
"Podle Počtáře má K. Jackowski úspěšnost předpovědí 5%."
A co teď s tím?
Je to tvrzení proti tvrzení.
Zprůměrujeme to a řekneme, že je to (65+5)/2 = 35%?
Nebo si řekneme, že Honzovi Betkovi věříme víc než Počtářovi, takže je to přece jen těch 65%?

Takže tady je video Honzy Betka
Vize Krzysztofa Jackowského 46: 21. týden 2025
26.5.2025
Nejprve si Honza Betko dodává na významu tím, že hovoří o "cenzuře". Ta podle něho spočívá v tom, že jakmile jeho videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" dosáhnou 8 000 (nebo i 7 500) shlédnutí, tak jsou (cituji) "utlumena" a "zaříznuta".
A tady je jasně vidět, jací jsou na té TyTrubce lajdáci. Protože videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" Hozny Betka mají běžně 10 000 shlédnutí. A našel jsem jedno, co má dokonce 13 000 (je to Vize Krzysztofa Jackowského 43: 18. týden 2025).
Následně Honza Betko oznamuje, že "pan Jackowski" měl "vizi nového papeže", která se "naprosto přesně vyplnila".
Ne, nový papež není z Jižní Ameriky (což prý byla "vize pana Jackowského"), narodil se v USA.
Kecy Honzy Betka, jak Grzegorz Braun, jeden z kandidátů na polského prezidenta, přesně podle "vize pana Jackowského", dostal "více než 6% hlasů", skončil 4. (slovy: čtvrtý) a tím to tam "suverénně rozválcoval", jsou - počítám že nejen mně - k smíchu. Bez ohledu na to, jak moc pevným hlasem Honza Betko hovoří.
(mimochodem: z videa se dozvídáme, že pan Jackowski má stejného koníčka, jako ostatní imitačně-provokační projekty: radit koho volit a koho nevolit, viz čas 14:30 - 15:00; asi nikoho nepřekvapím, že "kandidátem pana Jackowského" byl pan Braun...:- )

Nový papež byl zvolen 8.5.2025.

A zde si můžeme ověřit, jaká byla "vize pana Jackowského" ohledně nového papeže
Vize Krzysztofa Jackowského 42: 17. týden 2025
27.4.2025
Video shrnuje několik vysílání Kryštofa Jackowského, novému papeži se věnoval v 1. a 3. z těch vysílání, která HB shrnuje v tomto videu.
A výsledek porovnání? Citovat přesně po mě tentokrát nechtějte, už si trochu ušetřím práci.
Ale výsledek prozradím: nula-nula-nic.
Nebude-li pršet, nezmoknem.
Mno, akorát nevím, jestli slova pana Jackowského ohledně budoucího nového papeže, tj. "...ale vůbec bych se tomu nedivil, kdyby tmavé pleti byl.", mám chápat jako vizi nebo jenom jako nevinnou poznámku, která by se stala "vyplněnou vizí" až v okamžiku, kdyby se papežem skutečně stal černoch.
Kdo mi věří, ušetřil cca 30 minut času.
Kdo mi nevěří, bude muset těch 30 minut tomu věnovat a pozorně poslouchat.
Ale můžete si zvýšit rychlost přehrávání na 2x :- )

Naposledy upravené:
A vlastní výpočet spolehlivosti - máš?
A nebo se jen spoléháš na to, co Honza Betko jenom říká v některém ze svých videí?
A nebo dává Honza Betko dostatečně dlouhý seznam předpovědí Jackowského ohodnocených ano/ne, ze kterého se dá >spočítat< těch 65%?
Protože pokud ne, tak já tvrdím, že:
A co teď s tím?
Je to tvrzení proti tvrzení.
Zprůměrujeme to a řekneme, že je to (65+5)/2 = 35%?
Nebo si řekneme, že Honzovi Betkovi věříme víc než Počtářovi, takže je to přece jen těch 65%?

Takže tady je video Honzy Betka
Vize Krzysztofa Jackowského 46: 21. týden 2025
26.5.2025
Nejprve si Honza Betko dodává na významu tím, že hovoří o "cenzuře". Tak spočívá v tom, že jakmile jeho videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" dosáhnou 8 000 (nebo i 7 500) shlédnutí, tak jsou (cituji) "utlumena" a "zaříznuta".
A tady je jasně vidět, jací jsou na té TyTrubce lajdáci. Protože videa "vizí Kryštova Jackowského v češtině" Hozny Betka mají běžně 10 000 shlédnutí. A našel jsem jedno, co má dokonce 13 000 (je to Vize Krzysztofa Jackowského 43: 18. týden 2025).
Následně Honza Betko oznamuje, že "pan Jackowski" měl "vizi nového papeže", která se "naprosto přesně vyplnila".
Ne, nový papež není z Jižní Ameriky (což prý byla "vize pana Jackowského"), narodil se v USA.
Kecy Honzy Betka, jak Grzegorz Braun, jeden z kandidátů na polského prezidenta, přesně podle "vize pana Jackowského", dostal "vice než 6% hlasů", skončil 4. (slovy: čtvrtý) a tím to tam "suverénně rozválcoval", jsou - počítám že nejen mě - k smíchu. Bez ohledu na to, jak moc pevným hlasem Honza Betko hovoří.
(mimochodem: z videa se dozvídáme, že pan Jackowski má stejného koníčka, jako ostatní imitačně-provokační projekty: radit koho volit a koho nevolit, viz čas 14:30 - 15:00; asi nikoho nepřekvapím, že "kandidátem pana Jackowského" byl pan Braun...:- )

Nový papež byl zvolen 8.5.2025.

A zde si můžeme ověřit, jaká byla "vize pana Jackowského" ohledně nového papeže
Vize Krzysztofa Jackowského 42: 17. týden 2025
27.4.2025
Video shrnuje několik vysílání Kryštofa Jackowského, novému papeži se věnoval v 1. a 3. z těch vysílání, která HB shrnuje v tomto videu.
A výsledek porovnání? Citovat přesně po mě tentokrát nechtějte, už si trochu ušetřím práci.
Ale výsledek prozradím: nula-nula-nic.
Nebude-li pršet, nezmoknem.
Mno, akorát nevím, jestli slova pana Jackowského ohledně budoucího nového papeže, tj. "...ale vůbec bych se tomu nedivil, kdyby tmavé pleti byl.", mám chápat jako vizi nebo jenom jako nevinnou poznámku, která by se stala "vyplněnou vizí" až v okamžiku, kdyby se papežem skutečně stal černoch.
Kdo mi věří, ušetřil cca 30 minut času.
Kdo mi nevěří, bude muset těch 30 minut tomu věnovat a pozorně poslouchat.
Ale můžete si zvýšit rychlost přehrávání na 2x :- )
Vízie sú vec veľmi ošemetná. Takmer všetky sú nejasné rozporuplné a neisté. Nemáš istotu či zobrazuje to čo chceš vidieť alebo naozaj to čo môže byť, či čo určite bude. Prepočet pravdepodobnosti by mal byť pevnou zásadnou pred vypustením proroctva. Najčastejšie sú presne tie drobné a málo podstatné predpovede.

Vízie sú vec veľmi ošemetná. Takmer všetky sú nejasné rozporuplné a neisté. Nemáš istotu či zobrazuje to čo chceš vidieť alebo naozaj to čo môže byť, či čo určite bude. Prepočet pravdepodobnosti by mal byť pevnou zásadnou pred vypustením proroctva. Najčastejšie sú presne tie drobné a málo podstatné predpovede.
Určitá miera neistoty či "mlhavosti" v predpovedi/veštbe môže byť aj zámerom božím. Každá udalosť je pre ľudstvo i individuálnu osobu príučkou, ktorá veštbou môže stratiť na autenticite a teda účinnosti. Keď viete dopredu, že niekoho zrazí o pol jednej električka...

Vízie sú vec veľmi ošemetná.
Oba hovoříme o 2 různých věcech.
Ty hovoříš o vizích.
Já hovořím o “vizích”.
A “vize” nezištně produkují a zveřejňují pro “prostý lid” typicky např. “radiči koho volit/nevolit”.
Takže zde máme pro “vzdělanou”/neezo-část davu (předvolební) “průzkumy veřejného mínění”.
A pro “nevzdělanou”/ezo-část davu zde máme “jasnovidce”/“vizionáře”/“astrology”.
Obojí slouží stejnému účelu: řízení davu.

Určitá miera neistoty či "mlhavosti" v predpovedi/veštbe môže byť aj zámerom božím. Každá udalosť je pre ľudstvo i individuálnu osobu príučkou, ktorá veštbou môže stratiť na autenticite a teda účinnosti. Keď viete dopredu, že niekoho zrazí o pol jednej električka...
Ty by si sa odvážil meniť Zámer Stvoriteľa? To naozaj by si mal toľko odvahy, či skôr arogantnej hlúposti? Môžeš so stopercentnou istotu vedieť stane sa to a to a nieko zomrie. Tiež budeš vedieť čo urobiť aby sa tak nestalo. Naozaj by si tomu zabránil bez poznania následkov takéhoto zásahu? Vízie sú také ako sú. Nedá sa im veriť, vždy zobrazujú pravdepodobnosť. Čím je to v kratšom časovom horizonte pre konkrétne osoby tým je to presnejšie. Vízie ktoré zachytávajú osudy národov sú veľmi špekulatívne.

Naposledy upravené:
Ty by si sa odvážil meniť Zámer Stvoriteľa? To naozaj by si mal toľko odvahy, či skôr arogantnej hlúposti? Môžeš so stopercentnou istotu vedieť stane sa to a to a nieko zomrie. Tiež budeš vedieť čo urobiť aby sa tak nestalo. Naozaj by si tomu zabránil bez poznania následkov takéhoto zásahu? Vízie sú také ako sú. Nedá sa im veriť, vždy zobrazujú pravdepodobnosť. Čím je to v kratšom časovom horizonte pre konkrétne osoby tým je to presnejšie. Vízie ktoré zachytávajú osudy národov sú veľmi špekulatívne.
Zasahovať do zámerov stvoriteľa sa pochopiteľne neoddá. Niektoré vízie sú priamo od neho a majú varovnú funkciu. Pár krát som sa s nimi osobne stretol. Raz ma mimoriadne presný a živý sen varoval, že sa mi na pobyte v Tatrách zabije syn pádom o roh postele. Bol apríl a my sme sa v tej izbe ocitli zač. septembra. Predtým som tam nikdy nebol. Izba bola presne taká ako vo sne, výhľad z okna presne ten. Niekedy má proroctvo vyučovaciu f. - aby človek chápal ontológii sveta.

Zasahovať do zámerov stvoriteľa sa pochopiteľne neoddá. Niektoré vízie sú priamo od neho a majú varovnú funkciu. Pár krát som sa s nimi osobne stretol. Raz ma mimoriadne presný a živý sen varoval, že sa mi na pobyte v Tatrách zabije syn pádom o roh postele. Bol apríl a my sme sa v tej izbe ocitli zač. septembra. Predtým som tam nikdy nebol. Izba bola presne taká ako vo sne, výhľad z okna presne ten. Niekedy má proroctvo vyučovaciu f. - aby človek chápal ontológii sveta.
Tieto vízie stoja za starú Belu. Nie sny, nie vidíš čo bude, iba vieš. Tie jasné sú blízke smrti. Tie sú vždy jasné a zreteľne. Predstav si situáciu, uvidíš pár dvojicu , z teba vypadne tí dvaja budú spolu až do konca. Tí čo sú okolo teba sa opýtajú to budú spolu tak dlho a ty im odpovieš ale nie najdlhšie dva týždne. Potom sa stane to čo sa stane ona je navždy preč a on vo väzení. Naozaj by som sa bez týchto znalosti zaobišiel.

Ty by si sa odvážil meniť Zámer Stvoriteľa? To naozaj by si mal toľko odvahy, či skôr arogantnej hlúposti? Môžeš so stopercentnou istotu vedieť stane sa to a to a nieko zomrie. Tiež budeš vedieť čo urobiť aby sa tak nestalo.
Já počítám, že pravděpodobně ano. Tj. že bych se o to pokusil.
Protože už to, že jsem se to dozvěděl, by byl/je boží záměr.
Ale jak bych se zachoval ve skutečnosti říct s jistotou nedokážu.
No, jak je to v tom moudrém přísloví?
“Před bitvou je každý generálem.”
:- )

Já počítám, že pravděpodobně ano. Tj. že bych se o to pokusil.
Protože už to, že jsem se to dozvěděl, by byl/je boží záměr.
Ale jak bych se zachoval ve skutečnosti říct s jistotou nedokážu.
No, jak je to v tom moudrém přísloví?
“Před bitvou je každý generálem.”
Skúsil som to. Je to ako odlákať nočného motýľa aby nevletel do ohňa. Naozaj ťažká úloha a aj rozhodnutie.

Tady mám malou, ale za mě důležitou připomínku:
Nepodceňovat nebezpečnost hlouposti davu !
I sebe hloupější informace může dav ovlivnit a ovlivňuje (do nějaké míry, dle obecné mravnosti obyvatel). Viz plochá Země.
Takže nejde o schopnost predikce, ale o snahu působit na dav. Správná otázka zní:
Komu jeho "predikce" nahrávají ? (nevím, nesleduji ho, nepoberu vše)

Naposledy upravené:
I sebe hloupější informace může dav ovlivnit a ovlivňuje (do nějaké míry, dle obecné mravnosti obyvatel). Viz plochá Země.
Takže nejde o schopnost predikce, ale o snahu působit na dav. Správná otázka zní:
Komu jeho "predikce" nahrávají ? (nesleduji ho, nepoberu vše)
Pěkně jsme se shodli.
A “vize” nezištně produkují a zveřejňují pro “prostý lid” typicky např. “radiči koho volit/nevolit”.
Takže zde máme pro “vzdělanou”/neezo-část davu (předvolební) “průzkumy veřejného mínění”.
A pro “nevzdělanou”/ezo-část davu zde máme “jasnovidce”/“vizionáře”/“astrology”.
Obojí slouží stejnému účelu: řízení davu.

Skúsil som to. Je to ako odlákať nočného motýľa aby nevletel do ohňa. Naozaj ťažká úloha a aj rozhodnutie.
Peter, ak aj máš dar vízii, tak to neznamená, že každý, kto sa v médiách a na internete deklaruje ako jasnovidec, tak ním naozaj aj je. Ľudia sú všelijakí a nie všetci majú čisté úmysly. Za mnohými vecami môže byť pokus o manipuláciu davov. S tým treba vždy rátať, ako s potenciálnou možnosťou.
A čo sa týka Božieho Zámeru, tak ten s istotou nepozná nikto z nás. A ak si niekto myslí, že ho pozná, tak sú to len jeho domysly, viera. Nič viac.
No existuje niečo ako reč života, JŽO, cez ktoré sa k ľuďom prihovára globálna inteligencia (HNR) a navádza ich určitým smerom. Reč náhod, reč života.
Človek nepotrebuje sväté písma, aby spoznal, načo sa narodil na Zem. Potrebuje len vnímať život, ktorý žije, a porozumieť mu.

Peter, ak aj máš dar vízii, tak to neznamená, že každý, kto sa v médiách a na internete deklaruje ako jasnovidec, tak ním naozaj aj je. Ľudia sú všelijakí a nie všetci majú čisté úmysly. Za mnohými vecami môže byť pokus o manipuláciu davov. S tým treba vždy rátať, ako s potenciálnou možnosťou.
A čo sa týka Božieho Zámeru, tak ten s istotou nepozná nikto z nás. A ak si niekto myslí, že ho pozná, tak sú to len jeho domysly, viera. Nič viac.
No existuje niečo ako reč života, JŽO, cez ktoré sa k ľuďom prihovára globálna inteligencia (HNR) a navádza ich určitým smerom. Reč náhod, reč života.
Človek nepotrebuje sväté písma, aby spoznal, načo sa narodil na Zem. Potrebuje len vnímať život, ktorý žije, a porozumieť mu.
Nenazval by som to darom. Fakt to za to nestojí. Je oveľa zaujímavejšie ak budúcnosť odhalíš na zaklade intelektuálnej činnosti ako ju len vidieť skôr ako nastane. Už si mal pocit dejavu? Nie len taký záblesk, ale vojdeš do izby, chodby haly a odrazu dej vnímaš na dvakrát, najprv spomienku na to čo sa stalo a niekoľko sekúnd neskôr sa deje to na čo si už spomínal. Ozaj načo je ti vedomosť čo príde ak ti to neumožní vykonať zmenu.

Opäť zaujímavá téma na dobre dlho. vyskúšam trocha aj ja v krátkosti.

Vízia, sen, nejaký druh "proroctva" je možná budúcnosť. Nie 100% daná. Je to predpokladaný vývoj nejakej situácie "odčítanej, zavnímanej teraz a tu" v danom nastavení jedinca, spoločnosti. Ak sa zmení chovania jedinca, spoločnosti, zmení sa aj možný scenár.

Je to vlastne pomôcka k žitiu. A niekto ju používa, niekto zneužíva. V kvantovom poli je už pripravená každá možná eventualita. Multidimenzinalita tejto "máji" je tak neskutočne úžasne vymyslená, že to je takmer nepochopiteľné ešte aj pre človeka, čo sa v tom celoživotne snaží čo to vyňúrať...

Ale kto hľadá, ten nájde, skladá skladačku poznania po troške, je to síce beh na dlhú trať, ale stojí to za to.

To že sa nejaké proroctvá, vízie stanú aj realitou, to už vieme. Ale AKO sa to udeje, to je na tom to zaujímavé. Ako sa to kurňa zrealizuje ? Pri nespočetnom množstve premenných, časový faktor, to je na tom to skutočne zatiaľ nie úplne jasné, že ako.

Niečo sa vám sníva, alebo inak "premietnutá" nejaká možná eventualita, realita ? V danom momente to človek môže považovať za totálnu hovadinu. Máte nejaké zamestnanie. A v premietnutom kúsku niečoho ( možná budúcnosť), pracujete úplne, aleže úplne niekde inde, iný druh práce, v katakombách, v nejakom starom hradnom komplexe a po obede ste neviete prečo zase v Budapešti a k tomu nejaké detaily. Cca 15 rokov do zadu.

A teraz tá sranda. V súčastnosti som voľačo opravoval pre jednu organizáciu v rámci mojej pracovnej činnosti a presne som si na to spomenul. Také veci človek jednoducho nezabudne a pokiaľ by si ich ešte aj poctivo písal (proroctvo osobné, alebo pre niekoho iného, krajinu, to je jedno) A si hovorím, no niečo tam akosi sedí, ale...tá Budapešť ? 13.30h sedím s kolegom v dodávke a zvoní mi telefón. A kamoš, že či by som vedel byť o 17.00 v Budapešti. Že ho oslovili kvôli nejakým špeciálnym efektom, Us produceti a že nemecká firma pre špeciálne efekty pre nich bude natáčať niečo na SK , nejaké veci. A že potrebuje prekladať . A ja že do Budapešti, ty vole ? Ja čo nemám ani smartfón, ani navigáciu, jazdím podľa mapy a to bolo cez zimu kedy už bolo o 18.00 tma ?
No ale mi vybavil odvoz z BA, ja som akurát prišiel do BA a 17.15 sme boli v Budapešti. A som sa zase čumel jak puk a škrabal sa na hlave !
A takto nejako niekto vidí všeličo a kto sa rozhodne, tak to vytrubuje do sveta. A akože sú to potom proroctvá a humbuk okolo nich.

Čo je ale podstatné (teda pre niekoho), ako sa to vlastne do prčic realizuje. Ako, že sa to udeje na detail presne ? Ako je to vymyslené, že cez zimu na stromoch neni nič, a teraz sú tam čerešne a baza vonia na metre a včely v podstate z "ničoho" urobia med v úplnej tme. (nejaké čiastočné poznania aj sú dostupné)

Všade, kde len ľudské oko dohliadne je každodenný zázrak zázrakov...no prosto nádhera.

Nuž ale človek/bytosť si vyberá, to čo potrebuje zažiť, zažiť, spoznať a pochopiť. Až kým to nepochopí.

Nenazval by som to darom. Fakt to za to nestojí. Je oveľa zaujímavejšie ak budúcnosť odhalíš na zaklade intelektuálnej činnosti ako ju len vidieť skôr ako nastane. Už si mal pocit dejavu? Nie len taký záblesk, ale vojdeš do izby, chodby haly a odrazu dej vnímaš na dvakrát, najprv spomienku na to čo sa stalo a niekoľko sekúnd neskôr sa deje to na čo si už spomínal. Ozaj načo je ti vedomosť čo príde ak ti to neumožní vykonať zmenu.
Táto poviedka je presne o tom.

Nuž ale človek/bytosť si vyberá, to čo potrebuje zažiť, zažiť, spoznať a pochopiť. Až kým to nepochopí.
Aj toto je záhada. Pretože aj ty/ja/ktokoľvek si vyberá/môže vybrať, koho tu ďalej po sebe vtelí. Sebou samým a tým, čo robí, ako plodí/tvorí, vlastne vteľuje do života nielen to čo má materiálne okolo seba, ale aj iných ľudí/duše, ktoré zodpovedajú jeho vlastnej "kvalite". Môžem tu priviesť do sveta zmetka do neúplnej rodiny, nedať mu výchovu, nedať mu zázemie, dať mu na*ovno príklad a pravdepodobne z neho vyrastie len ďalší zombík/démon. Alebo to spraviť opačne, a priviesť sem človeka. Ale na to musím učiniť vedomé rozhodnutie samého seba spraviť človekom = takým duchom, ktorý dokáže vteliť sem dušu vysokej kvality.
A samozrejme, že keďže ide o spolutvorenie a veľká časť tvojich schopností sa nachádza v nevedomí/podvedomí, je štatisticky pravdodobnostne predurčený aj istý počet "výsledkov", ktoré nebudú zodpovedať pravdepodobnosti = z toho, kto vyrastal v krutých podmienkach bude človek a z toho, kto mal najlepšie predpoklady bude démon, pretože oni tak isto majú svoju slobodnú vôľu keď sa tu ocitnú. A toto je tak isto zázrak ... ktorý dnes možno ešte nechápeme, resp. ako zázrak to vidíme preto, že nie sme schopní všetko dostatočne detailne domyslieť/vytvoriť presne tak (nastaviť všetky parametre), aby sme toto všetko dokázali používať.

Naposledy upravené:
A toto je tak isto zázrak ... ktorý dnes možno ešte nechápeme, resp. ako zázrak to vidíme preto, že nie sme schopní všetko dostatočne detailne domyslieť/vytvoriť presne tak (nastaviť všetky parametre), aby sme toto všetko dokázali používať.

Cesta objavovania a odhaľovania "záhad a zázrakov" vskutku stojí za to. Je to o tom, kto sa ako sám rozhodne. Všetci si tu navzájom pomáhame, aj keď sa to niekedy naozaj tak nejaví. Možností a ciest na pochopenie naokolo je dosť a aj toho času tiež.

Niekto potrebuje zažiť to, niekto ono, aby skladačka poznania nadobudla nejaký ten rozmer a bola stále viac a viac zrozumiteľná a pochopiteľná.

Podmienky máme momentálne ešte stále prevelice priaznivé. Máme vcelku kvalitné materiály a informácie všetkého možného druhu a formátu, relatívne dosť času na bádanie, ňúranie, kontemplovanie, študovanie a možností sa dopátrania k vcelku zaujímavým vysvetleniam a pochopeniam.

Naposledy upravené:
Nově zvolený polský prezident zradí Polsko. Proběhnou rozhodnutí a pak se začne tam hovořit od července do září, že nový polský prezident zradil Polsko. Poláci se nepoučili. Tyhle volby byly mezi 2 systémovými politiky: První levicový zastupuje evropskou stranu a ten druhý pravicový americkou. Mezi velkým a malým zlem.

V příštích volbách vyhraje nesystémový vlastenecký Gregorz Braun, který založí vlasteneckou stranu skutečně hájící zájmy Poláků. Pokud se nezmění, bude mít tato strana na poláky pozitivní vliv.

Polsko bude po padnutí rozhodnutí v cizích státech vystaveno ohrožení. To ohrožení se nenaplní.

To co se děje na Ukrajině je jedna věc a rozdělení Polska druhá věc. Bude rozděleno. Jakkoli to na Ukrajině skončí, tak dojde k rozdělení Polska.

Rusko se připravuje na válku s NATO. S některými zeměmi NATO chce Rusko válčit a pak jednat. Pravděpodobně s Polskem. Rusko může kdykoli oznámit, že je válce s částí Evropy.
Ukrajina provede proti Rusku několik útoků. Bude to jeden za druhým. Co 2-3 dny bude bombardovat cíle v hloubi Ruska. Mezi těmi útoky bude jeden obzvlášť tragický: Zasáhne to jeden hotel a ten útok je všechny zabije. Možná tam budou i vojáci. Rusko odpoví bez varování: První odpověď bude proti Velké Británii. Na dotaz, jak Rusko odpoví na britské provokace, tak Rusko může manifestačně vystřelit na Velkou Británii 2 rakety a ty explodují v námořním prostoru Velké Británie aniž by způsobily nějaké škody.

Začíná 2. fáze války. Nejen vojensky, ale i politicky. Některé země, které podporují Ukrajinu vojensky, jsou rozhodnuty tam poslat svá vojska. Ukrajina začne být ráznější ve svých požadavcích jak vůči Evropě tak vůči USA. Od 22. června se začne mluvit o válce s Ruskem a to ve smyslu, že ta válka je reálná. Po volbách se změní narativ a to v ten, že Polsko se musí bránit Rusku a že ohrožuje nejen Polsko, ale i jiné evropské země.

Američtí politici chtějí mít silný vliv v Polsku, protože ho chtějí využít proti Rusku. Druhá mocná strana, která chce v Polsku vliv je z Evropy. Ale ne z celé. Evropská strana prohraje a uzavře s Polskem hranice. Poláci pak možná budou prosit, aby je pustili do zahraničí.

Dolar padá. Už to nemůže trvat dlouho. V tomhle roce přijde ta ekonomická krize.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Y6n7XNdj2rQ

Naspäť
Top Bottom